• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm okadar duygulandım ki durumun çok zor falan demicem sana gerek yok yani ilişkinizin bu tarz bir sınamadan geçmesi gerekiyomuş biz kadınlar bazen akıl oyunlarının sonunu pek kestiremiyoruz o seni kıskansın diye yanlış anlşılmaları düzeltmemen belkide olayların dozunu arttırmış değilmi eşinin inanmasını ikna olmasını sağlamış sanırım
neyse ben herşeyin düzelebileceğini düşünüyorum ama sana da eşine çok iş düşecek farkındasın değilmi onun çevresindeki bazı insanları hayatınızdan atarsınız ama kalanların seni kabul etmesi gerek zira şimdi değilsede ilerde benzer durumlar aldatma yalan falan değilde ne bilim farklı boyutlarda bişiler diyebilirler o yüzden kendini yeniden kabullendirmen gerek bu esnada sende sabırlı açık yürekli verici falan olmalısın ki hamileliğinle ne kadar baş edersin bilemiyorum
sizin dünyanız bizimki gibi değil aslında parelel ama sizler daha medyatik kişiler olarak dah yalnızsınız kararlarınız yanlış olduğunda sonuçlar daha büyük oluyor bu yüzden üzerinizdeki baskı daha çok
planlarınız bence makul ailesini falan gelmesi sana verdiği değerdir bu eğer mümkünse atinaya tek gitme yanında bir arkadaşın kuzenin dertleşebileceğin birileri gelsin elbette biz burdayız ama yüzyüze daha farklıdır bilirsin
bence biraz meşakkatli olacak ama herşeyi toparlayacaksınız :))
sevmediğin beğenmediğin insanlarla da bazen ortak hareket etmek zorunda kalıyorsun hayat böyle benimde eşimin iş yaşamında bu tip insanlar var eşim onlarla samimi görünsede ben hep mesafeli olurum ki sonradan atmak kolay nolsun eşim beni bahaneeder uzaklaşır
neyse şimdi geçelim bunlarıı
güzel vakit geçirmişsiniz bayaa yorulmuşsundur heralde
ayrıntılına gelince ben daha evvel böyle seyler duydum ayrıntılı ile ilgili özelliklede bağırsakta parlama yada beyazlık polip diye biliyorum ama dermansız dert değil bu daha ziyade bebk doğduktan sonra ortaya çıkabilecek rahatsızlıkların anne karnında teşhisi gibi polip mi bilememde öle bir şeyler duymuştum buna kafaanı takma benim erkek kardeşimde de varmış ki 5 yaşında tespit edildi ozaman ayrıntılı ultrasonu geç ultrason bile yok ameliyat oldu ve çabucak iyileşmişti neyse bunuda salla
kız olduğu konusunda da kesinlik kazanmış sanırım :)))
şu birkaç gün gördüğün ilgi ne kadar iyi gelmiştir sana
hayat sürüp gidiyor yanında olsada olmasada ... hayattaki en büyük sermayemiz biziz bedenimizin ruhumuszun saglığımızın kıymetini bilmeliyiz sen yada ben öncelik bebeğimiz ve kendimiz olmalıdır diyorum istediklerini yap ki ben istedim oldu yada bedel ödedim diyebilesin
dün kaybedenler klubu diye bir filme gittim çok keyifliydi tavsiye ederim mutlaka izle çok sey katıyor çok sey buluyorsun ayrıca orda bir sahnede serra yılmaz ile oğlu arasında ki dialogda serr derki ben hep istediğim seyleri yaptım elbette bazen bedeller de ödedim ama hiç pişman olmadım
çünkü kendi tercihleri idi
sabah gülbend edoğan cüceloğlu vardı bir kez daha hayran oldum adama bi sürü güzel sey söyledi öğretti ama en önemli seyim kişisel güven özgüven olduğunu bu insanların keşkerlerinin daha az aold. söyledi ne kadar doğru dimi
çıkan olumsuz sonuçlardan birilerini suçlama sende de eşinde de yanlışlar olmuş ve sonuçlar buraya kadar kelmiş şimdi toplama zamanı artık o birisi varya su senin sürekli maddi manevi desteklediğin onu hayatınızdan çıkarmakla başlayın kötülük dülünme ki ayagına dolanmasın sen herseyi yoluna bırak ne demişler su akar yolunu bulur :))))
özledik seni ya :))))kaçgündür meraktan çatladık gittiğini düşünenler bile oldu :)))
tekrar merhaba ...

Eyeszay;
herşeyin düzelmesine çok sevindim canım. Umarım bundan sonra olumsuz hiçbirşey yaşamazsın. Minişinle ve eşinle güzel, mutlu günler geçirirsin...

şimdi devam ediyorum hepinizin sorularına döncem ondan sonra. şimdi nautilusdeyiz starbucks da oturduk. Işte böyle durgun bişey sölemeye çalışıyor söleyemiyor. Bende çok üzgünüm o arada. Hatta kızgın gibiyim. Bütün bu olanlar, ayrı kaldığımız onca zaman, kaçırdığımız onca şey. Bütün bu yalanlara inanmasının kızgınlığı, ne kadar ben haklıyım ne kadar o haklı onu bilememek. Herşey karmakarışık etti beni bi anda. Neyse baktı öyle bebeğin fotosunu çıkarmıştım bende ona bakıordum falan. Bu arada bebişimz benim tam bir kopyam. Işte dedi inanamıyorum dudaklarına bakarmısın ne kadar karakteristik seninle aynı dedi. Işte konuşurken ederken bişi böle sölemeye çalışıyor gibi. Baktım napıyordun dedim. Düşünüyorum dedi. Ne düşünüyorsun dedim. Practical things dedi iki saattir türkçesini bulamadım böle yazdım şimdi anlayın. Sonra döndü bana dediki ben bebeğin doğumunu kaçırmak istemiyorum dedi. Bunun imkanı yok. Artık hiçbişeyini kaçırmak istemiyorum dedi. Daha öncede bana burdamı doğurmak istiyorsun diye sormuştu bende evet demiştim. Işte dedi yunanistana dönmek istemiyormusun dedi. Bende durdum hiçbişey söleyemedim. O kadar karmakarışıkki herşey dedim. Ben bu insanları tekrar görmek istemiyorum o stressi yaşamak istemiyorum dedim çünkü içimde çok büyük bir nefret var. Oda bütün bunlar insanların değil bnenim suçumdu çünkü onlar hiçkimse. Bu kadar darmadağın olmadan bütün doğruları bulmak benim sorumluluğumdu dedi. Benim suçumdu. Ben nedense ona kızamıyordum ama kızlar. öle şeler sölenmişki birbirini o kadar kısa sürede tanıyan 2 insan için darmadağın olmasını anlıyorum. Normalde çok anlayışsız biriyimdir ama bunu anladım. Benim ondan önce yunanlı ünlü bir model sevgilim vardı çok yazıp çizmişlerdi basındada çok büyük aşktı çünkü. Biz onunla ayrıldıktan sonra ben alexandrosla tanışana kadar hiçkimseye aşık olamadım. Onunla çıkmaya başladığımızdada kafam çok karışıktı. Mesleğinden herşeyine kadar çok korkularım vardı. Kısa zamandada aramızdaki elektrik romantizm herşey bizi o kadar bi tutkunun içine sürüklediki bi anda aile olduk. Hazır değildik belkide hiçbişeye. Hayatımızı şekillendirene kadar çok çatıştık, çok kafa karışıklıklarım oldu. Bende çok hatalar yaptım. Herkes aslında hala eski sevgilime aşık olduğumu düşünüyordu. Bende bunu düzeltmemiştim çünkü aslında eşimin onu kıskanmasını istedim hep. Sebebide ben hayatımda ilk defa çalışmıyordum. Tutup işte arkadaşlarımla çok görüşöüyordum bütün hayatım onun konserlerinde kızların çığlıkları, onun hayranlarının konser çıkışı ona yapışmaları, ona aşık olan kızlar, sahnede bu şarkı eşime diyip bana şarkı sölediği halde tuvalette nerde onu sıkıştırsam diye bakan hayran kitlesinin içinde öyle sıkışmış hissediyordum ki kendimi... Ona hep yetersiz olduğunu hissettirdim. Mükemmel olmadığını, hiçbirzaman duygularımı çok belli etmedim. çünkü ben güçsüz hissetmeye hiç alışkın değildim. Her gece, her konserde, aslında her tanıştığımız insan bana eşin seni çok kıskanıyor olmalı derdi. Yaptığın iş vs. Ama aslında ben onu çok kıskanıyordum çünkü yaptığım herşei bırakıp bi ev hanımı olmuştum:)) beni kurtaracağını umduğum şeyde eskiden yunanistanın en yakışıklı modeli ile çıkıyor olmam yada umursamazlığım gibi hissediyordum....... Sonundada bütün bu davranışlarım onun benim onu hiç sevmediğime yada aldattığıma kolayca inanmasına yol açtı.

