kızlarrrrrrrr.....
Rabbim e sonsuz şükürler olsunnn az önce aradılar sonuçlarım temizmiş.yani ön sonucum bu.2 hafta sonrada kesin sonuç inş o da güzel gelir...elim ayağım boşandı haykırarak ağlıyorum şu an...
kimselere yaşatma Allah ım...
çok mutlu oldum canım...inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız....inşallah hep böyle iyi haberlerini bekliyoruz
kızlarrrrrrrr.....
Rabbim e sonsuz şükürler olsunnn az önce aradılar sonuçlarım temizmiş.yani ön sonucum bu.2 hafta sonrada kesin sonuç inş o da güzel gelir...elim ayağım boşandı haykırarak ağlıyorum şu an...
kizlar ben daha once de yazmistif ene yazayim,
ben catlaklar icin dustan sonra bebe yagi
+ gergun Galenic elancyl Specific Vergetures kullaniyorum
doktoruma da gosterdim bu kremi, onay verdi
ama bilemiyorum tabi etkinligini, simdilik catlak yok, zaten daha da erken sanirim catlak icin
ben mustelanınkisini kullanıorum.
Gögüs ucu kremimde mustela ama sabahları mustela akşamları badem yagı sürüorum.
Bende de smdilik catlak yok ama garantiye almak lazım:)
çok sağol arkadaşım. ben öncesinde az ceviz tükettim diye üzülüyodum.. demek 5.aydan itibaren daha gerekliymiş.sağolasın...Ben doktora sormuştum - daha doğrıusu eşim sormuştu, takviye işine çok meraklıdır- omega3 takviyesi alalım mı diye. Haftada 1 kez balık yiyorum, ama 2 olmuyor demiştim, arada hiç balık yemediğim haftalarda oluyor tabi, o da 6 haftada bir fln gibi.
Sadece balığa endekslenmeyin dedi, cevizde omega3 yönünden zengin, onu da yiyebilirsin demişti. Zaten asıl önemli olan son aylardaki tüketim dedi, 7.aydan sonra fln. O zamana gelelim, yiyememe durumun varsa anca o zaman alırsın ilacı,şimdi hiç gereği yok demişti. Karışık anlattım baya ama sizin de bilginiz olsun.
Ama ceviz omega3ün yanında bebeğin beyin gelişimi için çok önemli, 5.ayınızdan itibaren günlde 3 ceviz tüketmeye dikkat edin bence. Ben de sevmiyorum, ama yiyorum
Çok sevindim, gözün aydın
hadi gözün aydın arkadaşım..bilirim o stresi. hayırlı doğumlar hepimize...kızlarrrrrrrr.....
bende canım bende dün 9da yattım sabah 7de kalktım,kalktığımda hala uykum vardıayy ne güzel. çok özeniyorum valla..hani bebişle bi iletişim yolu.. darısı başıma... sen doğru hissediyosun bence hep böyle tarif ediliyo...
bu arada kızlar işe zorla geliyorum.. akşam ise uyumamak için zor tutuyorum kendimi yemek bile yemek gelmiyo içimden tembelim tembelll.
bebektir canım o bebek,yerım ben onun pıt pıtlarınıkizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit
acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?
bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?
cinsiyeti öğreneyim hemen başlayacğımkızlar alışverişe başladınızmı ,,, ben ufaktan almayı düşünüyorum artık bugün yarın..
ben 4 kilo aldım,sen çok az almşsın maşallahyemeyim bari artik ben de.
kizlar bu arada "kac kilo aldik" topigi acsak mi?
ben bu h.sonu itibariyle tam 1,5 kg aldim.
4 ayda iyi mi?
kizlar 5. ayiniz dolmus nerdeyse ben ce baslayin
ben 4. ay itibariyle basladim
ne kadar erken tedbir, o kadar iyi..
ben kız hissediyorum canım,senın kızın olacakkizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
bhcg :86
buna gore kizim mi olacak acaba?
ben hergün 2 ceviz yiyorum,bide semizotu salatası yapıyorum canımkızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..
