2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam ben bile rahatladım seni düşünemiyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. inşallahhhh... darısı diğer sonuç bekleyenlere

tetenoz aşısı oldum eve gelir gelmez başladı agrımaya.. ne kadar sürer bu işkence yaaa

ben de pazartesi vurundum o akşam başladı ağrım ve perşembe günü geçti. ikinci gün en fena idi ilk gece de tabiki ama okulda hamile başkası var hiç anlamamış dedim bende mi tuhaflık var diye. 4 hafta sonra yine 2.si var hadi hayırlısı canım. ben buz koydum üstüne çok ağrıyınca

Merhaba kızlar....uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya fırsatım olmuyordu...çok güzel bilgiler veriyorsunuz bana çok yardımcı oldunuz şimdiden teşekkürler...
benim sat tarihim 7 kasım ve 14 ağustosta doğum yapıcam gözüküyor...ankara'da yaşıyorum..kızım olacak adı "defne lena" başlarda sürekli kanamam vardı düşük riskim fazlaydı...ama çok şükür sağlıkla bugünlere kadar gelebildikk...13 nisanda ayrıntılı ultrason randevumuz var...o da güzel çıkar inşallah...

tetenoz aşısı oldum eve gelir gelmez başladı agrımaya.. ne kadar sürer bu işkence yaaa

bende bugün aşı olucaktım ama gidemedim p.tesi vurulurum
doktoruma sordum çok gerekli değil dedi sonuçta hastanede doğum yapıcaksın mikrop kapma olasığın sfır nerdeyse. istersen vurulabilirsin ama bana sorarsan gerek yok dedi
napsam karar veremedim
ilkinde zaten hiç böyle aşı falan yoktu bende olmamaıştım ama bunda kararsızım

canım hoşgeldin aramıza

Öncelikle herkeze merhaba diyorum...

ve...
size tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum, farkında olmadan o kadar çok yardımcı oluyorsunuzki anlatamam. bazen yazılanlara çok şaşırıyorum, yaşadıklarımda yalnız olmadığımı anlıyorum bu bile insanda bi rahatlama hissi uyandırıyor.

şimdi gelelim bizim bilgilerimize

21.haftamız içerisindeyiz
doğum tarihimiz 23 ağustos olarak görülüyor
ve ailemize yakışıklı bir prens geliyorr :)))

ilk aylarda biraz zorluk yaşadık oğlumla kanamalarımız oldu, en son 1 ay önce yaşadık böyle bir durumu ama Allaha şükürler olsunki her seferinde oğlum bana tutundu ve bu zamanlara kadar geldik.. şimdilik günlerimizi dikkat aderek geçiriyoruz fazla yürümüyoruz, kendimizi yormuyoruz ve ayakta uzun süre duramyoruz ama buna şükür, böyle böyle umarım doğumuuzu da görecğz..

inşallah hepimiz bu maratonun sonunda Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))

çoooooookkk sevindim canımmm.. gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH

amin canım cümlemize inş.. sağol :))

çokkkk sevindim venuscüm. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın :))))

evettt canım inş... :))

venus

cook sevindim cnm,
gozunaydin,

darisi efsung'un amniyosunun basina insallahhh

amin canım inş..sağolasın efsung bana göre daha rahat , bişey yoktur onunda fish güvenilirmiş demekki :))

demek güldün bana eşime söyledim o d a güldüü

sağol canım çok rahatladım gerçekten...

Canım gözünaydınnnn

Artık almaya başlarsın cicileri

evet inşş başlarım bende.. :))

inş canım gelir gelmez haber veririm :)) çok s ağol

çanm çok sevindm.gözün aydın

teşekkür e derim :))

gözün aydın canım. rabbim birdaha yasatmasın aynı stresi

aminnn aminn kimsele r yaşamasınnn...

