kızlarrrrrrrrr müjdee....
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
herkes kend,ne çay söylesin bendensinizzz
Çok sevindim cnm hayırlısı olsun
kizlar yazdiklarinizi okuyamadim gelince okuyucam. iki ayağim bi papuçta. babamiz acele ediyorda ediyor gidelim diye. paskalyadan önce gelelim seni alalim dedi. babam daha razi olmadi. anemi aradim bi daha konusucak ben ne yapicam bilmiyorum. paskalyaya 10 gün var. herkes beni bekliomusnasil bu kadar sürede olcak hersey bilmiorum. simdi bebek arabasi bakmaya gitcem. bide su sizin listelere bakiyimde bisiler aliyim bari.
kizlar yazdiklarinizi okuyamadim gelince okuyucam. iki ayağim bi papuçta. babamiz acele ediyorda ediyor gidelim diye. paskalyadan önce gelelim seni alalim dedi. babam daha razi olmadi. anemi aradim bi daha konusucak ben ne yapicam bilmiyorum. paskalyaya 10 gün var. herkes beni bekliomusnasil bu kadar sürede olcak hersey bilmiorum. simdi bebek arabasi bakmaya gitcem. bide su sizin listelere bakiyimde bisiler aliyim bari.
test sonucum geldi şükürler ollsun temizmiş.yarın ayrıntılıya gidnce alırsınız sonucuda dedi:)) çok mutluyum hemen haber vereyim dedim...destek olan tüm arkadşlarım hepinize teşekkür ederim...hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuşuruz inş....ve sağlık ve mutlulukla büyütürüzz...
venuscümohhhh çok şükürrrr.. ayrıntılın da çok iyi geçer inşallaahhhhhhhhh..
My_Little_Sun_Shine canım güsel haberlerini beklliyoruz..
ben heyecanla yarını bekliyorum tam bi ay sonra görcem oğluşumu 2-3 gündür göbişim büyüdü iyice umarım bebişim de büyümüştür herşey yolundadır...
hepinizi çook opuyorum güsel haberlerle dolu, güzel ve sağlıklı bi hafta sonu diliyorum herkese..
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız?
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
Starchild ayakkabıları, bebeklerin hızla büyüyen tombik ayakları için yumuşak İtalyan derisinden tasarlanan ve çocukların ayak sağlığı için güvenli olduğu kadar doğaya da dost olan yumuşak patiklermiş. Toksik olmayan boyalar kullanılarak geleneksel yöntemlerle el yapımı olarak İngilterede üretiliyormuş.
Amerikan Pediatri Doktorları Birliği, yeni yürümeye başlayan bebeklerin ayak bileklerinin güçlenmesine ve esnek ayak kemiklerinin doğru gelişimine yardımcı olduğu için Starchild ayakkabılarını güvenle tavsiye ediyormuş..Starchild Shoes Trkiye- Starchild Ayakkablar, yumuak deriden retilen bebek ve ocuk ayakkablardr.
ay kızlar bı gıttım geldım döktürmüşsünüz yine yahu. be bişey merak ediyorum. hani derler ya hamıleyken ağır kaldırma. bu ağırlık kaç kilo? yanı ister istemez market çarsı alışverısı yaparken elimizde ortalama 7-8 kilo poşetle eve dönüyoruz. ki ben her gun yapıyorum. ya sizler ne durumdasınız? sanırım ağırlık derken vitrin koltuk gibi şeylerden bahsediyorlar. özellikle ikinci hamileliğini geciren hanımlar düşünceler neler?
resimlerini yüklemeyi beceremedim yaaaaaaaaaa. Bilgisayarda bir sorun var.(((( akşam eve gidince eklerim.
Kızlar maşallah yine eller boş durmamış çalışmış :))) gözlerimi kör ettinizBugün akşam 18:00' da dr. randevum var, oğluşumu göreceğim için çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle gelirim.
nerden ve kaça aldın canım ya. Ben baktım 90 TL diyordu.
Canım yazını şimdi gördüm.. Ben sahibinden.com sitesinden aldım. 801 tl ye ankaradan biri satıyordu 0 kutusu açılmamış dün sipariş verdim bugün geldi.Orayı takip edebilirsin,devamlı olmasada uyguna bişey düşebiler...
tetenoz aşısı oldum eve gelir gelmez başladı agrımaya.. ne kadar sürer bu işkence yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?