Yani biraz böle çok özele girerek anlattım duygularımı ama sanırım ihtiyacım vardı ve çok rahatlıycaktım yazarken. Neyse devam ediyorum. Sonra işte benim yunanistana gelmemi bebeğin doğumunu kaçırmayı hiç istemediğini. Bebeğin ailesiz olamayacağını. Hiçbirşey istemiyorsam yada onunla yapamasam bile bebek için denememiz gerektiğini söledi. Evini değiştireceğini bebek için daha uygun bi eve taşınacağını. Birde şöle bir sorunumuz var tabi bende onu anlattım. Babam benim alexandrosu affetmeme asla izin vermez. Geldiğini bilmiyordu. Ben 2 gün kendi apartmanımda kalıcam arkadaşlarım gelicek falan dedim sölemedim onun geleceğini. çünkü beni kesin öldürür. Kağıtları al şu boşanma işini hallet diye sorunup duruyor zaten. Neyse oda dedi bütün herşey anlatılmalı babana. Ailemle beraber gelelim dedi yani bunu natilusdemi konuştuk evdemi bilmiorum. Neyse hatırladıkça yazarım detayları. Burası böle oldu sora eve geçtik sora bi arkadaşım geldi. Bu konuları biliodu. Oda objektif bişekilde bişeylere yardımcı oldu. Sonunda benim önce annemle konuşmama. Annemin babamı az buçuk ikna etmesine. Sora onun ailesiyle buraya gelmesine. Sorada napıcaımızı konuşmaya karar verdik. Benim paskalyada oraya gitmemi istedi ama uçak olayını anlattım fobim olduğu için zor olur diye. Selaniğe gel o zaman gemi ile falan ben ordan alıyım seni dedi ama bilmiyorum. Sonra işte ertesi gün havaalanında bütün gün karnımla bebişle ilgilendi. Gerçi sürekli ilgileniyordu hatta akşam bi ara ters bi hareket yaptım. Kaskatı kaldı bebiş hareket etmemeye başladı korktuk ikimizde o arada bide ben o kadar yorgundumki o eli karnımda bekliyorduk bi andada uyuyakalmışım. Sora oda eli karnımda uyuyakalmış bir panikle kalktık aniden bebek diye. Bizimki hemen bi anda tekme attı nasıl bir sevindik nasıl bir çığlık attık. Nasıl korkmuşuz. Bide zaten o daha çok korkuyor şimdi karında olunca böle. Bazen dengem şaşıyor yürüyen merdivenlerden düşüyordum falan nasıl korktu tuttu beni. Bide ayasofyanın orda düşüyordum öle. Böle çekiniyor nerdeyse dokunmaya bile bebeğe bişey olucak diye:)) gerçekten çok güzeldi. Ertesi günde havaalanında herşey dahada romantikti. çok güzel şeyler söledi. Sonra pasaport kontrolunde ayrıldık. O uzaklaşınca ben tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sürekli bana bakıodu ama sanırım görmemiştir. Daha içeri gitti hemen mesaj atmaya başladı ben şimdiden çok özledim sizi diye. Sonra işte baya mesajlaştık. Güzel sözler vs.. Böle yani:))

açıkca ağlattın beni. Ne olur ayrılmayon oda seni seviyor belli işte. çok güzel mutlu bir aile olun. Onun bunun dediği sözlere aldanmayın. Doğruyu siz biliyorsunuz. Başkası önemli değil. Size mutluluklar dilerim.

eyeszay cim valla reytingler tavan yaptı bugun :))) ben çıkıcam şimdi ama gene gelicem tabii sen bilmazsin yoktun zirea artık perşembeleri hamile egzersizine gidicem :)) 5-6 arası bide biraz işim var önden onu halledeyim istiyorum
bu arada bebek güncesi falan olayına baktım geçen gün seninki gibi bulamadım ben düz defter gibi seyler var
hahahaha nasıl hemen kafanı dağıtma taktikleri :)))) kendine iyi bak canımcım görüşürüz :))

Bence yaptığınız plan çok tutarlı. Anneler babaları ikna eder ama bence önce eşinin babanı ikna etmesi şart. Ee ailesi ile gelmeside zaten ikna eder sanırım. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok sevindim senin adına. Herşeyin hayırlısı olsun. :49:

işallah ikna eder canım. ben babamdan çok korkmuorum şu anlamda. yani ortada bebeğin aldırıldığını zanenden bi baba var. bişekilde anlatırım ederim diyorum. gerçi çok sinirli mümkün değil ilk başta affetmeyecek. herşey zamanla olucak. alexandros buraya bikaç kez daha gelir ve bebeğe ilgisini görürse mecbur dahada yumuşar gibime geliyor. yeterki ben inanıyım ve ben kafamda bitiriyim bu nefreti.

eyeszay; anlattıklarını roman gibi okudum çok güsel romantik anlar yaşamışsınız eşinle. Anladığım kadarıyla çok kısa süre içinde evlenmeye karar vermişsiniz, evlik öncesi yaşadıkların çevrendeki dengesiz ve kıskanç arkadaşların, evliliğini olumsuz etkilemiş. Önemli olan şimdi karşılıklı konuşup bir sürü şeyi açığa çıkarmanız ve hatalarınızdan ders almanız. Bundan sonrası için en doğru kararı vereceğinizden eminim. Temennnimiz beraberliğinize kaldığınız yerden devam edip geçmişi silmek tabiki, :))
Kızının da umarım ciddi birşeyi yoktur canım. Bazen doktorlar insanı gereksiz yere korkutuyor. Sen başka bi doktorada göster istersen.

