evet jnm seninki portbebe ile beraber. benimkide oto koltuğu ve anakucaği beraber. ikiside güselmis valla. güle güle kullan.
evet Türkiye'de portbebe neredeyse hiç tercih edilmiyor ama bebek için en sağlıklı olanı uymuş(ilk 6 ay için) arada çok fark yoksa aslında ilave olarak onu da alabilirsin, sonuçta sen yunanistanda kullanacaksın onu. ama araba koltugunu da kullananlar var tabii.
burada araba koltugunu sadece arabada kullanıyorlar, küçük bir bebek ise mutlaka portbebe kullanıyor. hatta mağazaya gittiğimde araba koltuğu takılanlar var mı diye soruyorum, ısrarla ilk aylarda portbebe kullanman lazım diye baskı kuruyorlar adeta üzerimde
[
eyeszay,hippy34+,
:)) napıyosunuz gece kuşları sizidemi uyku tutmadı yoksa..
bugün detaylı için eskişehir e gittik çoık şükür sorun yok dedi.. :)) çok mutluy oldum.
ama sonra beni kocam delirtti resmen..dr dan çıkınca yemek yedik tutturdu gidelim diye..oysaki ben esparkı fdlan gezecektim , öyle konuşmutuk hatta o diyodu şuraya da bakalım burayada diye..sonradan nolduysa ..... çok sinirlendim tabi tamam dedim gidelim..ama suratımı astım ve gerekmedikçe konuşmadım.bu seferde hadi gezelim falan demeye başladı ben oyuncak d eğilim sıkıldım burdan gidelim diye azarladım..ve geld,k tabii..sonra da evde hiç konuşmadım onunla uyudum gelirgelmez sonra sinirle bulaşık makinesini boşalttım büyük gürültüyle.napıyosun sen dedi görmüyomusun diye yine azarladım...az kaldı boğacaktım onu...kendimi anlamıyorum niye bu kadar sinirlendim resmen dövmek istiyorum nerdeyse :))yanından kalktım...offfff niye bu kadar sinirliyimmm halbuki bugün çok mutlu olmam lazım...şöylşe bişi desede kavga etsem diye bakınıyorum reszmen..
[
eyeszay,hippy34+,
bugün detaylı için eskişehir e gittik çoık şükür sorun yok dedi.. :)) çok mutluy oldum.
ama sonra beni kocam delirtti resmen..dr dan çıkınca yemek yedik tutturdu gidelim diye..oysaki ben esparkı fdlan gezecektim , öyle konuşmutuk hatta o diyodu şuraya da bakalım burayada diye..sonradan nolduysa ..... çok sinirlendim tabi tamam dedim gidelim..ama suratımı astım ve gerekmedikçe konuşmadım.bu seferde hadi gezelim falan demeye başladı ben oyuncak d eğilim sıkıldım burdan gidelim diye azarladım..ve geld,k tabii..sonra da evde hiç konuşmadım onunla uyudum gelirgelmez sonra sinirle bulaşık makinesini boşalttım büyük gürültüyle.napıyosun sen dedi görmüyomusun diye yine azarladım...az kaldı boğacaktım onu...kendimi anlamıyorum niye bu kadar sinirlendim resmen dövmek istiyorum nerdeyse :))yanından kalktım...offfff niye bu kadar sinirliyimmm halbuki bugün çok mutlu olmam lazım...şöylşe bişi desede kavga etsem diye bakınıyorum reszmen..
evet Türkiye'de portbebe neredeyse hiç tercih edilmiyor ama bebek için en sağlıklı olanı uymuş(ilk 6 ay için) arada çok fark yoksa aslında ilave olarak onu da alabilirsin, sonuçta sen yunanistanda kullanacaksın onu. ama araba koltugunu da kullananlar var tabii.
burada araba koltugunu sadece arabada kullanıyorlar, küçük bir bebek ise mutlaka portbebe kullanıyor. hatta mağazaya gittiğimde araba koltuğu takılanlar var mı diye soruyorum, ısrarla ilk aylarda portbebe kullanman lazım diye baskı kuruyorlar adeta üzerimde
canım güle güle kullanın..çok beğendim.. ben bazı yazıları kaçırdım..nekadara almıştın ?
