yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam ben bile rahatladım seni düşünemiyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. inşallahhhh... darısı diğer sonuç bekleyenlerekızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz
tetenoz aşısı oldum eve gelir gelmez başladı agrımaya.. ne kadar sürer bu işkence yaaa
tetenoz aşısı oldum eve gelir gelmez başladı agrımaya.. ne kadar sürer bu işkence yaaa
canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar....uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya fırsatım olmuyordu...çok güzel bilgiler veriyorsunuz bana çok yardımcı oldunuz şimdiden teşekkürler...
benim sat tarihim 7 kasım ve 14 ağustosta doğum yapıcam gözüküyor...ankara'da yaşıyorum..kızım olacak adı "defne lena" başlarda sürekli kanamam vardı düşük riskim fazlaydı...ama çok şükür sağlıkla bugünlere kadar gelebildikk...13 nisanda ayrıntılı ultrason randevumuz var...o da güzel çıkar inşallah...
canım hoşgeldin aramıza
çoooooookkk sevindim canımmm.. gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH
çokkkk sevindim venuscüm. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın :))))
venus
cook sevindim cnm,
gozunaydin,
darisi efsung'un amniyosunun basina insallahhh
Kızlar maşallah yine eller boş durmamış çalışmış :))) gözlerimi kör ettinizBugün akşam 18:00' da dr. randevum var, oğluşumu göreceğim için çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Canım çok güldüm yaaa demek hastane çıkışları gördünbende dün gece bir sürü kabus gördüm ama hatırlamıyorum.
Çok sevindim gözün aydın canım
Canım gözünaydınnnn
Artık almaya başlarsın cicileri
venuscümohhhh çok şükürrrr.. ayrıntılın da çok iyi geçer inşallaahhhhhhhhh..
aminn inş şimdi sırada o var o da geçicek inş.. :))
My_Little_Sun_Shine canım güsel haberlerini beklliyoruz..
ben heyecanla yarını bekliyorum tam bi ay sonra görcem oğluşumu 2-3 gündür göbişim büyüdü iyice umarım bebişim de büyümüştür herşey yolundadır...
hepinizi çook opuyorum güsel haberlerle dolu, güzel ve sağlıklı bi hafta sonu diliyorum herkese..
çanm çok sevindm.gözün aydın
gözün aydın canım. rabbim birdaha yasatmasın aynı stresi
KIZLARRR Yardım lütfen , bende doğum hafta takibini yhapan çizelgeden istiyorum nasıl ekliycem onu ben....
yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam ben bile rahatladım seni düşünemiyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. inşallahhhh... darısı diğer sonuç bekleyenlere
ben de pazartesi vurundum o akşam başladı ağrım ve perşembe günü geçti. ikinci gün en fena idi ilk gece de tabiki ama okulda hamile başkası var hiç anlamamış dedim bende mi tuhaflık var diye. 4 hafta sonra yine 2.si var hadi hayırlısı canım. ben buz koydum üstüne çok ağrıyınca
kızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz
azra3437;
ben kremlerden lierac kullanıyorum daha öncede yazmıştım.ilk hamileliğimde doktorumun tavsiyesi üzerine bunu kullanmıştım 20 kilo aldım hiç çatlak oluşmadı.birde eğer internetten alacaksanız raf ömrüne dikkat etmek gerekiyormuş 2 yılı geçmemiş olması gerekiyor ben o yüzden mağazadan aldım.
açıkcası benımde aklıma yattı ama bı taraftanda drumun yazdıgı mustelayı dusunuyorum acaba onumu alsam dıye
saol bılgı verdıgın ıcın bu aksam karar verıp alıcam sımdıye kadar bebe yagı surdum
bakalım ıns catlamaz
azra3437;
ben kremlerden lierac kullanıyorum daha öncede yazmıştım.ilk hamileliğimde doktorumun tavsiyesi üzerine bunu kullanmıştım 20 kilo aldım hiç çatlak oluşmadı.birde eğer internetten alacaksanız raf ömrüne dikkat etmek gerekiyormuş 2 yılı geçmemiş olması gerekiyor ben o yüzden mağazadan aldım.
