• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrr.....

Rabbim e sonsuz şükürler olsunnn az önce aradılar sonuçlarım temizmiş.yani ön sonucum bu.2 hafta sonrada kesin sonuç inş o da güzel gelir...elim ayağım boşandı haykırarak ağlıyorum şu an...

kimselere yaşatma Allah ım...

çok mutlu oldum canım...inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız....inşallah hep böyle iyi haberlerini bekliyoruz:nazar:

çok mutlu oldum canım...inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız....inşallah hep böyle iyi haberlerini bekliyoruz:nazar:

amin canım inş..bu dilekler hepimize..inş hepimizde sağ salim sağlıklıca yavrularımızı alırız kollarımıza..ve inş bundan sonra hep güzel şeylerden bahsederiz bruda..:16:

kızlarrrrrrrr.....

Rabbim e sonsuz şükürler olsunnn az önce aradılar sonuçlarım temizmiş.yani ön sonucum bu.2 hafta sonrada kesin sonuç inş o da güzel gelir...elim ayağım boşandı haykırarak ağlıyorum şu an...

cnm gözün aydın.
Rabbim bi daha yaşatmasın inş.

kizlar ben daha once de yazmistif ene yazayim,

ben catlaklar icin dustan sonra bebe yagi
+ gergun Galenic elancyl Specific Vergetures kullaniyorum
doktoruma da gosterdim bu kremi, onay verdi

ama bilemiyorum tabi etkinligini, simdilik catlak yok, zaten daha da erken sanirim catlak icin

ben mustelanınkisini kullanıorum.
Gögüs ucu kremimde mustela ama sabahları mustela akşamları badem yagı sürüorum.
Bende de smdilik catlak yok ama garantiye almak lazım:)

ben mustelanınkisini kullanıorum.
Gögüs ucu kremimde mustela ama sabahları mustela akşamları badem yagı sürüorum.
Bende de smdilik catlak yok ama garantiye almak lazım:)

tabi zaten çatlak olduktan sonra bi anlamı kalmıyor...çatlak olmadan sürmek gerekiyor..çünkü bildiğim kadarıyla çatlağı geçirmiyo sadece önlüyor..bende badem yağı kullanıyorum

Ben doktora sormuştum - daha doğrıusu eşim sormuştu, takviye işine çok meraklıdır- omega3 takviyesi alalım mı diye. Haftada 1 kez balık yiyorum, ama 2 olmuyor demiştim, arada hiç balık yemediğim haftalarda oluyor tabi, o da 6 haftada bir fln gibi.
Sadece balığa endekslenmeyin dedi, cevizde omega3 yönünden zengin, onu da yiyebilirsin demişti. Zaten asıl önemli olan son aylardaki tüketim dedi, 7.aydan sonra fln. O zamana gelelim, yiyememe durumun varsa anca o zaman alırsın ilacı,şimdi hiç gereği yok demişti. Karışık anlattım baya ama sizin de bilginiz olsun.
Ama ceviz omega3ün yanında bebeğin beyin gelişimi için çok önemli, 5.ayınızdan itibaren günlde 3 ceviz tüketmeye dikkat edin bence. Ben de sevmiyorum, ama yiyorum:59:

Çok sevindim, gözün aydın :21:
çok sağol arkadaşım. ben öncesinde az ceviz tükettim diye üzülüyodum.. demek 5.aydan itibaren daha gerekliymiş.sağolasın...
kızlarrrrrrrr.....

hadi gözün aydın arkadaşım..bilirim o stresi. hayırlı doğumlar hepimize...