canım çok kısa zaman içerisinde. biz çıkmaya başladık, ilk haftamızdı aynı eve yerleştik onun evinde kalmamı istedi çünkü ben o dönem yeni çıkmıştım oturduğum yerden ve otelde kalıyordum yeni ev arıyordum. oda burda benimle kal dedi. sonra bi konserinde bana evlenelim dedi evlenme teklif etti. koştur allah koştur işlemleri yaptırdık. hani öle düğün müğün nikah gibi bile değildi sırf imza attık yani:)) ama nasıl bir aşk sahneyi bırakıp yanıma gelip sölüyordu şarkılarını herkes bakakalıyordu. işte bu çok nazar değdirdi bize birazda. çok kıskanıldı bu.

canım güzel zaman geçirmişsiniz.her nekadar arada sinir bozucu durumlar olsada.yinede görüşmeniz çok iyi olmuş...bebkte babsını hissetmiştir heralde..hakkınızda hayırlı şeyler olsun.Allah gönlüne göre versin canım...ama sen anladığım kadarıyla onu çok seviyorsun..:69: inşallah herşey yoluna girer.annende babanı ikna eder..

canım tabi bu olaylar çok soğuttu beni bi takım şeylerden ama o zamanlar herşey mükemmeldi tabiki. onun sevgiside çok büyük. zaten belkide o yüzden hep mantıksız davrandı kendini kaybedip. işallah yoluna girer bakalım ne göstericek zaman.

eyezsaycım
sanki kısa bir izlermişim gibi oldum ve gözlerim doldu . senin için her şeyin hayırlısını diliyorum . umarım baban da yumuşar ama her anne özellikle kız babaları evlatlarını üzenleri pek kolay affetmezler . çok güzel günler geçirmişiniz okurken anladım . dilerim bu ayrılık da çok kısa sürer kızın ve senin için çok güzel günler diliyorum...

evet canım ancak zamanla afefdebilir belki ama hep antipatisi olucak ona karşı. anlatmak zor hangi baba isterki kızı bunları yaşasın. zaten evlenmemede izin vermemişti. bilmiorum babamı nasıl topralıycaz.

Eyeszay

canim hosgeldin kac gündür herkes meraktan öldü burda :) yazdiklarini gözlerim dolu dolu okudum yasananlardan dolayi kizgin ve kirgin olmakta son derece haklisin ama ortada ikinizden bi parca olan bi bebek var ve bunun icin bazi seyleri yavas yavas asabilirsiniz esinin bebekle böyle güzel ilgilenmesi ikinizin de üzerine böyle titremesi gercekten cok güzel ayrica bebegiyle olan iletisimi de mükemmel...

esin seni anladiktan destekledikten sonra hersey düzelir canim o dis kapinin dis mandali diye tabir edilen kisiler sizin hayatinizi simdiye kadar olumsuz etkilemis olsalar bile bundan sonra bu 3 kisilik güzel aileye ancak uzaktan imrenerek bakarlar

ayrica bebeginle ilgili olan durumu da kafana fazla takma biliyosun doktorlar sürekli biseyler söylüyolar ama biz stres yaptikca bebeklerimiz daha kötü etkileniyolar inaniyorum ki test sonuclarin gayet iyi cikicak sen yine de cig etten salamlardan sosislerden kedilerden iyi yikanmamais sebze ve meyvelerden uzak durmaya calis canim

gercekten cok mutlu oldum allah sizi nazarladan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çooook saol canım benim. dediğin gibi dış kapının dış mandalı bu insanlar ama insanı acıtıyor işte. yani görmek istemiyorum. hani aslına bakarsan olayın oluş şekli tek bir ruh hastası kız var herkesi bişeylere inandıran. ama benim anlamnadığım şey nasıl herkes böle körü körüne inanıp birbirini gaza getirir. yani hiçkimse bu adama bir iki kişi dışına demiyor ki git gerçeği araştır öğren. buraya gelicek diye bile gitme diyenler var yani düşünün. anlamadığım bişiler var işin içinde öümkün değil yani koskoca bi insan kitlesi saçma sapan bişeye inansın. diorum acaba hani şimdi grubun vocalistinin evli ve çocuklu olması grubun hayran kitlesinde azalmaya yol açar diye menejerlerinin ve grubun bir oyunuyla dolduruluşamı geldiki?? sizce olabilirmi böle bişeyler işin içinde?? çünkü mümkün değil yani böle kitle halinde gayet normal bi yaşayışı olan eden biri ile ilgili bu şekilde yalanlara herkesin iananabilmesi

yaa birbirimizi bebek 5 aylıksa biz birbirimizi 6 yada 6 buçuk aydır tanıyorduk kızlar.

çok saol canım benim. dediğin gibi o testi yaptırıyim bide profesor vardıya ona giderim diorum 23. haftada. içim rahat etsin iyice. çok korkuttu ama beni doktor. yani şey bile dedi ilk seçeneği kesin öğrenmenin tek yolu amniyosentez ama biz mümkün olduunca yapmamaya çalışıoruz dedi. bi anda kaldım bende nutkum tutuldu. yani hem önemsiz bişey gibi anlatıyor hem önemli anlamadım gitti. ama çok korktum.

aynen bende hala anlam veremiyorum. yani tamam yukarıda bak sementhayada yazdım aynı şeyi okursun. o sebeplerden anlıyorum onu. ama yinede bazen nutkum tutuluyor aklım almıyor. yani hani oldukça böle anlaşılabilecek öğrenilebilecek bir hayatım var. ruh hastası gibi saçma sapan atılan yalanlar hani bu kadarıda fazla diyip neden anlamadığı neden insanlara karşı beni korumadığı o kadar sinirlendiriyor ki beni. ama napacağımı bilmiorum. bebek olmasa sevgime gem vururum derim istemiyorum onu. ama hem bebek var en azından bi süre normal bi ailede büyüdüğünü bilmeyi hakediyor. bi yandanda ortada gerçekten ikimizin büyük bir sevgiside var. ne yapiyim ne ediyim şaştım kaldım bende...

canımcım, Prof un adı Recep Has Muayenehane tel: (212) 233 23 67 Muayenehane :Halaskargazi Cad. 244/4 Baba Apt. Kat 3 Şişli-Osmanbey, Istanbul

Ben biliyorsun 2'li ve 3'lü testlerimi sekreteri ile görüşüp faxlamıştım. Bakıp bana amnioya gerek var mı yoksa detaylı ult. yeterli cevap vermişlerdi. İstersen sende ara bir konuş fax: (212) 233 13 84
sekreteri bile insana huzur veriyor.

Ben 6,5 ay gibi kısa süredir tanışıyor olduğunuzu anlamadığımdan kafam almadı dedim ama şimdi aldı niye öyle tepki verdiği. Aslında senin de dediğin gibi bir yerde haklı sayılır. Umarım bundan sonra olay tatlıya bağlanıp bir daha birbirinizi yanlış anlamazsınız :))) Çevrendekilere de kıskançlığını vs. belli etme. ;)) Millete koz verme derim nacisane. Bir de eğer gerçekten affedemiyor yada hazmedemeyeceksen yaşadıklarını '' ama çocuk var'' diye tekrar başlama derim. Gerçekten hissettiğin şeyi yaşa. Belki eşini bu yaşananlara rağmen seviyor ve istiyor olmak hissi ( acizlik diye de tanımlayabilirsin belki ama...) seni acıtıyor ve çocuk var diyebilirsin ama bence ne kadar acıtsada hislerini kabullenerek onu kucakla ki birbirinize karşı dürüst olabilesiniz ve bir daha bu tür üzücü olaylar yaşamayasınız.