açıkcası benımde aklıma yattı ama bı taraftanda drumun yazdıgı mustelayı dusunuyorum acaba onumu alsam dıye
saol bılgı verdıgın ıcın bu aksam karar verıp alıcam sımdıye kadar bebe yagı surdum
bakalım ıns catlamaz
Ben de lierac kullanıyorum, çevremdeki herkes onu önerdi. Hele birisi 2. hamileliğinde şuan. ilkinde 30 kilo almış. Bir gün unuttum sürmeden çıktım evden dedi, gece de başka bir yerde kalmışlar o gün göbeğim çok kaşındı, ertesi gün bi baktım çatlamıştı dedi. Tek çatlağı da oymuş. ama çok düzenli kullanmış, 5-6 tüp bitirmiş galiba.
arkadaslar lısteyı ayda bır mı guncellıyosunuz en son hangı sayfada lıste var
bılgı verırmısınız
adamel e bılgılerımı yazdım ozelde ??
KIZLAR SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTİYORUM BİLMEDİKLERİM VAR ARASINDA SİZDE ÖĞRENİN İSTEDİM
Zeki Çocuk için 10 Öneri
İngiliz uzmanların araştırmalarına göre, çocuğun zekâsını ilerletmek için haftada bir somon balığı yemesi gerekiyor. Diğer 9 besin de şöyle: Morina balığı, sığır eti, yumurta, barbunya, bezelye, ay çekirdeği, yulaf ve yaban mersini...
Zekâyı ilerleten 10 besin
Çocuğunuzun derslerinde başarılı olmasını ister miydiniz? O zaman beslenmesine dikkat etmeniz gerekiyor. İngiliz uzmanlar, zekâyı ilerleten 10 ana besini şöyle sıraladı:
1- Somon balığı: Beyin için en yararlı deniz ürünlerindendir. Beyin hücrelerinin gelişimini sağlayan Omega-3 içerir. Haftada bir kez yenmesi tavsiye edilir.
2- Morina balığı: Morina balığı, vücut için gerekli iyot alımını sağlar ve IQ'yu yükseltir.
3- Sığır eti: Kızlar ergenlik yaşlarında demir eksikliği yaşayabilir. Bu da derslerde konsantrasyon eksikliği ve yorgunluk yaratır. Haftada en az iki kez 140 gram sığır eti yenmeli.
4-Yumurta: İçindeki kolin maddesi, çocukların beyin hücrelerini yeniler, güçlendirir. Hafızayı güçlendirir, daha hızlı öğrenmeyi sağlar.
5- Ay çekirdeği: Sınav için dersleri tekrar ederken bir avuç çekirdek yemek çocukların sinirlerini yatıştırır. Ayrıca kasların gevşemesini sağlayan magnezyum sayesinde iyi bir uyku sağlar.
6- Yulaf: Vücuda yavaş yavaş ama iyi bir enerji sağlar. Her gün kahvaltıda yemeye dikkat edin.
7- Yaban mersini: Çilekle birlikte hafızayı güçlendirir ve öğrenme kapasitesini artırır.
8- Barbunya: Besinden alınan B1 vitamini eksik olursa, hafızanın normalden daha zayıf olmasına neden olur. Haftada 2-3 kez yenmelidir.
9- Bezelye: Ergenlik döneminde yaşanan anksiyeteyi yok edecek B1 ve B3 vitaminlerini içerir. Haftada en az iki ya da üç tabak alınmalıdır.
10- Su: Beynin ideal şartlarda çalışması için su oranı yeterli olmalıdır. Günde 6-8 bardak su içilmelidir.
boşver git be canım sonuçta o da babası haklı tabi ailenin gönlünü hoşet cnm ileride ne olacağı belli olmaz....
Canım hani baban ikna olmuştu??? Öyle hatırlıyorum ben...
Babanla yüzyüze konuşsan, belki daha etkili olur
Haydi kızlar tekrar duaya çıkıyoruzzz Gözde babasını ikna edip içi rahat şekilde sevgilisine gitsin. Amin.
