2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence medela ben çok memnunum 140-150 civarında olan yetiyor

teşekkürler canım,bi bakayım bende avent biberon kullanıyorum sanırım biberondan direk sağabilisorsun.sadece fiyatı biraz pahalı diye duymuştum inceleyim...

selam kızlar,

bende dün itibariyle işe başladım, aşlışmak çok zor çok.
üstelik çok büyük bir sorunumuz var,
kızım mama içmiyor, kıyametler kopuyor evde,
sütümde azaldı artık, zaten biberona alıştığı için mememi almıyordu 1 haftadır.
Sadece uyuduğu zaman emzirebiliyorum yani gece.
çok moralim bozuk bebeğimin aç olduğunu bilmek beni kahrediyor.
Aranızda böyle şeyler yaşayan varmı, lütfen benimle paylaşırmısınız.
Kızım dün 4 aylık oldu, babanesi bakıyor...

ooff off bebişleri bırakıp işe gitmek çok zor
ben de anneme bırakıyorum işe 10 dakka mesafede oturuyor annem.bi sorun olursa arar zaten diye içim biraz rahat.arasa hemen koşup yanına ulaşırım bebişimin.
bugün kızımda hafif burun akıntısı ve öksürük var
çok üzüldüm ben de
nasıl geçirebilirim ilaçsız acaba?

canım geçmiş olsun,
öncelikle doktoruna sormakta fayda var tabi.
bol bol emzirmen de iyi gelir.
göğsünü sıcak tut mutlaka, sık sık kontrol et ki üşümüşmü diye, ha birde biberon alıyorsa
ıhlamur çayı verebilirsin her gün, kaç aylık bilmiyorum ama :)
üzülme geçer inşallah, kış geldi tabi normal bu hastalıklar...

dün aşıya gitmiştik iki dakkada aşı olurken mi üşüdü acaba
ev sıcak sürekli kontrol ediyoruz ama.umaırm böyle hafif atlatır da geçer.ilerlemez inşallah
bebek bakmak çok zor çoookk

bende 2o11 ağustos annesiyim uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum sürekli kullandığım pc im yoktu Arkadaşa katılıyorum bebek bakmak gerçekten çok zor.

Geçmiş olsun benim kızımdada burun akıntısı vardı.Kalorifer peteğinin üzerine ıslak havlu koydum(nemi arttırdım ) serum fizyolojikle burnunu açtım bide meme aralarında ıhlamur dört beş günde geçti.

Benimde şutum azalinca biberona başladım biraz gecede emdi ama sonra onuda bıraktı simdi mama ve sagabildigim kadar çok azaldı sut veriyorum üzülme nasip kısmet ben çok üzüldüm yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…