Eyeszay, ben direk msjını görmedim. kampanyaları kaçırırsan söyle bir yer daha var, uygun baya
Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel | Kampanya indirim | En ucuz fiyat| 3 ADET 140,7 TL KDV Dahil Dermomarket Online Sat 3lü 140liraya denk geliyor
Lierac Çatlak Kremi 3 Al 2 Öde - EczaOnline
burda 3lü 150ye geliyor
selam kızlar nasılsınız.. biz bebeğimle uzun zamandır hastanelerde sürünüyoruz yazamadık yazılanları da okuyamadık...herkes iyidir insallah
kaç kilo aldınız arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim ve 4 kilo almışım inşallah çok fazla kilo almadan atlatırız
hepiniz sağolun. bişey sorcam netten alısveriş yapan var mı bebeği için.önereceğiniz bir site varm ı yani
kızım ve babişimizle dışarı çıktık ...evimize yürüme mesafesinde e-bebek ve joker mağazaları var...deliler gibi dolandık içerde....fiyat ve ürün araştırması yaptık ve sonunda bi oyuncak alıp çıktık mağazadaN HAHAHA ne hoş dimi
neyse yaa...şu ihtiyaç listesini ayrıntılı olarak bi inceleyeceğim sonra başlarız biz de...
odasına bebişi için buhar üfleyici düşünen varsa tavsiye edilen ürün şu oldu....benim kafama yattı baya ürün...siz de bakın isterseniz:)
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
biz acıktık şimdi...kaçıyoruz...yarın da veli toplantımız var ...pzr pzr çalışacağım ufffffffffff....görüşürüz
Kızlar selam...
Ben hasta oldum :2:
Hapşuruyorum, boğazım batıyor, burnum tıkalı ve öksürüyorum.
Sinüzit olsa gerek.
Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?
kızlarrrrrr ben geldimmm. ayyy ölüyorum sevinçten. öncelikle size sunu söliyim alacağiniz arabanin markasi ne olursa olsun mutlaka gidin fatihten saraçhaneden alin. bütün markalar mevcut birsürü dükkan ve arabalarin hepsi piyasadaki fiyatinin altinda.
ben bugün jane riderimi aldimD travel sistem. oto koltuğu bi haftaya gelicek çünkü ellerinde renk yokmus bitmis bi haftaya getirtecekler. 1 600 e aldim. orada toprak diye biri var çok yardimci oldu bana. yani içim öle rahatki su an. adam bugaboo için bile ki daha fazla kazanicak onu satsa, valla bana soruyorsan benim elimdeki en iyi ürün bu dedi. alan herkes çok memnun müsterimiz artiyor tavsiye üzerine yetistiremiyoruz bu araci dedi. hem bugaboo ile ayni ağirlikta olmasina arsilik tasarimi bugaboodan çok daha güzel dedi. bana sorarsan dahada iyi için rahat olsun. insanlar 2 araba aliyor bi bebeğe bu arabayla 2 çocuk büyür dedi. yaa herseyini çok beğendim kizlar anlatamam çok mutlu oldum valla. piyasa fiyati 2 190 bu arabanin. benimde baktiğim sitelerde öleydi. concordlar falan 1 250 lira orda. mama sandalyesi falan yatak hersey var. ama biz bi çözüm bulamadiğimiz için nasil götürcez herseyi onlara hiç yanasamadim.
sora civil bebe ye gittik.fatihte kocaman bir mağazasi var. tuvalet bilmemne içinde hehe. sokağa çikinca en büyük sorunum tuvalet oluyor. dinlenme yeride var. ama ürünleri çok güzel. çok çesit var. bide mesela herkesin tarzi farklidir ben çok çiçekli böcekli seyler sevmiorum her zevke hitap eden seyler vardi. kijima elbise aldim bodyler aldim. unibaby pamuk su mendil aldim. pijama aldim. kilotlu çorap aldim. tirnak makasi bisürü bisey 60 lira tuttu toplam. daha hastane çikisi falan filan almadim annemle alicam onu. bide benim beğendiğim hastane çikisinin yeri güzel değildi yumusak değildi. ama renkleri çok güzeldi. ama yumusak olmayinca alamadim. bu arada çok güzel bi kangru vardi tam benim istediğim gibi ççift trafli. ama çok ucuzdu güvenemedim 37 liraydi.
