kızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
aynen dün de canımsı sıktılar sabah da. önceki gün 20 dk erken çıktım okuldan o da dersim yok formatörüm işim de yoktu hemen o söylüyorlar boşlamaya başladınız diye utanmıyorlar hamile de demiyorlar
Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
ohhh bu günün en güzel hbri oldu ya çok sevindimm cnm...
ben kahve alıyım
canım cok sevındım gozun aydın canım cok sükür bişey cıkmadı allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsın cok mutlu oldum
canım gözün aydın çok sevindimartık yarında ayrıntılıda bebeğinide görürsün
senin adına sevindim, sorunsuz bir ayrılış olmuş :))Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
cnm adamele ozelden bılgılerımı yazdım topıcın yonetıcısı galıba
ben bısı sorucamtım 2010 agustos annelerınede sordum ama acıl cvp lazım bana
ben yag karısımları kullancaktım ama dr.um ve bazı saglıkcılar bu karısımların kana gececegını ve bebege zarar verebılecegının soyledıler
aldıgın yagların organık ve gercektende o nyag oldugunu bılemezsın dıyolar
ya badenm yagı yada bebe yagı kullan dedıler
bende sımdıye kadar bazı nemlendırıcı ve bebe yagı kullandım
drumnm bana mustela dıye bı krem yazdı 250 ml 80 tl
netten bazı kotu yorumlar duydum onun ıcın kararsız kaldım
bı arkadasımdan da LİERAC PHYTOLA STİL JEL dıye bı krem duydum
kk da bu krem hakkında guzel yorumlar yapmıslar
bı arkadas 20 kılo aldıgı halde hıc catlamamıs
velhasıl
bana hemen bı onerıde bulunabılırmısınız ?
ozelden yazarsanız sevınırım
genelden de yazabılırsınız hemen ulaşmak ıcın dedım
sımdıden tesekkurler
günaydın şekerlerrrr
bugün sabaha kadar rüyamda idil bebenin hastane çıkışları ve zıbınlarını gördüm durdum.dün bakmıştım yaa çoık etkilenmişimmm
bu arda bugün 22 gün oldu ama hala amnio kültür sonucum gelmedi.aradaım gelir gelnmez arıycaz dediler.inş güzel sonuç gelsinde gecikmesi önemli değil dicem ama önemliide güzel haber gelsin ve çabuk gelsin.zaten yarın 13:30 da tekrar eskişeh,ie gidiyoruz tekrar ayrıntılı bakılacak.inş hiç bir sorun yoktur , yoktur da bende alışverişe başalyabilirim....bakarsın amnio sonucunu yarın elden alırım :))
aynen dün de canımsı sıktılar sabah da. önceki gün 20 dk erken çıktım okuldan o da dersim yok formatörüm işim de yoktu hemen o söylüyorlar boşlamaya başladınız diye utanmıyorlar hamile de demiyorlar
inşallah güzel olucak canım sonuçların ben henüz kötü çıkan görmedim sen rahat ol
bende ağustos annesi olucam inş.
bende ağustos annelerınını topıgı yopkmu dıye bakarken buldum :)
muhtemel dogum tarıohım 17 agustos
ama ultrason kagıdında 10 agustos yazıyo
dun renklı ultr. da da dr 10 agustos dedı
nasipse oğlum olucak
neyse herkese merhaba
ben seda bende ağustos annesiyim neden yazı yazıyom kimse cevap vermiyo,
kizlar
birisi bana,
portbebe, ana kucagi, oto koltugu
bu 3'u arasindaki farki aciklayabilirmi yaaa lutfen
cnm adamele ozelden bılgılerımı yazdım topıcın yonetıcısı galıba
ben bısı sorucamtım 2010 agustos annelerınede sordum ama acıl cvp lazım bana
ben yag karısımları kullancaktım ama dr.um ve bazı saglıkcılar bu karısımların kana gececegını ve bebege zarar verebılecegının soyledıler
aldıgın yagların organık ve gercektende o nyag oldugunu bılemezsın dıyolar
ya badenm yagı yada bebe yagı kullan dedıler
bende sımdıye kadar bazı nemlendırıcı ve bebe yagı kullandım
drumnm bana mustela dıye bı krem yazdı 250 ml 80 tl
netten bazı kotu yorumlar duydum onun ıcın kararsız kaldım
bı arkadasımdan da LİERAC PHYTOLA STİL JEL dıye bı krem duydum
kk da bu krem hakkında guzel yorumlar yapmıslar
bı arkadas 20 kılo aldıgı halde hıc catlamamıs
velhasıl
bana hemen bı onerıde bulunabılırmısınız ?
