bilmeyince recep neylesin acep :))) ehuehuehue nası kafiye ama :))sağol canım :))
ya kuzum cok uzuluyorum sana bide çok kızıyorum cevrendekilere
sen bi dunya kan kaybet 3 gün yogun bakımlarda yat dogum bi taraftan bebek bi taraftan senin takatsiz halsiz oluşun bir taraftan valla millette vicdan yok yaa hiç olmazsa 40 ın çıkana kadar annenablan k.validen falan dönüşümlü evinde kalsalardı yemek temizlik yaparklardı gündüz 1-2- saat bebkle ilgilenirlerdi de sende dinlenirdin birazz
valla çok uzuldum yaaa eşinin rahatsızlanmasıda tuz biber olmuş umarım sen iyisindir de dayanbilirsin allah güç kuvvet versin canım sana
sağma olayına da takılma sırf anne sütü alıyor yan egüzel bak bizler mama takviyesi yapıyoruz sağınca azalacaksa sen işe başladığında da azalacak mecburen hiç onu düşünme yani bunca hengamede bi o kaldı zaten
kızını nehirciğide öp benim için :)) ne guzel bir duygu dimi :))) oyyyyy yerim ben bunlarııı yaaa:)))
bence nişan benim dr böyle tarif etmişti :)
yok canım aktardan almadım, aktardakı yağların guvenırlığınden süpheliyim ben. gayet bildiğimiz bir marka sızma zeytin yağını aldım. ama şimdi onuda bıraktım, herşeyı ıkı gun deneyıp bırakıyorum zaten.
dun aksam eşim gelirken bebelac ac almiron u getirmiş. hemen yedirmeye basladım kuzuma ama hemen etkı etmez tabı, bir kaç gun gecmesi lazım. ama cok enteresandır, acaba sizin bebişlerde kendiliğinden gaz cıkartabılıyormu alttan yada üstten?
benımkı ısıne gelince hem alttan hem üstten cıkartıyor patır patır ama anlamadığım peki o zaman bu ıkınmalar ne refleksmı acaba? cunku hanı acı veren bısey olsa mutlaka uyanır uykusundan, kı uyanıkkende yapıyor o ayrı. hanı ıkınsın tamam bısey demedıkte, zorlanmasından dolayı ya popışında yırtılma olursa, yada fıtık. hemen oluşabılıyormus cunku.
cumartesı gunu dr randevumuz var. 1. ay aşısı ve kalça usg si çekilecek. insallah dr sarılığınızda gecmıs derse cok sevınıcem. bırde benım dr mama ve ilaca cok karsı olan bır dr. bana ısrarla emzır demıstı. ama emmıyor ne yapayım acmı kalsın yawrum. bakalım nasıl soylıcem tamamen mamaya gectığımızı,kesın fırcalıcak benı ama napayım hangı anne ister hazır mamayı dımı ama.
kızlar etrafımdakılere acayıp kıl oluyorum ya, loğusalık falan değil bu. hanı birine diyorumkı cok gazlı. cevap hazır oooooooo dur bakalım daha sen ne gordun. daha şu olacak, bu olacak gibi bisürü olumsuz sözler.
yada cok bılmışlıklerden de cok sıkıldım. insanlarımız hala okadar sığ ki ,hala anlayamamışlar her insanın (bebeğin) farklı olabıleceğini.
anlatsam denilen şeyleri dağ olur resmen:))))) neyse çenem açıldı yıne.
eyeszay canım hangi marka kanguru kullanıyorsuni? gunde kaç saat kullanıyorsun?
chıcco nunkını gordum ınternette, 3 pozisyon oluyormus yatar durumuda var yanı. 130 gibi fiyatı var. kullanırmıyım acaba alsammı. ay aldık koca koca arabaları şimdi oyyyyle duruyor yatak odasında bır dunya yer kaplıyor:))))
sizler dr falan gotururken neyle goturuyorsunuz kızlar?
ya bırde benım kız saat başı 60 ml mama yıyor normalmı sızce? vermesem kıyamet kopuyor alimallah, babasına çekmış boğaz konusunda.
kutu uzerınde gunde 7-8 kere 60 ml yazıyor ama bızım saat bası yedırdığımızı dusunursek aman allah. ne olacak halımız boyle bılmıyorum.
cumartesi bizimde aylık kontrol usg ve aşımız var :))) senin ki seni emmiyormu yoksa sütünmü yok ben anlamadım emmiyorsa sağıp ver
sütün yoksa zaten mevzu etmeye gerek yok malum
:))
ya slinglere bende takıldım ama kimi iyi kimi kötü diyor bide benim kız yastıkta büyük bizim uyuduğumuz yastıklarda uymaya bayılıyor valla kaldırabilene aşkolsun yastıktan al düz zemine koy anında uyanıyor hiçde sağlıklı değil yastık üstü yamuk yumuk ne yapsam ki:???[/QUOTE]
cnm benim dedigin gibi harika bi dutgu;
kizim uyusa da dinlensem diyorum bazen, sonra uyurken de ozluyorum onu , uyanmasini bekliyorum dort gozle. uyurken izlemeye doyamiyorum
cnm 3 hafta annem ablam donusumlu kaldilar yanimda; k.validem sadece 3 gun kaldi (2 gun de hastanede kalmisti ) 4 gun de gorumcem kaldi.
k.validem gelip kalmamak icin turlu bahaneler uydurdu; tansiyonu bi dustu, bi cikti, yok evdekiler orucmus, aksam ac kaliyorlarmis o olmayinca vss.. hadi beni birak bir aksam oglu , esim yerlerde surunurken bel agrisindan birakip cekip gitti bizi oylece yalniz. cok duygusuz ruhsuz bi insanmis. k.peder desen her dakka ariyor ne zaman geliyosun diye; insan buyukluk yapar der ki, biz idare ederiz sen cocuklarin basinda kal biraz. nerdee
ama esim cok bozuldu, babasiyla kavga etti; simdi her dakka tel . aciyorlar esime, turlu yalakalik yapiyorlar. ama artik benim gozumden cok fena dustuler
ben o kadar acilar cekmisim k.validem bana gelip gelip, oglum mahvolsu, yogun bakim kapisinda gunlerce ayakta bekledi, bana senin yuzunden oldu der gibi;
2 gun evimizde kaldi; bana nasilsin kizim , nasil hissediyosun diye sormadi; gelip gidip; oglum sen yat, oglum kalkma, oglum uzum ye, oglum sana sutlac yapayim; dusunun ben o kadar agir ameliyat gecirmisim; emzikliyim bana sormuyor ogluna soruyor; oglum kirmizi uzum aldik sen seversin getirim mi diyor benim yanimda. gorgusuzz
anneme laf yok; hem bebek yapiyor hem hasta babama; yine de geceeri kosup kosup geldi, kaldi yanimda; simdi kalamiyor ama yemek yapip gonderiyor; hergun gelip yarim saat nehiri yikayip gidiyor napsin
ablaminda 2 cocugu var; nehir kucuk dogdugu iicin enfeksiyon riski var; yanina cocuk girmesi yasak; oyle olmasa ablam cocuklariyla gelir kalirdi yanimda; simdi o da cocuklarini birakamiyor biyere
ama ben oyle seyler yasadim ki, hersey bos geliyor artik; tek istedigim saglikli ve huzurlu olalalimm; kizim ben esim. gerisi boss