isallah yarinda eminönüne gidicem çok bugün yorulmamissam
kızlar,
bebek yatagını Türkiye'ye dönmeden almam gerekiyor ya, bununla ilgili bir konu açtım, siz de resim eklerseniz piyasadaki beğendiğimiz bebek yatagı ve bebek odası takımlarını bir başlık altında toplamış oluruz diye düşündüm ve 2011 ağustos anneleri bebek odası ve bebek yatağı seçimleri
başlıklı bir konu açtım ve bir kaç bebek yatagı ve bebek odası fotoğrafı ekledim.
ama yanlışlıkla Kadın & Çocuk Sağlığı -> Doğum ve Sonrası... -> Bebeklerimiz ve Cicileri başlığı altında açmışımbulması çok zor, agustos anneleri başlığı altına taşıyabilir miyim dersiniz?
Kızlar bizim bu akşam dr. muayenemiz vardı. Dr. inatla oğluşumun boyunu söylemedi sinir oldum. Neymiş gereksiz bilgiymiş.Oğluşum 276g mış , herşey normalmiş. Oğlumda sağolsun kafasını plesentaya gömdüğü için yüzünü göremedik. Ama aynı benim gibi uyuyor. kollarını ve ayaklarını çapraz yaparak uyuyor. Benim oğlum iştee
arkadaşım iyi akşamlar bebğin kilosunu öğrenmek için ultrason görüntüsünün sağ tarafında bazı matematiksel değerler vardır.o değerler arasında FL yazan bir yer var o değeri 7 ile çarparsan bebeğinin aşağı yukarı boyu ortaya çıkıyor.
Aaa çok teşekkür ederim:)) Ya biliyordum femur ile yapılan bir hesap vardı ama hatırlayamamıştım. Tekrar teşekkür
kizlar almamiz gereken süt sağma aleti bumu??
Medela Bakim antasi Hediyeli Baslangi Seti YENI | | Bebefix.com
yoksa bumu
Medela Swing Eletrikli Gs Pompas (Sper Fiyat) | | Bebefix.com
Canım ben dün Joker' den MEDELA SWİNG ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI aldım. Jokerde kampanya var. 299 TL ye aldım. 60TL hediye çeki verdiler onunla da BRAUN KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER aldım. Bu arada Joker de LANSİNOH ürünleri % 50 indirimde 1 adet 60 lı, 1 paket de 24 lü göğüs pedi, 2 kutu göğüs ucu çatlak kremi, 1 kutu süt saklama poşeti aldım 135 TL Tutuyordu 51 TL verdim.
Yukarıda yazdığın pompalardan swing i tercih sebebim vakum hızını ayarlayabiliyorsun. ve önden memeyi uyarıcı modu var süt salınımını arttırıyor. Benim yeni yakın doğum yapan bütün arkadaşlarım başka marka ile başlayıp sonunda hep bunu aldılar. Biraz pahalı ama değer diyorlar.
evet canim bencede. gerçi hiç bilmiyoruz nasil çalisiyor bu alet amaD temin ederiz heralde. bende eminönüne gidiyorum simdi. bisilere bakicam sali annemle tekrar gidicez. yaa ben çok heyecanliyim her gördüğümü almak istiyorum annemde sen bilemezsin bei bekle diyor. sali bile uzun gelmeye basladi simdi
bu arada biberon almicam ben çünkü philips avent alicaktim. ama athinadaki doktorumuz bize bi kutu vermisti. içinde bisürü sey var. ordaki biberonumuzda philips avent çikti:)) xixi. emzik alicam bugün nuk hem silikonlu hem kauçuk.