Günaydın tatlı seker anneler:))
Biz uyandık oglusla evde misafir var herkes uyansın kahvaltı edicez bu pc lere deli oluyorum açılmıyor KK tlf dan da takip zor oluyor yarın bilgisayar öğretmenine bı sorayım bakalım
Alisveris yapanlar olmuş oh ellerinize saglık güzel günlerde kullansın minisler
Only smile hastalanmissin çok gecmis olsun canım
Ya bendaha iki tane badi ve çoraptan başka hiç bise almadım çünkü söyle bir sorunumuz var esim emlakçı benim al sat yapıyor nakit lazım olduğu için evi sattı bende şimdi kıraya Cook'dan anlayacağınız taşınma yolları göründü bana
Park yatağı var zaten kızımdan kaldı araba ve bebek koltuğu da unisex renkler oymızda kullanır ben sadece kıyafet alicam bı de hastane için bebek süsü kapı süsü falan digerleri hep kızdan tabi inşallah kullandirir hersey benim deyip duruyor
Ya su pc ye çözüm bulurum umarım KK nin Hali bı başka oluyor face ye alışamadım tam
günaydın kızlar:)
eyeszay bayıldım prensesin arabasına...güle güle kullansın kıjımız:)
venus43 haberlere çok sevindim canımcım:)
biz de iyiyiz teyzoşları...
veli toplantısına gidiyoruz şimdi...umarım agresif bir gün geçirmeyiz kızımla...toplantı günleri çıldırıorum da...görüşürüz akşama uğrarım
herkese iyi pazarlar...
hehe sorma valla öle. ayrintilin iyi çikmis canim sevindim gözün aydin. bu arada o sinir durumlari bendede babama varayni evin içindeyiz herseye kiziyorum sorada ben ne yapiyorum diyorum. korkma yanliz değilsin
pofff yaa 400 yada 500 lira dedi portbebesi. simdi bende aliyim istedim. yani evet bende düsündüm nasil durucak bunlarda diye ama. jane e baska portbebede eklenilmiyor. oto koltugu için en ortopedikmi ne öle bisi seçilmis. ama dediğin gibi küçükken olmaz.
1600 cnm
canim bu kapi süsü falan ne ne ise yariyor?
çok saol jnm benim. sokma kendini ve kizini stresse ona göre. sakin ollll
tek arabamı yoksa içine diğer araç gereçleride dahilmi?
araba iste büyük olunca oturacaği. oto koltuğu anakucaği bu ayni sey. çanta bide canim
tek arabamı yoksa içine diğer araç gereçleride dahilmi?
iyi, gözün aydın, doğumdada fotoğrafçıya da umarım güzel pozlar verir:) bu arada, burdaki herkes aydınlı mı çıktı ya:) istanbullu olan çoktu ama Aydınlıda baya varmış. benimde eşim aydınlı:)
merhaba..
Aydınlıyım cumlesını gorupte atlayamadım ben de Aydınlıyım ..
kizlar almamiz gereken süt sağma aleti bumu??
Medela Bakim antasi Hediyeli Baslangi Seti YENI | | Bebefix.com
yoksa bumu
Medela Swing Eletrikli Gs Pompas (Sper Fiyat) | | Bebefix.com
rengine bayıldım canım bugaboo nun güle güle kullanın :) burada o kadar para verip siyah, hadi en renklisi olarak da kırmızı alıyorlar, çok garip geliyor bana. hani bir sonraki çocugu düşünüyorlar diyeceğim ama zaten bugaboo da sadece güneşlik renkli ve istersen kolayca değiştirebilirsin. bence de renkli al şöyle yaaaasagol canim sende güle güle kullan :)
aynen canim ayni seyleri bende duydum illa ki ilk 6-7 ay potrbebe diyolar baska da bisey demiyolar araba koltugunda 2 saatten fazla oturmasi iyi degilmis ne kadar bebeklere göre yapilmis olsalar bile sirtlari icin sagliksiz diyolar biz zaten karar verdik bugaboo ya rengimi de paylastim seker pembesi :))) onda ikisi birden var ayri ayri degil zaten bi cercevesi var onu giydiriyosun portbebe oluyo diger takimi giydiriyosun sonra buggy oluyo evde fazlalik yapmiyo en azindan :) zaten agustosta dogucak ama burda soguk olabilir ya da ondan sonraki aylar araba koltugunda üsür diye korkuyorum en azindan portbebe daha korunakli geliyo bana
canim cok sükür hersey tertemiz cikmis amniyosentez ayrtintili ultrason gözünaydin canim cok sevindim.
