Kızlar selam,
uzun bir aradan sonra geldim. Nasılsınız?
Ben dün akşam bebişimi hissettim. Döndü sanki, eşime de söyledim. O da hemen elini karnıma koydu ve o da hissetti. Çok mutlu olduk.
İlk defa bu kadar belirgin hissettim
Ne güzel, ne kadar şanslısınız
Canım seninki daha büyük. Sen hissetmedin mi?
Arada hafif bir hareketlenme hissediyorum, ama böyle belirgin birşey yok, hele hele dışardan hissedilmesi imkansız
Selam kızlar, ne güzel gün böyle test sonuçları çıkmış, cinsiyetler belli olmuş, bebişler hissedilmiş :):)
Özellikle Venüs ve diğer test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydın çok çok sevindim. Derin bir nefes alıp yola devam ....
Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar sizin de gözünüz aydın olsun.
Cok tesekkurler canim, biraz rahatladik cok sukur!AYYY KIZLARRR SABAH SABAH Bİ SÜRÜ GÜZEL HABER OKUDUMMM .. TESTİ GÜZEL ÇIKANLAR, CİNSİYETİNİ ÖĞRENENLER. HAFTAYA ÇOK GÜZEL BAŞLADIK.. .. İNŞALLAAHHH SONUNA KADAR BÖÖLE GÜZELLL GİDER HERŞEYYYY
My_Little_Sun_Shine venus43; ZarpDeniz igdenaz ,Mrtfth ÇOK MUTLU OLDUM VALLA ...GÖZÜNÜZZ AYDINNN KIZLARRR..
Ben daha öğrenemedimmmm
Yanlız değilsin ben de daha öğrenemedim. Yarın kontrolüm yar bu sefer umarım öğrenirim.
Bende ilk defa hissettim, umarım sende yakın zamanda hissedersin.
Çok güzel bir duygu
slm kızlaarrr :))
dün evlilik yıldönümümüzdü :)) 2. yılı bitirdik... bide böle bi günde 20. hafta kontrolümüz vardı, bebeğimizi de gördük... :))
henüz kesin kız die cinsiyetini öğrenememiştik ama dr her seferinde çıkıntısı yok büyük ihtimalle kız diodu. dün yine sıkıştırdık dr.u cinsiyet konusunda önce miniğimiz bacaklarıyla kapamıştı kendini dr ittire ittire açtırttı bacaklarını ama bu sefer de eliyle kapadıama doktor yine her zmnki gibi çok büyük ihtimalle kız dedi :))
10 gün sonra ayrıntılı ultrasonumuz var fetal kontrol için...
ayrıntılı ultrasondan 3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak yanında kan ve idrar tahlilleri... hayırlısı bakalım...
Ne güzel...mutlu yıllar size...
Bi biz kaldık galiba cinsiyetlerini öğrenemeyen, ben de 20. haftamdayım ama hala bekliyoruz, doktorda bana aynen seninki gibi büyük ihtimal kız demişti. cmtsi kotrolüm var bakalım orda gösterecek mi?? Olmadı 22. haftamda detaylı USG'de kesin öğrenirim diorum artık...
Kızlar geç gösterir diyolar zaten, hareketleri de geç hissedilirmiş. Sen hissetmeye başladın mı?
merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bişey sorucam ayrıntılı ultrason 20 haftalıkken bakılmıyomu ben oyle bılıyorum ama kesin emın deılım sızler ne zaman gıdıceksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?