2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ben de zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç cevap yazamamıştım. benim de sat 1 kasım ve beklenen doğum tarihimiz 8 ağustos. Manisa'da oturuyorum ama doktora İzmir'e gidiyorum. 22. haftadayız ve yarın ayrıntılı ultrason var. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

Gözün aydın...İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. O kadar stresten sonra benden de sana güzel bir türk kahvesi

sağolasın canıum..sende işi bırakmışsın hemde dostlukla send e böyle istiyordun..hayırlı olsun canım..bebişle beraber daha büyük adımlar atarsınız inş...

kızlar civilim bebe ye bakıyorum şimdi ne kadar ucuz hastane çıkışları tulumlar falan.idile göre yani.idil yumuşacık tam bebğe göre acaba bunun penyesi nasıl ? hiç alan ya da gören var mı?penyesini

hoşgeldin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...

ben aldım mis gibiler çok kaliteliler için rahat olsun

hosgeldın canım aramızaa

hosgeldın canım aramıza bende manisada oturuyorum inş hayırlı haberlerle gelırsın

Kızlar bizim bu akşam dr. muayenemiz vardı. Dr. inatla oğluşumun boyunu söylemedi sinir oldum. Neymiş gereksiz bilgiymiş. Oğluşum 276g mış , herşey normalmiş. Oğlumda sağolsun kafasını plesentaya gömdüğü için yüzünü göremedik. Ama aynı benim gibi uyuyor. kollarını ve ayaklarını çapraz yaparak uyuyor. Benim oğlum iştee

Yorgunluktandır canım umarım enfeksiyon değildir. Geçmiş olsun...

canım, çok sevindim, gözün aydın. umarım, hep böyle iyi haberler alırsın
KIZLARRR Yardım lütfen , bende doğum hafta takibini yhapan çizelgeden istiyorum nasıl ekliycem onu ben....
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection burdan yapıyorsun. bu arada, ilk sayfada ademel çok güzel anlatmıştı. istersen ordan bir bak. çizilgeyi istediğin şekilde yapabalirsin. renk faln...
kızlar listeyı ne zaman guncellıyosunuz merak ettım ?
ilk girişteki sayfa için ademel'e gönderiyorsun ama alışveriş listesi için biz buraya taşındık:)
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...isteleri-bebek-anne-hastane-cantasi-vs-2.html

hoş geldin, canım. bu arada, isim güzel seçmişsiniz

ilk başta geçmiş olsun. umarım başka sorun çıkmaz. bu arada bizim doğumlar aynı gün gözüküyor

bayanlar iyi akşamlar,kremler hakkında bende lierac kullanıyorum cok memnunum suaon minimoy.com'da 1 alana 1 bedava 79.90 alabilirsiniz.
bende ilk başta lierac kullandım. aslında güzelde bir krem ama bende yapısal olarak göğüslerimde yinede çatlaklar oluştu. ama bu bilgi vermen iyi oldu, yine alıp devam edeyim. bu arada ben şimdi pregnacare kullanıyorum.

hoş geldin canım. bende izmirdeyim. bu arada doktorun kim ve hangi hastane?

kizlar su bizim listelerin linkini bulamiyorum ya
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-listeleri-bebek-anne-hastane-cantasi-vs.html

oleeeeeyyyyyy canım o kadar sevindim ki nasıl rahatlamışsındır :))) ayyy gözün aydın hadi darısıda bana olsun :)))
venus

cook sevindim cnm,
gozunaydin,

darisi efsung'un amniyosunun basina insallahhh
ayyyy inşallah canım ya :))

ayy canım yaa tıpkı beni anlatmışsın dün annem bugun kızkardeşim yarına muhtemelen eşim böyle nereye jadar çok incitiyorum ama öyle içlenip ağlıyorum kşi anlatamam baş etmenin imkanı yok gibi hissediyorum ama bu parmak hikayesini hatırlıycam :)

kızlarrrrr bugun eminönü seferi yaptık başta bi kızkardeşimi fırçaladım atıştıkağlaştık boşaldık şöyle sonra da uslu uslu alışveriş yaptık sonuç mükemmel neler aldık söyle hızla anlatyaım kapı süsü cubuklu süsler kurdela sepet hediyelik notluk bebek bezi pastasına süsler ... gibi şeyler işte totalde 250 tl gitti kapı süsüm falan tüllü değil oyüzden daha pahalı hediyelik noyluklardan 100 tane aldım bundan dolayı fiyat arttı biraz ama kesinlikle bir gün ayırıp gidin muhakkak ama eve geldiğimizde pert olmuştuk :)))

yarına falan da kızımın kılıklarını alabiliriz halimiz kalırsa tabii :))
öteki emzik gazlı bez gibi şeyleride daha sonra lırım heralde zaten bu ay ev olayı olunca odayı falan erteledim otomatik olarak :)))

hadi kaçtık iyi geceler
iyi hafta sonları kendinize iii bakın :))
geçmişi şöööle bi okudum ayrıntılıdan gelenler gözünüz aydın aşı olanlar geçmiş olsun yeni gelenler hoşgeldiniz unuttuklarım kusura bakmayınız:))):))))

Gunaydin kizlar gece biz kapatip sabah biz acmisiz napalim cisimiz geldi sonrada uyuyamadik valla :))

Günaydın kızlar
Maşallah valla döktürmüşsünüz hepsini okumaya cesaret edemedim.. çalışıyorum ve o kadar yoğunumki şu günlerde, arada 5 dakika girip şöyle bir bakıp çıkıyorum ama venüsün amniyo sonucu iyi çıkmış onu gördüm çok sevindim
efsung canım sende ayrıntılıda amniyosentez yaptırmışsın inşallah seninde sonucun temiz çıkar ki inancım bu yönde sinyalleri bu şekilde gönderelim kodlamayı bu şekilde yapalımki bize dönüşü böyle olsun.....

Ben bu gün yeni doğan sünneti, anne sütü ve emzirme, yenidoğan bebeğin bakımı ve tarama testleri konulu seminere katılıcam medical park göztepede saat 13:30 'da başlayacak bilginiz olsun....

Aşı yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkese güzel bir hafta sonu diliyorum ben yine öğlene kadar çalışmaya devam görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın....

ben almadım ama arkadaşlarım almış ordan hopidik felan güzelmiş bi kaç marka daha dedide ordakilerden tam hatırlamıyorum

günaydin kizlar

ben gene kosturmaca yorgun düstüm valla. bugün fatihe gitcem arabaya bakmaya. zira bu jane rider i baska yerde bulamadim. ordandavenuscum sen civilim bebeyi sormussun ugrayip bakarim nasil diye bodyleri. oda fatihteymis. baska yakin yerler varmi oraya ki??

bu arada su madelami ne göğüs pompasi ondan alioruz demi.

slm kızlar ben daha bebegımın hareketlerını hisetmıyorum bu normalmı dün kontrolum vardı ama dr um izinliymiş haftaya kaldı ben nıye hıssetmıyom yaaa

slm kızlar ben daha bebegımın hareketlerını hisetmıyorum bu normalmı dün kontrolum vardı ama dr um izinliymiş haftaya kaldı ben nıye hıssetmıyom yaaa
ne kadar zamanir hissetmiyorsun? buyuk ihtimalle bir sey yoktur,baslarda her hatreketini hissetmiyoruz zaten hemde buyume donemlerinde bebekler daha az hareket ediyormus.

super,insallah begenir ve hemen alirsin canim ve araba secme sorunun da biter:) oralarda yatak bakma sansin olmaz heralde ama aklinda olsun bebek yataklari akarsan bize de yazarsin,keyifli alisverisler diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…