2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın tatlı seker anneler:))
Biz uyandık oglusla evde misafir var herkes uyansın kahvaltı edicez bu pc lere deli oluyorum açılmıyor KK tlf dan da takip zor oluyor yarın bilgisayar öğretmenine bı sorayım bakalım

Alisveris yapanlar olmuş oh ellerinize saglık güzel günlerde kullansın minisler
Only smile hastalanmissin çok gecmis olsun canım

Ya bendaha iki tane badi ve çoraptan başka hiç bise almadım çünkü söyle bir sorunumuz var esim emlakçı benim al sat yapıyor nakit lazım olduğu için evi sattı bende şimdi kıraya Cook'dan anlayacağınız taşınma yolları göründü bana
Park yatağı var zaten kızımdan kaldı araba ve bebek koltuğu da unisex renkler oymızda kullanır ben sadece kıyafet alicam bı de hastane için bebek süsü kapı süsü falan digerleri hep kızdan tabi inşallah kullandirir hersey benim deyip duruyor

Ya su pc ye çözüm bulurum umarım KK nin Hali bı başka oluyor face ye alışamadım tam

evet jnm seninki portbebe ile beraber. benimkide oto koltuğu ve anakucaği beraber. ikiside güselmis valla. güle güle kullan.

sagol canim sende güle güle kullan :)

aynen canim ayni seyleri bende duydum illa ki ilk 6-7 ay potrbebe diyolar baska da bisey demiyolar araba koltugunda 2 saatten fazla oturmasi iyi degilmis ne kadar bebeklere göre yapilmis olsalar bile sirtlari icin sagliksiz diyolar biz zaten karar verdik bugaboo ya rengimi de paylastim seker pembesi :))) onda ikisi birden var ayri ayri degil zaten bi cercevesi var onu giydiriyosun portbebe oluyo diger takimi giydiriyosun sonra buggy oluyo evde fazlalik yapmiyo en azindan :) zaten agustosta dogucak ama burda soguk olabilir ya da ondan sonraki aylar araba koltugunda üsür diye korkuyorum en azindan portbebe daha korunakli geliyo bana

canim cok sükür hersey tertemiz cikmis amniyosentez ayrtintili ultrason gözünaydin canim cok sevindim.

hemen hemen hepimizde vardir herhalde bu cabuk parlamalar bi sinirlilik hali. herhalde hormonlardan kaynaklaniyo :) takma sen kafana

Son düzenleme:
günaydın kızlar:)
eyeszay bayıldım prensesin arabasına...güle güle kullansın kıjımız:)
venus43 haberlere çok sevindim canımcım:)
biz de iyiyiz teyzoşları...
veli toplantısına gidiyoruz şimdi...umarım agresif bir gün geçirmeyiz kızımla...toplantı günleri çıldırıorum da...görüşürüz akşama uğrarım
herkese iyi pazarlar...

hehe sorma valla öle. ayrintilin iyi çikmis canim sevindim gözün aydin. bu arada o sinir durumlari bendede babama var ayni evin içindeyiz herseye kiziyorum sorada ben ne yapiyorum diyorum. korkma yanliz değilsin

pofff yaa 400 yada 500 lira dedi portbebesi. simdi bende aliyim istedim. yani evet bende düsündüm nasil durucak bunlarda diye ama. jane e baska portbebede eklenilmiyor. oto koltugu için en ortopedikmi ne öle bisi seçilmis. ama dediğin gibi küçükken olmaz.

canım güle güle kullanın..çok beğendim.. ben bazı yazıları kaçırdım..nekadara almıştın ?

1600 cnm

canim bu kapi süsü falan ne ne ise yariyor?

çok saol jnm benim. sokma kendini ve kizini stresse ona göre. sakin ollll

tek arabamı yoksa içine diğer araç gereçleride dahilmi?

merhaba..
Aydınlıyım cumlesını gorupte atlayamadım ben de Aydınlıyım ..

Ne güzel. Ben üniversiteyi de Aydın'da okudum:) Şimdi Manisa'dayım ama ailem orda.

cnm ya alacakmısın süt sağma makinası?
ben almayı düşünmyorum hani belki Allah korusun tabide sütüm gelmez ise yada sütüm gelse bile bebek emmek istemzse falan boşuna para vermiyiym diyorum ucuz bişide değil sonuçta...
markasını belirleyeyim dursun kenarda ihtiyac duyarsam hmen alırım diye düşünüyorum..alamadım netten siparişle getirtirim...
mantıklı değilmi?

rengine bayıldım canım bugaboo nun güle güle kullanın :) burada o kadar para verip siyah, hadi en renklisi olarak da kırmızı alıyorlar, çok garip geliyor bana. hani bir sonraki çocugu düşünüyorlar diyeceğim ama zaten bugaboo da sadece güneşlik renkli ve istersen kolayca değiştirebilirsin. bence de renkli al şöyle yaaaa

hadi bakalım bilmezmiyim zor geçer o günler... :) kolay gelsin...

