Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar antibiyotikleri mumkun oldugu kadar az icmenizi oneririm.
antibiyotik alindigi surece bebegin gelisimi duruyormus, diyelim 1 hafta ant. kullandiniz, bebek 1 hafta hic gelismiyormus
akinti icin bol su icin.
idrar kulturu yaptirin, bakterlerde ureme yoksa ant.almayin
ben de enfeksiyon oldu, 1 dozluk toz bi ilac ictim. bakteri uremesi cikmadi, doktor ant. vermedi o yuzden
bende de kasik agrisi basladi dun, yine enf.oldu sanirim, hemen bol su icmeye basladim bugun iyiyim
akıntı bende de var ben gunluk ped kullanıyorum canım kasıntı falan olmuyo ama rahatsız oluyorum benım 16 haftalıkken kuyruk sokumum batmaya basladı yanı kalcam batıyo oturunca cok zor oluyo hafta sınu bende gezdım bıraz fazla belım koptu ağrıdan canım senınde oyledır muhakkak
canım ilk zamanlar 16.19. haftalarda balık kayması gibi bişey içimde kayıyo gibiydi.ama hafiften..19. haftanın sonundan itibarende kalp yada damar atması gibi...pıt pıt yapıyo![]()
yalnız fitiller antibiyotik değil bildiğim kadarıyla. ben d idrar yolu enfeksiyonu için kültür yaptırdım bişi çıkmayınca gerek yok dedi ama akıntı tehlikeli olabilir. o yüzden akıntı için fitili kullanıcam
cnm gebelikte akinti normal diye biliyorum ben --renksiz ve kokusuz olursa, kasinti ve yanma eslik etmezse ; bunlar varsa idrar yolu enfeksiyonu sozkonusu olabilir. erken doguma sebep olabilen de zaten ilerlemis idrar yolu enfeksiyonu
enfeksiyon yoksa ilac kullanmamak lazim bence
fitiller antibiyotik degilse iyiymis ama
bende de akıntı olmaya başladı ilk dört ayda yoktu önemsememiştim. ama bu aylarda olmalı demek kiakıntı bende de var ama bel ağrısıyla ilgili değil galiba. belim ağrımasa da oluyo.
bana dr biteral hap vermişti daha sonra bi dr arkadaşıma sordurdum donaxyl vajinal fitil kullansın demiş arkadaşı. dün akşam ilk defa koydum ama anam ağladı. kuruluk da olunca içine koyana kadar öldüm
cnm aynı besin yaa
bendede akıntı çok oluyo hele şu sıra,1ay öncede çoktu dr um akıntı erken doğuma yol açabilir fitil yazalım dedi yazdı kullandım ama tam kesmedi diye tekrar istedim 1 2 hafta ara verelim sonra kullanırsın yine dedi ve bugün eşim alacaktı ve yine başlayacağım,ama zaten tam kesileceğinide sanmıyorum hamilelikte çok oluyomuş..
bel ağrısı ise bendede var hele dün gece ölecem sandım bi an gnelde ayakta çok durunca dinlenmediğim zamanlar oluyo çözdüm onudadik oturmak gerekliymiş her daim..
valla oturduğum yerden anlatmaya çalışıyorum dersi..arada kalkıyorum ama öyle çok ayakta kalmadım ama.hafta sonu çok gezdik ondan mıki eşimd e aradı şimdi hava geç karaıyo çıkışta dolaşırız diyorr...nasıl dolaşcaksak kopuyo resmen belim..bend e hemen hırkamı giydim üşüdüm mükü diye..inş geçer...
teşekkür ederim kızlar, o zaman ben de dr'mu bekliyim önce yine de ona sorarım ama yaptırırım da galiba
REDMASK aynen cnm,
benim de karnim buyudu ama his yok,
aynen karin-bagirsak gurultusu duyuluyor anca
bazen baloncuk gibi bisey pit ediyor sanki ama 1 kere sonra ne oldugunu ben anlamadan gecip gisiyor :-(
Evet aynen bende baloncuk veya sudaki hava kabarcığı gibi hissediyorum.
Canım teşekkürler, cumartesi öğrendim ben. Çok mutlu oldum![]()
cuma günü bir trafik kazası geçirdik ama oğlum gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür. allahım hepimizin bebişini korusun inşallah. terslikler uzak olsun bizlerden.2o. haftamıza girdik bugün yolumuzu yarıladık artık
![]()
cnm, dr bana 50 gr.lık yaptıracağımı söledi... diğer çocuk dr.u doğum hemşiresi meselesi fln bak merak ettim bende ... gelişmeleri burdanda paylaşırsan çok sevinirim :))
çok geçmiş olsun...![]()
merhaba arkadaşlar bir şehzade annesi olduğumu öğrendiğimden beri ilk kez yazıyorum size :) henüz bende hissetmiyorum bebişi ama ultrasonda karnımda kıpır kıpır.. herhalde ilk hamileliklerde hemen hissedilmiyor. Bu arada eşim o kadar sormama rağmen kız mı olsun erkek mi olsun diye hep sağlıklı olsun derdi.. doktor erkek deyince "gerçekten mi, emin misiniz" o halini görmeniz lazım neredeyse ağlayacaktı.. ne bu erkeklerin erkek çocuk merakı yahu.. oysa ki analarına düşkün olacaklar onu düşünemiyorlar :)
kizlar antibiyotikleri mumkun oldugu kadar az icmenizi oneririm.
antibiyotik alindigi surece bebegin gelisimi duruyormus, diyelim 1 hafta ant. kullandiniz, bebek 1 hafta hic gelismiyormus
akinti icin bol su icin.
idrar kulturu yaptirin, bakterlerde ureme yoksa ant.almayin
ben de enfeksiyon oldu, 1 dozluk toz bi ilac ictim. bakteri uremesi cikmadi, doktor ant. vermedi o yuzden
bende de kasik agrisi basladi dun, yine enf.oldu sanirim, hemen bol su icmeye basladim bugun iyiyim
arkadaşlar şeker yüklemesinden geldim..limon götürmemi tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürlergerçekten çok işe yaradı...çok hoş oldu tadı..limonata içer gibi azda soğuk olsa hiç fena olmıycaktı
ben de tavsiye ederim mutlaka limon götürün şeker yüklemsinde
![]()
canim bu arada cok uzuldum simdi,
seninle aramizda sadece 1 hafta var ve ben hala hissedemiyorum bebegimi yaa![]()