Dün e - bebekte chicco nun yeni çıkan bir emziğini gördüm. Hem estetik hemde ağızın fizyolojik gelişimine katkıda bulunuyormuş. Almadım ama eve gelince aldığım bir bebek dergisinde o emziği öeneriyorlardı ( reklam sayfası değildi) CHİCCO PHYSIO kauçuktan yapılmış. İnternetten bir incele istersen. Ben onu almaya karar verdim.
şimdi internetten hormondurumunu araştırdım.domates, kabak ve patlıcanı 15 mayısatn sonra yemek gerekiyormuş.salatalıkta hormon yokmuşşPek inanmadım
ama şunu bulamadım.marulda semizotunda roka terede hormon olur mu?
Canım yeşilliklerde hormon yok ancak, böcek olmasın diye kotanın çok üstünde böcek ilacı atabiliyorlar oyüzden çoookk çoookk iyi yıkamadan yemeyin. Ben yıkayıp sirkeli suda bekletiyorum hatta exper ile de yıkıyorum.
Kızlar bir şey sorucam.Bende hamileliğimin 20.haftasındayım.Bazen karnımın bir tarafında sertleşme bebek sanki orada toplanıyormuş gibi oluyor.Bazı topiclerde bunun kasılma olduğunu ve erken doğumun habercisi olduğunu okudum.Çok korkuyorum.Gerçi sık olmuyor ama beni korkutmaya yetiyor.Sizlerlerde de oluyor mu?
Canım o bende de oluyor bebek mi bilemiyorum ama ( çünkü şuana kadar hiç hareket hissetmedim) Dr. a sorduğumda mühim birşey değil dedi olur öyle kasılmalar dedi.
kızlar ben sütyenimde göğüs uçlarıma denk gelen kısımda ıslaklık farkettim çok az ama göğsümden gelmiş nette baktım olabiliyormuş bu. birden korktum diğer bebeğimi kaybedince sütüm aylarca kesilmemişti çok zordu. şimdi benim gibi farkeden var mı
Canım bir yerde hamile annelerinde süt salgılayabileceği bunun normal olduğu yazıyordu.
cnm ben gıttı gıdıyorda 2 tanesını 70 e sıparıs verdım hafta ıcı gelır heralde
daha ucuz bılgı verım dedım
cnm ben gıttı gıdıyorda 2 tanesını 70 e sıparıs verdım hafta ıcı gelır heralde
daha ucuz bılgı verım dedım
Sonunda resim ekledim. Göbüşüm çok hoşuma gidiyor. Biraz daha büyüdüğünde bikini giymek istiyorum bu halimleHatta h,int kınası ile süsleyip resim çektireceğim
Canım geçmiiş olsun, umarım şimdi iyisindir.
ben 3 kg almışım 5 kg a kadar normal :))
Ben gittigidiyor.com dan, sahibinden.com dan alışveriş yaptım şimdiye kadar.
Canım dün bizde babişle e- bebek e gittik ama e- bebekte fiyatlar bana biraz fazla geldi. birde jokerde kampanya var. indirim yapmasaklarda hediye çeki veriyorlar. 100 TL için 20TL hediye çeki veriyorlar. Ben çocuk dr. u bir arkadaşıma sordum ağustos zaten nemli bir ay o yüzden kışın alsanda olur dedi. Ben hemen almayacağım. Birde iyonlu olanlarını önerdi.
Canım çok geçmiş olsun. Ben grip olduğumda dr. burun tıkanıklığı için tuzlu su vermişti. ( deniz suyu spreyi aldım)
Canım arabanız hayıorlı olsun. Güzel günlerde kullanın. u arada rengine bayıldım :)))
Canım taşısan keşke çünkü ben bulamadım bir türlüKonu güzel yoksa.