hemen hemen hepimizde vardir herhalde bu cabuk parlamalar bi sinirlilik hali. herhalde hormonlardan kaynaklaniyo :) takma sen kafana
hadi bakalım bilmezmiyim zor geçer o günler... :) kolay gelsin...günaydın kızlar:)
eyeszay bayıldım prensesin arabasına...güle güle kullansın kıjımız:)
venus43 haberlere çok sevindim canımcım:)
biz de iyiyiz teyzoşları...
veli toplantısına gidiyoruz şimdi...umarım agresif bir gün geçirmeyiz kızımla...toplantı günleri çıldırıorum da...görüşürüz akşama uğrarım
herkese iyi pazarlar...
hehe sorma valla öle. ayrintilin iyi çikmis canim sevindim gözün aydin. bu arada o sinir durumlari bendede babama varayni evin içindeyiz herseye kiziyorum sorada ben ne yapiyorum diyorum. korkma yanliz değilsin
pofff yaa 400 yada 500 lira dedi portbebesi. simdi bende aliyim istedim. yani evet bende düsündüm nasil durucak bunlarda diye ama. jane e baska portbebede eklenilmiyor. oto koltugu için en ortopedikmi ne öle bisi seçilmis. ama dediğin gibi küçükken olmaz.
çok saol jnm benim. sokma kendini ve kizini stresse ona göre. sakin ollll
artık vaktı geldı cnm al al anca tamamlarsın eksıklerı ben sımdıden bıssuru aldım bıssurude hedıye geldı sımdıden 3 ayakkabısı var
senı bı turlu yakalayamadım bugun bızım topıcte yazmısın orda gordum
cnm ya doktor sana neden baska vıtamın vermedı anlamıyorum bende hemen kan hapına basladılar bıde baska bı vıtamın var ona doguma kadar bunları kullanacaksın dedi
acaba doktordanb doktora mı farkedıyo ?
Neyse oglumla optum senı teyzesııı
heee bu arada senın muhtemel dogum tarıhı ne cıkıyor sorucam unutuyorum hep ?
eyezay canim arabayi almissin güle güle kullan :) ne zaman gidiyosun bakalim paskalyada mi? ben de paskalya bitince gelicem insallah istanbula 2 haftaligina eminönü yolunu tutcaz annemle :) kizima ceyizini ordan düzerim artik :)
bu arada aldigin araba cok güzel gercekten ben bugaboo nun renginde degisiklik yaptim kizim olucagini ögrenince bak resmini paylasiyorum :)
Eki Görüntüle 174859 nasil teyzesi :))))
çok saolun kizlar. bu aldiğim araba.
Eki Görüntüle 174861
oto koltuğu olarakta moru gelicek. yani sevindim valla beğenmenize. acele karar vermem gerekti falan ama sevdim çok.
[
eyeszay,hippy34+,
cnm ya alacakmısın süt sağma makinası?
ben almayı düşünmyorum hani belki Allah korusun tabide sütüm gelmez ise yada sütüm gelse bile bebek emmek istemzse falan boşuna para vermiyiym diyorum ucuz bişide değil sonuçta...
markasını belirleyeyim dursun kenarda ihtiyac duyarsam hmen alırım diye düşünüyorum..alamadım netten siparişle getirtirim...
mantıklı değilmi?
önceki gün ben öyleydim nedense eşime deli oldum sonra bağıdım çağırdım kendimi kastım bebek hareket etmiyor onu üzdüm diye ona taktım kendime kızdım galiba hormonlar tavan yaptı.