Canım çok teşekkür ederim. Ya sorma benimde karnım iyice çıkmaya başladı :)) oğlum da büyüyordur umarım. :))) Yarın senden de güzel haberler bekliyoruz, iyi haftasonlarııı :))
ay kızlar bı gıttım geldım döktürmüşsünüz yine yahu. be bişey merak ediyorum. hani derler ya hamıleyken ağır kaldırma. bu ağırlık kaç kilo? yanı ister istemez market çarsı alışverısı yaparken elimizde ortalama 7-8 kilo poşetle eve dönüyoruz. ki ben her gun yapıyorum. ya sizler ne durumdasınız? sanırım ağırlık derken vitrin koltuk gibi şeylerden bahsediyorlar. özellikle ikinci hamileliğini geciren hanımlar düşünceler neler?
Merhaba kızlar....uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya fırsatım olmuyordu...çok güzel bilgiler veriyorsunuz bana çok yardımcı oldunuz şimdiden teşekkürler...
benim sat tarihim 7 kasım ve 14 ağustosta doğum yapıcam gözüküyor...ankara'da yaşıyorum..kızım olacak adı "defne lena" başlarda sürekli kanamam vardı düşük riskim fazlaydı...ama çok şükür sağlıkla bugünlere kadar gelebildikk...13 nisanda ayrıntılı ultrason randevumuz var...o da güzel çıkar inşallah...
Öncelikle herkeze merhaba diyorum...
ve...
size tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum, farkında olmadan o kadar çok yardımcı oluyorsunuzki anlatamam. bazen yazılanlara çok şaşırıyorum, yaşadıklarımda yalnız olmadığımı anlıyorum bu bile insanda bi rahatlama hissi uyandırıyor.
şimdi gelelim bizim bilgilerimize
21.haftamız içerisindeyiz
doğum tarihimiz 23 ağustos olarak görülüyor
ve ailemize yakışıklı bir prens geliyorr :)))
ilk aylarda biraz zorluk yaşadık oğlumla kanamalarımız oldu, en son 1 ay önce yaşadık böyle bir durumu ama Allaha şükürler olsunki her seferinde oğlum bana tutundu ve bu zamanlara kadar geldik.. şimdilik günlerimizi dikkat aderek geçiriyoruz fazla yürümüyoruz, kendimizi yormuyoruz ve ayakta uzun süre duramyoruz ama buna şükür, böyle böyle umarım doğumuuzu da görecğz..
inşallah hepimiz bu maratonun sonunda Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))
Merhaba kızlar....uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya fırsatım olmuyordu...çok güzel bilgiler veriyorsunuz bana çok yardımcı oldunuz şimdiden teşekkürler...
Öncelikle herkeze merhaba diyorum...
ve...
size tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum, farkında olmadan o kadar çok yardımcı oluyorsunuzki anlatamam. bazen yazılanlara çok şaşırıyorum, yaşadıklarımda yalnız olmadığımı anlıyorum bu bile insanda bi rahatlama hissi uyandırıyor.
şimdi gelelim bizim bilgilerimize
21.haftamız içerisindeyiz
doğum tarihimiz 23 ağustos olarak görülüyor
ve ailemize yakışıklı bir prens geliyorr :)))
ilk aylarda biraz zorluk yaşadık oğlumla kanamalarımız oldu, en son 1 ay önce yaşadık böyle bir durumu ama Allaha şükürler olsunki her seferinde oğlum bana tutundu ve bu zamanlara kadar geldik.. şimdilik günlerimizi dikkat aderek geçiriyoruz fazla yürümüyoruz, kendimizi yormuyoruz ve ayakta uzun süre duramyoruz ama buna şükür, böyle böyle umarım doğumuuzu da görecğz..
inşallah hepimiz bu maratonun sonunda Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))
arkadaslar lısteyı ayda bır mı guncellıyosunuz en son hangı sayfada lıste var
bılgı verırmısınız
adamel e bılgılerımı yazdım ozelde ??
hosbulduk cnm saol
ya bende cok kararsız kaldım eger bebege zararlı olmayacagını bılsem yagları karıstırıp surucem
mustela ıle ılgılıde bır ıkı kotu yorum okudum
kk da da lierac ı övüyolar ( lierac en pahalısı bu arada )
bi taraftanda drumun dedıgınden cıkmım dıyorum bılmıyorum bu aksam netten sıparıs verecek esım
galıba mustela alıcam
saol cvbın ıcınn
bugün beni kırıp ve hergün kıran sonrada işe giden, şimdiye kadar ağlamama sebep olan eşime :
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu h...emen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş... Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin.
sanırım bende buna benzer bişey yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?