• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese artık kımsecıkler yok burda bennde bebekten vakıt bulamıyom son gunlerde cok fena hep aglıyo meme tutmuyo uyanıkken mamada yemıyo napcasm bılemedım valla tuvalete gıdemıyom bazen o kadar yanı sızler nasılsınız

günaydın herkese artık kımsecıkler yok burda bennde bebekten vakıt bulamıyom son gunlerde cok fena hep aglıyo meme tutmuyo uyanıkken mamada yemıyo napcasm bılemedım valla tuvalete gıdemıyom bazen o kadar yanı sızler nasılsınız

Ben biberonu genellikle uyurken içiriyorum uyanikken çok zor aliyor

selam arkadaşlar 24 ağustosta çok tatlı bir kızım oldu dünyanın en tatlı bebeğiymiş gibi geliyor bana bebeğimle ilgili tek sıkıntımız sütümün olmaması ve kızımın mamayla beslenmek zorunda kalması bu beni üzüyor ama gelişimini normal boy vede kiloyla tamamlamaya devam etmeside mutlu ediyor...ama eşimle aramız o kadar iyi değil kırkım çıkalı nerdeyse iki ay olucak ama eşimle birlikte olamıyoruz...hamilelik döneminde eşlerin doğum sonrası eşlerinin birlikteliğe hazır olamiyacaklarını düşündükleri için uzak kaldıkları yönünde makaleler okumuştum eşim bu şekilde düşünmesin diye kırkım çıkmadan önce kırkım çıktıktan sonra herşeye hazır olacağımı söylemiştim kırkım çıktıkdan sonra eşime ilk giden ben oldum ama reddedildim ikinci defa yine reddedildim üçüncü defa yine artıkyklaşmıyorum beni beğenmediğini düşünmeye başladım gerçi geceleri uyurken halen birbirimize sarılıyoruz evine kızına bana karşı halen ilgili ama birşeyleri ima edince anlamamazlıktan geliyor kendime olan özgüvnimi yitirdim nerdeyse daha kızım doğmadan önce ikinci çocuk için planlar yaparken artık istemiyorum aşkın bittiğini düşünmeye başladım offffff kafam çok karışık yaaaa benimle aynı sorunları yaşayan varmı ben fazlamı kuruntu yapıyorum anlamıyorum tamam bende fazla meraklı değilim ama bu durumun devam ederse aramıza çok büyük soğukluk girip sorunlar çıkacağından korkuyorum.

slm ahtamara vallla canım 2 saate yakın hastanede bekledik benim kız inatçı çıktı bir defa yaptı tahlil için yeterli gelmedi tekrar vajinasına poset koyduk beklemeye devam sonrada bir yaptı pir yaptı bütün üstünü batırdı:))

Erkekler her zaman ve her durumda eşlerinin gözünde odakta olmayı isterler. Doğumu izleyen dönemde pek çok kadın için ise odakta bebek vardırAslında birçok erkek için de bebek odak olmuştur. Burada erkek eşinin her zamanki ilgisini kaybeder, eşlerin buna alışması zaman alır ve yeni bir denge kurulur.
nette bu yazı denk gelmişti ben çok şükür eşimle problem yaşamadım ama yine senin sorun üzerine araştırdım. doğum sonrası annenin bütün ilgisi bebeğe yoğunlaştığı için baba kendini yalnız hissedip depresyona girebilirmiş öyle duymuştum...umarım en kısa zamanda eski halinize dönersiniz...

slm ahtamara vallla canım 2 saate yakın hastanede bekledik benim kız inatçı çıktı bir defa yaptı tahlil için yeterli gelmedi tekrar vajinasına poset koyduk beklemeye devam sonrada bir yaptı pir yaptı bütün üstünü batırdı:))

Evin hastaneye yakınsa evde alıp goturebilirsin ben öyle yapiyorum

haftaiçi tekrar verecez bende öle yapım bari küçük hanım yapmazsa:)

Back