2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzel yazmissin da benim aklimi kurcalayan ve bir turlu cözemedigim bir sey var. Aslinda aynen senin gibi dusunuyorum ve hafif bir araba almaya calisiyorum. ama hafif ve tek elle kapatilabilen arabalarin hicbiri 6 aydan önce kullanilamiyor ki? belki Maclerenler iyi ama onlar da cin uretimi, keza kraft da öyle. onlari o yuzden istemiyorum. geriye hafif ve dogumdan itibaren kullanilabilen hangi araba kaliyor ki? mecbur 2 araba alinacak dogumdan itibaren kullanilacaksa. ben kanguru aldim babybjörn active, bir de tulum alacagim ona kisin kullanmak icin, hani bir kac ay öyle idare ederim ama 6 ay idare edebilir miyim ki? offf cok zor coook :( cözemiyorum bu sorunu :(

travel sistem arabaları ilk 6-7 ay anakucağı-oto koltuğu aparatıyla birlikte kullanacaksınız
zaten ağır olanlar travel sistem olanlar
bunların arasından hafif seçmek önemli
ben şimdi bebiş için araba alıyor olsam
ya bebe confort mila+ creatis oto koltuğu-anakucağı
ya da maclaren techno ya da mac laren quest alırdım tabi ana kucakları ile birlikte
demek istediğim ilk zamanlar arabanın yatmasına vs gerek yok çünkü zaten ana kucağını monte edip öyle kullanacaksın
hafif olursa ve az yer kaplarsa 2. arabaya gerek kalmıyor
mxi cosi taxi bu gruptaki en az yer kaplayanlardan biri olmasına rağmen ben şimdi ya chicco caddy ya da mac laren volo alacağım 2. araba olarak artık canıma yetti maxi cosiyi indir kaldır yapmak

bu arada çinde üretilen herşey kötü demek değil
nike adidas vs hepsi çinde üretiliyor ama bi problem yaşamıyoruz
kalite standartları yüksek bir şekilde üretildikten sonra çin olmasına takılmayın bence

Kızlar selam,
geçmişi okuyayım dedim ama okuncak gibi değil. Maşallahımız var yani:nazar:

Peppermind;ben defne ve nehir i beğendim canım. Zaten nehir ismini de çok severdim...

Kızlar bizde duru diye düşünüyoruz. Nasıl sizce??

Aramıza hoşgeldin;biraz kendinden bahsedermisin?

Hpşbulduk Geremy ,Tabiki adım ilknur 20+6 haftalık hamileyim erkek bir bebek bekliyorum inşşallah.. Çalışıyorum, İst.Anadolu yakasında otuyorum.. :61: Başka bişey aklıma gelmedi sizin varsa sormak istedikleriz cevaplayabilirim..:34:

güle güle kullanın canım.ben sadece yatak ve tek dolpa alıcam..yerimde yok paramda:9:bende maskodan alıcam..canım nerde oturuyorsun?ama hlıları perdeleri değiştiricem..çocuk odası yapıcam yine

Silivri'de oturuoruz cnm biz... bizim evde yer var biraz Allah'a şükür bide heves ediorum biliomusun :)) eşim de saolsun her zaman tam destek hep destek modda :))) yerimiz varken olunca tam olsun dedik... nasılsa yatak büyüdüğü için uzun zaman kullanabilecek inşallah güzel kızım :))

kızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyordu ?

kaçıncı haftada ?

Hpşbulduk Geremy ,Tabiki adım ilknur 20+6 haftalık hamileyim erkek bir bebek bekliyorum inşşallah.. Çalışıyorum, İst.Anadolu yakasında otuyorum.. :61: Başka bişey aklıma gelmedi sizin varsa sormak istedikleriz cevaplayabilirim..:34:

Hoşgeldin İlknur...

Hayırlı olsun bebişin canım....

