2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda

merhaba canım
benim daha yapılmadı ama kızkardeşimin de senin gibi değeri çıkmıştı diyet verdi doktruda ona
bi sıkıntıyla karşılaşmadı

canım banada hastanedekiler limondan bahsetmemişti..ama burda duyunca hastaneye sordum..etkilemz getirebilirsiniz dediler..hatta bazen hastane kendide veriyormuş ama bazen yanımızda limon olmuyor dediler...

bana daha yapılmadı ama doktoruma sorucam bu sefer
ilkinde başka hastanede yapmıştım doğumumu ordakilere sormuştum bu bi saatte su dışında hiç bişey yemek içmek yok demişti ama limonu sormamıştım genel olarak söylemişlerdi

cnm banada 3lü yapılmadı ...
dr un eğer bişey olmaz deiyse dr unu dinle sen takmada kafana..bak kanamadan sebep demiş rahatlat içini....

evet cnm, takmamam lazim,
esim bile oyle kafasina takmis ki o gece kizim, ben kizimi cok seviyorum diye sayikladi :-(

Allah bebislerimize saglik sihhat versin de, giysiymis, bilmemneymis hic onemli degil valla,
saglikli sihhatli dogsunlar da yeter ki cula caputa saralim

internet satışı var ve fiyatlar çok çok uygun ama sadece ingiltere içine gönderim yapıyorlar, dolasıyıla alamayız
benimde sağ parmaklarımda ve yüzümün sağ kısmında uyuşma olmuştu ama migren demişlerdi ne alakaysa :)
ooo ne şanslısın, bende gidip gezmek istiyorum hastaneyi yoksa stres oluruz doğumdan önce, inşallah güzel geçer... :)
kızlar ykmde arzum bebek ürünlerinde %45 indirim varmış. aklınızda bulunsun ben ne alınması lazım bilmiyorum daha ama ördekli oda ve banyo termometreesi çok hoş lazım mı?

internette mi varmış bu indirim?

merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda

Canım üzülme benim de ilk hamişliğimde yüksek çıkmıştı diyet vermişti beyaz pilav,patates,ekmek hamur işi onları kes sonra zaten 100 lük yaparlar onda temiz çıktı benim, birde daha önce de yazmıştım şekerli suyu içtikten sonra dolandın mı bilmiyorum aam ben dolanmıştım yüksek çıkmıştı hareket etmeden oturmak lazımmış 100 lük te yerimden kıpırdamamıştım....

canım ben çok yürümüştüm o gün 1 saat orda beklemek yerine bebek için alışveriş yapmıştık eşimle
ama sonuçlarım normaldi

Bende öyle düşündüm canım. Zaten hiçbir ilacı sonuna kadar kullanmadım

merhaba canım
benim daha yapılmadı ama kızkardeşimin de senin gibi değeri çıkmıştı diyet verdi doktruda ona

doktorum ailenizde şeker hastalığı yoksa gerek yok dedi. yaptırmayacağız o yüzden.. daha önce polikistik over yüzünden yaptırmıştım çok mide bulandırıcı ve vakit alıcı birşey.

isallah jnm bnm. valla babam hiç umut verici değil.

valla ben yaptirmicam artik test mest. çok mutluyum böle:)

doktorum ailenizde şeker hastalığı yoksa gerek yok dedi. yaptırmayacağız o yüzden.. daha önce polikistik over yüzünden yaptırmıştım çok mide bulandırıcı ve vakit alıcı birşey.

babaannemde vardı şeker
inşallah bunda da şeker çıkmaz rahat atlatırım

aman canım dıkkat et kendıne duzenlı kullanınca bısey olmaz allah bebişlerimizi korusun

sürekli dikkat ediyorum canım..zaten şeekrim düşerse ilacıda bırakıcam..ama genetik olduğu için belki düşmeye bilir..neyse enazından kontrol altında şuan..bebeğede zarar vermemeiş..en büyük korkum bebeğe zarar veremsiydi...

