2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gizli olan grup icin çok ricada bulundum ama kabulnetmediler buradada kimse yok akşamları bakıp çıkıyorum biraz çoğalsak eğlenceli olurdu

Agustos anneleri Facebook dıyorsanız orasida hiç ilerlemiyor birde bütün agustos anneleri 2011 anneleri degil

bizim face grup sadece 2011 ağustos annelerine özel cnm ama malesef orayada alımlar kapalı
ama biz buraya bakalım yaaa
burayı canlandıralım
feyzamm sen senin bebişten bilgi versene ne kadarlık

Bende burdayım bıcı bıcımızı yaptık miss gibi olduk uslu meleğim hemencik uyudu bende şafak attırmak için bekliyorum günler geçmiyo bende eski sayılmam ama yeni gelen güzel anneler hoşgeldiniz

bende buradayım kızlar;nerede o eski günler diyor insan topiğe bakınca.özledik o günleri.
2 gündür kızım bi tuhaftı,uykusundan çığlık çığlığa uyanıyor,huysuzlanıyor,bilemedim ne yapayım,emmek istemiyordu,her zamanki gaz sancısı gibi değil,buakşam şiddetlendi,babasıda bi panik adam zaten 5 günde bi görüyo bebişini,doğru acile gittik böylece başladı hastae maceramız; benim şüphem idrar yolu enf.olması yönündeydi.doktor bebişimin yüzüne bile bakmadı şikayetlerini sordu,(bu arada bizimki gülücükler atıyor bir görseniz rezil etti beni,kucağımda göğsümü yokladı ben bide emmiyo dedim),ben pratisyenim uzman arkadaş yok icapçı,isterseniz yarını bekleyin yada fakülteye götürün dedi,bende sağlıkçıyım ama önce çok bilmişlik etmedim kendimide tanıtmadım ama sonra idrar yolu enf.olmasın idrar tetkiki istesek dedim haa olur isteyelim dedi.bizimkine koyduk idrar poşetini bekliyoz,burarada yine emmek istedi emdi bi güzel,tam yatırdım bir gürültü,2 gündür kaka yapmayan kızım doldurdu,poşet kaka tabi,tekrar poşet koyduk eve gidelim babası getirir dedik yolda tepine tepine çıkar poşeti heryer çiş,poşetin yapışkanı git,sonrada bi güzel uyu.bizim doktor maceramızda son buldu böylelikle,uyuo şimdi zilli ben napayım kızlar yaa...gülermisin ağlarmısın halimize.yarın babamız yine gidiyo bakalım nasıl olacak....

hehhe beni anlattın kız aynen bizimkide öyle oldu poşeti koyduk çiş yapacağına kaka yaptı sonra yine koyduk poşete isabet etmedi vs... en son sonda ile alındı şükür bişi çıkmadı
ama kızımın ağlamaları huysuz bebek olduğunun kanıtıdır canı sıkılsın ağlar zillim
ama ihmal etme cnm muhakkak yaptır idrar testini için rahatlar
Bende burdayım bıcı bıcımızı yaptık miss gibi olduk uslu meleğim hemencik uyudu bende şafak attırmak için bekliyorum günler geçmiyo bende eski sayılmam ama yeni gelen güzel anneler hoşgeldiniz

ohh sıhhatler olsun minişimize
ben eskilerdenim cnm bazı özel sebeplerden nickimi değiştim
hamileyken sayfaları zor bitirirdim oku oku sonu gelmezdi
şimdi günlerce 1 sayfa zor doluyo
yeniden canlansa keşke burası

Ağustos annesi olup da işe başlayanınız var mı? Bugün işte ilk günüm ve çok zor geçiyor. Kendimi oyalamak için paralanıyorum resmen. Depremler de oluyor şaka gibi İzmir'de. Aklım oğlumda kaldı,kalbim de.

Allah kolaylık versin cnm zordur bebeğini bırakıpta işe gitmek.
depremmi oluyo izmirde
inş son olur bidaha olmaz...
çalışan anne olmak zordur...

bugün 4. ay aşılarımızı olduk biz teyzelerii :)
inşallah ateşlenmeyiz. ben de tetanoz vuruldum .bir dahaki tetanoz 1 yıl sonraymış.ondan sonra bir yıl daha sonra... hepsini vurulursam ömür boyu koruyormuş ....
kızım 600 gram almış anne sütüne devam dediler ama çok zor emiyor.önceden saat başı emzirirdim itarazsız emerdi.şimdi 2-2buçuk saatte bir ağlaya ağlaya emziriyorum
umarım bırakmaz

ohh maşallah bebişine
aşınızda hayırlı olsun
bazı bebeklerde huysuzluk yapıyomuş bakalım seninkinde olacakmı bilgi ver bize
inş ateşlenmez annesi
artık ayda daha az kilo alımları başlıyo emme sıklıkları uzuyo
benim kızdada başladı
ne yaparsa yapsın emzirmekten vazgeçme cnm

eskı gunler..bende eskılerdenım hatırladınmı bılmem face e geçınce herkes kımsecıkler olmazdı burda.sonra hayyret edılcek olaykı bende face acıp kızların gruba katıldım buraya gelmez oldum cunku kımsecıkler yoktu ama yenı yenı gırmeye baslamıssınız.BUARADA COK GECMIS OLSUN CANIM.sıkıntılı bır macera yasamıssınz Allah bırdaha yasatmasın su bebekler hasta olunca ınsanın içi gidiyor.şimdi babamız grıp oldu umarım bıze geççmez.geçenki grıbı bıze satmıstı oğlumlaa

kızlar bana yardım edin vermem gereken 10 kilom var (( bunları nasıl verebilrim?? ayrıca 2 haftadır işede başladım kilomda tık yok (

kızlar bana yardım edin vermem gereken 10 kilom var (( bunları nasıl verebilrim?? ayrıca 2 haftadır işede başladım kilomda tık yok (

çalışıyo olman kiloları vermen dmek cnm
ev iş bebiş üçgeninde kiloların nasıl gitti anlamayacaksın bak gör
tabi birazda boğazını tutmayı bilirsen :)))

Gerçekten çok zormuş. Allah çalışan bütün annelere sabır metanet versin. Zırt pırt evi ariyorum bebişimi sormak icin, telefonu açmıcaklar yakında

bende 2 haftaönce işe başladım çok zor bebeğimi bırakıp işe gelmek.ilk günlerde okadar çok evi arıyordumki anlatamam babannesi en sonunda isyan bayrağını çekti :))bende yavaş yavaş alışıyorum ama hala kokusu burnumun ucunda öğle araları emzirip geliyorum.Sende alışacaksın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…