nerde görmüstün canim oda medelami? yaa valla herseyin fiyati heryerde değisiyor bu trde anlamadim gitti:))su araba aldiğim yerde diğer yerlerle ne kadar fiyat varki vardi. sasirdim valla.
bilmiyorum ki nerd e gördüm.o kadra çok yuere girdimki nette..heps,i burda da olabilir belki.ben bi arayıp bulayım onu..bvence makinesi ve b,beronu olsa yeter poşeti falan kendimiz temin e debiliriz.onlar girince fiyatlar artuıyoo çünkü...ben bi araştırmaya gideyim
Bu arad benim miniş dün 460 gr geldi.22 hafta için biraz küçük değil mi?? Dr normal dedi ama...
evet canim bencede. gerçi hiç bilmiyoruz nasil çalisiyor bu alet amaD temin ederiz heralde. bende eminönüne gidiyorum simdi. bisilere bakicam sali annemle tekrar gidicez. yaa ben çok heyecanliyim her gördüğümü almak istiyorum annemde sen bilemezsin bei bekle diyor. sali bile uzun gelmeye basladi simdi
bu arada biberon almicam ben çünkü philips avent alicaktim. ama athinadaki doktorumuz bize bi kutu vermisti. içinde bisürü sey var. ordaki biberonumuzda philips avent çikti:)) xixi. emzik alicam bugün nuk hem silikonlu hem kauçuk.
evet canim bencede. gerçi hiç bilmiyoruz nasil çalisiyor bu alet amaD temin ederiz heralde. bende eminönüne gidiyorum simdi. bisilere bakicam sali annemle tekrar gidicez. yaa ben çok heyecanliyim her gördüğümü almak istiyorum annemde sen bilemezsin bei bekle diyor. sali bile uzun gelmeye basladi simdi
bu arada biberon almicam ben çünkü philips avent alicaktim. ama athinadaki doktorumuz bize bi kutu vermisti. içinde bisürü sey var. ordaki biberonumuzda philips avent çikti:)) xixi. emzik alicam bugün nuk hem silikonlu hem kauçuk.
Bu arad benim miniş dün 460 gr geldi.22 hafta için biraz küçük değil mi?? Dr normal dedi ama...
canım normal bence benimkisi şimdi ne kadar bilmiyorum ama arkadaş 22 haftalıkken 420 gr idi ona da dr normal demişti.
rengine bayıldım canım bugaboo nun güle güle kullanın :) burada o kadar para verip siyah, hadi en renklisi olarak da kırmızı alıyorlar, çok garip geliyor bana. hani bir sonraki çocugu düşünüyorlar diyeceğim ama zaten bugaboo da sadece güneşlik renkli ve istersen kolayca değiştirebilirsin. bence de renkli al şöyle yaaaa
çookk güselmişşş gerçekten...
sevindim şimdi.. :)) ben bu aralar pek iyi beslenemiyorum da..iştah var ama ymek yapmayı sevmiyorum tek çeşit bişi hazırlayıp geçiriyourm günü( dün dr da hamur işi yok dedi bend e en çok mantı ve makarna yiyordum.. ( kızlar bu arda siz domates salatalık yiyormusunuz.ben hormonludur hala diye yemiyorum ama bu s abah dayanamayıp 2-3 dilim domates yiyiverdim...iyice bi s ebzeler meyveler çıksa artık yaa.. (
canım beslenme önemli çeşitli yemeye çalış. Ben hoşafımı falan bile yapmaya çalışıyorum tabii geliyor kilolar ama ne yapalım. Toplamda 4 kilo aldım. Domatese gelince ben de bir kaç defa çok canım istedi biberli domates istedi yedim hem de çok gzüeldi domatesi. Ben de heyecanla şu yaz sebzeleri çıksın diye bekliyorum 1 aya çıkıyor ama az kaldı
şimdi internetten hormondurumunu araştırdım.domates, kabak ve patlıcanı 15 mayısatn sonra yemek gerekiyormuş.salatalıkta hormon yokmuşşPek inanmadım
ama şunu bulamadım.marulda semizotunda roka terede hormon olur mu?
yeşillikleerde de olabilir ama pek olmuyor diye biliyorum canım çok da takılırsak fena oluyor yiyecek şey kalmıyor.
şimdi internetten hormondurumunu araştırdım.domates, kabak ve patlıcanı 15 mayısatn sonra yemek gerekiyormuş.salatalıkta hormon yokmuşşPek inanmadım
ama şunu bulamadım.marulda semizotunda roka terede hormon olur mu?
kızlar ben sütyenimde göğüs uçlarıma denk gelen kısımda ıslaklık farkettim çok az ama göğsümden gelmiş nette baktım olabiliyormuş bu. birden korktum diğer bebeğimi kaybedince sütüm aylarca kesilmemişti çok zordu. şimdi benim gibi farkeden var mı
Doktoruna tarif et canım, en doğru cevabı o verir.
e-bebekde de var..başka birçok sitede de...eşim geçen hepsi buradan 142ye sipariş vermiş...herhalde gelir bu haftaiçi...medelanın kendi sitesi var.orda kalsik bizim almamız gereken tek biberonlu elektrikli ve pilli süt pompası 150 tl canım.. :)) ordan alırız
Yok canım gayet iyi. ortalama 450gr oluyorlar 22. haftada. Benimki 393gr'dı bir hafta geriden geliyor demişti doktor.
benim de 20+4 de 390grdı...biraz iri olcek bizimki de herhal hehe
Semizotu, yeşillikler genellikle kışın olmuyor mu zaten:97: Hormon olmaması lazım sanki??
Peki şimdi çıkan çilekler hormonlu mu, her yerde var, el arabalarına düşmüş, ucuz da...
Çilek normalde hangi ay çıkar acaba?? Ben de şu meyve sebze mevsimlerini hiç bilmem hee
teyzoşları toplantımız sakin geçti çok şükür...eve geldik uyuduk kızımla biraz..şimdi de bişiler yiyces..bi bakalım size dedik:)
e-bebekde de var..başka birçok sitede de...eşim geçen hepsi buradan 142ye sipariş vermiş...herhalde gelir bu haftaiçi...
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
vallaha ben kendimi kaybettim şu ara...zaten yeşillik delisiydim...her akşam salataya vurdum kendimi...içine en az 7 çeşit katıyorum...
marul,yeşil soğan,rollorosso,roka,nane,domates,salatalık,...vs.
meyva delisiyim zaten...hepsini yerim...vallaha geçen haftadan beri çilek almaya başladık biz...çileğin mevsimi nisandır aslında ama etrafta hep sera ürünleri var..
ay konuş konuş açım zaten...biz bişiler yiyelim ihihhi...see ya
bu renk yeni cikti bi de koyu pembesi var ama bu daha tatli duruyoo :) canim bende almak istemedim aslinda ama baktigimiz her magazada bebegi cok fazla araba koltugunda oturtmanin iyi olmadigini söylediler hani öyle alisverise falan cikip 3-4 saat gezdiginde ilk6-7 ay bunda yatirmak daha saglikliymis dediler hep benimde aklim karisti zaten bugaboo da ayri ayri degil bunlar bi tane cerceve var söyle Eki Görüntüle 174894 onu giydiriyosun kisacasi port bebe oluyo bi de buggy oluyo iste
bu da diger pembesi Eki Görüntüle 174895
Eki Görüntüle 174896 bu da benim favorim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?