canım gözün aydınKızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye D
canım yüzmeye giderek ne güzel yapmışsın..selam kizlar keyifler nasil
biz bugün yüzmeye gittik evin yakinindaki havuzda p.tesi günleri 2 saat hamileler icin özel yüzme saati varmis dün gece internette görünce bugün hemen gittim iyi ki de gitmisim cok güzeldi su insani o kadar rahatlatiyo ki bebeklerde suda rahatliyomus dediklerine göre
bebek hareketlerinden bahsedilmis okudugum kadariyla her insan farkli zamanlarda hissedebilir endiselenmemek lazim insandan insana bebekten bebege degisen bi durum bu. tabi ki biz bi an önce hissetmek istiyoruz ama bazen biraz daha beklememiz gerekebilir. gerci bende son 1 haftadir falan gayet rahat hissediyorum bebegimi belki de zayifliktan erken hissetmisimdir ama babamiz ne zaman elini karnima koysa hareket eden cocuk duruyo :) o da bi türlü hissedemedi simdiye kadar.babasina naz mi yapiyo bilmiyorum ki ya da o elini koyunca huzurlu oluyo bilemiyorummm
tebrikler canımslm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmisherkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.
ne güzel bir haber böyle..herkesten güzel haberler duyuyorumKızlar,
yazmıştım aslında ama bayağı geriye gittim göremedim.
3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.
canım geçmiş olsun,sonucunun iyi çıkmasına sevındım..bugün çok güzel haberler alıyoruzhu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
tebrikler canımcinsiyetini öğrendim erkek allhın izniyle
oo süper canım, kararınz ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsunKizlar, biz de bugun 4'lu sonucumuzu aldik ve sonuc iyi cikti, akabinde de detayli ultrasonda degerlerimiz normal cikti, ona da sevindik, cok sukur. Doktorumuz AS kararini bize birakiyor, bende dusuk riskinde dolayi tirsiyorum, esim de biraz dusunelim dedi ama cok da vaktimiz yok zaten.
canım gözlerim yaşardı ya, demedimmi birşey çıkmayacak diyekızlarrrrrrrr.....
hala şoktayım inanamıyorum.az önce geri aradım onları yanlış duymdım dimi diye hayır gözünüz aydın dediler...
cnm gözün aydın.
Rabbim bi daha yaşatmasın inş.
çok sağol arkadaşım. ben öncesinde az ceviz tükettim diye üzülüyodum.. demek 5.aydan itibaren daha gerekliymiş.sağolasın...
hadi gözün aydın arkadaşım..bilirim o stresi. hayırlı doğumlar hepimize...
Eyeszay simar canim kocana babana kim gelirse ona bende pek simaramiyorum ama olsun nazlabilecegimiz tek donem) esinin yaptigi besteyi merak ettim ama biliyorum dinlemem mumkun degil ) yemekte nasil olsun umarim iyisindir
Venuscum igdenazcim , zarpdenizcim test sonuclarina sevindim ben dedim dimi)) ayyy rahatladik valla gozumuz aydin ))
Mrtfth canim senin de gozun aydin valla topic havasina geliyor
Little miss sunshine canim seninde gozun aydin))
arkadaslar atladigim varsa kusura bakmayin cinsiyetinide ogrenen arkadaslar sizlerinde gozunuz aydin))
Venus, cokk gozunaydin canim, ikimizde stresli bir donem yasadik ama simdi cok sukur! Artik endiselenmeyi birakip hamileligimizin keyfini cikarmamiz lazim tamam mi?
Efsung, sagol canim. Gaz problemi benim ilk haftalarda cok olmustu. Kendimi gazli bomba gibi hissediyordum. Gaz yapacak seylere biraz dikkat et canim, bir de yemek yerken hava yutmamaya calis, ne kadar az konusursan o kadar iyi yani, yemek yerken " tip" oynamali...Ben bir sure vejeteryan diyeti yapmistim, o zaman cok baklagil yiyordum ve doktorun tavsiyesi baklagilleri islarken icine bir parca bayat ekmek koyarak islamakti, sonra o suyu dokuyorsun tabi...Biraz faydasi olmustu.
AYYY KIZLARRR SABAH SABAH Bİ SÜRÜ GÜZEL HABER OKUDUMMM .. TESTİ GÜZEL ÇIKANLAR, CİNSİYETİNİ ÖĞRENENLER. HAFTAYA ÇOK GÜZEL BAŞLADIK.. .. İNŞALLAAHHH SONUNA KADAR BÖÖLE GÜZELLL GİDER HERŞEYYYY
iviiitttinş hep güzel haberlerle dolar taşarız...
My_Little_Sun_Shine venus43; ZarpDeniz igdenaz ,Mrtfth ÇOK MUTLU OLDUM VALLA ...GÖZÜNÜZZ AYDINNN KIZLARRR..
tabi zaten çatlak olduktan sonra bi anlamı kalmıyor...çatlak olmadan sürmek gerekiyor..çünkü bildiğim kadarıyla çatlağı geçirmiyo sadece önlüyor..bende badem yağı kullanıyorum
çok sağol arkadaşım. ben öncesinde az ceviz tükettim diye üzülüyodum.. demek 5.aydan itibaren daha gerekliymiş.sağolasın...
