Gözün aydın...İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. O kadar stresten sonra benden de sana güzel bir türk kahvesi
Merhaba kızlar ben de zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç cevap yazamamıştım. benim de sat 1 kasım ve beklenen doğum tarihimiz 8 ağustos. Manisa'da oturuyorum ama doktora İzmir'e gidiyorum. 22. haftadayız ve yarın ayrıntılı ultrason var. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
kızlar civilim bebe ye bakıyorum şimdi ne kadar ucuz hastane çıkışları tulumlar falan.idile göre yani.idil yumuşacık tam bebğe göre acaba bunun penyesi nasıl ? hiç alan ya da gören var mı?penyesini
ben aldım mis gibiler çok kaliteliler için rahat olsun
Merhaba kızlar....uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya fırsatım olmuyordu...çok güzel bilgiler veriyorsunuz bana çok yardımcı oldunuz şimdiden teşekkürler...
benim sat tarihim 7 kasım ve 14 ağustosta doğum yapıcam gözüküyor...ankara'da yaşıyorum..kızım olacak adı "defne lena" başlarda sürekli kanamam vardı düşük riskim fazlaydı...ama çok şükür sağlıkla bugünlere kadar gelebildikk...13 nisanda ayrıntılı ultrason randevumuz var...o da güzel çıkar inşallah...
Merhaba kızlar ben de zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç cevap yazamamıştım. benim de sat 1 kasım ve beklenen doğum tarihimiz 8 ağustos. Manisa'da oturuyorum ama doktora İzmir'e gidiyorum. 22. haftadayız ve yarın ayrıntılı ultrason var. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
selam kızlar..
maşallah döktürmüşüz gene:)
oku oku anca bitti...güzel haberler var çoook sevindim yaa...inşallah hep mutlu haberlerimizi paylaşalım burdan...
biz kızımla dün akşamdan beri keyifsiziz biraz ağrım var...çözemedim...bugün okulda da çok huzursuzdum akıntım felan da var...anlamadım...
üşüttükmü acabaenfeksiyon felan yoktur umarım...bütün gün oturdum derslerde...şimdi de biraz uzanacağız ...görüşemessek herkese iyi haftasonları
Kızlar maşallah yine eller boş durmamış çalışmış :))) gözlerimi kör ettinizBugün akşam 18:00' da dr. randevum var, oğluşumu göreceğim için çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle gelirim.
nerden ve kaça aldın canım ya. Ben baktım 90 TL diyordu.
Canım yazını şimdi gördüm.. Ben sahibinden.com sitesinden aldım. 801 tl ye ankaradan biri satıyordu 0 kutusu açılmamış dün sipariş verdim bugün geldi.Orayı takip edebilirsin,devamlı olmasada uyguna bişey düşebiler...
teşekkür ederim :))
tetenoz aşısı oldum eve gelir gelmez başladı agrımaya.. ne kadar sürer bu işkence yaaa
bende bugün aşı olucaktım ama gidemedim p.tesi vurulurum
doktoruma sordum çok gerekli değil dedi sonuçta hastanede doğum yapıcaksın mikrop kapma olasığın sfır nerdeyse. istersen vurulabilirsin ama bana sorarsan gerek yok dedi
napsam karar veremedim
ilkinde zaten hiç böyle aşı falan yoktu bende olmamaıştım ama bunda kararsızım
Bana da dr. um aynısını söyldi gerek yok dedi ama ben yine kararsızım. :44: Birde ağrıdığını okudukça dr. yapma dedi nasıl olsa diyorum
Öncelikle herkeze merhaba diyorum...
ve...
size tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum, farkında olmadan o kadar çok yardımcı oluyorsunuzki anlatamam. bazen yazılanlara çok şaşırıyorum, yaşadıklarımda yalnız olmadığımı anlıyorum bu bile insanda bi rahatlama hissi uyandırıyor.
şimdi gelelim bizim bilgilerimize
21.haftamız içerisindeyiz
doğum tarihimiz 23 ağustos olarak görülüyor
ve ailemize yakışıklı bir prens geliyorr :)))
ilk aylarda biraz zorluk yaşadık oğlumla kanamalarımız oldu, en son 1 ay önce yaşadık böyle bir durumu ama Allaha şükürler olsunki her seferinde oğlum bana tutundu ve bu zamanlara kadar geldik.. şimdilik günlerimizi dikkat aderek geçiriyoruz fazla yürümüyoruz, kendimizi yormuyoruz ve ayakta uzun süre duramyoruz ama buna şükür, böyle böyle umarım doğumuuzu da görecğz..
inşallah hepimiz bu maratonun sonunda Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))
Hoşgeldin aramıza
Hoşgeldingüzel haberlerini bekliyoruz :)))
canım, çok sevindim, gözün aydın. umarım, hep böyle iyi haberler alırsınkızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection burdan yapıyorsun. bu arada, ilk sayfada ademel çok güzel anlatmıştı. istersen ordan bir bak. çizilgeyi istediğin şekilde yapabalirsin. renk faln...KIZLARRR Yardım lütfen , bende doğum hafta takibini yhapan çizelgeden istiyorum nasıl ekliycem onu ben....
