• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahhahahahahahha çok sasirdim. bundan 4 yil önce bende bigün kizim olursa ece oğlum olursa ege koyacağim diordum hehehehe çok sasirdim. ama simdi onlarda uygun deil bana:D

:9::9: bende şaşırdım canım ya :) ama güzel isimler hem söylemesi de kolay :) ben seviyorum ege ismini . babamızda yalın koyalım diyor. ortada buluşur gibiyiz şuan
yalın ege dedik tabi 4 ay içinde değişmezse ...
birde başkasına söyleyince böyle yorum yapıyolar ya deli oluyorum ya herkese beğendirmek zorunda değiliz ki niye karışırlar sanki anlamam hiç :63:

canım üzme kendini bazen erkekler anlayışsız olabiliyolar. hem bu aralar baya duygusal sıkıntılar yaşamak normal. erkekler pek anlamıyolar bu durumdan

üzülmemeye calisiyorum ama bi yerde patliyo iste insan...

isim konusunda benim de hic fikrim yok kizlar ben hep deniz koymak istiyodum kiz da olsa erkek de olsa ama esimin kuzeninin adi deniz o yüzden esim istemiyooo bana da isim lazim ama kiz mi erkek mi daha onu bile bilmiyoruzz kiii

aynı şeyi bende düşündüm zaten hanlı kanlı bende pek sevmem ama eşim ilkinde oğlum olursa hep adı han lı olsun türk ismi olsun diyip duruyodu. ilkini onun isteğine göre koyduk ikincide bana kaldı ama bende isim bulamayınca öyle kaldım:)))

mesela ikinci ismi tuna olabilir ikisi güzel geliyo kulağa.düşünür buluruz güzel güzel isimleri merak etme daha zamanımız bol :61: babası çok istemiş koymuş ilk ismini hakkıdır erkekler erkek isimlerine daha kararlı bizde kızların isimlerinde. ben de kkızım olsun adı mutlaka peri olcak derdim olsaydı taviz vermez koyardım ama erkek olunca sustum kaldım allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. şu son zamanlarda izlediğim haberler beni çok etkiledi. çocuklar öldürülüyo anneler babalar umursamaz ahh içim yanıyo. allahım çocuklarımızıda bizleride hayırlı insanlarla karşılaştırsın. ben şimdiden çok korkmaya başladım:59:

ben bi uyumaya gidiorum kizlar. 2 günün yorgunluğu anca çikiyor. bu arada 2. tetanoz asimi bir ay sora yaptiracakmisim soraki 6 ay sora. yani hamilelikte 2 doz olmus oluyor. burda olmassam orda yaptirjam artik olmadi. öpüorum sizleri kiss

ben bi uyumaya gidiorum kizlar. 2 günün yorgunluğu anca çikiyor. bu arada 2. tetanoz asimi bir ay sora yaptiracakmisim soraki 6 ay sora. yani hamilelikte 2 doz olmus oluyor. burda olmassam orda yaptirjam artik olmadi. öpüorum sizleri kiss

benim daha vurulmadı geçmi kalınıyo ne :53: iyi uykular

hahahahhahahahahahha çok sasirdim. bundan 4 yil önce bende bigün kizim olursa ece oğlum olursa ege koyacağim diordum hehehehe çok sasirdim. ama simdi onlarda uygun deil bana:D

:9::9: bende şaşırdım canım ya :) ama güzel isimler hem söylemesi de kolay :) ben seviyorum ege ismini . babamızda yalın koyalım diyor. ortada buluşur gibiyiz şuan
yalın ege dedik tabi 4 ay içinde değişmezse ...
birde başkasına söyleyince böyle yorum yapıyolar ya deli oluyorum ya herkese beğendirmek zorunda değiliz ki niye karışırlar sanki anlamam hiç :63:

güzel isimler canim güzel vazgeçme sen.

:16::16::16:

Canım senin erkek olsaydı kesin ege koymalıydın. Size uygun bir isim:34:

canim bende isterdim erkek olsaydi ama çok özenti olacakti bizim için çünkü yabanci damattada bebeğin adi egeydi. simdi ayni sey ayni hikaye pek içime sinmedi bizde özenti durur diye.

mesela ikinci ismi tuna olabilir ikisi güzel geliyo kulağa.düşünür buluruz güzel güzel isimleri merak etme daha zamanımız bol :61: babası çok istemiş koymuş ilk ismini hakkıdır erkekler erkek isimlerine daha kararlı bizde kızların isimlerinde. ben de kkızım olsun adı mutlaka peri olcak derdim olsaydı taviz vermez koyardım ama erkek olunca sustum kaldım allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. şu son zamanlarda izlediğim haberler beni çok etkiledi. çocuklar öldürülüyo anneler babalar umursamaz ahh içim yanıyo. allahım çocuklarımızıda bizleride hayırlı insanlarla karşılaştırsın. ben şimdiden çok korkmaya başladım:59:

eşimn0in 02. favori ismi tuna:)) bende karar veremiyorum işte bütün isminleri bi toplayıp kara vermem lazım:6:
haklısın canım Allah hayırlı evlatlar versin hepimize. kaç gündür haber izleyemiyorum bile