Aaa çok teşekkür ederim:)) Ya biliyordum femur ile yapılan bir hesap vardı ama hatırlayamamıştım. Tekrar teşekkür
Canım ben dün Joker' den MEDELA SWİNG ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI aldım. Jokerde kampanya var. 299 TL ye aldım. 60TL hediye çeki verdiler onunla da BRAUN KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER aldım. Bu arada Joker de LANSİNOH ürünleri % 50 indirimde 1 adet 60 lı, 1 paket de 24 lü göğüs pedi, 2 kutu göğüs ucu çatlak kremi, 1 kutu süt saklama poşeti aldım 135 TL Tutuyordu 51 TL verdim.
Yukarıda yazdığın pompalardan swing i tercih sebebim vakum hızını ayarlayabiliyorsun. ve önden memeyi uyarıcı modu var süt salınımını arttırıyor. Benim yeni yakın doğum yapan bütün arkadaşlarım başka marka ile başlayıp sonunda hep bunu aldılar. Biraz pahalı ama değer diyorlar.
Dün e - bebekte chicco nun yeni çıkan bir emziğini gördüm. Hem estetik hemde ağızın fizyolojik gelişimine katkıda bulunuyormuş. Almadım ama eve gelince aldığım bir bebek dergisinde o emziği öeneriyorlardı ( reklam sayfası değildi) CHİCCO PHYSIO kauçuktan yapılmış. İnternetten bir incele istersen. Ben onu almaya karar verdim.
Canım yeşilliklerde hormon yok ancak, böcek olmasın diye kotanın çok üstünde böcek ilacı atabiliyorlar oyüzden çoookk çoookk iyi yıkamadan yemeyin. Ben yıkayıp sirkeli suda bekletiyorum hatta exper ile de yıkıyorum.
Canım o bende de oluyor bebek mi bilemiyorum ama ( çünkü şuana kadar hiç hareket hissetmedim) Dr. a sorduğumda mühim birşey değil dedi olur öyle kasılmalar dedi.
Canım bir yerde hamile annelerinde süt salgılayabileceği bunun normal olduğu yazıyordu.
Teşekkür ederim cevabın için.Aynı haftalardayız biraz içim rahatladı.
canım kınaya dikkat et...zararı olabilir....
Doğru söylüyorsun ama ben zaten sadece foto çektirmek için yaptıracağım. foto çekip anında silmeyi planlıyorum.
Yok canım gayet iyi. ortalama 450gr oluyorlar 22. haftada. Benimki 393gr'dı bir hafta geriden geliyor demişti doktor.
Semizotu, yeşillikler genellikle kışın olmuyor mu zaten:97: Hormon olmaması lazım sanki??
Peki şimdi çıkan çilekler hormonlu mu, her yerde var, el arabalarına düşmüş, ucuz da...
Çilek normalde hangi ay çıkar acaba?? Ben de şu meyve sebze mevsimlerini hiç bilmem hee
Bez atklarna anneanne forml - Hrriyet Pazar
kızlar yazıyı okuyun! Bence çok mantıklı. Tek sorun o gaitayı ne yapacağız? Bezden nasıl çıkarılacak? gibi sorular dışında mantıklı geliyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
kizlar her tarafim ağriyor valla. bugün eminönüne gittim bosu bosuna havuzlu han kapaliymis pazar haberiniz olsun. sora e bebeğe gittim nuk emzik aldim hem kauçuk hem silikon. sora bebisime bi ayakkabi aldim çok güsellll. birde kürk hihiihD ama tabi gerçek değil gereçeğine karsiyiz D alexandrosda katie holmesun kizi gibi olucak herseyimiz glomour diye çok güldü hehe bu arada babamla büyük kavga ettik yollamiyo beni. alexandrosda ben cuma günü gelip seni aliyorum vermezse vermesin diyor ben napicam bilmiyorum ((
canım ben ilk aşıyı 20. haftamda vurundum.bazı arkadaşlar 16.haftasında vurundu. 16 haftadan sonra herhangi bir hafta vurulabiliryor sanırım.selam kızlar,,,
tetanoz aşısını yaptıran varmı:26: ben 5.ayda olması gerekir diye biliyorum ama dr um söylemedi. 6.ayımdayım şuan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?