Off çok bilmiş ve uzun bir yazı oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir. :49: Unutma hayatta tesadüf diye birşey yoktur. Olacak olan herşey senin için en güzeli olsun :))))

işallah ikna eder canım. ben babamdan çok korkmuorum şu anlamda. yani ortada bebeğin aldırıldığını zanenden bi baba var. bişekilde anlatırım ederim diyorum. gerçi çok sinirli mümkün değil ilk başta affetmeyecek. herşey zamanla olucak. alexandros buraya bikaç kez daha gelir ve bebeğe ilgisini görürse mecbur dahada yumuşar gibime geliyor. yeterki ben inanıyım ve ben kafamda bitiriyim bu nefreti.

Babana da hak vermelisin düşünsene onun birtanecik kızının ve onun bebeğinin canını yakan birini kolay affetmez. Ama babalar her zaman affeder :)))) :49:

eyeszay iyi olmana çok sevindim canım merak etmiştik tüm topik bence bebeğinde de sorun yok sakın stres yapma canım

eyeszay canım kaç gündür seni bekliyoduk valla:))
sorunları hallettiğinize sevindim. inşallah babanda affeder. oda kendince haklı tabi annen onu ikna edebilir. sonuçta ortada dediğin gibi bi bebek var.
inaşallah bebeğinde hiç bi sorun çıkmaz canım. içini ferah tut

eyeszay canım cok sevındım yazdıklarını okurken cok duygulandım cok mutlu oldum inş babanıda ıkna edersın canım cok sevındım senın adına canım:46::46::46::46::66::66::66:

ayyy eyeszaycimmm öğlen yemeğe çıkmıştım merakla okudum yazdıklarını film gibi valla..
affetmek zor ama beşer şaşar insan bazan gaza gelio bazen kendisi bile şaşırıyo yaptıklarına.. herkesin başına herşey gelebilir. toparlamaya çalıştıkça başaramayabilir.eşin bana çok samimi, pişmani hatalarını telafi etmeye hazır gibi geldi.. bence herşey rayına oturacak. bu tür sarsıntılar aslında aileyi güçlendirirr. ben çok mutlu olucağınıza inanıyorum.

bebiş de çok iyidir eminim. biliyosun doktorlar herşeyi söylüyo ihtimal diye. tabi sen testini, kontrolunu yaptırırsın.

Son düzenleme:
canımmm okadar duygulandım ki durumun çok zor falan demicem sana gerek yok yani ilişkinizin bu tarz bir sınamadan geçmesi gerekiyomuş biz kadınlar bazen akıl oyunlarının sonunu pek kestiremiyoruz o seni kıskansın diye yanlış anlşılmaları düzeltmemen belkide olayların dozunu arttırmış değilmi eşinin inanmasını ikna olmasını sağlamış sanırım
neyse ben herşeyin düzelebileceğini düşünüyorum ama sana da eşine çok iş düşecek farkındasın değilmi onun çevresindeki bazı insanları hayatınızdan atarsınız ama kalanların seni kabul etmesi gerek zira şimdi değilsede ilerde benzer durumlar aldatma yalan falan değilde ne bilim farklı boyutlarda bişiler diyebilirler o yüzden kendini yeniden kabullendirmen gerek bu esnada sende sabırlı açık yürekli verici falan olmalısın ki hamileliğinle ne kadar baş edersin bilemiyorum
sizin dünyanız bizimki gibi değil aslında parelel ama sizler daha medyatik kişiler olarak dah yalnızsınız kararlarınız yanlış olduğunda sonuçlar daha büyük oluyor bu yüzden üzerinizdeki baskı daha çok
planlarınız bence makul ailesini falan gelmesi sana verdiği değerdir bu eğer mümkünse atinaya tek gitme yanında bir arkadaşın kuzenin dertleşebileceğin birileri gelsin elbette biz burdayız ama yüzyüze daha farklıdır bilirsin
bence biraz meşakkatli olacak ama herşeyi toparlayacaksınız :))
sevmediğin beğenmediğin insanlarla da bazen ortak hareket etmek zorunda kalıyorsun hayat böyle benimde eşimin iş yaşamında bu tip insanlar var eşim onlarla samimi görünsede ben hep mesafeli olurum ki sonradan atmak kolay nolsun eşim beni bahaneeder uzaklaşır
neyse şimdi geçelim bunlarıı
güzel vakit geçirmişsiniz bayaa yorulmuşsundur heralde
ayrıntılına gelince ben daha evvel böyle seyler duydum ayrıntılı ile ilgili özelliklede bağırsakta parlama yada beyazlık polip diye biliyorum ama dermansız dert değil bu daha ziyade bebk doğduktan sonra ortaya çıkabilecek rahatsızlıkların anne karnında teşhisi gibi polip mi bilememde öle bir şeyler duymuştum buna kafaanı takma benim erkek kardeşimde de varmış ki 5 yaşında tespit edildi ozaman ayrıntılı ultrasonu geç ultrason bile yok ameliyat oldu ve çabucak iyileşmişti neyse bunuda salla
kız olduğu konusunda da kesinlik kazanmış sanırım :)))
şu birkaç gün gördüğün ilgi ne kadar iyi gelmiştir sana
hayat sürüp gidiyor yanında olsada olmasada ... hayattaki en büyük sermayemiz biziz bedenimizin ruhumuszun saglığımızın kıymetini bilmeliyiz sen yada ben öncelik bebeğimiz ve kendimiz olmalıdır diyorum istediklerini yap ki ben istedim oldu yada bedel ödedim diyebilesin
dün kaybedenler klubu diye bir filme gittim çok keyifliydi tavsiye ederim mutlaka izle çok sey katıyor çok sey buluyorsun ayrıca orda bir sahnede serra yılmaz ile oğlu arasında ki dialogda serr derki ben hep istediğim seyleri yaptım elbette bazen bedeller de ödedim ama hiç pişman olmadım
çünkü kendi tercihleri idi
sabah gülbend edoğan cüceloğlu vardı bir kez daha hayran oldum adama bi sürü güzel sey söyledi öğretti ama en önemli seyim kişisel güven özgüven olduğunu bu insanların keşkerlerinin daha az aold. söyledi ne kadar doğru dimi
çıkan olumsuz sonuçlardan birilerini suçlama sende de eşinde de yanlışlar olmuş ve sonuçlar buraya kadar kelmiş şimdi toplama zamanı artık o birisi varya su senin sürekli maddi manevi desteklediğin onu hayatınızdan çıkarmakla başlayın kötülük dülünme ki ayagına dolanmasın sen herseyi yoluna bırak ne demişler su akar yolunu bulur :))))
özledik seni ya :))))kaçgündür meraktan çatladık gittiğini düşünenler bile oldu :)))
tekrar merhaba ...