eşimn0in 02. favori ismi tuna:)) bende karar veremiyorum işte bütün isminleri bi toplayıp kara vermem lazım:6:
haklısın canım Allah hayırlı evlatlar versin hepimize. kaç gündür haber izleyemiyorum bile

daha çook zamanın var üzülme bulursun en güzelini:nazar: aminnn inşallah... valla sorma eşimde bana yasakladı yeter artık izleme sürekli ağlıyosun dedi. bende artık değiştiricem izlemiycem içim daralıyo korkuyorum:43:

kızlar bebklerınızı buyuynce krese vermeyı dusunmüssünuz ben anasınıfı öğretmenı olarak hıc tavsıye etmıyorum evet eğitim cok önemli ama 2 yasında krese baslayan çocuklar malesef ileride okuldan sıkılıyolar ve okulu sevmıyolar ileride cok zorlanırsınız okula gıtmek ıstemeyecek derslerını sevmeyecek ve dolayısıyla hiçbirşey öğrenemeyecek ve çocuk anne babasının onu basından attıklarını düşünecek ve içine kapanacak anne ve babaya karşı içinde bir nefret olacak bence bır daha düşünün derım ben

canım 20. haftadan sonra yapılıyo benimde haftaya cuma yapılacak

20. haftamdayım sağlık ocağına 23. haftada gidicem tekrar. doktorum orda vurul dedi. pts kayıt yaptırdım. demekki ozaman yapılcak şeker yükleme testi yapıcaklarmış bana 23. haftada. aman geç kalmıyım ödüm kopar benim çok telaşlıyım ayıptır söylemesi korkağım da:26:

daha çook zamanın var üzülme bulursun en güzelini:nazar: aminnn inşallah... valla sorma eşimde bana yasakladı yeter artık izleme sürekli ağlıyosun dedi. bende artık değiştiricem izlemiycem içim daralıyo korkuyorum:43:

inşallah canım :))
bende artık hiç izleyemiyorum içim daralıyo resmen. artık dram yada gerilim tarzı flmlerde izlemiyoırum çok geriliyorum çünkü

kızlar size bişey sorucam yardımcı olurmusunuz?
ben şuan 21. haftadayım ve eşimin şark görevi için doğudayız . geçenlerde sağlık ocağına gittim tetanoz için benim aile hekimim izmirde görünüyo buraya almam gerekiyormuş . ama ben aldırmak istemedim çünkü 26. haftada tamamen izmire dönücez kısmetse tayinimizi istedik. 1 aylığına gerek olmadığını düşünüyorum. acaba 26. haftada yaptırsam tetanozu olurmu bunu merak ettim ?

ben şuan 21. haftadayım ve eşimin şark görevi için doğudayız . geçenlerde sağlık ocağına gittim tetanoz için benim aile hekimim izmirde görünüyo buraya almam gerekiyormuş . ama ben aldırmak istemedim çünkü 26. haftada tamamen izmire dönücez kısmetse tayinimizi istedik. 1 aylığına gerek olmadığını düşünüyorum. acaba 26. haftada yaptırsam tetanozu olurmu bunu merak ettim ?

benim hiç bir bilgim yok. bende şuan öğreniyorum tecrübelilerden allah onları başımızdan eksik etmesin. valla bişey takıldımı aklıma soruyorum hemen sağolsun herkes cevap veriyor bende öğreniyorum. allah kurtarsın hepimizi:66:

canım benim kız kardeşimde 32. haftasında yaptırdı sorun olmadı

kizlar,
bebekle birlikte ders calismanin ben de cok zor olacagini dusunuyorum
ama insan isterse, azmederse yapar.
benim annem kur'an okumayi ogrenmek istemisti 50 kusur yasinda.
vakti de yoktu, mutfakta yemek yaparken kitabi karsisina koyar oyle calisirdi, ya da baska isler yaparken.. sonunda ogrendi de.

ben Allahtan yuksek lisansi falan evlenmeden halletmistim. ama ben de tezimi ise basladiktan sonra yazmistim; o bile cok zor olmustu..
evlendikten sonra da hem calistim, hem evlilik hem de mali musavirlik sinavlarina hazirlandim. 2 donem de verdim tum dersleri, ruhsatmi da alsim,
benim icin buyuk biseydi.

demem o ki, insan isterse yapar

ama sizler sanslisiniz ha deyince isten cikabilme imkaniniz var demek ki.
ben hem kariyerimi yarim birakmamak adina, hem alistigimiz standartlari devam ettirebilmek adina isi birakamam, son ayima kadar da calisicam

canım ne güzel sen belgenide almışsın.:nazar:
ben daha smmm stajımı yapıyorum.doğuma kadar çalışıcam ama ondan sonra ne olacak bende bilmiyorum.annem uzakta, kayınvalidem yakın ama hiç üzerine alınmıyor.işten çıkma yazık emeğine diyor bir yandanda çocuğa ben bakamam bakıcı tut diyor.ben el kadar yavruyu hemen bakıcıya vermek istemiyorum en azından 1 yaşına gelene kadar.sanırım o zamana kadar ara vermek zorunda kalıcam.

Back