2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar günaydınlar.herkese hayırlı mutlu sağlıklı günler:92:

günaydın güzel anneler dün ben de eşimle tartıştım ve sonrasında bebeğimin hareketini hissedemedim üzüldüm neden böyle yapıyorum diye hem adamın hiç suçu yoktu okul stresim durduk yeri gerildim bağırdım çağırdım ağladım deli gibi hareketler yaptım çok pişman oldum umarım bebeğim iyidir. aslında çok önemli psikolojimiz bebeklerimizi etkiliyoruz ama nafile

Canım eklesene aldıklarını, bizim de fikrimiz olsun :)) Bir de kıyafet için de havuzlu han'a mı gideceksiniz??

Son düzenleme:

süs olayını bitirmişsin walla ... bana da onlar çok zor geliodu çünkü çok gezmek gerekio gibi... bu ayın sonuna kadar mevlütlükler, hastane için dağıtılacaklar, kapı süsü fln benim de tamamlamam lazım... malum mayısta hem biras daha büyücek karnım hemde hava ısınır gezmek zor olur die düşünüorum en azından eminönünde :))

slm kızlar ben daha bebegımın hareketlerını hisetmıyorum bu normalmı dün kontrolum vardı ama dr um izinliymiş haftaya kaldı ben nıye hıssetmıyom yaaa

cnm endişelenme sakın ... çünkü hem ilk bebek (ilk bebek hareketleri geç hissedilebiliomuş) olduğundan çabuk hissemeyebilirsin, bi de 22. haftaya kadar hissedememen normal...

Günaydın kızlar,

Biz yine kızımla işyerindeyiz, çalışıyoruz, şöyle bir geçmişi okudum yeni gelen arkadaşlar olmuş, hepiniz hoşgeldiniz.

İyi hafta sonları ....

kızlar show tv'de agubugu başladı... anne baba için doğum ve bebeğe hazırlık kursları, doğum fotoğrafçılarıyla ilgili bilgilier vericeklermiş... ilgilenenler arkadaşlara duyurulurrr :)))

Oğlumla benden tüm hamişlere kocaman öpücükler

hoşgeldiniz diyen tüm arkadaşlara da toptan teşekkür ederim ( alıntı yapamadım da )

formda izmirli arkadaşlar hangi doktora yada hangi hastahaneye gidiyorlar öğrenebilirmiyim? bende izmirdeyim ve reşat bozoklara gidiytorum

Son düzenleme:

merhaba...
ben aydında oturuyorum ama doktorumu izmirden seçtim. irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum ben doktorumuz refik keleş. çokta memnunuz. güler yüzlü bebişimizle de bizimle de ilgileniyor.

hayırlı sabahlar herkes hemen hemen isimleri koymaya başlamış bende ahmet yusuf koydum kendimce bebişin ismini alışverişlerede başlanılmış ne güzel oh oh hayırlı olsun hepimize

merhaba...
ben aydında oturuyorum ama doktorumu izmirden seçtim. irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum ben doktorumuz refik keleş. çokta memnunuz. güler yüzlü bebişimizle de bizimle de ilgileniyor.

bende izmirliyim. ilk başta ege üniversitenin Elmin Eminov doktora gidiyordum, çokda memnundum ama sonra doğum yapacağım hastaneyi seçince doktoru değiştirmek zorunda kaldım. şimdi Umur Yensel'e gidiyorum. muahanesi alsancakta ama hem yeşil yurtta hemde özellerle bağlantısı var. bu arada, benim eşimde aydından:):) sen aydının tam neresinden?

Evet önce onları düşünmeliyiz; tabii eşler de gereken hassasiyeti göstermeli.

Ama bende tam tersi oluyor; öfkelenince, sinirlenince daha çok hareket ediyor ama öyle tekme şeklinde değil de kasılma bir tarafa toplanma şeklinde oluyor.

selamlar teyzoşları:)
bugün daha iyiyiz şükür...dün akşamki ağrımız azaldı baya...
hava çok güzel ama biz eve tıkılmış durumdayız şu an...kombimiz arızalanıyordu sürekli...sonunda yenisini almayı başarabildik(ev sahibimizi ikna ettik ihihihi)içerde elemanlar uğraşıyor ..ben de sanal alemde turluyorum...bi merhaba diyelim dedim kızımla...
dün akşam aanneme gittik...annem önümüze dev bir hurç çıkardı...alın bunlar şimdiye kadar kızınıza aldığım şeyler diye...Allahım koptuk yaaa...hepsi birbirinden şirin süper şeyler almış anacığım...eşimle onlara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık...arada bazılarının resmini çekip koyarım..paylaşırım sizlerle...herkes bi telaşlarda gördüğüm kadarıyla...

aman sağlığımız,neşemiz ve bebişlerimiz iyi olsun da gerisi tın ve de vııııııııııııııın....
hadi kaçtık biz...öperizzzzzzzzzzz

iyi ol mana sevindim cnm....
oh oh desene cicişler çoğaldı ne güzel...
annemde beni bekliyo gelde alalım artık bişiler diye...
ablamda demiin aradı kızıma kış için mont almış çok mutlu oldum...
inş güzel güzel giydiririz bebişlerimize cicilerini....

benim eşim aydın nazilliden. ben aslen manisa/akhisarlıyım. ama yaşadığımız yer aydın/ didim tüp bebek tedavisi gördük irenbe de alsancakta oda. sonrasında orda devam ettik. bizim doktorunda anlaşması yok herhangi bir hastaneyle. o yüzden ben çınarlıda yapıcak gibiyim gidip görüşmedim daha. bakalım önümüzdeki ay hastanelerede bakıcam. allah hepimizin yardımcısı olsun. ben çok heyecanlıyım korkuyorum:18:

umur bey harika bir doktor.. randevu almaya çalışmıştım ancak 1 ay sonraya verebiliyorlardı o nedenle sadece acil bi durumda ona gitmiştim ki Allah razı olsun ilgilenmişti.. doğumuda sanırım karataşta yaptırıyor..

ama şu anda bizde doktorumuzdan memnunuz :)))

cnm bebişlerimize aynı yolla sahip olmuşuz...çok şükürki hamişiz...

cnm bebişlerimize aynı yolla sahip olmuşuz...çok şükürki hamişiz...

evet allah herkesin kucağını doldursun inşallah. beklemek sabretmek çok zor. allah herkeslerin yardımcısı olsun inşallah. benim tüp bebeğim de tutmadı biliyomusun. sonrasındaki ay kendiliğinden geldi doktorlar dahil hiç k,mse beklemiyordu. süpriz yaptı geldi çok mutlu etti bizi evimize neşe getirdi darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…