canım benim çok saol yazılarına. gerçekten hepiniz hayatımın bir parçası oldunuz. yani o kadar çok telefondan şuraya girerek yazıyım istedimki gelişmeleri ama maalesef mümkün olmadı. hepinizin ilgisi sevgisi güzel sözleri çok çok mutlu etti beni. allah hepinizden razı olsun ve hepinize hakettiğiniz mutluluğu gerçekten versin. bence bir bebek sahibi olmak istemek, bir bebeğe bu ilgiyi sevgiyi veriyor olabilmek gerçekten insanı insan yapan en büyük gerçek bence. hani derlerya cennet annelerin ayağının altında diye. işte bundan doğru bu söz. bi an o insanlara baktım. bana bebeğimi aldırmam için deli gibi ikna etmeye çalışan insanlara. bi anda kendime baktım mesleğini herşeyini kaybetmeyi göze alıp bütün bu olumsuzluklardan sonra bile onunla mutlu olan bana. belkide o insanlar hayatlarında güzel olan hiçbirşeye sahip olmayacaklar o kalpleriyle.

doğan cüceloğlunu bende çok beğeniyorum. inanılmaz. kitaplarıda var. benim halam bide çok hayrandır ona. takip edemedim çok bugünlerde tvyide. senin bu arada bebiş nasıl. yeni gelişmeler oldu mu?? bu arada evet kızımız olacağı kesinleşti. babası çok sevindi kız çok istiyormuş. birde bana küpe aldık kızımızın isminin harfiyle e yazan küpe. sonra babası yazdı günlüğümüze. çok güzel çok duygusaldı herşey sanki 3 gün değil yıllar geçmiş bu mutluluk ve huzurla gibi...

dediğin gibi en zoru bu insanlarla nasıl bir iletişim kurulacağı. ben aslında alexandrosun bütün gerçekleri bu insanlara anlatması ve onlarında onu tetiklediği için biraz kızgın olmasını bekliyordum ama böle bişey yapacağını sanmıorum. yani öle bişey yapacak olsaydı sölerdi bu insanları görmek istemiyorum dediğimde. bak kids go ya bişey yazdım bu acaba planlı bişey olabilirmi menejerle ilgili diye. böle bişeyden şüphelenmeye başladım ama bilmiorum tabi.

Eyeszay;
herşeyin düzelmesine çok sevindim canım. Umarım bundan sonra olumsuz hiçbirşey yaşamazsın. Minişinle ve eşinle güzel, mutlu günler geçirirsin...

işallah canım allah kolaylık versin çok zor bir yol gerçekten.

açıkca ağlattın beni. Ne olur ayrılmayon oda seni seviyor belli işte. çok güzel mutlu bir aile olun. Onun bunun dediği sözlere aldanmayın. Doğruyu siz biliyorsunuz. Başkası önemli değil. Size mutluluklar dilerim.

çok saol canım. işallah herşey toparlanır güzel şeyler olur. kimseye vermesin allah cidden. çok zor birşey. biz hiç haketmemiştik bunları.

eyeszay cim valla reytingler tavan yaptı bugun :))) ben çıkıcam şimdi ama gene gelicem tabii sen bilmazsin yoktun zirea artık perşembeleri hamile egzersizine gidicem :)) 5-6 arası bide biraz işim var önden onu halledeyim istiyorum
bu arada bebek güncesi falan olayına baktım geçen gün seninki gibi bulamadım ben düz defter gibi seyler var
hahahaha nasıl hemen kafanı dağıtma taktikleri :)))) kendine iyi bak canımcım görüşürüz :))

aa nerede egzersize başladın canım?? ya benimde başlamam lazım:(( şu tahlilleri hallediyimde bende bi araştıriyim.

canım sen istanbuldasın nede olsa ben alır yollarım sana istiyorsan benimkinden.

canımcım, Prof un adı Recep Has Muayenehane tel: (212) 233 23 67 Muayenehane :Halaskargazi Cad. 244/4 Baba Apt. Kat 3 Şişli-Osmanbey, Istanbul

Ben biliyorsun 2'li ve 3'lü testlerimi sekreteri ile görüşüp faxlamıştım. Bakıp bana amnioya gerek var mı yoksa detaylı ult. yeterli cevap vermişlerdi. İstersen sende ara bir konuş fax: (212) 233 13 84
sekreteri bile insana huzur veriyor.

Ben 6,5 ay gibi kısa süredir tanışıyor olduğunuzu anlamadığımdan kafam almadı dedim ama şimdi aldı niye öyle tepki verdiği. Aslında senin de dediğin gibi bir yerde haklı sayılır. Umarım bundan sonra olay tatlıya bağlanıp bir daha birbirinizi yanlış anlamazsınız :))) Çevrendekilere de kıskançlığını vs. belli etme. ;)) Millete koz verme derim nacisane. Bir de eğer gerçekten affedemiyor yada hazmedemeyeceksen yaşadıklarını '' ama çocuk var'' diye tekrar başlama derim. Gerçekten hissettiğin şeyi yaşa. Belki eşini bu yaşananlara rağmen seviyor ve istiyor olmak hissi ( acizlik diye de tanımlayabilirsin belki ama...) seni acıtıyor ve çocuk var diyebilirsin ama bence ne kadar acıtsada hislerini kabullenerek onu kucakla ki birbirinize karşı dürüst olabilesiniz ve bir daha bu tür üzücü olaylar yaşamayasınız.

Off çok bilmiş ve uzun bir yazı oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir. :49: Unutma hayatta tesadüf diye birşey yoktur. Olacak olan herşey senin için en güzeli olsun :))))

canım çok saol telefon numaralarına. şimdi ben arayp konuşucam onunlada. dediğin gibi sana çok yardımcı olmuştu bende bi konuşiyim bakıyım ne diycek. yani insanı korkutuyorlar:((

aynen bende dediğini söledim. şöle bi konuşma geçti aramızda. o şimdi istemediğimi düşündüğü için şey dedi. istemiyorsan bile anlaşamayacaksak bile bebeğimiz için denemeliyiz dedi. bende dedim ben böle bişey istemiyorum. biz birbirimize aşıksak, biz sorunları aşabiliyorsak bu olmalı dedim. ki bizim birbirimize olan duygularımız çok aşikar değilmi zaten olduk sonrada bi anda. bilmiyorum canım. bakalım zaman ne göstericek gerçekten. ama affetmek hiç benim yapımda olmayan bişey olduğu için zor geliyor bana. ama çok güzel bi aileyiz biz aslında bilmiyorum aşabilirmiyiz:((

