- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
oh iyi bari ya kötü bişey yoksa hadi gözün aydın canım :))bu arada, kızlar, ben buğün doktoruma gitti dünkü detaylı ultrasyonu gösterdim. beni baya bir rahatlattı, organlarda zaten herhangi bir sorun yokmuş. sadece kordondaki damarlarda zayıflama varmış ama oda kesin değil çünkü 20nci haftada detaylı ultrasyon pekde verimli olmuyormuş. bana erken yaptırdığımı söyledi. 23-24 haftada yapılması daha uygunmuş. hem anlaşılı ve kesin oluyormuş.
ahhh ahhh benimde canım çekiyor bir iki yedim ama çok pişmiş kazık gibi olmuştu 1-2 lokma kadar kesmedi tabiikızlarr siz sucuk yiyor musunuz? ben hep eşime tost yaparken içim gidiyoo.şimdiye kadar hiç yememiştim.ama bu akşam sucukları iyice makinede pişirerek koydum tostumun içine...sizce kötü mü yapmışım , yapmasamıydım vicdan azabı çekiyorum da..
hıııı bu arada nihayet buraya badem (çağla) gelebildi.aldım pazardan yedim bi güzelllhiç gelmicek sanmıştımm çok geç kalındı bu yıl
![]()
dün taksime sinemaya gittik bambide favorim luks burger ama içinde sucuk old.dan yemedim kardeşiminkinden bir ısırık aldım tadı damağımda kaldı resmen bende söyle karışık tostlar sandviçler çok özledim

ben baktım maskoda en kaliteli hemen kendini belli ediyor cookids diye bi marka sitesinde 3 model var ama magazada daha çok hemde magazadakiler daha guzel en pahalı olan 3200 tl idimasko dan bebek odası alacak kimdi kızlar...ben baktım şimdi ama arkadaşın a lacağı modeli göremedim cookds yazmıştı..bu arada ne güzel odalar varmış bizim malesef seçme şansımız yok burda![]()
hızlısın valla hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah :))ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.
oh oh bizim topic de amma hızlı odalar arablar :))Teyzeleri biz kızıma dün arabasını ve ana kucağını aldık, yatak bakmaya çıkmıştık bebe confort-loola indirimdeydi ve de çok beğendiğim bir model, rahat kullanışlı katlanınca baston tipi oluyor, çift taraflı kullanılabiliyor aldık. Tek dezavavantajı renk seçeneği yoktu gri aldık, gerçi ben öle çok renkli şeyleri de sevmiyorum.Oyuncaklarıyla renk katarız artık :))
sizinkide hayırlı olsun canım güzel güzel sağlıkla gezersiniz inşallah:)
Bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum, biz dün 3lü test sonuçlarımızı aldık, değerler normal çıktı çoooook çok rahatladım, ve kendimi alışverişe attım, darısı tüm anne adaylarının başına diyorum.![]()
gözün aydın :))