only-smile çok geçmiş olsun canım

senerdcım indirim maili geldi de bana orda gördüm. mağazadan alırken indirimde ama internetten satış var mı bilmiyorum .

az önce tetenos yaptırıp geldim gebelik testinden beri gitmemiştim sağlık ocağına iyi ki de gitmemişim.. tartıları bozuk stajyer bikaç kız var maket gibi oramla buramla oynayıp durdular. elinde çin malı olduğu her halinden belli bir alet karnımın içine içine soktu.. duyamıyormuş birde kalp atışı.. 1 hafta önce doktora gitmiş olmasam evhamlandıracak beni. Galiba hayatında ilk kez aşı yapan bir kız bana aşı yaptı eli titreye titreye.. tamam onlar da bu şekilde öğrenecek ama bu kadar da olmaz yaa. ordaki hemşire de her ay niye gelmediniz diyo, ne olacak gelip de anlamadım.. ben de çok aksi oldum bu sıralar bana hiç karışılmasın istiyorum, o üstündeki dar değil mi, topuklu giyme zart zurt diyenlere kıl oluyorummm. hamile pantolonu görmemiş daha once hayatında aaa kot çok zararlı diyoo.. 5 doz tetenos olacaksınız dedi bana ben en çok 3 diye biliyordum iyice sinir oldum beni her ay oraya götürmek için mi yapıyolar anlamadım. uyuz oldum uyuuuuzz... oh be rahatladım biraz :)

only_smile; cok gecmis olsun cnm.
tavuk suyuna corba cok iyiymis bu gibi durumlarda aklinda olsun

seker testi yaptiran arkadaslara da gecmis olsun,
diyete baslayanlara kolayliklar..

doguma kadar bu testler bitmeyecek sanirim..

canlarim bebegimize giysi olarak ilk etapta almamiz gerekenler neler;

bunun da bir listesini yapsak mi?

akliniza gelenleri yazar misiniz?

kızlar ykmde arzum bebek ürünlerinde %45 indirim varmış. aklınızda bulunsun ben ne alınması lazım bilmiyorum daha ama ördekli oda ve banyo termometreesi çok hoş lazım mı?
çok lazım bişi değil ama ben de geçen paraminide indirimden aldım...hem oda içi sıcaklığı ölçüyor
hem de bebişi yıkayacağımız suyun sıcaklığını:)
ben de vajinit olmuştum...bana da vermişti doktorum...sorun yapma...geçmiş olsun canım...

canım banada hastanedekiler limondan bahsetmemişti..ama burda duyunca hastaneye sordum..etkilemz getirebilirsiniz dediler..hatta bazen hastane kendide veriyormuş ama bazen yanımızda limon olmuyor dediler...

benim doktorum bana 75lik yükleme yapacak ve hastane de doktorum da limon istemiyor malesef...2 haftadan az kaldı...2 saat aç kalıcam bi de ...düşüncesi mahvediyor beni

bana bugun yapıldı canım ama normal cıktı gecmıs olsun dıkkat et kendıne artık dıyetı duzenlı yap
ne mutlu...yapıcas mecburen ekmege elvedaaa
glıkozu ac karna ıctım aclıkmı toklukmu olmus oluo bılmıorum ama o ıste 148..babam seker hastası benım o yusden korkuyo dr umda umarım dusurebılırım ..sanada sıfalar dılerım
merhaba canım
sıkıntı yasamayız umarım dıyet zorlıcak tamda ıstahım acılmısken...senın sonucların ıyı cıkar umarım
dr 1 hafta dıyet sonrasında 100 luk yuklemeyı yaparıs dedı...ekmek yemeyen ben hamılelıkle ekmek yemege basladım onu kesmek bıle baya faredıcek sanırm ..ben evde yaptım yuklemeyı ıcıp yattaım hemen aclıgımı hıssetmemek ıcın bılmeden ıyı bısey yapmısım galıba
benim ilk yapıldığında 185 çıktı diyetten sonra 95 e indirdim.

95 ı gordukten sonra dıyete devammı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…