çooook saol canım benim. dediğin gibi dış kapının dış mandalı bu insanlar ama insanı acıtıyor işte. yani görmek istemiyorum. hani aslına bakarsan olayın oluş şekli tek bir ruh hastası kız var herkesi bişeylere inandıran. ama benim anlamnadığım şey nasıl herkes böle körü körüne inanıp birbirini gaza getirir. yani hiçkimse bu adama bir iki kişi dışına demiyor ki git gerçeği araştır öğren. buraya gelicek diye bile gitme diyenler var yani düşünün. anlamadığım bişiler var işin içinde öümkün değil yani koskoca bi insan kitlesi saçma sapan bişeye inansın. diorum acaba hani şimdi grubun vocalistinin evli ve çocuklu olması grubun hayran kitlesinde azalmaya yol açar diye menejerlerinin ve grubun bir oyunuyla dolduruluşamı geldiki?? sizce olabilirmi böle bişeyler işin içinde?? çünkü mümkün değil yani böle kitle halinde gayet normal bi yaşayışı olan eden biri ile ilgili bu şekilde yalanlara herkesin iananabilmesi

acitmaz mi canim hic kolay degil buna benzer bi olayi ben esimle daha evlenmeden önce birlikte oldugumuz dönemde yasamistim bende o zamanlar eski erkek arkadasimdan yeni ayrilmistim sonra da hemen esimle tanismistik hatta ben bi iliskiye baslamak icin erken oldugunu düsündügüm halde esim cok israrciydi 5-6 ay sonra aynen senin gibi arkadas sandigim kizin biri suan ki esime onu eski sevgilimle aldattigimi söylemisti tabi esim bu süre icinde almanyada bense türkiyedeydim tam iftira atmaya hazir bi ortam yani!!! o da benden hesap sormustu kavgalar etmistik falan cok kötü olaylardi offffff cok cirkin seyler bunlar yaaa hatirlamak bile insanin sinirlerini bozmaya yetiyo insan böyle seyleri kolay hazmedemiyo aynen bende de esimin etrafindaki insanlar kuzenleri arkadaslari falan filan bu kizin söylediklerine inanmislardi hic dememislerdi ki sen bunu git bi konus diye daha cok dolduruyolar böyle durumlarda anlicagin insanlar kiskanc ve fesatlar allah herkesi böylelerinden korusun

bi de unuttum yazmayi dedigin gibi senin olayinda esinin ünlü olmasi ve onun evli olmasinin olumsuzluklari olabilecigini düsünüp grup arkadaslarinin falan böyle bi tutum sergilemesi muhtemel tabi insanlar sadece kendi cikarlarini düsünüyolar cünkü baska birinin mutlulugu önemli olmayabiliyo

Son düzenleme:
aynen bende dediğini söledim. şöle bi konuşma geçti aramızda. o şimdi istemediğimi düşündüğü için şey dedi. istemiyorsan bile anlaşamayacaksak bile bebeğimiz için denemeliyiz dedi. bende dedim ben böle bişey istemiyorum. biz birbirimize aşıksak, biz sorunları aşabiliyorsak bu olmalı dedim. ki bizim birbirimize olan duygularımız çok aşikar değilmi zaten olduk sonrada bi anda. bilmiyorum canım. bakalım zaman ne göstericek gerçekten. ama affetmek hiç benim yapımda olmayan bişey olduğu için zor geliyor bana. ama çok güzel bi aileyiz biz aslında bilmiyorum aşabilirmiyiz:((
herşey çook güzel geçmiş.çok mutlu oldum. doğumuna daha dört ay var.bu süre zarfında umarım babanıda ikna edersin hemde doğuma kadar türkiyede kalarak stressiz bi dönem geçirirsin ve sonrada üç kişilik bir aile olarak dönersiniz. bence anlattıklarına göre eşinde seni çok seviyor.başkaları yüzünden bu güzel aileyi bitirmeyin.

şimdi devam ediyorum hepinizin sorularına döncem ondan sonra. şimdi nautilusdeyiz starbucks da oturduk. işte böyle durgun bişey sölemeye çalışıyor söleyemiyor. bende çok üzgünüm o arada. hatta kızgın gibiyim. bütün bu olanlar, ayrı kaldığımız onca zaman, kaçırdığımız onca şey. bütün bu yalanlara inanmasının kızgınlığı, ne kadar ben haklıyım ne kadar o haklı onu bilememek. herşey karmakarışık etti beni bi anda. neyse baktı öyle bebeğin fotosunu çıkarmıştım bende ona bakıordum falan. bu arada bebişimz benim tam bir kopyam. işte dedi inanamıyorum dudaklarına bakarmısın ne kadar karakteristik seninle aynı dedi. işte konuşurken ederken bişi böle sölemeye çalışıyor gibi. baktım napıyordun dedim. düşünüyorum dedi. ne düşünüyorsun dedim. practical things dedi iki saattir türkçesini bulamadım böle yazdım şimdi anlayın. sonra döndü bana dediki ben bebeğin doğumunu kaçırmak istemiyorum dedi. bunun imkanı yok. artık hiçbişeyini kaçırmak istemiyorum dedi. daha öncede bana burdamı doğurmak istiyorsun diye sormuştu bende evet demiştim. işte dedi yunanistana dönmek istemiyormusun dedi. bende durdum hiçbişey söleyemedim. o kadar karmakarışıkki herşey dedim. ben bu insanları tekrar görmek istemiyorum o stressi yaşamak istemiyorum dedim çünkü içimde çok büyük bir nefret var. oda bütün bunlar insanların değil bnenim suçumdu çünkü onlar hiçkimse. bu kadar darmadağın olmadan bütün doğruları bulmak benim sorumluluğumdu dedi. benim suçumdu. ben nedense ona kızamıyordum ama kızlar. öle şeler sölenmişki birbirini o kadar kısa sürede tanıyan 2 insan için darmadağın olmasını anlıyorum. normalde çok anlayışsız biriyimdir ama bunu anladım. benim ondan önce yunanlı ünlü bir model sevgilim vardı çok yazıp çizmişlerdi basındada çok büyük aşktı çünkü. biz onunla ayrıldıktan sonra ben alexandrosla tanışana kadar hiçkimseye aşık olamadım. onunla çıkmaya başladığımızdada kafam çok karışıktı. mesleğinden herşeyine kadar çok korkularım vardı. kısa zamandada aramızdaki elektrik romantizm herşey bizi o kadar bi tutkunun içine sürüklediki bi anda aile olduk. hazır değildik belkide hiçbişeye. hayatımızı şekillendirene kadar çok çatıştık, çok kafa karışıklıklarım oldu. bende çok hatalar yaptım. herkes aslında hala eski sevgilime aşık olduğumu düşünüyordu. bende bunu düzeltmemiştim çünkü aslında eşimin onu kıskanmasını istedim hep. sebebide ben hayatımda ilk defa çalışmıyordum. tutup işte arkadaşlarımla çok görüşöüyordum bütün hayatım onun konserlerinde kızların çığlıkları, onun hayranlarının konser çıkışı ona yapışmaları, ona aşık olan kızlar, sahnede bu şarkı eşime diyip bana şarkı sölediği halde tuvalette nerde onu sıkıştırsam diye bakan hayran kitlesinin içinde öyle sıkışmış hissediyordum ki kendimi... ona hep yetersiz olduğunu hissettirdim. mükemmel olmadığını, hiçbirzaman duygularımı çok belli etmedim. çünkü ben güçsüz hissetmeye hiç alışkın değildim. her gece, her konserde, aslında her tanıştığımız insan bana eşin seni çok kıskanıyor olmalı derdi. yaptığın iş vs. ama aslında ben onu çok kıskanıyordum çünkü yaptığım herşei bırakıp bi ev hanımı olmuştum:)) beni kurtaracağını umduğum şeyde eskiden yunanistanın en yakışıklı modeli ile çıkıyor olmam yada umursamazlığım gibi hissediyordum....... sonundada bütün bu davranışlarım onun benim onu hiç sevmediğime yada aldattığıma kolayca inanmasına yol açtı.