ozelden yazarsanız sevınırım
genelden de yazabılırsınız hemen ulaşmak ıcın dedım
sımdıden tesekkurler
Kızlar dün braun ateş ölçerini aldım fiyatı uygun görünce.. Sizce nasıl kullanan varmı aranızda..
ama iste bu testlerle sonucu ögrendikten sonra sonucu kötu gelirse yapabilecegin tek sey bebegi aldirmak, ebeveynler bazen ne olursa olsun bebegi istiyorlar, o yuzden teste gerek yok diyorlar. Burada cogu insan testi yaptirmiyor, yaptirsak mi acaba diyenlerin hepsi bizim gibi az gelismis ulkelerden gelenler, cunku bizimki gibi ulkelerde nufus fazlaligi var ve devlet sadece saglikli bireyleri istiyor o yuzden testlere tesvik ediyorlar insanlari. burada ise heralde nufus arttirilmaya calisildigindan risk grubunda degilseniz hic önerilmiyor testler. ama ben istatistikleri inceledim, avrupa ulkelerindeki ve turkiye'deki ozurlu cocuklarin toplam nufusa orani %10, %10.3 , %11 yani hemen yemen ayni. hem ben cok duydum amniyo testinden kötu sonuc gelen ama cocugunu dogurmakta israr eden anneler ve sonucta saglikli dogan bebekler... o yuzden ebeveynlerin tercihi diye bakmak lazim.
hem eger test sonucunda ciddi ciddi bebegi aldirmayi dusunuyorsaniz, test sonuclarini beklerken acaba bebegimi aldirmak zorunda kalacak miyim diye dusunurken, bebegimiz iceride kim bilir nasil aci cekiyordur... hissetklerine dair bir kac arastirma testini yazmistim belki okumussunuzdur. bebegi icin en iyi olanini annesi bilir, bir sey yapiyorsa o dogru olandir.
kızlar merhaba nasılsınız. aklıma bısey geldı sormak ıstedım, 19 haftadayım ama dunden berı bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum. sabah netten bıraz arastırdım. bazen olurmus öyle önemlı olan 28. haftadan sonra her gun hıssedılmesıymış.
sizlerde bu haftalarda hareketlerı her gun hıssetmeyen oldumu acaba. çukolata falan yedım gık demedı benım kız.
Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
canm dr.um pahalı kremler almaya gerek yok dedi.badm yağı kullan dedi.çünkü her ay almak zorunda olacaksn dedi
BEN DE mustela aldım 79 tl idi. ama bitti bitecek yani ay bile dayanmaz düzgün kullansan bi tüp. tabi ben bacaklarıma da sürüyorum çatlaklarım vardı belki onlar da kapanır die. dün eczaneden bi katalog verdiler onda bella b gibi bi marka var. ona bakıcam netten bi de
Starchild ayakkabıları, bebeklerin hızla büyüyen tombik ayakları için yumuşak İtalyan derisinden tasarlanan ve çocukların ayak sağlığı için güvenli olduğu kadar doğaya da dost olan yumuşak patiklermiş. Toksik olmayan boyalar kullanılarak geleneksel yöntemlerle el yapımı olarak İngiltere’de üretiliyormuş.
Amerikan Pediatri Doktorları Birliği, yeni yürümeye başlayan bebeklerin ayak bileklerinin güçlenmesine ve esnek ayak kemiklerinin doğru gelişimine yardımcı olduğu için Starchild ayakkabılarını güvenle tavsiye ediyormuş..Starchild Shoes Trkiye- Starchild Ayakkablar, yumuak deriden retilen bebek ve ocuk ayakkablardr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?