Kızlar,
yazmıştım aslında ama bayağı geriye gittim göremedim.
3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.
hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
ayy test sonuçları çıkan arkideşler çok mutlu oldum adınızaaaaa...
ben bugün çalıştım baya yaa...3 sınıfın sınav sorusunu hazırla,ütü yap,okula hazırlık,en son yatakta kitap okurken uyuya kalmışım...kızımla güzel bir şekerleme yaptık anlayacağınız ihihih...şimdi de babamız gelmeden sofrayı hazırlamaya gidiyoruz ....size bi bakıyım napıyorsunuz,keyifler nasıl diye:)
hadi görüşürüz sonra:):):
eyeszay,nasıl oldun canım...babiş almış bileti haa...az kaldı kavuşmanıza oleeeeeeeeyyyy
cinsiyetini öğrendim erkek allhın izniyle
My Little Sunshine, Herzamanseninle, Igdenaz, sonuclariniz guzel cikmis, gozunuzaydin arkadaslar.
sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözü aydın.
hippycim evet almış biletini pazartesi saat 2 uçağıyla geliyor. bende ayrıntılı usg için randevumu aldım şu bağdat caddesindeki yerden. çarşamba akşam konseri var ama en geç ayrılan uçağı almış yinede hihi. dua edin gelince. görsün sorumlu babalarıda kafasına saksı düşsün:)) gerçi artık hergün yazıyor im fucking A****** diye:))
Kizlar, biz de bugun 4'lu sonucumuzu aldik ve sonuc iyi cikti, akabinde de detayli ultrasonda degerlerimiz normal cikti, ona da sevindik, cok sukur. Doktorumuz AS kararini bize birakiyor, bende dusuk riskinde dolayi tirsiyorum, esim de biraz dusunelim dedi ama cok da vaktimiz yok zaten.
kızlarrrrrrrr.....
Eyeszay simar canim kocana babana kim gelirse ona bende pek simaramiyorum ama olsun nazlabilecegimiz tek donem) esinin yaptigi besteyi merak ettim ama biliyorum dinlemem mumkun degil ) yemekte nasil olsun umarim iyisindir
Venuscum igdenazcim , zarpdenizcim test sonuclarina sevindim ben dedim dimi)) ayyy rahatladik valla gozumuz aydin ))
Mrtfth canim senin de gozun aydin valla topic havasina geliyor
Little miss sunshine canim seninde gozun aydin))
arkadaslar atladigim varsa kusura bakmayin cinsiyetinide ogrenen arkadaslar sizlerinde gozunuz aydin))
Kizlar yaaa 5 gundur midem mahvetti beni acayip gaz var surekli gaz cikiyor ve bi kaynama hissi yediklerim falan dedim ve yemeklerden uzak durmaya calisiyorum ufff ya annem surecle ilgili diyor kayinvalidem yagdan diyor ne yapsam olmuyor dr um renie duo verdi oda kesmiyor((
AYYY KIZLARRR SABAH SABAH Bİ SÜRÜ GÜZEL HABER OKUDUMMM .. TESTİ GÜZEL ÇIKANLAR, CİNSİYETİNİ ÖĞRENENLER. HAFTAYA ÇOK GÜZEL BAŞLADIK.. .. İNŞALLAAHHH SONUNA KADAR BÖÖLE GÜZELLL GİDER HERŞEYYYY
My_Little_Sun_Shine venus43; ZarpDeniz igdenaz ,Mrtfth ÇOK MUTLU OLDUM VALLA ...GÖZÜNÜZZ AYDINNN KIZLARRR..
benim dr da söyledi o tekniği bende ki sıkıntı biraz haptan kaynaklı verdiği ilaç yerken genelde yalnız olduğumdan pek konuşamma :)))ama genede dikkat ederim sağol canımVenus, cokk gozunaydin canim, ikimizde stresli bir donem yasadik ama simdi cok sukur! Artik endiselenmeyi birakip hamileligimizin keyfini cikarmamiz lazim tamam mi?
Efsung, sagol canim. Gaz problemi benim ilk haftalarda cok olmustu. Kendimi gazli bomba gibi hissediyordum. Gaz yapacak seylere biraz dikkat et canim, bir de yemek yerken hava yutmamaya calis, ne kadar az konusursan o kadar iyi yani, yemek yerken " tip" oynamali...Ben bir sure vejeteryan diyeti yapmistim, o zaman cok baklagil yiyordum ve doktorun tavsiyesi baklagilleri islarken icine bir parca bayat ekmek koyarak islamakti, sonra o suyu dokuyorsun tabi...Biraz faydasi olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?