Herkese merhaba, İçeriklerin bir kısmını okudum nekadar yararlı bilgiler paylaşmışsıınız... Kabul ederseniz bende aranıza katlmak isterim:34::34:

hosgeldin canim.

travel sistem arabaları ilk 6-7 ay anakucağı-oto koltuğu aparatıyla birlikte kullanacaksınız
zaten ağır olanlar travel sistem olanlar
bunların arasından hafif seçmek önemli
ben şimdi bebiş için araba alıyor olsam
ya bebe confort mila+ creatis oto koltuğu-anakucağı
ya da maclaren techno ya da mac laren quest alırdım tabi ana kucakları ile birlikte
demek istediğim ilk zamanlar arabanın yatmasına vs gerek yok çünkü zaten ana kucağını monte edip öyle kullanacaksın
hafif olursa ve az yer kaplarsa 2. arabaya gerek kalmıyor
mxi cosi taxi bu gruptaki en az yer kaplayanlardan biri olmasına rağmen ben şimdi ya chicco caddy ya da mac laren volo alacağım 2. araba olarak artık canıma yetti maxi cosiyi indir kaldır yapmak

bu arada çinde üretilen herşey kötü demek değil
nike adidas vs hepsi çinde üretiliyor ama bi problem yaşamıyoruz
kalite standartları yüksek bir şekilde üretildikten sonra çin olmasına takılmayın bence

jane rider ve concord neo ile ilgili ne düsünüosun??

kaçıncı haftada ?

valla ben artik test mest yaptirmicam.

hoşgeldin canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. seninle günlerimiz aynı bizde 20+6 dayız bizimde erkek :)

Kızlar selam,
geçmişi okuyayım dedim ama okuncak gibi değil. Maşallahımız var yani:nazar:

Peppermind;ben defne ve nehir i beğendim canım. Zaten nehir ismini de çok severdim...

Kızlar bizde duru diye düşünüyoruz. Nasıl sizce??

Biz de...biz deee:3::74::3:

kaçıncı haftada ?

24. haftada istiyorlar genelde doktorlar, ben 25. haftada yaptıracağım.

valla ben artik test mest yaptirmicam.

Bunu yaptırman lazım canım ama, önemli, gebeliğe bağlı şeker olabiliyor insanlarda, seninki de yüksekse ve sen yediklerine dikkat etmezsen etkilenir bebeğin.

Bunu yaptırman lazım canım ama, önemli, gebeliğe bağlı şeker olabiliyor insanlarda, seninki de yüksekse ve sen yediklerine dikkat etmezsen etkilenir bebeğin.

Çevremde herkes Duru koy diyor. Aslında hiç aklımda yoktu...

Hep Eylül diye düşünüyordum :34:

only_smile duru cok hos.

eyeszay nehiri ben de cok begeniyorum,
bazilari son donemde nehir ismi cok veriliyor falan diyor ama
sizce de oyle mi

Çevremde herkes Duru koy diyor. Aslında hiç aklımda yoktu...

Hep Eylül diye düşünüyordum :34:

Ay inanmıyorum. Bizimde aklımızda Eylül ve Duru var :)) Ben şimdilik Duru'ya daha yakınım ama öyle çok düşünmedik daha.
Yıllar yıllar önce biz daha sevgiliyken eşimle rüyamda görmüştüm. Kızımız varmış,adını da Eylül koymuşuz.

only_smile duru cok hos.

eyeszay nehiri ben de cok begeniyorum,
bazilari son donemde nehir ismi cok veriliyor falan diyor ama
sizce de oyle mi

Canım Nehir güzel bir isim olduğu için tercih ediliyordur.

Benim çevremde bir arkadaşımın kızının adı nehir. Başkada duymadım...

Ay inanmıyorum. Bizimde aklımızda Eylül ve Duru var :)) Ben şimdilik Duru'ya daha yakınım ama öyle çok düşünmedik daha.
Yıllar yıllar önce biz daha sevgiliyken eşimle rüyamda görmüştüm. Kızımız varmış,adını da Eylül koymuşuz.

Bunu söyleyen 2. kişisin canım. Arkadaşımla telefonda konuşuyorduk, sordu isim ne düşündünüz diye...

Eylül ve Duru arasındayız ama Duru daha yakın gelmeye başladı dedim. O da çok şaşırdı, aynen bizde öyle düşünüyorduk dedi.

Bu sene Duru çok olacak gibi geliyor:65:

canim benim ailemde kimsede seker yok. doğuran hiçkimsedede çikmadi. ama artik test stresinden benim tansiyonum çikmaya basladi.

Back