2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ağustos annesiyim diyorum sohbet edelim diyom kimse cevap vermiyo

cnm sen her geldiginde boyle yapiyorsun,

sohbet edelim demekle sohbet olmuyor ki,
bisey sor, bisey yaz, soyle, biz de uzerine cevap verlim, yorum yapalim; boyle baslar sohbet :34:

hosgeldin sefa geldin

anlat;
bebegin kiz mi erkek mi,
test sonuclarin nasil
neler aldin bebisine
kilo durumlari ?

cnm adamele ozelden bılgılerımı yazdım topıcın yonetıcısı galıba
ben bısı sorucamtım 2010 agustos annelerınede sordum ama acıl cvp lazım bana

ben yag karısımları kullancaktım ama dr.um ve bazı saglıkcılar bu karısımların kana gececegını ve bebege zarar verebılecegının soyledıler
aldıgın yagların organık ve gercektende o nyag oldugunu bılemezsın dıyolar
ya badenm yagı yada bebe yagı kullan dedıler
bende sımdıye kadar bazı nemlendırıcı ve bebe yagı kullandım
drumnm bana mustela dıye bı krem yazdı 250 ml 80 tl
netten bazı kotu yorumlar duydum onun ıcın kararsız kaldım
bı arkadasımdan da LİERAC PHYTOLA STİL JEL dıye bı krem duydum
kk da bu krem hakkında guzel yorumlar yapmıslar
bı arkadas 20 kılo aldıgı halde hıc catlamamıs
velhasıl
bana hemen bı onerıde bulunabılırmısınız ?
ozelden yazarsanız sevınırım
genelden de yazabılırsınız hemen ulaşmak ıcın dedım
sımdıden tesekkurler

bence kızın inatçı değil akıllıdır. baksana yüzgörümünü almadan yüzünü bile açmıyor:):) ilerde kaynanasından artık ne kadar altın alacağını düşünemiyorum:):) gözün aydın canım. darısın tüm hamillerin başına, kendimide unutmayım. zaten cd'yi çok düşünme, ben cd çeken yere gittimde ne oldu, doktor beni korkutunca cd'yi sormaya bile unuttum:(:59:neyse kiiki hafta sonra kendi doktorumda artık baktırayacam, oda eşşek değil ya:) bir fotoğraf ve bir video verir, ne yapayım ben gariban kocasız yalnız kaldım:14:kocam askerden gelince baren bir video olsun:)

:))) valla canim dogru söylüyosun yüzünü göstermemek icin elinden geleni yapti kizimiz. ilerde kayananasinin burnundan getirsin :) annesi yapamadi kizim yapsin :))) esinin yaninda olmamasi biraz kötü tabi ama gecici bi süre sonucta asker elbet biticek insallah güzel pozlar verir bebisin de esinle doya doya bakarsiniz biz o belli belirsiz resmine bile dün geceden beri kac kez baktik :)))

canım ayrıntılıya nerde girdin?benimde ayın13ünde randevum devlet hastanesinde yaptıracağım.

canim ben almanyadayim burda girdim sana tavsiye etmek isterdim ama malesef :)

canım sonundasende öğrendin cinsiyetini, bir prensesimiz daha olacak demekki :))) ayrıntılının güzel geçmesine sevindim.

evet canim ögrendik sonunda bi prenses daha geliyo insallah :) sagol canim darisi tüm ayrintiliya giricek arkadaslarin basina.

herzaman_ seninle gozunaydin cnm, ayrintilin iyi gecmis

kids_go senin de gozunaydin,
hem de cinsiyetini ogrenmissin; bi minnos prenses daha geliyor desene:12:

kizlar

birisi bana,

portbebe, ana kucagi, oto koltugu

bu 3'u arasindaki farki aciklayabilirmi yaaa lutfen:25:

Canım, ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılıyor, aynı şey. Oto koltuğu olarak direk koltuğa koyup, emniyet kemeriyle sabitleyebildiğin gibi, özel aparatları da olabiliyor, onu direk arabaya sabitliyorsun ana kucağını üzerine monte ediyorsun, portbebe ise sanırım valiz gibi, her iki yanında kulpları olan bebek taşıma çantası gibi bişey :)))

kizlar

birisi bana,

bende merak ediyorum bunu..birde ana dizi var. ben istiyorum ki aldığım şey hem oto koltuğu olsun hemde taşıma için kullanayım.birde çocuk uyuduğunda iki büklüm kalmasın.biraz düzleştirilebilir olsun.çok mu şey istiyorum. böyle bir ürün varmı bildiğiniz.

