oh oh topiğe bir erkek bebek daha geldicinsiyetini öğrendim erkek allhın izniyle
My Little Sunshine, Herzamanseninle, Igdenaz, sonuclariniz guzel cikmis, gozunuzaydin arkadaslar.
sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözü aydın.
hippycim evet almış biletini pazartesi saat 2 uçağıyla geliyor. bende ayrıntılı usg için randevumu aldım şu bağdat caddesindeki yerden. çarşamba akşam konseri var ama en geç ayrılan uçağı almış yinede hihi. dua edin gelince. görsün sorumlu babalarıda kafasına saksı düşsün:)) gerçi artık hergün yazıyor im fucking A****** diye:))
kızlarrrrrrrr.....
Rabbim e sonsuz şükürler olsunnn az önce aradılar sonuçlarım temizmiş.yani ön sonucum bu.2 hafta sonrada kesin sonuç inş o da güzel gelir...elim ayağım boşandı haykırarak ağlıyorum şu an...
kimselere yaşatma Allah ım...
ohhhhh be bu çok güzel bi hbr yaa
bak gör 2 hafta sonrada temiz çıkacak herşey inş Allahın izniyle...
hala şoktayım inanamıyorum.az önce geri aradım onları yanlış duymdım dimi diye hayır gözünüz aydın dediler...
kızlarrrrrrrr.....
Rabbim e sonsuz şükürler olsunnn az önce aradılar sonuçlarım temizmiş.yani ön sonucum bu.2 hafta sonrada kesin sonuç inş o da güzel gelir...elim ayağım boşandı haykırarak ağlıyorum şu an...
Eyeszay, gozunaydin, babanizin gelmesine az kalmis, umarim gelince istahini da acar.
My Little Sunshine, Yilmaz Ozdil'in kaktus ile ilgili yazisini okudum, sagolasin. Demek ki bir ise yaramiyor! Ben de ametist tasinin iyi oldugunu okumustum, degerli taslarla ilgili sitelerde bilgi var.
Hippy, borekler, corekler....Diet kacmis guzelim, ne guzel brokoli filan yiyordun...Neyse eminim cok guzellerdi, dayanamadin, afiyet olsun.
Kizlar, biz de bugun 4'lu sonucumuzu aldik ve sonuc iyi cikti, akabinde de detayli ultrasonda degerlerimiz normal cikti, ona da sevindik, cok sukur. Doktorumuz AS kararini bize birakiyor, bende dusuk riskinde dolayi tirsiyorum, esim de biraz dusunelim dedi ama cok da vaktimiz yok zaten.
cnm sen hiç merak etme o neye uğradığını şaşıracak,senin karnını görünce ben bu zamana kadar neredeymişim neden daha önce arayıp sormamışım diye kendine kızacak...
peki sana gel beraber dönelim derse yanıtın ne olur cnm...
kızlarrrrrrrr.....
oh oh cnm ne güzel seninde güzel çıkmış 4lü test...Kizlar, biz de bugun 4'lu sonucumuzu aldik ve sonuc iyi cikti, akabinde de detayli ultrasonda degerlerimiz normal cikti, ona da sevindik, cok sukur. Doktorumuz AS kararini bize birakiyor, bende dusuk riskinde dolayi tirsiyorum, esim de biraz dusunelim dedi ama cok da vaktimiz yok zaten.
ne demek cnm burada hep birbirimize destek oluyoruz...ayyy sağolunnn cxanlarım yaaa..siz hep bana destek verdiniz Allah razı olsun hepinizden.inş hepimizde sağ salim alırımız kucaklarımıza göz bebeklerimizi...
ayy cnm demek hala inanamıyosun tabi inanamazsın çünkü hep stresti sıkıntıydı bu kafanda ama bak ön durumu güzel çıkmış 2 hafta sonrada tertemiz çıkacak hiç bi sorun kalmayacak Allahın izni ile..hala şoktayım inanamıyorum.az önce geri aradım onları yanlış duymdım dimi diye hayır gözünüz aydın dediler...
canım sonuçların hayırlı olsun. iyi sonuçlar çok sevindiriyor bizi.