Eyeszay simar canim kocana babana kim gelirse ona bende pek simaramiyorum ama olsun nazlabilecegimiz tek donem ;)) esinin yaptigi besteyi merak ettim ama biliyorum dinlemem mumkun degil ;)) yemekte nasil olsun umarim iyisindir

Venuscum igdenazcim , zarpdenizcim test sonuclarina sevindim ben dedim dimi ;))) ayyy rahatladik valla gozumuz aydin ;)))

Mrtfth canim senin de gozun aydin valla topic havasina geliyor

Little miss sunshine canim seninde gozun aydin ;)))
arkadaslar atladigim varsa kusura bakmayin cinsiyetinide ogrenen arkadaslar sizlerinde gozunuz aydin ;)))

Kizlar yaaa 5 gundur midem mahvetti beni acayip gaz var surekli gaz cikiyor ve bi kaynama hissi yediklerim falan dedim ve yemeklerden uzak durmaya calisiyorum ufff ya annem surecle ilgili diyor kayinvalidem yagdan diyor ne yapsam olmuyor dr um renie duo verdi oda kesmiyor :(((

Gunaydin Arkadaslar:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

Hepinize sonucumuz iyi ciktigi icin gonderdiginiz iyi dileklerinizden dolayi cokkk cokk tesekkur ediyorum.
Iyiki varsiniz.:34:

Venus, cokk gozunaydin canim, ikimizde stresli bir donem yasadik ama simdi cok sukur! Artik endiselenmeyi birakip hamileligimizin keyfini cikarmamiz lazim tamam mi?

Efsung, sagol canim. Gaz problemi benim ilk haftalarda cok olmustu. Kendimi gazli bomba gibi hissediyordum. Gaz yapacak seylere biraz dikkat et canim, bir de yemek yerken hava yutmamaya calis, ne kadar az konusursan o kadar iyi yani, yemek yerken " tip" oynamali...:34: Ben bir sure vejeteryan diyeti yapmistim, o zaman cok baklagil yiyordum ve doktorun tavsiyesi baklagilleri islarken icine bir parca bayat ekmek koyarak islamakti, sonra o suyu dokuyorsun tabi...Biraz faydasi olmustu.:34:

Hippy, canim hic endiselenme bak biz o kadar endiselendik, cok sukur sonuclar iyi cikti. Senin de iyi cikacak, merak etme, hatta bebisi gorunce daha cok mutlu olacaksin. Sen yine saglikli beslenmeye bugun itibariyle don ve kendini de hic suclu hissetme, ne demis atalarimiz " zararin neresinden donsen kardir":34:

Eyeszay, esin bir gelsin, konusun, ondan sonra ne yapacagin biraz sekillenmis olur diye dusunuyorum. Hamilelik zaten biraz stresli bir donem, oraya gidip iyice strese gireceksen zaten gitme burada kal ama bunlari dusunmek icin simdi erken, gelismelerin gidisatina gore zaten bir karr verirsin canim.:34:

AYYY KIZLARRR SABAH SABAH Bİ SÜRÜ GÜZEL HABER OKUDUMMM .. TESTİ GÜZEL ÇIKANLAR, CİNSİYETİNİ ÖĞRENENLER. HAFTAYA ÇOK GÜZEL BAŞLADIK.. .. İNŞALLAAHHH SONUNA KADAR BÖÖLE GÜZELLL GİDER HERŞEYYYY

My_Little_Sun_Shine venus43; ZarpDeniz igdenaz ,Mrtfth ÇOK MUTLU OLDUM VALLA ...GÖZÜNÜZZ AYDINNN KIZLARRR..:16::16::16:

Son düzenleme:
ayy ne güzel. çok özeniyorum valla..hani bebişle bi iletişim yolu.. darısı başıma... sen doğru hissediyosun bence hep böyle tarif ediliyo...

bu arada kızlar işe zorla geliyorum.. akşam ise uyumamak için zor tutuyorum kendimi yemek bile yemek gelmiyo içimden tembelim tembelll.
bende canım bende dün 9da yattım sabah 7de kalktım,kalktığımda hala uykum vardı :9:
kizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit

acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?

bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?
bebektir canım o bebek,yerım ben onun pıt pıtlarını:34:
kızlar alışverişe başladınızmı ,,, ben ufaktan almayı düşünüyorum artık bugün yarın..
cinsiyeti öğreneyim hemen başlayacğım:66:
yemeyim bari artik ben de.