yani biraz böle çok özele girerek anlattım duygularımı ama sanırım ihtiyacım vardı ve çok rahatlıycaktım yazarken. neyse devam ediyorum. sonra işte benim yunanistana gelmemi bebeğin doğumunu kaçırmayı hiç istemediğini. bebeğin ailesiz olamayacağını. hiçbirşey istemiyorsam yada onunla yapamasam bile bebek için denememiz gerektiğini söledi. evini değiştireceğini bebek için daha uygun bi eve taşınacağını. birde şöle bir sorunumuz var tabi bende onu anlattım. babam benim alexandrosu affetmeme asla izin vermez. geldiğini bilmiyordu. ben 2 gün kendi apartmanımda kalıcam arkadaşlarım gelicek falan dedim sölemedim onun geleceğini. çünkü beni kesin öldürür. kağıtları al şu boşanma işini hallet diye sorunup duruyor zaten. neyse oda dedi bütün herşey anlatılmalı babana. ailemle beraber gelelim dedi yani bunu natilusdemi konuştuk evdemi bilmiorum. neyse hatırladıkça yazarım detayları. burası böle oldu sora eve geçtik sora bi arkadaşım geldi. bu konuları biliodu. oda objektif bişekilde bişeylere yardımcı oldu. sonunda benim önce annemle konuşmama. annemin babamı az buçuk ikna etmesine. sora onun ailesiyle buraya gelmesine. sorada napıcaımızı konuşmaya karar verdik. benim paskalyada oraya gitmemi istedi ama uçak olayını anlattım fobim olduğu için zor olur diye. selaniğe gel o zaman gemi ile falan ben ordan alıyım seni dedi ama bilmiyorum. sonra işte ertesi gün havaalanında bütün gün karnımla bebişle ilgilendi. gerçi sürekli ilgileniyordu hatta akşam bi ara ters bi hareket yaptım. kaskatı kaldı bebiş hareket etmemeye başladı korktuk ikimizde o arada bide ben o kadar yorgundumki o eli karnımda bekliyorduk bi andada uyuyakalmışım. sora oda eli karnımda uyuyakalmış bir panikle kalktık aniden bebek diye. bizimki hemen bi anda tekme attı nasıl bir sevindik nasıl bir çığlık attık. nasıl korkmuşuz. bide zaten o daha çok korkuyor şimdi karında olunca böle. bazen dengem şaşıyor yürüyen merdivenlerden düşüyordum falan nasıl korktu tuttu beni. bide ayasofyanın orda düşüyordum öle. böle çekiniyor nerdeyse dokunmaya bile bebeğe bişey olucak diye:)) gerçekten çok güzeldi. ertesi günde havaalanında herşey dahada romantikti. çok güzel şeyler söledi. sonra pasaport kontrolunde ayrıldık. o uzaklaşınca ben tutamadım kendimi ağlamaya başladım. sürekli bana bakıodu ama sanırım görmemiştir. daha içeri gitti hemen mesaj atmaya başladı ben şimdiden çok özledim sizi diye. sonra işte baya mesajlaştık. güzel sözler vs.. böle yani:))

canım umarım en kısa zamanda herşey dilediğiniz gibi olur..ailece gelmeleri çok iyi bir fikir..senı ve bebeğini gördükçe size daha çok bağlanmıştır..bu arada neler giydin eşinin yanında, ilk gün giydiğin kıyafeti biliyoruzda ya gerisi:1:

eyeszay
cnm bi boş vaktini bi ayırda şu geçmiştekileri bi oku bence seni ne kadar merak ettik bi bil:1::1:

bu arada 2.yazını okudum
eşinin tek suçu var yargısız infaz yapması
yoksa bütün kabahat o ruh hastası dediğin kızda
onun sna bunları yaşatmasıda başlı başına kıskançlık,sende demişsin bize nazar deydi diye ben nazara çok inanırım benim başımdada var bu nazar dan sebep bi olay ama seninkinle çok farklı...
annenin babanı yumuşatması lazım cnm bak seni çok seven bi eşin var doğacak yavrunuz var en iyisi eşinle bir araya gelmen olur tabi buda zamanla gerçekleşir...
çok şükür aklı başında bi insansın doğruyu mutlaka yaparsın ama eşine yinede bi şans ver bence,sonuçta aranızda aldatma bişi geçmedi bebeğin için herşeyi sil baştan düşünüp ruh hastası şahsı hayatınızdan çıkarıp devam etmeniz lazım..:71:

eyeszay ,

Yemekten döndüm yazdıklarını bir çırpıda heyecanla okudum ve çok sevindim senin adına.
Bence herşeyi açık açık konuşmanız çok iyi olmuş, ayrıca o da yaptığı hatanın tamamen farkında. Sen de birlikteyken hatalı tutumlarda bulunduğunu kabul ediyorsun, sonuçta ikinizde iyice düşünmüşsünüz, bu sorunu aşmak için ikinizde de azim ve en önemlisi büyük bir istek görüyorum ben. Bence ikinizde beraber mutlu olmayı çok istiyorsunuz, çünkü ikinizde birbirinizi çokk seviyorsunuz.
Eşinin bebeğinize ilgisi muhteşem zaten, insan sevmediği bir kadından olan daha doğmamış çocuğu nasıl bu kadar sevebilir, nasıl bu kadar isteyebilir ki??
Hem sana değer vermese ve geri kazanmak istemese, ailesini TR'ye neden getirmek istesin.

Siz aranızdakileri aştıktan sonra baban da ikna olur merak etme, hiç bir baba kızına kıyamaz.

Ayrıntılı sonucuna gelince, ben de çoğu kişide ayrıntılı ultrasonunda bir anormallik sezen ama sonraki haftalarda tekrar kontrole çağırıp şimdi bir sorun yok diyenler duydum. Sıkma canını yani. 23. haftanda tekrar aynı yere gidip kontrol yaptırabilirsin (yani tekrar para almayacağını düşünüyorum, alacaksa direk başka yere git). Kontrolde de sorun görürse tekrar o zaman başka birine gözük bence kesinlikle!!
Amniyosentez konusunu kafana takıyorsan, bence kesin Recep Has'a danışabilirsin, gerekmediğini düşünüyorsa bunu kesinlikle belirtiyor diye duydum. Para kazanmak için gereksiz şeyler yaptırır mı diyeceğin biri değil kesinlikle.

Ben cumartesi ayrıntılı ultrason için Recep Has'a gideceğim. Gözlemlerimi aktarırım.

