Kızlar,
2 gün önce patrona işten ayrılmak istediğimi söyledim. Beni hiç sallamadı.İl dışı seminerler var nisan mayıs ayında müvekkil beni istiyor o da planlayalım demiş. Çok belirsiz bir süreç söylemiştim ya ofis taşınacak büyüyecek ve daha da kalabalıklaşacak. Ben ayrılıp doktora tezimi yazsam diyordum.Bebiş doğduktan sonra tez yazmak pek kolay olmasa gerek.napicamı şaşırdım
Gunaydin arkadaslarrr,
hamileligimiz nasil ilerliyor , konusmadik bu aralar
kizlar benim istahim 2 haftadir duzeldi, kilo da almaya basladim. yarin doktor tartinca bakalim gorucez toplam kac kilo almisim.
bulantim yok ama reflu var, hele isyerinde ya da disarda yedikten sonra agir geliyor yemekler rennie icmeden duramiyorum..
bir de kasik agrilarim var ara ara..
bunlar disinda bi sikayetim yok sukur.
yarin ki dktor kontrolunu cok merak ediyorum,
umarim doktor aceleye getirmez, uzun uzun gosterir yavrumu. umarim sagligi iyidir, hersey yolundadir.
sizler nasilsiniz kizlarr ??
Sana da günaydın canım, ah ahhh keşke benimde 2 gün tatilim olsa, size imreniyorum.... ben maalesef c.tesileri yarım gün çalışıyorum(((
Kızlar,
2 gün önce patrona işten ayrılmak istediğimi söyledim. Beni hiç sallamadı.İl dışı seminerler var nisan mayıs ayında müvekkil beni istiyor o da planlayalım demiş. Çok belirsiz bir süreç söylemiştim ya ofis taşınacak büyüyecek ve daha da kalabalıklaşacak. Ben ayrılıp doktora tezimi yazsam diyordum.Bebiş doğduktan sonra tez yazmak pek kolay olmasa gerek.napicamı şaşırdım
canım, seni çok iyi anlıyorum. bende şu an tez yazıyorum. hamile olduğumu öğrenince zaten direk işten çıktım çünkü seninde dediğin gibi hem bebek hem tez çok zor olur. şu an ağustosa kadar bitirebildiğim kadar bitirmeye çalışıyorum. ocaktada sunmaya düşünüyorum. o yüzden sana kolay gelsin, biraz karışık bir durum. insan istediği gibide yapamıyor... bu durumda tezi uzatmaya alabilirsen al bence
Günaydın peppermint, yarın detaylı ugs mi var? hadi hayırlısı, bebişle bol bol hasret gider. Bendede zaman zaman mide yanması oluyor. özellikle hamurişi türü şeylerde, gerçi pek yememeye çalışıyorum.
Dün uzun süre kızımın hareketlerini hissettim. Çikolata yemiştim bir süre sonra kıpır kıpır hareketlenmeler oldu. Çokkk güseldi :))))
Canımm yaa, cumartesi işe gitmek zordur... Gün hemencecik bitiyor.. Eskiden bende çalışırdım, evli değildim o zaman. Ama evlenince hele birde çocuk olunca çok zor...:26:
Kızlar AFP test sonucum çıkmış..
Risk 1/33000 düşük risk grubu yazıyor. Çok şükür
Kızlar AFP test sonucum çıkmış..
Risk 1/33000 düşük risk grubu yazıyor. Çok şükür
Canım bende yüksek lisansı 2 yıl erteledim... Hem çocuk hem okul olmaz ki, yürümez. Birisinden fedakarlık edicen. Benim arkadaşım doktora yaparken hamile kaldı, dondurmadı da, bebeğine hep annesi bakmıştı, ne anladım ben o bebekten:26:
Ama sen dersleri vermişsin, yalnızca tez kalmış. Bir an önce tezini yaz bence canım, yoksa bebişle zor olur.
canım çok güzel tebrikler 33000 süper yani. benim 1/10000 çıkmıştı.
Gözün aydın, çok güselllll
kizlar,
bebekle birlikte ders calismanin ben de cok zor olacagini dusunuyorum
ama insan isterse, azmederse yapar.
benim annem kur'an okumayi ogrenmek istemisti 50 kusur yasinda.
vakti de yoktu, mutfakta yemek yaparken kitabi karsisina koyar oyle calisirdi, ya da baska isler yaparken.. sonunda ogrendi de.
ben Allahtan yuksek lisansi falan evlenmeden halletmistim. ama ben de tezimi ise basladiktan sonra yazmistim; o bile cok zor olmustu..
evlendikten sonra da hem calistim, hem evlilik hem de mali musavirlik sinavlarina hazirlandim. 2 donem de verdim tum dersleri, ruhsatmi da alsim,
benim icin buyuk biseydi.
demem o ki, insan isterse yapar
ama sizler sanslisiniz ha deyince isten cikabilme imkaniniz var demek ki.
ben hem kariyerimi yarim birakmamak adina, hem alistigimiz standartlari devam ettirebilmek adina isi birakamam, son ayima kadar da calisicam
3lü testim de ikilim de iyi çıktıTeşekkürler kızlar...
Zeynepcim 1/10000'de düşük risk grubu diye biliyorum...
3lü testim de ikilim de iyi çıktı
Canım doğru dersin, insan azmederse yapar. Ama işte bişeylerden fedakarlık etmen gerekiyor. Yoksa zaman yetmez...
Bende işten çıkmayacağım. 4 ay ücretli iznim var, birde 1 ay yıllık iznimi kullanıcam o kadar.Annem yakın zaten, o bakıcak...
gunaydin canim.
detayli degil cnm , rutin kontrolumuz var, ama en son 3 hafta once gitmistim, cok ozledim bebisimi.
bir de cinsiyetini biz ogrenemedik cnm hala.
detayli icin bisey dememisti doktorum, yarin sorucam bakalim.
ben de 3 gundur hissediyorum bebegimi, cok hos bi duygu, hic bitmese istiyorum..
aynen ben de yasal iznim + 1 aylik yillik iznimi alicam
benim de annem bakicak,
gerci abimin 2,5 yasindaki ogluna da o bakiyor su an.
2 cocuga birden nasil bakicak bilmiyorum, olmazsa bakici tutucam ben :-(((
Canım seninki daha çok minik olcak. Bakıcıya emanet etmen zor olur. Abin bakıcı tutsun, yada kreş yaşı gelmiş artık
Bende 2 yaşını doldurunca hemen kreşe vermek istiyorum kızımı. Eğitim çok önemli, evde annelerimiz yeteri kadar eğitim veremez diye düşünüyorum.. Birde çocukların karakterleri 2-4 yaş arası oluşuyormuş. Paylaşmayı, sosyalliği öğrenmeli... Bunlar ilerki konular tabi ama paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?