ben seda bende ağustos annesiyim neden yazı yazıyom kimse cevap vermiyo,

canım her geldiğinde sadece bende ağustos annesiyim diyorsun, bizde her seferinde hoşgeldin diyoruz ama gerisi gelmiyor. sohbet edebilmek için sende kendinden bebeğinden bahset, bizde seninle sohbet etmek isteriz.

bende ağustos annesi olucam inş.
bende ağustos annelerınını topıgı yopkmu dıye bakarken buldum :)
muhtemel dogum tarıohım 17 agustos
ama ultrason kagıdında 10 agustos yazıyo
dun renklı ultr. da da dr 10 agustos dedı
nasipse oğlum olucak
neyse herkese merhaba

hoşgeldin aramıza canım, sağlıkla kucağına alırsın oğlunu inşallah.

Ben test yaptırmadım benim ikinci çocuğum ondada yaptırmadım cinsiyetinede erkek dedi bu ayın 18 ine randevum var allah kısmet ederse inşllh

kizlar

birisi bana,

cok zor :) hepsi birbiri yerine kullaniliyor :) portbebe dedigi sey bebek arabalarinda bebegin yatabilecegi bir sey monte deiliyor ya ona deniyor. bu ayni zamanda ana kucagi iste :) araba koltuguna da ana kucagi dendigi oluyor cunku bebek dogumdan itibaren yatabiilyor onlara da ve benzer bicimde bazi araba koltuklari bebek arabasina da monte edilebiilyor ya o zaman ana kucagi olarak kullanilabilir yaziyorlar bence. ya da bazi araba koltuklarini evde de kullanabiliyormussun, o zaman da ana kucagi olarak kullanabilirsiniz diyorlar. ama bildigin gibi sadece evde kullanilabilen ana kucaklari da var. neden her seye ana kucagi diyoruz hic anlamiyorum. belki de bebegin dogumdan itibaren yatabildigi her seye ana kucagi ismini veriyoruzdur???

cnmmmm nbr
sabah sana baktım bızım topıcte yoktun nasılsın ?
ozledım kızzz oglusun nasıl
dun renklı ult. cektırdık masallah hersey yolundaymıss
sen neler yaptın gorusmeyelı yazmamısssın bana merak ettım

cnmmmm nbr
sabah sana baktım bızım topıcte yoktun nasılsın ?
Ozledım kızzz oglusun nasıl
dun renklı ult. Cektırdık masallah hersey yolundaymıss
sen neler yaptın gorusmeyelı yazmamısssın bana merak ettım

meraba tatlı bayan burdan yazışmak da varmış çokk şükür.. Topiciğimi bırakmam birazdan yazıcam orda da ... Ben de seni çook ösledimm. Maşallahhhhhh oğluşuna...
Ben de yarın gitcem canım kontrole keyifler iyi oğlum da iyiyse inş... Daha da iyi olucamm.. Dua et banaaaaa

cnm adamele ozelden bılgılerımı yazdım topıcın yonetıcısı galıba
ben bısı sorucamtım 2010 agustos annelerınede sordum ama acıl cvp lazım bana

ben yag karısımları kullancaktım ama dr.um ve bazı saglıkcılar bu karısımların kana gececegını ve bebege zarar verebılecegının soyledıler
aldıgın yagların organık ve gercektende o nyag oldugunu bılemezsın dıyolar
ya badenm yagı yada bebe yagı kullan dedıler
bende sımdıye kadar bazı nemlendırıcı ve bebe yagı kullandım
drumnm bana mustela dıye bı krem yazdı 250 ml 80 tl
netten bazı kotu yorumlar duydum onun ıcın kararsız kaldım
bı arkadasımdan da LİERAC PHYTOLA STİL JEL dıye bı krem duydum
kk da bu krem hakkında guzel yorumlar yapmıslar
bı arkadas 20 kılo aldıgı halde hıc catlamamıs
velhasıl
bana hemen bı onerıde bulunabılırmısınız ?
ozelden yazarsanız sevınırım
genelden de yazabılırsınız hemen ulaşmak ıcın dedım
sımdıden tesekkurler

canim ben bebe yagini bile dogru durust kullanmiyorum desen yeridir, bazen bepanthene kullaniyorum cildi beslemesi icin ozellikle gogus uclarina. bence vucut yapimizla alakali, ne kullanirsak kullanalim vucut yapimiz musaitse catliyormusuz. oluruna biraktim ben :) bu arada clinique urunleri de hamileilkte kullanilabiilyormus aklinizda olsun...

Back