evet gelsinde bana tost yapsın. çok güsel tost yapar. kahvaltı hazırlar:))
yok bence ona cesaret edemez çünkü ben kesin tavrımı koydum. hem bende hazır değilim böle bişeye. yavaş yavaş olacaksada olmalı çünkü oraya gidince biton stress gene. şu iftiracılar ayrılmıolardır bi tarafından kalpten giderim onları görürsem biyerde. bide yaz yaklaştıkça sürekli konseri vs var. ben bu halimle gidemem gene her konserine. o zamanda evde yanlız.yani aslında ondan çok dediğim gibi karşılaşmak istemediğim çok kişi var. çok sinirlenicem çünkü. bi yandanda çok özledim orayı. burda çok sıkılıorum bütün arkadaşlarım orda. ne biliyim.
bu arada bende kocaman bi karın görsünde şok olsun istiyorum ama büyümüyo karnım bugünlerde( 1 kilo vermişim zaten
yuppooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. canım çok sevindim gerçekten çok sevindim. bundan sora bişey çıkmasın üzecek seni.
oh oh cnm ne güzel seninde güzel çıkmış 4lü test...
ne güzel...
ne demek cnm burada hep birbirimize destek oluyoruz...
inş dediğin gibi sağ salim alırız yavrulaımızı kucağımıza...
ayy cnm demek hala inanamıyosun tabi inanamazsın çünkü hep stresti sıkıntıydı bu kafanda ama bak ön durumu güzel çıkmış 2 hafta sonrada tertemiz çıkacak hiç bi sorun kalmayacak Allahın izni ile..
hmm anladım cnm böylesi senin için daha iyi
hem hemen kalkıp gitmen herşeyi yutman anlamına gelir sen ailenle kal o gelip gitsin daha
sonra olacakları ise şimdiden belirlenemez zaman gösterir...
belki sen hamileliğini onun yanında geçirmek istersin bellimi olur...
senin detaylı ptesi günü o zaman öylemi
kızlarrrrrrrr.....
kızlarrrrrrrr.....
Çok sevindim canım, gözün aydın
venüscüm gözün aydın, valla benimde gözlerim doldu okurken, senin adına sevindim..
iyi düşün iyi olsun..
yuppooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. canım çok sevindim gerçekten çok sevindim. bundan sora bişey çıkmasın üzecek seni.
ne demek cnm burada hep birbirimize destek oluyoruz...
inş dediğin gibi sağ salim alırız yavrulaımızı kucağımıza...
ayy cnm demek hala inanamıyosun tabi inanamazsın çünkü hep stresti sıkıntıydı bu kafanda ama bak ön durumu güzel çıkmış 2 hafta sonrada tertemiz çıkacak hiç bi sorun kalmayacak Allahın izni ile..
inş canım sağol :))venus43 gözünaydin sonuclar icin cok sevindim 2 hafta sonra da güzel haberler gelicek eminim ki
Eyeszay senin de gözün aydin esin geliyomus :) gelsin bakalim babalik sorumlulugunu yasasin biraz
ayyyyy ne güzel yaa....
şu test sonuçlarınız iyi çıktıkçaa gerçekten çok mutlu oluyorum canlar yaa...
venus43 uçtum mutluluktan uçtummm...gözün aydın bitanem :)
eyeszayyaw...sen veriyorsun biz alıyoruz ne iş?dikkat et canım kendine...ama dediğin gibi bünye meselesi işte...
ZarpDenizeheue evet yaa...sen bütün hafta dikkat et...güzel güzel yap
beslenmeni...sonra haftasonu götür börek ve çörekleri...hafta boyu gram almadım...dün almışım....gitti gene moraller ben de
kızlar biz de bu cts ayrıntılıyaa gidiyoruz...heyecanlar başladı şimdiden...hayırlısı olsun hepimiz için
kaçtım ben,acık TV önü pineklemesi yapayım ihihhi
canım güzel sonuç almana nasıl sevindim anlatamam.gözünüz aydın
gözün aydın canım insallahcok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?