kizlar bu arada "kac kilo aldik" topigi acsak mi?
ben bu h.sonu itibariyle tam 1,5 kg aldim.
4 ayda iyi mi?

kizlar 5. ayiniz dolmus nerdeyse ben ce baslayin
ben 4. ay itibariyle basladim

ne kadar erken tedbir, o kadar iyi..
ben 4 kilo aldım,sen çok az almşsın maşallah:nazar:
kizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
bhcg :86

buna gore kizim mi olacak acaba?:12:
ben kız hissediyorum canım,senın kızın olacak:27:
kızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..:50:
ben hergün 2 ceviz yiyorum,bide semizotu salatası yapıyorum canım
Kızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan :66: 17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye :DD
canım gözün aydın :66:
selam kizlar keyifler nasil ;)

biz bugün yüzmeye gittik evin yakinindaki havuzda p.tesi günleri 2 saat hamileler icin özel yüzme saati varmis dün gece internette görünce bugün hemen gittim iyi ki de gitmisim cok güzeldi su insani o kadar rahatlatiyo ki bebeklerde suda rahatliyomus dediklerine göre

bebek hareketlerinden bahsedilmis okudugum kadariyla her insan farkli zamanlarda hissedebilir endiselenmemek lazim insandan insana bebekten bebege degisen bi durum bu. tabi ki biz bi an önce hissetmek istiyoruz ama bazen biraz daha beklememiz gerekebilir. gerci bende son 1 haftadir falan gayet rahat hissediyorum bebegimi belki de zayifliktan erken hissetmisimdir ama babamiz ne zaman elini karnima koysa hareket eden cocuk duruyo :) o da bi türlü hissedemedi simdiye kadar.babasina naz mi yapiyo bilmiyorum ki ya da o elini koyunca huzurlu oluyo bilemiyorummm
canım yüzmeye giderek ne güzel yapmışsın..:49:
slm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmis :52: herkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.
tebrikler canım:62:
Kızlar,

yazmıştım aslında ama bayağı geriye gittim göremedim.

3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.
ne güzel bir haber böyle..herkesten güzel haberler duyuyorum :nazar:
hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi :1:,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
canım geçmiş olsun,sonucunun iyi çıkmasına sevındım..bugün çok güzel haberler alıyoruz:nazar:
cinsiyetini öğrendim erkek allhın izniyle
tebrikler canım:21:
Kizlar, biz de bugun 4'lu sonucumuzu aldik ve sonuc iyi cikti, akabinde de detayli ultrasonda degerlerimiz normal cikti, ona da sevindik, cok sukur. Doktorumuz AS kararini bize birakiyor, bende dusuk riskinde dolayi tirsiyorum, esim de biraz dusunelim dedi ama cok da vaktimiz yok zaten.
oo süper canım, kararınz ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun:29:
kızlarrrrrrrr.....

canım gözlerim yaşardı ya, demedimmi birşey çıkmayacak diye:51::49:
hala şoktayım inanamıyorum.az önce geri aradım onları yanlış duymdım dimi diye hayır gözünüz aydın dediler...:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benım ya, allah gönlüne göre verdi..sıkıntıların artık bitsin rahat tadını çıkar bundan sonra:49:

:1: $DOC210311-001.webpEki Görüntüle 165

cnm gözün aydın.
Rabbim bi daha yaşatmasın inş.

sağol canım..amin yaşamayalım böyle şeyler..

çok sağol arkadaşım. ben öncesinde az ceviz tükettim diye üzülüyodum.. demek 5.aydan itibaren daha gerekliymiş.sağolasın...

hadi gözün aydın arkadaşım..bilirim o stresi. hayırlı doğumlar hepimize...

sağol canım..amin..

