slm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmisherkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.
selam kızlar....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmisherkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.
Merhaba, hayırlı olsun oğluşun :)![]()
slm kızlar şimdi geldim doktordan oğluşumdan sonra kızım olacağı kesinleşti 3lü testim temiz çıkmış şükür 2 li testim yapılmamıştı doktor uzun bir kız olacak dedi ama heycandan cm unuttum kilosunada 233 gr dedi.abisi adı melek olsun diyor. Allahım hepimize sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Gözün aydın canım, benimde 3' lü testim bugün belli oldu temiz çıktı. Allah kızına da oğluna da uzun ömürler versizn. Çok şanslı bir kız olacak desene abisi melek diyor şimdiden:))
kizlar dediler ki,
2li testteki bhcg 50 ustu ise kiz,
50 alti ise erkekmis
bilimsel bisey degil buyuk ihtimal ama tutanlar var))
benim 53 küsürdü kızım olacak nasipse, bende tuttu yani :)![]()
ayy çok sağol canım seninde gözünaydın, öyle heycanlandım ki benim oğlan 7 yaşında arası bayağı uzun oldu yani birde sebepsiz interfelite dendi bize ilk çocuk hemen oldu ama bu melek kız kaç yıl uğraştırdı biziultrason fotosunu ekleyim dedim ekleyemedim bakalım başarabilirsem inşallah
kizlarr,
cinsiyetleri belli olanlar bi bakiversinler bakalim 2li test bhcg degerlerine,
gercekten tutuyor mu?
bi istatistik yapalim![]()
Kızlar,
yazmıştım aslında ama bayağı geriye gittim göremedim.
3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.
kızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..![]()
Kızlar,
3 lü testim riskli gelmişti hatırlarsanız, çok şükür 4 lüm iyi çıktı amniyosenteze gerek kalmadı. Sizlere de haber vereyim dedim.
kizlarr,
cinsiyetleri belli olanlar bi bakiversinler bakalim 2li test bhcg degerlerine,
gercekten tutuyor mu?
bi istatistik yapalim![]()
Kızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
çoook sevindim canım...maşallah
Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye
D
slm kızlar şimdi geldim doktordan oğluşumdan sonra kızım olacağı kesinleşti 3lü testim temiz çıkmış şükür 2 li testim yapılmamıştı doktor uzun bir kız olacak dedi ama heycandan cm unuttum kilosunada 233 gr dedi.abisi adı melek olsun diyor. Allahım hepimize sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar,
hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
ayy test sonuçları çıkan arkideşler çok mutlu oldum adınızaaaaa...
ben bugün çalıştım baya yaa...3 sınıfın sınav sorusunu hazırla,ütü yap,okula hazırlık,en son yatakta kitap okurken uyuya kalmışım...kızımla güzel bir şekerleme yaptık anlayacağınız ihihih...şimdi de babamız gelmeden sofrayı hazırlamaya gidiyoruz ....size bi bakıyım napıyorsunuz,keyifler nasıl diye:)
hadi görüşürüz sonra:):):
eyeszay,nasıl oldun canım...babiş almış bileti haa...az kaldı kavuşmanıza oleeeeeeeeyyyy![]()