merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda
canım bazıları lımonu glıkozun ıcıne koyuyorlarmıs zararı yok demıslerdı ben yanıma aldım yedım derken sadece yaladım bilmiyorum kımseyede sormadım sadece hanı lımon mıde bulantısını alıyor ya o yuzden canım yoksa cıkarıcak gıbı oldum
canım banada hastanedekiler limondan bahsetmemişti..ama burda duyunca hastaneye sordum..etkilemz getirebilirsiniz dediler..hatta bazen hastane kendide veriyormuş ama bazen yanımızda limon olmuyor dediler...
cnm banada 3lü yapılmadı ...
dr un eğer bişey olmaz deiyse dr unu dinle sen takmada kafana..bak kanamadan sebep demiş rahatlat içini....
internet satışı var ve fiyatlar çok çok uygun ama sadece ingiltere içine gönderim yapıyorlar, dolasıyıla alamayızefsung
cnm bebisine alisveris yapmissin, hayirli olsun
mothercare den aldim, netten alsam yari fiyatina gelecekt demissin ya; netten satisi var mi ki mothercare'in cnm
ben de bu cuma ayin 15'i ya, %50 ind. oluyormus, gitmeyi dusunuyordum,
su afp testi canimi sikti vazgecer gibi oldum
sizce gideyim yine de diy mi??
benimde sağ parmaklarımda ve yüzümün sağ kısmında uyuşma olmuştu ama migren demişlerdi ne alakaysa :)Kızlar benimde trombosit sayısı çok düşük çıkıyor zaten anemi rahatsızlığım var ama şu iki gündür sağ elim ve ayağımda uyuşmalar başladı böyle bir durum yaşayan varmı aranızda... :26:
ooo ne şanslısın, bende gidip gezmek istiyorum hastaneyi yoksa stres oluruz doğumdan önce, inşallah güzel geçer... :)kizlar ben bu aksamüstü dogum yapmayi düsündügüm hastaneye gidicem bilgilendirme aksami icin randevu almistik nedense heyecan yaptim simdi sanki gidince dogurucakmisim gibi :)))
sansima da hastanenin bashekimi türk bi kadinmis bi de türk ebe varmis.
neyse aksam yazarim gelince ben kactim simdilik
kızlar ykmde arzum bebek ürünlerinde %45 indirim varmış. aklınızda bulunsun ben ne alınması lazım bilmiyorum daha ama ördekli oda ve banyo termometreesi çok hoş lazım mı?
merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda
Canım üzülme benim de ilk hamişliğimde yüksek çıkmıştı diyet vermişti beyaz pilav,patates,ekmek hamur işi onları kes sonra zaten 100 lük yaparlar onda temiz çıktı benim, birde daha önce de yazmıştım şekerli suyu içtikten sonra dolandın mı bilmiyorum aam ben dolanmıştım yüksek çıkmıştı hareket etmeden oturmak lazımmış 100 lük te yerimden kıpırdamamıştım....
canım bende grıp oldugumda antıbıyotık kullanmıstım ama bıtıresıye kadar deıl sadece gecınce bıraktım 3 gun falan aldım dr bana oyle soylemıstı hanı normalde antıbıoytık bıtesıye kadar kullanılıyo ya o yuzden burun spreyınıde 3 gun sabah aksam kullandım cunku burunu tahrıs edıyo ya o yuzden burun spreyını 3 gun kullan sonra 2 gun ara ver sonra tekrar kullan canım
merhaba canım
benim daha yapılmadı ama kızkardeşimin de senin gibi değeri çıkmıştı diyet verdi doktruda ona
bi sıkıntıyla karşılaşmadı
ayy cnm işin çok zora kalmış yaa iki erkeğin arasında kalmışsın resmen..eşin geldiğinde babanla oturup bütün aile konuşun cnm ona göre harekt etsen daha iyi olur...sonuçta biyerde ailen biyerde eşin...inş ortak yol bulunurda sorunsuz b,i şekilde kocişinle dönersin cnm..cicilerini yesinler onun...
