2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım alttakı tabloda daha 35 haftalık hamıle gorunuyon erken dogummu aptın erken dogum yaptıysan ıkı aylık olmus bebegın kac aylık dogdu anlamadım acıklarmısın?

tablo yanlış canım hamileyken yapmıştım onu yanlış oldu düzeltemedimde kaldı öle:)

benimki mama doğrusu anne sütü takviyeli:))ama son zamanlarda daha çok emzirmeye çalışıyorum..memeden emdiğinde 1 mememden hızla çekiyo sonra bıraksam yarım saat durucak meme ağzında uyuyo arada çekiyo..sağdığımdada sabahları 100 cc çıkıyo ama 3 saat aralılara çektimmi 50 60 lık çıkıyo en fazla ..anlıycağın mama takviyesi olmadan doymuyo mamayıda 90 lık veriyorum.
bide mama verince 4 saat bile durduğu oluyo.ama anne sütünde yarım saat 1 saat sonra tekrar acıkıyo arada 2 3 saat dayandığıda oluyo anlıycağın resmen çok bilinmeyenli denklem oldum ben:)))))

bizimde halvet işi benim korkumdan kaldı yanlız ddeğilmişim çok sevindim valla:))ama mecbur yapıcam artık nekadar oyalarsan okadar iyi..

doktor ona göre vermiştir canım bişey olmaz ver sütünü bence bende verdim antibiyotik kullandım bişey olmadı

sende benim gibisin canım benimde sütüm yetmiyor mamada veriyorum dedigin gibi sabah kalktıgımda 100 cc çıkıyor ama 3 4saat gecmeyince gündüz pek çıkmıyor o yüzden arada mamada veriyorum napim ben bide sagıyorum emmiyo benimki(

benimkide ilk başta almak istemiyo sağdığımı ama biraz zorladımmı alıyo allahtan..
mamayı kaçlık veriyosun ..
bide benim doktor eğer uyuyosa mama için kaldırma 7 saat uyusun dedi sen bekletiyomusun.

ayyy canımm valla zormus senın denklem ben ıcınden cıkamadım:) ama ne kadar cok emerse okadar sutumuz gelıyor.test edıp onaylanmıstır benım tarafımdan:)bı gogsum cok tıkalıydı sadece 2delıkten sut ıakıyordu nekadar sağsamda pompayla bırturlu acamadım tıkanıklıgı.sonra hemen hemen her öğünde o tıkalı gogsumu verdm bır açtıkı oğlum sorma.yanı pompadan daha guclu yavrularımız.senınkı mamayada alıstıgından o daha doyurucu gelıyor demek..hayırlıs guzelm yeterkı doysunlar sağlıkla buyusunlerde
bu arada ben kocişten kaçıyorum resmen tam yanasacakken Atlas mızıldanıyor ıcten ıce hosuma gıdıyor annesının ımdadına yetısıyor.tabı adama farkettırmıyorm oda benım ıstekszlgmdn canımn yanmasnda rahatsz olacakkı sankı pek yanasmıyor gıbı:) benım yanasmamı beklıyor dıye dusunuorum.gercı bende löpbeş gıbı yatıyorum o daha tv ızlerken:)))

benimkide ilk başta almak istemiyo sağdığımı ama biraz zorladımmı alıyo allahtan..
bide benim doktor eğer uyuyosa mama için kaldırma 7 saat uyusun dedi sen bekletiyomusun.

ooo 7 saatmı.tatlım ben bır doktorun yazısını okudumda hanı bzmkı gıbı mınık yavrular ıcın soyle demıs 4 saate kadar bekleyeblrsnz ama uyanmıyorsa emzırın.mesela benımkı okadar uzun zaaaten uyumuyor.ama mesela bak uykudayken al kucagına ver memenı agzına nasılda emıyor.bıryandan uyurken bıryandan cok cok emıyor benı benımkı..bu sekıl yapablrsn.7 saat cok ya

bende uyandırmıyorum canım gece kendi uyanıyo zaten acıkınca gündüüzde öle mamayı 90 veriyorum canım seninki kaç aylıkki

haklısın herkes emsin pompadan çok daha etkili diyolar sürekli vermeye çalışıyorum zaten bide sabaha karşı mamadan sonra memede istiyo çekip memede uyuyo yer edindi orayı sanırım:))

ya hiç sorma bizdede tam hareketlilik başlıyo bizimkinde:) ben kızımın altını değiştiriyorum üstünü değiştiriyorum mama veriyorum gazı derken bizim abidin uyuyoo

bende uyandırmıyorum canım gece kendi uyanıyo zaten acıkınca gündüüzde öle mamayı 90 veriyorum canım seninki kaç aylıkki
1.5 aylık olduk bugün..
ilk başta çok yiyodu mamayı çok fazla kilo alınca doktor dedi uyusun sakkın kaldırma diye bizimkide kendi kalkıyo zaten ben hiç kaldırmadım doğduğundan beri..
çok tombalak olsun istemiyorum ama ihtiyacı varki istiyo dedi doktoru neyseki son günlerde azaldı o isteği.

mama ne veriyosun canım hangi marka

hahh bızde de ben uyuyorum vala.bnm abidin normalde sabahlara kadar oturdugundan benm onun temposuna ayak uydurmamın mumkunatı yok.bebegımz yokken bnde onunla sabahlardm ama.mesela dun 7 de uyandırdı benı kalk mızıldanıyor emzır dıye:) ben emzırmek ıcın oğlumu kucagıma aldım.benım koca anca yattı.suan hala uyuyor:)oğlumda uyandı emmeyı beklıyor.yarım saat sonra emzırcem kucagıma almamı ıstıyor emzıgını veryrm agzına dusuruyor:)

hımm senin iş yaş kaçamazsın:)
ay neden okadar oturuyo ki..bende evlenmeden önce sabahlardım hep ...
emzikle oyalanması ne güzel maşallah.benimki emzikle hiç oyalanmıyo acıkdıysa evi inletiyo emziği verincede öğürüyo elimi ayağımı biribirine karıştırıyo valla

bende milupa aptamil veriyorum canım kilo alımı normal benimkinin azda degil çokta seninki nasıl çokmu kilosuki

aslında çok değil ama 2 haftada 1200 gr almış doktorumuz çok dedi
cuma gunu tartıldı benım bebışım 5300 cıktı.boyu 58cm.
sızınkıler nasıl?doğum tarıhlerınıde yazarmısınız kızlar..
benım oğlum 24 ağustosta doğdu

bende 27 ağustosta erken doğum yaptım 35 +5 de malesef 1 hafta küvezde kaldık
12 gün önce 4460 kiloyduk boyumuz 55 cm çıktı.. seninkinin kilosuda maşallah güzel ...benim korkum böyle hızlı hızlı kilo alması..şimdi nekadar oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…