Eyeszay simar canim kocana babana kim gelirse ona bende pek simaramiyorum ama olsun nazlabilecegimiz tek donem ;)) esinin yaptigi besteyi merak ettim ama biliyorum dinlemem mumkun degil ;)) yemekte nasil olsun umarim iyisindir

Venuscum igdenazcim , zarpdenizcim test sonuclarina sevindim ben dedim dimi ;))) ayyy rahatladik valla gozumuz aydin ;)))

arkadaslar atladigim varsa kusura bakmayin cinsiyetinide ogrenen arkadaslar sizlerinde gozunuz aydin ;)))

efsung dediydi :)) ayyy sağolun canlarım benim yaa..hala şoktayım yani..ianamaıyorum ve korkuyorum bişi çıkar diye.. :nazar::nazar:

Venus, cokk gozunaydin canim, ikimizde stresli bir donem yasadik ama simdi cok sukur! Artik endiselenmeyi birakip hamileligimizin keyfini cikarmamiz lazim tamam mi?

Efsung, sagol canim. Gaz problemi benim ilk haftalarda cok olmustu. Kendimi gazli bomba gibi hissediyordum. Gaz yapacak seylere biraz dikkat et canim, bir de yemek yerken hava yutmamaya calis, ne kadar az konusursan o kadar iyi yani, yemek yerken " tip" oynamali...:34: Ben bir sure vejeteryan diyeti yapmistim, o zaman cok baklagil yiyordum ve doktorun tavsiyesi baklagilleri islarken icine bir parca bayat ekmek koyarak islamakti, sonra o suyu dokuyorsun tabi...Biraz faydasi olmustu.:34:

evet yaa artık tek problemimiz gaz falan olsun dimi :))

AYYY KIZLARRR SABAH SABAH Bİ SÜRÜ GÜZEL HABER OKUDUMMM .. TESTİ GÜZEL ÇIKANLAR, CİNSİYETİNİ ÖĞRENENLER. HAFTAYA ÇOK GÜZEL BAŞLADIK.. .. İNŞALLAAHHH SONUNA KADAR BÖÖLE GÜZELLL GİDER HERŞEYYYY

iviiittt :34: inş hep güzel haberlerle dolar taşarız...

My_Little_Sun_Shine venus43; ZarpDeniz igdenaz ,Mrtfth ÇOK MUTLU OLDUM VALLA ...GÖZÜNÜZZ AYDINNN KIZLARRR..:16::16::16:

:16: sağol şekerr :))

günaydınlar herkese,

tabi zaten çatlak olduktan sonra bi anlamı kalmıyor...çatlak olmadan sürmek gerekiyor..çünkü bildiğim kadarıyla çatlağı geçirmiyo sadece önlüyor..bende badem yağı kullanıyorum

evet, çatladıktan sonra geçirmek çok zor, aynı kremlerle ve yağlarla anca görünümünü azaltabilirmişiz, tamamen yok olmazmışmış, bu yüzden önceden önlem almak şart.

Geç kalmış sayılmazsın 20. haftada beyin gelişimi başladığından özellikle bu haftadan itibaren ceviz yemek önemli. Şekli beyne benzeyen gıdalar bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş. Cevizin de şekli aynı beyin gibiz zaten :D

:nazar:

Kızlar,

yazmıştım aslında ama bayağı geriye gittim göremedim.

3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.

Canım gözün aydın çok sevindim. Bu hafta güzel bir hafta :) :nazar:

hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi :1:,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....

Senin de gözün aydın canım. :nazar:

ayy test sonuçları çıkan arkideşler çok mutlu oldum adınızaaaaa...:nazar:

ben bugün çalıştım baya yaa...3 sınıfın sınav sorusunu hazırla,ütü yap,okula hazırlık,en son yatakta kitap okurken uyuya kalmışım...kızımla güzel bir şekerleme yaptık anlayacağınız ihihih...şimdi de babamız gelmeden sofrayı hazırlamaya gidiyoruz ....size bi bakıyım napıyorsunuz,keyifler nasıl diye:)
hadi görüşürüz sonra:):):

eyeszay,nasıl oldun canım...babiş almış bileti haa...az kaldı kavuşmanıza oleeeeeeeeyyyy;)

Teşekkür ederiz hippy' cim. :)):emir_bebek:

cinsiyetini öğrendim erkek allhın izniyle

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.:nazar::emir_bebek::nazar:

My Little Sunshine, Herzamanseninle, Igdenaz, sonuclariniz guzel cikmis, gozunuzaydin arkadaslar.:64:

Teşekkür ederim canım :49:

sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözü aydın.

hippycim evet almış biletini pazartesi saat 2 uçağıyla geliyor. bende ayrıntılı usg için randevumu aldım şu bağdat caddesindeki yerden. çarşamba akşam konseri var ama en geç ayrılan uçağı almış yinede hihi. dua edin gelince. görsün sorumlu babalarıda kafasına saksı düşsün:)) gerçi artık hergün yazıyor im fucking A****** diye:))

Teşekkür ederim eyeszay, Pazartesi için yine de olumsuzlukları düşünme bence. Herşey güzelolsun senin ve bebeğin için babanızın kafasına büyükçe bir saksı düşeceğine eminim :21:

Kizlar, biz de bugun 4'lu sonucumuzu aldik ve sonuc iyi cikti, akabinde de detayli ultrasonda degerlerimiz normal cikti, ona da sevindik, cok sukur. Doktorumuz AS kararini bize birakiyor, bende dusuk riskinde dolayi tirsiyorum, esim de biraz dusunelim dedi ama cok da vaktimiz yok zaten.

Gözünüz aydın ama sonuç iyi çıktıysa niye AS söz konusu??

kızlarrrrrrrr.....

Canım acayip sevindim sizin adınıza. Kolay değil tabi. Ağla hem rahatlarsın :)) Umalım da bundan sonra hiçbirimiz böyle heyecanları yaşamayalım bir daha :nazar:

Kizlar yaaa 5 gundur midem mahvetti beni acayip gaz var surekli gaz cikiyor ve bi kaynama hissi yediklerim falan dedim ve yemeklerden uzak durmaya calisiyorum ufff ya annem surecle ilgili diyor kayinvalidem yagdan diyor ne yapsam olmuyor dr um renie duo verdi oda kesmiyor :(((

Güzel dileklerin için telekkür ederim. :49:

Saol canım umarım bir daha bir atraksiyon yaşamayız :)))) :nazar::emir_bebek::nazar:

Günaydın kızlar haftasonunda beri ara ara girip bakıyorum ama yazma fırsatım olmadı... Yoğun bir hafta sonu ardından yorgun bir pazartesi geçirdim ve çok şükür bu gün kendimi iyi hissediyorum..
Çok güzel haberler var; 3'lü 4'lü testler amniyosentez sonuçları temiz çıkmış maşallah umarım hep güzel haberler güzel sonuçlar alır sıkıntısız stressiz tamamlarız şu dönemi.. herkese güzel bir gün dilerim şimdilik hoşçakalın....

gunaydın agustosun guzel anneleri :)
dun akşam eşimle bi eve bakmaya gittik hafta sonu tekrar bakıcaz gündüz gözüyle şimdilik ikimizde beğendik hiç belli olmaz bakmışsınız ben ev taşımışım:)))
sabah uyandığımda hala uykum vardı akşam uyuyamadım geç yattım sabah sütümü içtim ama hiç açlık hissim yoktu kahvaltıyı zorla yaptım diyebilirim :( sürekli yemek le ugrasmaktan ne yiycem o olur bu olmaz ara öğün bilmem ne sıkıldım sanırım biraz
yemek yapmakta buna dahil offf pofff
bide üşüttüm galiba sabah bogazım indirmişti bu arada sizde de oluyormu geceleri sıcak basıyor bana ayaklarım yanıyor üstümü açıyorum ondan üşüttüm sanırım :(
ama gene de herşey yolunda iyiyim hepinizi kocamaaaaaaan öpüyyoooruuuuzzz:)))

benim dr da söyledi o tekniği bende ki sıkıntı biraz haptan kaynaklı verdiği ilaç yerken genelde yalnız olduğumdan pek konuşamma :)))ama genede dikkat ederim sağol canım

Back
X