canım o kadar para verdin zaten, bence de al portbebe göreceksin onunla gezmek çok güzel gelecek, ben bebek arabası alırsam sırf portbebe alabilmek için alacağım. azıcık daha pazarlık yap, belki düşerler

ya ben normalde çabuk kızarım ama hamilelik yaradı bana çok mutlu neşeli, umursamayan biri oldum çıktım. mesela ders mers çalışmıyorum ama içim çok rahat, mutluyum :) bende çok ağlıyorum, şu an mutlu bir şey okusam ya da izlesem bile hüngür hüngür ağlarım kesin...

hasta olan arkadaşlara şifa diliyorum. iyi bakın kendinize havalar çok değişken dikkat etmeliyiz

canım 27 ağustos görünüyo.. ya ben de şaşıyorumm ilaç vermemesine bilmiyorum ki .. zaten 5 dakika sürüyo.. aman herşey yolunda desin hepp bi bildiği var herhalde ..

ooh ben onu o küçücüük ayaklarını yerimmmm...bizimkine de ilk hediyesi dün geldi. çıtçıtlı body ile altı.. çok şirinnn.. bi de arkadaşım chicco mamma donna krem seti getirmiş. ben onu kullanıyorum şimdilik çook memnunum..

çookk güselmişşş gerçekten...

çok saolun kizlar. bu aldiğim araba.

Eki Görüntüle 174861

oto koltuğu olarakta moru gelicek. yani sevindim valla beğenmenize. acele karar vermem gerekti falan ama sevdim çok.

süper güle güle kullanmak nasip etsin allahhh

venüscümm geçmiş olsunnn.. tabi günlerin gerginliği , hormanlar normal bööle şeyler .. ama üzme kendini de bebişini de eşini de...

hmmm kesin almak gerekmiyorsa bende başta almayayım, dediğin gibi belki gerek olmaz. ben ücretsiz izine mi ayrılsam yaaa dönünce bir türlü karar veremiyorum

kızlar dün bu mesajı yazmıştım ama arada kaynadı sanırım :) tekrar yazıyorum bende...

kızlar,
bebek yatagını Türkiye'ye dönmeden almam gerekiyor ya, bununla ilgili bir konu açtım, siz de resim eklerseniz piyasadaki beğendiğimiz bebek yatagı ve bebek odası takımlarını bir başlık altında toplamış oluruz diye düşündüm ve 2011 ağustos anneleri bebek odası ve bebek yatağı seçimleri başlıklı bir konu açtım ve bir kaç bebek yatagı ve bebek odası fotoğrafı ekledim.

ama yanlışlıkla Kadın & Çocuk Sağlığı -> Doğum ve Sonrası... -> Bebeklerimiz ve Cicileri başlığı altında açmışım bulması çok zor, agustos anneleri başlığı altına taşıyabilir miyim dersiniz?

Son düzenleme:
önceki gün ben öyleydim nedense eşime deli oldum sonra bağıdım çağırdım kendimi kastım bebek hareket etmiyor onu üzdüm diye ona taktım kendime kızdım galiba hormonlar tavan yaptı.

sanırımm hormonlardann...

demek herşeye bu benim deyip duruyor :)) ayy ne tatlı yaa..kolay gelsin s ana..

hmmm o zaman kardeşini de kıskanacak o geldiği zaman, sanırım onun rızasını alarak, konuşarak ve durumu anlamasını sağlayarak paylaşmayı öpretmek gerekiyor. çok büyük bir sorun ama onun içini rahatlatmak grek kimbilir neler düşünüyordur şimdi :) o kaç yaşında?

canım ben daha önce 150 tlye görmüştüm.bunlar pahalıymı8ş yaa neden ki??

birde dikkatimn, çeken başlangıç seti diyor ya o daha ucuz ama daha çok parça var saçma geldi biraz..alttaki süper fiyat dediğind e tam göztermiş makineyi işte onu alıcaz.ama daha uygunlarını buluruz herhalde başka sitelerden..

canim ben hani emzirme kursuna gittimya. ben mesela mama falan asla vermiycem. ama bu pompa fazla olursa süt sağman gerekiyor onu yoksa göğsün apse yapiyor. mutlaka alinmasi gereken bisey. hani birde mesela yasi büyüyüp biberon zamani geldiğinde. ilk zamanlarda değil asla tabi. bir yasindan sonra falan. disari çikarken falan kolaylik olur. ondan dolayi.

yaa evet ama sinir oldum adam önermedi bitürlü. bide simdi onada 500 verirsem zaten bugaboo ile ayni fiyata gelicek isin kötüsü jane e monte olan baska hiçbir araba yok. pofff valla üzüldüm simdi

saol canim

nerde görmüstün canim oda medelami? yaa valla herseyin fiyati heryerde değisiyor bu trde anlamadim gitti:))su araba aldiğim yerde diğer yerlerle ne kadar fiyat varki vardi. sasirdim valla.

Bu arad benim miniş dün 460 gr geldi.22 hafta için biraz küçük değil mi?? Dr normal dedi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…