Biz uyandık oglusla evde misafir var herkes uyansın kahvaltı edicez bu pc lere deli oluyorum açılmıyor KK tlf dan da takip zor oluyor yarın bilgisayar öğretmenine bı sorayım bakalım
Ya bendaha iki tane badi ve çoraptan başka hiç bise almadım çünkü söyle bir sorunumuz var esim emlakçı benim al sat yapıyor nakit lazım olduğu için evi sattı bende şimdi kıraya Cook'dan anlayacağınız taşınma yolları göründü bana
Park yatağı var zaten kızımdan kaldı araba ve bebek koltuğu da unisex renkler oymızda kullanır ben sadece kıyafet alicam bı de hastane için bebek süsü kapı süsü falan digerleri hep kızdan tabi inşallah kullandirir hersey benim deyip duruyor
Ya su pc ye çözüm bulurum umarım KK nin Hali bı başka oluyor face ye alışamadım tam
kizlar almamiz gereken süt sağma aleti bumu??
Medela Bakim antasi Hediyeli Baslangi Seti YENI | | Bebefix.com
yoksa bumu
Medela Swing Eletrikli Gs Pompas (Sper Fiyat) | | Bebefix.com
cnm ya alacakmısın süt sağma makinası?
ben almayı düşünmyorum hani belki Allah korusun tabide sütüm gelmez ise yada sütüm gelse bile bebek emmek istemzse falan boşuna para vermiyiym diyorum ucuz bişide değil sonuçta...
markasını belirleyeyim dursun kenarda ihtiyac duyarsam hmen alırım diye düşünüyorum..alamadım netten siparişle getirtirim...
mantıklı değilmi?
rengine bayıldım canım bugaboo nun güle güle kullanın :) burada o kadar para verip siyah, hadi en renklisi olarak da kırmızı alıyorlar, çok garip geliyor bana. hani bir sonraki çocugu düşünüyorlar diyeceğim ama zaten bugaboo da sadece güneşlik renkli ve istersen kolayca değiştirebilirsin. bence de renkli al şöyle yaaaa
hadi bakalım bilmezmiyim zor geçer o günler... :) kolay gelsin...
canım o kadar para verdin zaten, bence de al portbebe göreceksin onunla gezmek çok güzel gelecek, ben bebek arabası alırsam sırf portbebe alabilmek için alacağım. azıcık daha pazarlık yap, belki düşerler
ya ben normalde çabuk kızarım ama hamilelik yaradı bana çok mutlu neşeli, umursamayan biri oldum çıktım. mesela ders mers çalışmıyorum ama içim çok rahat, mutluyum :) bende çok ağlıyorum, şu an mutlu bir şey okusam ya da izlesem bile hüngür hüngür ağlarım kesin...
hasta olan arkadaşlara şifa diliyorum. iyi bakın kendinize havalar çok değişken dikkat etmeliyiz
canım 27 ağustos görünüyo.. ya ben de şaşıyorumm ilaç vermemesine bilmiyorum ki .. zaten 5 dakika sürüyo.. aman herşey yolunda desin hepp bi bildiği var herhalde ..
ooh ben onu o küçücüük ayaklarını yerimmmm...bizimkine de ilk hediyesi dün geldi. çıtçıtlı body ile altı.. çok şirinnn.. bi de arkadaşım chicco mamma donna krem seti getirmiş. ben onu kullanıyorum şimdilik çook memnunum..
çookk güselmişşş gerçekten...
süper güle güle kullanmak nasip etsin allahhh
venüscümm geçmiş olsunnn.. tabi günlerin gerginliği , hormanlar normal bööle şeyler .. ama üzme kendini de bebişini de eşini de...
canım ben daha önce 150 tlye görmüştüm.bunlar pahalıymı8ş yaa neden ki??
birde dikkatimn, çeken başlangıç seti diyor ya o daha ucuz ama daha çok parça var saçma geldi biraz..alttaki süper fiyat dediğind e tam göztermiş makineyi işte onu alıcaz.ama daha uygunlarını buluruz herhalde başka sitelerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?