• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar şimdi geldim doktordan oğluşumdan sonra kızım olacağı kesinleşti 3lü testim temiz çıkmış şükür 2 li testim yapılmamıştı doktor uzun bir kız olacak dedi ama heycandan cm unuttum kilosunada 233 gr dedi. :nazar::nazar: abisi adı melek olsun diyor. Allahım hepimize sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

slm kızlar şimdi geldim doktordan oğluşumdan sonra kızım olacağı kesinleşti 3lü testim temiz çıkmış şükür 2 li testim yapılmamıştı doktor uzun bir kız olacak dedi ama heycandan cm unuttum kilosunada 233 gr dedi. :nazar::nazar: abisi adı melek olsun diyor. Allahım hepimize sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Gözün aydın canım, benimde 3' lü testim bugün belli oldu temiz çıktı. Allah kızına da oğluna da uzun ömürler versizn. Çok şanslı bir kız olacak desene abisi melek diyor şimdiden :nazar::nazar::nazar: :))

Gözün aydın canım, benimde 3' lü testim bugün belli oldu temiz çıktı. Allah kızına da oğluna da uzun ömürler versizn. Çok şanslı bir kız olacak desene abisi melek diyor şimdiden :nazar::nazar::nazar: :))

ayy çok sağol canım seninde gözünaydın, öyle heycanlandım ki benim oğlan 7 yaşında arası bayağı uzun oldu yani birde sebepsiz interfelite dendi bize ilk çocuk hemen oldu ama bu melek kız kaç yıl uğraştırdı bizi :1: ultrason fotosunu ekleyim dedim ekleyemedim bakalım başarabilirsem inşallah

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur. Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler, erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar. Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular. Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler. Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar. Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir. Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.
Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar. Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar. Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

Kızlar,

yazmıştım aslında ama bayağı geriye gittim göremedim.

3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.

ayy çok sağol canım seninde gözünaydın, öyle heycanlandım ki benim oğlan 7 yaşında arası bayağı uzun oldu yani birde sebepsiz interfelite dendi bize ilk çocuk hemen oldu ama bu melek kız kaç yıl uğraştırdı bizi :1: ultrason fotosunu ekleyim dedim ekleyemedim bakalım başarabilirsem inşallah

Olsun sonunda oldu ya :))) Mesajlar kısmından eklentilere gir orada dosya ekleden resmi yükle sonra içeriğe ekle diyorsun. Resim boyutu büyükse de yüklemeyebiliyor.

kizlarr,

cinsiyetleri belli olanlar bi bakiversinler bakalim 2li test bhcg degerlerine,
gercekten tutuyor mu?

bi istatistik yapalim :34:

Free beta hCG 151,6 Free beta hCG MoM: 4,24 hangisi?? benim oğlum olacak

Kızlar,

3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.

Çok sevindim cnm bundan sonra da herşey yolunda gider inş.hepimiz için de

kızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..:50:

Ben doktora sormuştum - daha doğrıusu eşim sormuştu, takviye işine çok meraklıdır- omega3 takviyesi alalım mı diye. Haftada 1 kez balık yiyorum, ama 2 olmuyor demiştim, arada hiç balık yemediğim haftalarda oluyor tabi, o da 6 haftada bir fln gibi.
Sadece balığa endekslenmeyin dedi, cevizde omega3 yönünden zengin, onu da yiyebilirsin demişti. Zaten asıl önemli olan son aylardaki tüketim dedi, 7.aydan sonra fln. O zamana gelelim, yiyememe durumun varsa anca o zaman alırsın ilacı,şimdi hiç gereği yok demişti. Karışık anlattım baya ama sizin de bilginiz olsun.
Ama ceviz omega3ün yanında bebeğin beyin gelişimi için çok önemli, 5.ayınızdan itibaren günlde 3 ceviz tüketmeye dikkat edin bence. Ben de sevmiyorum, ama yiyorum:59:

Kızlar,

Çok sevindim, gözün aydın :21:

hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi :1:,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....

Kızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
çoook sevindim canım...maşallah :nazar:

Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan :66: 17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye :DD

Kızlar,

hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi :1:,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....

ayy test sonuçları çıkan arkideşler çok mutlu oldum adınızaaaaa...:nazar:

ben bugün çalıştım baya yaa...3 sınıfın sınav sorusunu hazırla,ütü yap,okula hazırlık,en son yatakta kitap okurken uyuya kalmışım...kızımla güzel bir şekerleme yaptık anlayacağınız ihihih...şimdi de babamız gelmeden sofrayı hazırlamaya gidiyoruz ....size bi bakıyım napıyorsunuz,keyifler nasıl diye:)
hadi görüşürüz sonra:):):

eyeszay,nasıl oldun canım...babiş almış bileti haa...az kaldı kavuşmanıza oleeeeeeeeyyyy;)

Son düzenleme:
ayy test sonuçları çıkan arkideşler çok mutlu oldum adınızaaaaa...:nazar:

ben bugün çalıştım baya yaa...3 sınıfın sınav sorusunu hazırla,ütü yap,okula hazırlık,en son yatakta kitap okurken uyuya kalmışım...kızımla güzel bir şekerleme yaptık anlayacağınız ihihih...şimdi de babamız gelmeden sofrayı hazırlamaya gidiyoruz ....size bi bakıyım napıyorsunuz,keyifler nasıl diye:)
hadi görüşürüz sonra:):):

eyeszay,nasıl oldun canım...babiş almış bileti haa...az kaldı kavuşmanıza oleeeeeeeeyyyy;)

sğl cnm teşekkür ederiz:1:
senin içinde yorucu ama sonu güzellik uykusu olmuş maşallah size...

Back
X