kızlar bide kim demişti interneten lierac 3 al 2 öde diye bi site varmış o hangi siteydi sizler aldınızmı?ben almayı düşünüyorum,bide bişeyine dikkat edecektik o neydi...eczaneye sordum tanesine 75 dedi,o siteden alırsam 50ye gelicek biraz hesap yapalımki bebişin eşyaları için yapamıyoruz zaten
kızlar bana bugun seker yuklemesı yapıldı glıkozu içmeden önce kan aldılar glıkozu ıcınce 1 saat sonra bırdaha aldılar bu bır saatte hıcbırsey yemedım zaten aç olarak yapılıyo ama cok zordu mıdem bulandı cok bende lımon almıstım limon yedım cok zor oldu zaten hamıle kaldıgımdan beri ekşi yiyemiyordum cok mıde bulantısı cektim mutlaka limon alın yanınıza giderken
doktorum ailenizde şeker hastalığı yoksa gerek yok dedi. yaptırmayacağız o yüzden.. daha önce polikistik over yüzünden yaptırmıştım çok mide bulandırıcı ve vakit alıcı birşey.
aman canım dıkkat et kendıne duzenlı kullanınca bısey olmaz allah bebişlerimizi korusun
çıkmaz inşallah canım içini ferah tutbabaannemde vardı şeker
inşallah bunda da şeker çıkmaz rahat atlatırım
only-smile çok geçmiş olsun canım
senerdcım indirim maili geldi de bana orda gördüm. mağazadan alırken indirimde ama internetten satış var mı bilmiyorum .
çok lazım bişi değil ama ben de geçen paraminide indirimden aldım...hem oda içi sıcaklığı ölçüyorkızlar ykmde arzum bebek ürünlerinde %45 indirim varmış. aklınızda bulunsun ben ne alınması lazım bilmiyorum daha ama ördekli oda ve banyo termometreesi çok hoş lazım mı?
ben de vajinit olmuştum...bana da vermişti doktorum...sorun yapma...geçmiş olsun canım...Kızlar merhaba,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Bugün işe gidemedim. Doktora gittim... İlaç verdi doktor..
Aqumentin 1000 mg, solüsyon ve burun spreyi. Kullanınca biraz rahatladım sanırım.
Kadın doğum doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama yinede emin olamadım.
Siz kullandınız mı hiç?
canım banada hastanedekiler limondan bahsetmemişti..ama burda duyunca hastaneye sordum..etkilemz getirebilirsiniz dediler..hatta bazen hastane kendide veriyormuş ama bazen yanımızda limon olmuyor dediler...
ne mutlu...yapıcas mecburen ekmege elvedaaabana bugun yapıldı canım ama normal cıktı gecmıs olsun dıkkat et kendıne artık dıyetı duzenlı yap
glıkozu ac karna ıctım aclıkmı toklukmu olmus oluo bılmıorum ama o ıste 148..babam seker hastası benım o yusden korkuyo dr umda umarım dusurebılırım ..sanada sıfalar dılerımbenim zaten gizli şeker olduğu için 174 çıkmıştı tokluğum ..benim baştan beri gizli şeker olduğu için gebeliğin başından beri diyet yapıyorum...ayrıca yarım şeker ilacı kullanıyorum..220den sonrası çok tehlikelimiş..bebekte hasar bırakıyormuşş..
sıkıntı yasamayız umarım dıyet zorlıcak tamda ıstahım acılmısken...senın sonucların ıyı cıkar umarımmerhaba canım
benim daha yapılmadı ama kızkardeşimin de senin gibi değeri çıkmıştı diyet verdi doktruda ona
bi sıkıntıyla karşılaşmadı
dr 1 hafta dıyet sonrasında 100 luk yuklemeyı yaparıs dedı...ekmek yemeyen ben hamılelıkle ekmek yemege basladım onu kesmek bıle baya faredıcek sanırm ..ben evde yaptım yuklemeyı ıcıp yattaım hemen aclıgımı hıssetmemek ıcın bılmeden ıyı bısey yapmısım galıbaCanım üzülme benim de ilk hamişliğimde yüksek çıkmıştı diyet vermişti beyaz pilav,patates,ekmek hamur işi onları kes sonra zaten 100 lük yaparlar onda temiz çıktı benim, birde daha önce de yazmıştım şekerli suyu içtikten sonra dolandın mı bilmiyorum aam ben dolanmıştım yüksek çıkmıştı hareket etmeden oturmak lazımmış 100 lük te yerimden kıpırdamamıştım....
benim ilk yapıldığında 185 çıktı diyetten sonra 95 e indirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?