2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam...

Ben hasta oldum :2:
Hapşuruyorum, boğazım batıyor, burnum tıkalı ve öksürüyorum.
Sinüzit olsa gerek.

Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?
canım, geçmiş olsun. tencereye bol bol nane koyup kaynatıp buhar banyosunu yapmaya çalış, baya işe yarıyor hem bebeğede zarar olmaz

ay, çok iyi oldu. kızın, inşallah, güle güle kullanır. vallah, bende kısa zamanda şu bebek arabalara bir baksam iyi olur. tabi bizim izmirde fatih gibi yerimiz yok, o yüzden ya kemeraltıya bakmalıyız yada belli bebek mağazalarına. ama izmirdekiler için şunu söyleyim, kemeraltında caminin orda oda süsleri, bebek şekeri çok çok uygun. daha dün gezindim oraları

bu arada, haftaya cümaretsi eşimin yanına ankaraya gidiyorum:) sevinçten uçuyorum. beraber ilk bebek alışverişimizi yapacağız:):)

çok saolun kizlar. bu aldiğim araba.

oto koltuğu olarakta moru gelicek. yani sevindim valla beğenmenize. acele karar vermem gerekti falan ama sevdim çok.

çok güsel canim bayildim. pembeside varmiymis?? bu arada bana portbebe aldirmadi adam. bosuna para verirsin dedi. ben çok heveslenmistim aslinda. kimse kullanmiyor kullanmadik geri getirelim diolar falan dedi. çok üzüldüm(

aslında, haklısın, böyle şeylerde birbirimize haber versek çok iyi olur. ben daha sabah burdaki arkadaşımız tavsiye üzerine 70 liraya iki tane lierac almış oldum. halbuki normalde tanesi 75e geliyor. şimdi pregnacare bitirip geri lierac'a döneceğim. gerçek, gögsümdeki çatlaklarda pekde yardımcı olmuyor ama baren karnımdakini önleyim.
aldıklarını da inş bebeğin güle güle kullanır. bu arada, haci şakir yerine anneler daha çok [FONT=&quot]Dalin yumaşıtıcı, Dalin deterjanı ve Roxy matik öneriyorlar. yumoş ve hacişakiri pekde tavsiye etmiyorlar, haberin olsun. ama tabi insandan insana değişiyor, bizim daha kullanmaya hiç nasip olmadı, belki biz severiz:)

[/FONT]

canim nerden aldin 70 liraya 2 lierac?

aynen bende henüz hiçbişey almayanlardanımmm ama olsun sağlıklı olsunlarda zamanı geldiğinde hepsi olur zaten.. mayıs ayı içerisinde toptan almayı planlıyorum ben. yatak konusuna gelince çok araştırdım bu park yatak olsun, beşik olsun , büyüyen yataklar olsun en son kararımız bebişimize şöyle şirin bi oda hazırlamak e tabi onların yataklarıda büyüyen yataklardan ve ilk aylarda zaten odada yalnız yatıramayız ondan anneannemizde ilk aylarda yatak odasında kullanmamız için beşik alcak.. şimdilik portatifbeşikler kullanışlı görünüyor gözüme ancak geçen günlerde formda fotoğrafını görmüştüm bi arkadaşımız almıştı snırım pembeli bi beşik hasırdandı yanlış hatırlamyorsam o çok hoşuma gitmişti.. eğer bulabilirsem o tarz bişey de olabilir.. hatta o beşiğin bi benzerini ykmde de görmüştüm ama sallanmıyordu

bebişinin arabası çok güzel.. Allah iyi günlerle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah... ben bu modlleri ilk gördüğümde pek bi kullanışsız zannetmiştim ki hala öyle zannediyorum ama çoğu kişide bunları öneriyor.. ee demekki bi bildikleri var yani..

çok güsel canim bayildim. pembeside varmiymis?? bu arada bana portbebe aldirmadi adam. bosuna para verirsin dedi. ben çok heveslenmistim aslinda. kimse kullanmiyor kullanmadik geri getirelim diolar falan dedi. çok üzüldüm(

bu renk yeni cikti bi de koyu pembesi var ama bu daha tatli duruyoo :) canim bende almak istemedim aslinda ama baktigimiz her magazada bebegi cok fazla araba koltugunda oturtmanin iyi olmadigini söylediler hani öyle alisverise falan cikip 3-4 saat gezdiginde ilk6-7 ay bunda yatirmak daha saglikliymis dediler hep benimde aklim karisti zaten bugaboo da ayri ayri degil bunlar bi tane cerceve var söyle onu giydiriyosun kisacasi port bebe oluyo bi de buggy oluyo iste
bu da diger pembesi
bu da benim favorim :)

yok jnm valla gayet güzeller. gayet de kullanislilar her sekle giriyor.

evet jnm seninki portbebe ile beraber. benimkide oto koltuğu ve anakucaği beraber. ikiside güselmis valla. güle güle kullan.

[
eyeszay,hippy34+,
:)) napıyosunuz gece kuşları sizidemi uyku tutmadı yoksa..

bugün detaylı için eskişehir e gittik çoık şükür sorun yok dedi.. :)) çok mutluy oldum.
ama sonra beni kocam delirtti resmen..dr dan çıkınca yemek yedik tutturdu gidelim diye..oysaki ben esparkı fdlan gezecektim , öyle konuşmutuk hatta o diyodu şuraya da bakalım burayada diye..sonradan nolduysa ..... çok sinirlendim tabi tamam dedim gidelim..ama suratımı astım ve gerekmedikçe konuşmadım.bu seferde hadi gezelim falan demeye başladı ben oyuncak d eğilim sıkıldım burdan gidelim diye azarladım.. ve geld,k tabii..sonra da evde hiç konuşmadım onunla uyudum gelirgelmez sonra sinirle bulaşık makinesini boşalttım büyük gürültüyle.napıyosun sen dedi görmüyomusun diye yine azarladım...az kaldı boğacaktım onu...kendimi anlamıyorum niye bu kadar sinirlendim resmen dövmek istiyorum nerdeyse :))yanından kalktım...offfff niye bu kadar sinirliyimmm halbuki bugün çok mutlu olmam lazım...şöylşe bişi desede kavga etsem diye bakınıyorum reszmen..

evet Türkiye'de portbebe neredeyse hiç tercih edilmiyor ama bebek için en sağlıklı olanı uymuş(ilk 6 ay için) arada çok fark yoksa aslında ilave olarak onu da alabilirsin, sonuçta sen yunanistanda kullanacaksın onu. ama araba koltugunu da kullananlar var tabii.

burada araba koltugunu sadece arabada kullanıyorlar, küçük bir bebek ise mutlaka portbebe kullanıyor. hatta mağazaya gittiğimde araba koltuğu takılanlar var mı diye soruyorum, ısrarla ilk aylarda portbebe kullanman lazım diye baskı kuruyorlar adeta üzerimde

canım 2 hafta öncede ben öleydim..geçmiş olsunbol limonlu ıhlamur iç..günde en fazla 2 fincan...tuzlu sirkeli ılık su ile gargara yap..burnun ve boğazın içinde vicksi sıcak suya atıp buharını çek..kafana örtüde ört...kulakların burnun boğazın rahatlar..birde ben deniz-okyanus suyu aldım doğal burnu açıyor...zararları yok yazdıklarımın....

önceki gün ben öyleydim nedense eşime deli oldum sonra bağıdım çağırdım kendimi kastım bebek hareket etmiyor onu üzdüm diye ona taktım kendime kızdım galiba hormonlar tavan yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…