2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende budayım size katılmak istiyorum bi sorunum var bebeğimin doyduğundan emin değilim sürekli emmek istiyo ve son bi kaç gündür sütüm azaldı ne yapıcam bilmiyorum

urma alışkanlığı kazanırsa

bende emzik veriyorum uyuması kolay oluyo emzikten memeyi bırakmaz korkma ama biberondan bırakır çünkü ordan karın doyurma alışkanlığı kazanırsa memeni alınca midesini bulandırır unutma biberon alıkanlık demek

Benim oburum beni emiyo ama bazen sütüm azalıyo o zamanda biberondan içiyo ama memeyi bırakması söz konusu bile değil uyurken illa kucağımda memede olucak

Merhaba Ağustos anneleri,benim pamuk şekerim 3.5 aylık oldu ve ilk günden beri malesef mama(keçi sütü maması)ve yanında anne sütü ile besliyorum prensesimi.Boyu ve kilosu dr'un söylediğine göre oldukça normal 6 kg ve 61 cm(ki 2800 kg ve 47 cm doğmuştu).Yavaş yavaş ek besine geçmek istiyorum çünkü mama meselesinden kurtulup organip beslenmesini istiyorum artık.Bunun içinde meyve pürelerinden başlama niyetindeyim aranızda başlayan var mı ek besine. 4 aydan önce tavsiye edilmediği için fikirlerinizi almak istiyorum.

benim kızımda 3.5 aylık ben 4 aylık olunca biraz biraz çorba sularından falan başlamayı düşünüyorum 4 aylık olana kadar bekle bence azcık kalmış zaten

Mamanizin ismi ne

Ben pc den araştırdım dün hangi ayda ne yemesi gerektiği yazıyor bizde3.5 a yaklaştık vakti gelince bakıp ona göre verecegim

Ac olabilir saydığın sut ne kadardi

bende budayım size katılmak istiyorum bi sorunum var bebeğimin doyduğundan emin değilim sürekli emmek istiyo ve son bi kaç gündür sütüm azaldı ne yapıcam bilmiyorum

Çok zor ben savası kaybettim sahlep incir ye rezene anason tere isirgan tohumlarini alkaynayan suya atıp bir tasım kaynat faydası oluyor insallah

Mamanizin ismi ne

Mamamizin ismi golden goat 1 anne sütüne en yakın süt keçi sütü diye dr tavsiye etti:)İlk ay milupa aptamil kullandık ama çocuga hava basmıs gıbı şişirdi ve sürekli ağlama nöbetleri vardıİnanın ona geçtik geçeli pamuk şekerimin hiç gaz problemi kalmadı tavsiye ederim..

kızlar 1 haftadır işe başladım oğluma babannesi bakıyor ve biberonla sağdığım sütü veriyor.Öğle aralarıda gidip emziriyorum.Fakat bir sorunumuz var eve gittiğimde memeyi almak istemiyor zorla ayakta gezdirerek emziriyorum.sizce neden biberonamı alıştı acaba??

bebekler biberona alıştığı zaman memeyi unuturlarmış öyle duymustum bence çay kaşığıyla falan verin yoksa memeyi hepten unutur

Aynı bizi anlattın canım ben hastalandığım için sütüm azalmıştı şuan daha iyi ama eskisi gibi değil yinede doktorumuza sorduğumda vücut denge kurmaya çalışıyo demişti sendede böyle bi durum varmı yoksa birden biremi azaldı

Evet malesef. Çok akıllı bucurler

Eczaneden mı aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…