Babana da hak vermelisin düşünsene onun birtanecik kızının ve onun bebeğinin canını yakan birini kolay affetmez. Ama babalar her zaman affeder :)))) :49:

evet canım hak veriyorum kesinlikle. ben daha tam affedemiyorken babam nasıl affeder ki. bakalım işte zaman herşeyi nerelere getirecek. hiçbişeyde acele etmeyip herşeyin böle olması güzel bence şimdilik. herşey zamanla oturacak.

eyeszay iyi olmana çok sevindim canım merak etmiştik tüm topik bence bebeğinde de sorun yok sakın stres yapma canım

çok saolun canım. cidden herkes çok merak etmiş. herkes saolsun dualarınız sayesinde belkide böle güzel geçti herşey.

eyeszay canım kaç gündür seni bekliyoduk valla:))
sorunları hallettiğinize sevindim. inşallah babanda affeder. oda kendince haklı tabi annen onu ikna edebilir. sonuçta ortada dediğin gibi bi bebek var.
inaşallah bebeğinde hiç bi sorun çıkmaz canım. içini ferah tut

saol canım benim. işallah zaman göstericek herşeyi. bebeğin testlerinide yaptırıyımda. onlarda iyi çıkar işşallah.

eyeszay canım cok sevındım yazdıklarını okurken cok duygulandım cok mutlu oldum inş babanıda ıkna edersın canım cok sevındım senın adına canım:46::46::46::46::66::66::66:

saol canım benim. hepinizin duaları sayesinde.

ayyy eyeszaycimmm öğlen yemeğe çıkmıştım merakla okudum yazdıklarını film gibi valla..
affetmek zor ama beşer şaşar insan bazan gaza gelio bazen kendisi bile şaşırıyo yaptıklarına.. herkesin başına herşey gelebilir. toparlamaya çalıştıkça başaramayabilir.eşin bana çok samimi, pişmani hatalarını telafi etmeye hazır gibi geldi.. bence herşey rayına oturacak. bu tür sarsıntılar aslında aileyi güçlendirirr. ben çok mutlu olucağınıza inanıyorum.

bebiş de çok iyidir eminim. biliyosun doktorlar herşeyi söylüyo ihtimal diye. tabi sen testini, kontrolunu yaptırırsın.

evet canım güçlendiriyor bazen bu tazr şeyler haklısın. dilerim herşey düzelir kolayca. bebişin tahlillerini yaptırıcam onlarıda iyi çıkarsa içim rahat edicek bi. saolun çok.

acitmaz mi canim hic kolay degil buna benzer bi olayi ben esimle daha evlenmeden önce birlikte oldugumuz dönemde yasamistim bende o zamanlar eski erkek arkadasimdan yeni ayrilmistim sonra da hemen esimle tanismistik hatta ben bi iliskiye baslamak icin erken oldugunu düsündügüm halde esim cok israrciydi 5-6 ay sonra aynen senin gibi arkadas sandigim kizin biri suan ki esime onu eski sevgilimle aldattigimi söylemisti tabi esim bu süre icinde almanyada bense türkiyedeydim tam iftira atmaya hazir bi ortam yani!!! o da benden hesap sormustu kavgalar etmistik falan cok kötü olaylardi offffff cok cirkin seyler bunlar yaaa hatirlamak bile insanin sinirlerini bozmaya yetiyo insan böyle seyleri kolay hazmedemiyo aynen bende de esimin etrafindaki insanlar kuzenleri arkadaslari falan filan bu kizin söylediklerine inanmislardi hic dememislerdi ki sen bunu git bi konus diye daha cok dolduruyolar böyle durumlarda anlicagin insanlar kiskanc ve fesatlar allah herkesi böylelerinden korusun

bi de unuttum yazmayi dedigin gibi senin olayinda esinin ünlü olmasi ve onun evli olmasinin olumsuzluklari olabilecigini düsünüp grup arkadaslarinin falan böyle bi tutum sergilemesi muhtemel tabi insanlar sadece kendi cikarlarini düsünüyolar cünkü baska birinin mutlulugu önemli olmayabiliyo

aynen ne kadar benzermiş işte yaşananlar. anlayamıyorum insanları gerçekten anlayamıyorum. sen nasılsın bu arada canım bebiş nasıl?

herşey çook güzel geçmiş.çok mutlu oldum. doğumuna daha dört ay var.bu süre zarfında umarım babanıda ikna edersin hemde doğuma kadar türkiyede kalarak stressiz bi dönem geçirirsin ve sonrada üç kişilik bir aile olarak dönersiniz. bence anlattıklarına göre eşinde seni çok seviyor.başkaları yüzünden bu güzel aileyi bitirmeyin.

evet canım bi süre burda kalmam herşeyi daha oturaklı hale getirecektir. fevri bişekilde hemen herşeyi değiştirmeye çalışmamalıyız. zamanla bakalım neler olucak. babamızın bu kişilere karşıda tutumu ne olucak bunuda çok merak ediyorum.

canım umarım en kısa zamanda herşey dilediğiniz gibi olur..ailece gelmeleri çok iyi bir fikir..senı ve bebeğini gördükçe size daha çok bağlanmıştır..bu arada neler giydin eşinin yanında, ilk gün giydiğin kıyafeti biliyoruzda ya gerisi:1:

hehe koyucam şimdi canım giydiğim kıyafetleride. güzel fotolar çektik faceime koydum birini hemen. bide sanki karnım büyüdü allahın işi. :)) dur koyiyim fotoyu görürsünüz.

eyeszay
cnm bi boş vaktini bi ayırda şu geçmiştekileri bi oku bence seni ne kadar merak ettik bi bil:1::1:

bu arada 2.yazını okudum
eşinin tek suçu var yargısız infaz yapması
yoksa bütün kabahat o ruh hastası dediğin kızda
onun sna bunları yaşatmasıda başlı başına kıskançlık,sende demişsin bize nazar deydi diye ben nazara çok inanırım benim başımdada var bu nazar dan sebep bi olay ama seninkinle çok farklı...
annenin babanı yumuşatması lazım cnm bak seni çok seven bi eşin var doğacak yavrunuz var en iyisi eşinle bir araya gelmen olur tabi buda zamanla gerçekleşir...
çok şükür aklı başında bi insansın doğruyu mutlaka yaparsın ama eşine yinede bi şans ver bence,sonuçta aranızda aldatma bişi geçmedi bebeğin için herşeyi sil baştan düşünüp ruh hastası şahsı hayatınızdan çıkarıp devam etmeniz lazım..:71:

caım benim bende geçmişi okumak istiyorum çok. bi toparlanıyım hemen okuycam. duygu birikimi sanıyorum sabahtan beri böle bi ağlama olayına tutuldum:)) çok duygusal hissediorum kendimi. ama okuycam hepinizi merak ediyorum. bebişlerin güzel haberlerinideee.

bu arada o ruh hastası zaten hayatımızda biri değildi. şimdide değil. ortalığı karıştırdı kayboldu. benim arkadaşımdı 4 yıldır tanıodum. heralde benden çıkarı olduundan anne gibi davranırdı ederdi bana. sonra ben bigün artık beni kullandığını anlayıp çıkarmıştım hayatımdan onu. işte o sonradan bütün bunları yaptı.

Son düzenleme:
aynen ne kadar benzermiş işte yaşananlar. anlayamıyorum insanları gerçekten anlayamıyorum. sen nasılsın bu arada canım bebiş nasıl?

evet canim ben senin yasadiklarini tam olarak bilmiyodum ama simdi yazdiklarini okuyunca aklima o yasananlar geldi insan unuttum dese bile hatirliyo iste ve bu bile sinirlerini bozuyo ama bosver allahlarindan buluyolar bana bu iftirayi atan insan hala erkek arkadasiyla evlenemedi mesela 7-8 sene oldu birlikteler ben evlendim cocugum bile oluyo :) allah o tür sahsiyetlere böyle mutluluklar tattirmiyo iste :)

ben iyiyim cnm cok sagol bebisim de iyidir insallah tek duam bu doktorun söyledigi olumsuz seye kafayi yormamaya calisiyorum ve 7 nisani sabirsizlikla bekliyorum :) büyük ihtimalle bi sorun cikmazsa da 27sinde istanbuluma kavusucam :)

Back