2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah...dediğim gibi arada bir hareketlenme hissediyorum, ama çok belirgin değil, dışarıdan hissedilemez yani.

yok canım benım allaha sukur bır sorunum cıkmadı kılosu ıyı sağlıklıı o zaman ben 22. haftada gıdeyım cok sağol canım

Son düzenleme:
yok canım benım allaha sukur bır sorunum cıkmadı kılosu ıyı sağlıklıı o zaman ben 22. haftada gıdeyım cok sağol canım

Rica ederim, 22.haftayı tercih etmelerinin sebebi, incelemenin daha rahat yapılabilmesi sanırım. doktorun sana bir tarih belirtmedi mi hiç? şu haftada yaptır fln gibi??

selam kızlar bugün kötüyüm belim çok ağrıyo ayağımın üstüne zor basıyorum. zaten bel fıtığı vardı bende 3 yıldır çekiyorum ama bugün iyice ağrımaya başladı ayaklarıma vuruyo ağrısı ayaklarımın altında yastık uzanıyorum inşallah geçer çünkü sağa sola dönünce bile canım acıyo ...

canım bu neredeki international hospital?

Rica ederim, 22.haftayı tercih etmelerinin sebebi, incelemenin daha rahat yapılabilmesi sanırım. doktorun sana bir tarih belirtmedi mi hiç? şu haftada yaptır fln gibi??

tavas, sdhkn ; kızlar bana da doktorum dün kontrolde 22. haftamda ayrıntılı ultrasona girmemi istedi, sonuçları kendisiyle paylaşıcaz. zaten ayrıntılıya bakacak olan doktor da kendisinin muayene ortağı... :))

aynen daha erken. ben ne desem boş çünkü. olduda tartıştık daha çok bilmemne. zaten barışmadık henuz ondan dolayı çok böle bi anda pır pır olmak anlamsız.

ay işallah canım düşsün o saksı:))

amin canım inş..bu dilekler hepimize..inş hepimizde sağ salim sağlıklıca yavrularımızı alırız kollarımıza..ve inş bundan sonra hep güzel şeylerden bahsederiz bruda..

evet canım kesinlikle. valla anneme söledim arada dua ediyor o özellikle seni söledim çok dua etmesini. valla ilk zamanlar okuduğumda böle kalbim sıkışıyordu inan sen kadar üzüldüm. ama şimdi bende çok mutluyum mutluluğunla. herşey güzel olucak artık.

hehe sende şımar canım benim. hele seninki yanında iice şımar:)) yollarım tabiki bu arada şarkıyı. nede olsa bebk şarkısı sende dinletirsin:)) bana yaz özelden gmailini yolliyim canım.

valla artık tartılmıyorum korkuorum:)) sen napıosun bakemm hala kıpraşmıyomu seninki. yakında kızıcak anne ben kıpraşıyorum sen hissedemiosun die sağlam bi tekme atıcak söliyim:))

nice senelere canım, kızımıza bak sen bacakları açılınca elleriyle kapatıyor demek çok fena olacak senın kız

ayy güldürdün benii şekerimmm :))))) bizimki kapayınca dr dediki bebekle konuşuo; bak annenle babana ayıp ediosun aç ama... ben de dedimkii ; hocam belki biz ayıp edioruzdur çocuğa mahremini illa görcez diee ondan kapıodurr :))))

geçmiş olsun cnm

canım yıldönümünüzü kutluyorum. nice yıllara hep beraber girersiniz işallah.

demek kapadı kızın elleriyle:)) sanırsam benim kızım azcık edepsiz hihi

Off bende dünden beri dr. istemedi ama As düşünsek mi diyorum ama dediğin gibi düşük riski beni korkutuyor. 3' lü şimdi kesin temiz değil mi diye sordum dr. a yani temiz ama 1:500 risk var. Sonuçta risk yok diyemem dedi saolsun iyice pimpirikli yaptı beni bu adam. acaba Detaylı ultrason çözüm olur mu? off!

Bildiğim kadarılla 19 - 24. haftalar arasında ama kimisi 22. hafta en iyi diyor kimisi 20. hafta bende karar veremedim.

şöyle bir konu açtım dilerim faydası olurda birşeylerden haberimiz olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-egitim-ucretsiz-seminerler.html#post18298815

Ücretsiz değil ama bir dergide gördüğüm eğitimleri ve adreslerini yazdım.

Sizin kız çok edepli çıktı :)))) çok güldüm eliyle kapatmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…