KIZLARRR Yardım lütfen , bende doğum hafta takibini yhapan çizelgeden istiyorum nasıl ekliycem onu ben....

canım sen bana özelden ya da burdan sat ve beklenen doğum tarihini yaz ben yapıp kopyalayyayım s ana sende yapıştır çizelgene..ya da ilk sayfaya git çok açıklayıcı biçimde hazır orda :))

aminn canım inş...çok sağolasın..darısı efsunga olsun :))

azra3437;
ben kremlerden lierac kullanıyorum daha öncede yazmıştım.ilk hamileliğimde doktorumun tavsiyesi üzerine bunu kullanmıştım 20 kilo aldım hiç çatlak oluşmadı.birde eğer internetten alacaksanız raf ömrüne dikkat etmek gerekiyormuş 2 yılı geçmemiş olması gerekiyor ben o yüzden mağazadan aldım.

Petricia;
eğer düşük tehliken yoksa 7-8 kilo etkilemez sanırım ben ilkinde düşük tehlikesiolduğu için dikkatli davranmıştım ama şimdi kızım 21 kilo bazen mecburen kaldırıyorum ama çok nadir.4 aydır aklına geldikçe sitem ediyor zaten eskiden sen beni kucağında taşırdın oynardık falan artık bazı şeyleri yapmıyorsun diye bende otururken alıyorum ya diyorum ama yine de istiyor:))

Gözün aydın...İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. O kadar stresten sonra benden de sana güzel bir türk kahvesi

arkadaslar lısteyı ayda bır mı guncellıyosunuz en son hangı sayfada lıste var
bılgı verırmısınız
adamel e bılgılerımı yazdım ozelde ??

Ben çarşamba sabah oldum, öyle otururken ağrı fln yapmadı, işte geriye doğru uzanırken, birşey giyerken fln biraz sızlıyor,sanki bir yere çarpmışsın gibi. çarşamba ve perşembe gecesi sol tarafa doğru yatamadım ama bugün birşeyim yok. 3. gününde seninki de geçmiş olur sanırım.

hehe ayçekirdeği bi ise yariordu ne diyorum simdi buldumD hazir sebepte var yesekmi durmadan

boşver git be canım sonuçta o da babası haklı tabi ailenin gönlünü hoşet cnm ileride ne olacağı belli olmaz....

valla gitcemde daha hiçbisi almadim bilemedim ki nasil olcak böle hemen. stress oldum.

Canım hani baban ikna olmuştu??? Öyle hatırlıyorum ben...

Babanla yüzyüze konuşsan, belki daha etkili olur

yok jnm benim. konusucak dedim annem babamla sora babam kiyameti kopardi ama burda paylasmadim. bakalim gene konuscak annem ne olucak.

hehe valla saolun. bu arada farkettinizmi ne kadar duaci olduk. bana alexandros söledi sok oldum bende. dediki ben inancli birimi olmaya basladim nedir durmadan dua ediyorum dediD bi düsündüm cidden bende öleyim hamilelikten beri

valla benim kaldirdiklarimin haddi var hesabi yok. koltuk bile kaldiriyorum yani bazen gündüzleri evde yanlizim napim temizliğe yardim ediyim bi günde ben bisey yapiyim derken.

3 güncük

hosgeldin canim. kizinin ismi çok güzelmis.

hosgeldin canim.

hoşgeldiniz arkadaşlarademele özelden msj atın sizi listeye eklesin

arkadaslar lısteyı ayda bır mı guncellıyosunuz en son hangı sayfada lıste var
bılgı verırmısınız
adamel e bılgılerımı yazdım ozelde ??

canım tekrar hoşgeldin..ademel nete nezaman girerse ekliyor....bazen toplu ekliyor...

bugün beni kırıp ve hergün kıran sonrada işe giden, şimdiye kadar ağlamama sebep olan eşime :

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu h...emen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş... Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin.

sanırım bende buna benzer bişey yapacağım

bayanlar iyi akşamlar,kremler hakkında bende lierac kullanıyorum cok memnunum suaon minimoy.com'da 1 alana 1 bedava 79.90 alabilirsiniz.

evet kısaca öfkeyle kalkan zararla oturur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…