ilk girişteki sayfa için ademel'e gönderiyorsun ama alışveriş listesi için biz buraya taşındık:)kızlar listeyı ne zaman guncellıyosunuz merak ettım ?
hoş geldin, canım. bu arada, isim güzel seçmişsinizMerhaba kızlar....uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya fırsatım olmuyordu...çok güzel bilgiler veriyorsunuz bana çok yardımcı oldunuz şimdiden teşekkürler...
benim sat tarihim 7 kasım ve 14 ağustosta doğum yapıcam gözüküyor...ankara'da yaşıyorum..kızım olacak adı "defne lena" başlarda sürekli kanamam vardı düşük riskim fazlaydı...ama çok şükür sağlıkla bugünlere kadar gelebildikk...13 nisanda ayrıntılı ultrason randevumuz var...o da güzel çıkar inşallah...
ilk başta geçmiş olsun. umarım başka sorun çıkmaz. bu arada bizim doğumlar aynı gün gözüküyorÖncelikle herkeze merhaba diyorum...
ve...
size tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum, farkında olmadan o kadar çok yardımcı oluyorsunuzki anlatamam. bazen yazılanlara çok şaşırıyorum, yaşadıklarımda yalnız olmadığımı anlıyorum bu bile insanda bi rahatlama hissi uyandırıyor.
şimdi gelelim bizim bilgilerimize
21.haftamız içerisindeyiz
doğum tarihimiz 23 ağustos olarak görülüyor
ve ailemize yakışıklı bir prens geliyorr :)))
ilk aylarda biraz zorluk yaşadık oğlumla kanamalarımız oldu, en son 1 ay önce yaşadık böyle bir durumu ama Allaha şükürler olsunki her seferinde oğlum bana tutundu ve bu zamanlara kadar geldik.. şimdilik günlerimizi dikkat aderek geçiriyoruz fazla yürümüyoruz, kendimizi yormuyoruz ve ayakta uzun süre duramyoruz ama buna şükür, böyle böyle umarım doğumuuzu da görecğz..
inşallah hepimiz bu maratonun sonunda Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))
bende ilk başta lierac kullandım. aslında güzelde bir krem ama bende yapısal olarak göğüslerimde yinede çatlaklar oluştu. ama bu bilgi vermen iyi oldu, yine alıp devam edeyim. bu arada ben şimdi pregnacare kullanıyorum.bayanlar iyi akşamlar,kremler hakkında bende lierac kullanıyorum cok memnunum suaon minimoy.com'da 1 alana 1 bedava 79.90 alabilirsiniz.
hoş geldin canım. bende izmirdeyim. bu arada doktorun kim ve hangi hastane?Merhaba kızlar ben de zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç cevap yazamamıştım. benim de sat 1 kasım ve beklenen doğum tarihimiz 8 ağustos. Manisa'da oturuyorum ama doktora İzmir'e gidiyorum. 22. haftadayız ve yarın ayrıntılı ultrason var. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-listeleri-bebek-anne-hastane-cantasi-vs.htmlkizlar su bizim listelerin linkini bulamiyorum ya
kızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz
ayyyy inşallah canım ya :))venus
cook sevindim cnm,
gozunaydin,
darisi efsung'un amniyosunun basina insallahhh
bugün beni kırıp ve hergün kıran sonrada işe giden, şimdiye kadar ağlamama sebep olan eşime :
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu h...emen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm. demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak? Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş... Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin.
sanırım bende buna benzer bişey yapacağım
kızlar civilim bebe ye bakıyorum şimdi ne kadar ucuz hastane çıkışları tulumlar falan.idile göre yani.idil yumuşacık tam bebğe göre acaba bunun penyesi nasıl ? hiç alan ya da gören var mı?penyesini
ne kadar zamanir hissetmiyorsun? buyuk ihtimalle bir sey yoktur,baslarda her hatreketini hissetmiyoruz zaten hemde buyume donemlerinde bebekler daha az hareket ediyormus.slm kızlar ben daha bebegımın hareketlerını hisetmıyorum bu normalmı dün kontrolum vardı ama dr um izinliymiş haftaya kaldı ben nıye hıssetmıyom yaaa
super,insallah begenir ve hemen alirsin canim ve araba secme sorunun da biter:) oralarda yatak bakma sansin olmaz heralde ama aklinda olsun bebek yataklari akarsan bize de yazarsin,keyifli alisverisler diliyorum:)günaydin kizlar
ben gene kosturmaca yorgun düstüm valla. bugün fatihe gitcem arabaya bakmaya. zira bu jane rider i baska yerde bulamadim. ordandavenuscum sen civilim bebeyi sormussun ugrayip bakarim nasil diye bodyleri. oda fatihteymis. baska yakin yerler varmi oraya ki??
bu arada su madelami ne göğüs pompasi ondan alioruz demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?