2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...

herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz

ohhh bu günün en güzel hbri oldu ya çok sevindimm cnm...
ben kahve alıyım

canım cok sevındım gozun aydın canım cok sükür bişey cıkmadı allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsın cok mutlu oldum

Merhabalar...
Toplantım vardı, sunumumu yaptım kenara çekildim, çaktırmadan topiğe bakayım dedim.

Ayrıntıları güzel geçenler, cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın.

ne kadar anlayışsızlar...

Gözün aydın

ohhh bu günün en güzel hbri oldu ya çok sevindimm cnm...
ben kahve alıyım

canım cok sevındım gozun aydın canım cok sükür bişey cıkmadı allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsın cok mutlu oldum

sağolunn canıım yoldaşlarım yaaa :))) inş hepimizde bu mutluluğu tam olarak yaşarız..sorunsuz tamamlayıp kucağımıza alırız ve mutlu mutlu büyütürüz artık Allah ım nazarlardan korusun bizleri ve bebekleimizi

canım gözün aydın çok sevindim artık yarında ayrıntılıda bebeğinide görürsün

senin adına sevindim, sorunsuz bir ayrılış olmuş :))

çoooooookkk sevindim canımmm.. gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH

çokkkk sevindim venuscüm. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın :))))

canm dr.um pahalı kremler almaya gerek yok dedi.badm yağı kullan dedi.çünkü her ay almak zorunda olacaksn dedi

Kızlar maşallah yine eller boş durmamış çalışmış :))) gözlerimi kör ettiniz Bugün akşam 18:00' da dr. randevum var, oğluşumu göreceğim için çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle gelirim.

Canım çok güldüm yaaa demek hastane çıkışları gördünbende dün gece bir sürü kabus gördüm ama hatırlamıyorum.

Kulak arkası yapacaksın canım boşver.

Hoşgeldin aramıza :))

ben seda bende ağustos annesiyim neden yazı yazıyom kimse cevap vermiyo,

Canım senin ya internet serverında bir sorun var yazılanları çoookk geç okuyorsun veya bu siteyi kullanımında. Arkadaşlarında dedikleri gibi sürekli ağustos annesi olduğunu söyleyip kenara çekiliyorsun.

kizlar

birisi bana,

portbebe, ana kucagi, oto koltugu

bu 3'u arasindaki farki aciklayabilirmi yaaa lutfen

Şimdi bu sorunu kökten hallediyorum arkadaşlar ve resimlerle açıklıyorum Az sonnraaaa...

Ben mustelaya ilk başta alışamadım yapış yapış oldu karnım ama estetisyen bir bayanın dediğine göre vücut nem dengemde sorun olduğundanmış ancak şimdi dengelendi sanırım çok memnunum dediğin gibi lierac kullananlardan da baya övgü duydum. Bildiğim kadarıyla ikiside hamilelerde güvenle kullanılan ürünler. Buarada çoğumuz mustela kullanıyoruz.

Kızlar dün braun ateş ölçerini aldım fiyatı uygun görünce.. Sizce nasıl kullanan varmı aranızda..

nerden ve kaça aldın canım ya. Ben baktım 90 TL diyordu.

Canım iilaki bunu mental gerşilik veya geri dönüşümsüz bir anamoli olarak düşünme. Geçen bir arkadaş testlerin işlevleri vs. ilgil bir yazı yayınlamıştı mesela orada diyordu ki kalp hastalığı olan bir bebek anne karnında tespit edilip doğumun hemen arkasına gereken operasyon yapılır, ona göre hastane seçilir. atıyorum böbreğinde sorun olan bir bebeğin böbreği erken müdehale sayesinde kurtarılabilir.

Canım benle aynı haftadasın. Mesela ben şimdiye kadar sadece 1 defa hissettim bebeği sonra bir daha hiç hissetmedim ama bence ben gün içinde çok hareketliyim, yoğun çalışıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.

Hadi gözün aydın diyeyim. O ortamdan ( sigara dumanı, stress) kurtulduğuna sevindim. Eminim zor olmuştur senin için ama alışırsın sonuçta bebeğinin iyiliği için herşey. :)))

Çok sevindim gözün aydın canım

canm dr.um pahalı kremler almaya gerek yok dedi.badm yağı kullan dedi.çünkü her ay almak zorunda olacaksn dedi

BEN DE mustela aldım 79 tl idi. ama bitti bitecek yani ay bile dayanmaz düzgün kullansan bi tüp. tabi ben bacaklarıma da sürüyorum çatlaklarım vardı belki onlar da kapanır die. dün eczaneden bi katalog verdiler onda bella b gibi bi marka var. ona bakıcam netten bi de

Starchild ayakkabıları, bebeklerin hızla büyüyen tombik ayakları için yumuşak İtalyan derisinden tasarlanan ve çocukların ayak sağlığı için güvenli olduğu kadar doğaya da dost olan yumuşak patiklermiş. Toksik olmayan boyalar kullanılarak geleneksel yöntemlerle el yapımı olarak İngiltere’de üretiliyormuş.
Amerikan Pediatri Doktorları Birliği, yeni yürümeye başlayan bebeklerin ayak bileklerinin güçlenmesine ve esnek ayak kemiklerinin doğru gelişimine yardımcı olduğu için Starchild ayakkabılarını güvenle tavsiye ediyormuş..Starchild Shoes Trkiye- Starchild Ayakkablar, yumuak deriden retilen bebek ve ocuk ayakkablardr.

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız?

Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

ben galenic elancyl kullaniyorum kizlar;
1 ay oldu tup yarilanmadi bile

goguslerime, kalcama bir de karnima suruyorum.
hergun, gunde 1 kez

banyodan sonra da badem yagi+kakao yagi suruyorum, bunu da sordum doktoruma sur dedi

Canım gözünaydınnnn

Artık almaya başlarsın cicileri

Canım oluşmuş çatlakları iyileştirmede Lierac daha başarılıymış diyorlar.

Yaaa bunlar hem de çok tontini minnoşşlaaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…