2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam,
uzun bir aradan sonra geldim. Nasılsınız?

Ben dün akşam bebişimi hissettim. Döndü sanki, eşime de söyledim. O da hemen elini karnıma koydu ve o da hissetti. Çok mutlu olduk.

İlk defa bu kadar belirgin hissettim

Ne güzel, ne kadar şanslısınız

selam kizlar

umarim herkesin keyfi yerindedir. biz bugün gezmeye gidiyoruz cünkü hava cok güzel :)bu arada 2 gündür bende öyle bi aclik var ki sanki hic doymicak gibi hissediyorum kendimi acayip yiyorum esim bu durumuma saskin saskin bakiyo normalde miymiy yemek yiyen ben önümden gidicekmis gibi yiyorum simdiye kadar 2 kilo almistim ama böyle giderse bu hafta baya kilo alicaga benziyorum :) doktora gitmemize de az kaldi heyecan yaptim yaaa :) neyse herkese güzel ve mutlu bi gün diliyorum görüsürüzzz:79:

Selam kızlar, ne güzel gün böyle test sonuçları çıkmış, cinsiyetler belli olmuş, bebişler hissedilmiş :):)

Özellikle Venüs ve diğer test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydın çok çok sevindim. Derin bir nefes alıp yola devam ....
Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar sizin de gözünüz aydın olsun.

Ben daha öğrenemedimmmm

Cok tesekkurler canim, biraz rahatladik cok sukur!

Son düzenleme:
slm kızlaarrr :))

dün evlilik yıldönümümüzdü :)) 2. yılı bitirdik... bide böle bi günde 20. hafta kontrolümüz vardı, bebeğimizi de gördük... :))

henüz kesin kız die cinsiyetini öğrenememiştik ama dr her seferinde çıkıntısı yok büyük ihtimalle kız diodu. dün yine sıkıştırdık dr.u cinsiyet konusunda önce miniğimiz bacaklarıyla kapamıştı kendini dr ittire ittire açtırttı bacaklarını ama bu sefer de eliyle kapadı ama doktor yine her zmnki gibi çok büyük ihtimalle kız dedi :))

10 gün sonra ayrıntılı ultrasonumuz var fetal kontrol için...
ayrıntılı ultrasondan 3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak yanında kan ve idrar tahlilleri... hayırlısı bakalım...

Ne güzel...mutlu yıllar size...
Bi biz kaldık galiba cinsiyetlerini öğrenemeyen, ben de 20. haftamdayım ama hala bekliyoruz, doktorda bana aynen seninki gibi büyük ihtimal kız demişti. cmtsi kotrolüm var bakalım orda gösterecek mi?? Olmadı 22. haftamda detaylı USG'de kesin öğrenirim diorum artık...
Kızlar geç gösterir diyolar zaten, hareketleri de geç hissedilirmiş. Sen hissetmeye başladın mı?

Son düzenleme:
test sonucları güzel çıkan ve cinsiyetlerını öğrenenler tebrikler allah bebişlerimizi nazarlardan korusun hepsini sağlıklı bır sekılde kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bişey sorucam ayrıntılı ultrason 20 haftalıkken bakılmıyomu ben oyle bılıyorum ama kesin emın deılım sızler ne zaman gıdıceksınız?

Son düzenleme:

öncelikle teşekkür ederim tebriğin için :))

ben 19. haftamdan beri hissediorum, son 1 haftadır da güçlü vuruşlarını dışardan hissedioruz :))) hatta dün gece kardeşimle beklioduk hareketini, sezgi (kardeşim) ilk defa hissedecekti, hissettiği anda bastı çığlığı ... gülmekten katılıodum nerdeyse ..... :)))))))))

darısı başına... ama bence hissediorsundur da sende ayırt edemiosundur bende önceleri öyleydimm...

bu arada kızlar dün kontrolden sonra dr.a sordum anne bebek kurslarıyla ilgili nerden yardım alabiliriz die, 6. katta rukiye ebe'ye yönlendirdi bizi...
saolsun rukiye ebe bütün samimiyetiyle anlattı:
her salı perşembe akşam 17:00 - 18:00 arası normal doğuma hazırlık kursları varmış... 20. haftadan sonra eğer doktorun izin verirse ve normal doğum yapmaya karar verirsen katılabiliyormuşsun... dediği şu ki önce doğum yönteminize karar verin yoksa sezeryan yapcaksan bu eğitime katılmanın pek bi anlamı yokmuş... bu eğitim fizik tedavi bölümünde gerçekleşiomuş... bu arada her salı ve perşembe yapılan eğitimler birbirinin aynısıymış...

bide her ayın 2. haftası gibi genel bi hamilelikle ilgili seminer varmış yanlış hatırlamıosam yarım gün süreli, hastane doktorlarının verdiği... onun dışında benim hayalini kurduğum yenidoğan bakımıyla ilgili bi eğitim yokmuş...

İlgilenenlere duyurulur... :)

19-23 haftalar arasında yapılıyor. Ben internette en ideal zamanın 22-23. hafta olduğunu okudum (eğer özel bir durum yoksa, çünkü bazı arkadaşların testleri istenilen değerlerde çıkmadığından onlar 22.haftayı beklemiyorlar tabi; ya da ters giden bir durum varsa bebişin kilo alamaması gibi...)
Benim doktorum benden istemeden ben bir prof.tan randevu almıştım zaten, ayrıntılı ultrason için gelmek istiyorum dediğimde sekreteri hocamız 22.haftanızda bakmayı tercih ediyor, ona göre randevu gününüzü belirleyin demişti. Kendi doktorum da 21. haftada kontrole çağırmıştı, 1 hafta sonrasında ayrıntılı ultrasona girmeni isteyeceğim demişti, ben de çoktan randevumu aldım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…