2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhh.. ahhh gözde sen o döktüğün sütleri bize versene güzelim.... valla döküyorum deyince içim cız etti((( benim sütüm çooookkk azzz....mama takviyesi yapıyorum hep. sahi gözde, sen niye döküyosun o mucize gibi sütünü? lansinohun my mommy's milk poşetleri var. onlara koyup dondurucuya koy. senin olmadığın zamanlarda ben-mari usülü çözdürüp kızına içirebilirler...

bu arada haklısın, bende de medelanın pompası var, en yüksek devirde kullandığımda bile taş çatlasın 5 cc süt sağıyor... gerçi benim sütüm de az dediğim gibi ama hastane tipi kullanmamı tavsiye etmişti bir hemşire... onlar daha iyi sağıyormuş...

ahhhh.. ahhh gözde sen o döktüğün sütleri bize versene güzelim.... valla döküyorum deyince içim cız etti((( benim sütüm çooookkk azzz....mama takviyesi yapıyorum hep. sahi gözde, sen niye döküyosun o mucize gibi sütünü? lansinohun my mommy's milk poşetleri var. onlara koyup dondurucuya koy. senin olmadığın zamanlarda ben-mari usülü çözdürüp kızına içirebilirler...

bu arada haklısın, bende de medelanın pompası var, en yüksek devirde kullandığımda bile taş çatlasın 5 cc süt sağıyor... gerçi benim sütüm de az dediğim gibi ama hastane tipi kullanmamı tavsiye etmişti bir hemşire... onlar daha iyi sağıyormuş...

Canım elinle derken manuel pompa ile mi? Yoksa direk elinle sıkıyor musun göğsünü?? Bu şekilde makinadan nasıl daha fazla çıkıyor anlamadım yahu:44::44:
Ben de kaşıkla verildikten sonra memeyi bırakan çok duydum...Biz hastanede de eve gelince bir müddet biberonla besledik alışma gibi bir durum olmadı...
Canım senin bebeğin de küçük doğmuştu diye hatırlıyorum. Genel olarak bebekler ilk haftalarda çok uyuyorlar ama küçük doğan bebekler ilk 3 hafta nerdeyse beslenme dışında uyanmıyorlar. Biz hastaneden çıkarken doktor uyarmıştı küçük olduğu için ilk bir kaç hafa uyuşukluk hali devam eder merak etmeyin diye :) Ama zaman geçtikçe uyanık kaldıkları süre artıyor.

Ben de avent in manuel pompası var, doğumdan önce pompa almamıştım, sonra bu hediye geldi; ben gayet memnunum.

Son düzenleme:
merhaba tatlı annişler.bilgisayarımın arızasından dolayı bir kaç gün sizlerden ayrı kaldım.

peppermint geçmiş olsun.bir sürü sıkıntılar yaşamıssın ama allaha şükür atlatmışsın.

geçmişi tam okuyamadım ama doğum yapan arkadaşları tebrik ederim gözleri aydın allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.

benim gibi doğuramayan kaldımı bilmiyorum ama biz oğluşla hala beklemedeyiz.doktorumuz pek gelmeye niyeti yok dedi.
sizlerin bebişlerinizle kavuşmanızı imrenerek okuyorum.darısı ben ve benim gibi bebeğine kavuşmayı bekleyenlerin başına.

pepermint canım arkadaşıum benim..çok ama çok geçmiş olsun..şükürler olsun ki şimdi iyisiniz..maşallah..Allah böylesine zor sınavlar vermesin canım..okurken çok ağladım..

Aaahhh kızlar bugün hiç uyumadı kızım 10-15 dk da uyandı durdu arım aksam üstü gözler kipkirmizi olmuştu
Gaz kaka yapamama mahvetti yavrumu okkadar üzülüyorum ki elden bierse gelmiyor ilac da vermek istemiyorum ama onu böyle görünce dayanamiyorum valla ((((

kizlar gene bir problemle geldik. kizimin heryeri kipkirmizi oldu. yuzu ve kafasi tamamen dolu kipkirmizi. artik bu isiligi gecti heralde alerjimi ne bu?? korktum valla
Canım bence Dr la görüş nolur nolmazz

asa. Mastit olmuş olabilirsin hastaneye git sagdir bide ılık kompres ise yarıyor

Son düzenleme:

Canım evet 2500 gr doğdu kuzum. Bizim doktor hiç öyle bişey demedi. Valla içim rahatladı şimdi.
İçim içimi yiyordu neden çok uyuyor diye.
Senin kızında 2500 gr dı sanırım. Şimdi kilo aldı mı?Rahat emzirebiliyormusun?

selammmm :)

kizimi emzirdim babasiyla uyuyolar :) bende firsat bulmusken giriyim dedim. dün gece minik kusum biraz ortaligi ayaga kaldirdi acliktan dolayi ama bugün cok sükür sütüm daha fazla gelmeye basladi. simdiye kadar bi huysuzlugu yok 2 saatte bi kalkmasa da kaldirip emziriyorum.

ebeye de gittik sarilik normal dedi dünden beri 100 gr almis. benimde dikislerime laser ile tedavi yapti daha cabuk iyilesirmis yarin ve cumartesi de gidicez kizimin kilo alimini da kontrol edicek.

burasi son günlerde o kadar sicak ki. annem hep giydiriyodu cocugu ebe kizdi bugün sadece kisa kollu bi body yeter diye geldigimizden beri öyle duruyo ve cok huzurlu. bi de göbegimiz düsse cabuk altini degistirirken cani yanicak diye cok korkuyorummm.

ben kizima bakiyim bi. hepinizi öpüyoruzzz

bizde de aynı sorun var gaz ve kabızlık..elim kolum bağlı kalıyor..ne yapsam işe yaramıyor..zavallı bebeğim kıvranıp duruyor...

arkadaşlar doğumdan sonra bebeğin giymesi için neler verdiniz hemşireye.ben bir tane body ,tulum ,çorap ,saç bantı hazırlayıp penye battanniyesine sardım öyle vermeyi düşünüyorum,eksik bişey var mı yardımcı olurmusunuz

hastaneye bebek için alt üst takım çıtçıtlı body eldiven şapkalı bir takım ve tulum body eldiven şapkalı bir takım koydum kızlar.yani ki takım koydum.yeterli mi kıyafet olarak?

okudukça başıma ağrılar girdi arkadaşım.rabbim bundan sonra hep yüzünüzü güldürsün hiç ağlatmasın inş

bizde de aynı sorun var gaz ve kabızlık..elim kolum bağlı kalıyor..ne yapsam işe yaramıyor..zavallı bebeğim kıvranıp duruyor...

Hafiiflemis olarak yazıyorum şimdi vaka sudur ;
Gaz kaka yapamama bugün surundurdu bizi benim erkek kardesimin oğlu yani yeğen Demir de 3 ay felaketti gazdan sancıdan bı gegirirdi koca adam gibi tabii bizim gelin tecrübeli bugün onlar geldiler hem Bayram gemde beni ve kızımı görmek icin çok yardımcı oldu pozisyonlar gösterdi gaz çıkarmak icin olmadı olmadı en son saat 7 gibi zeytinyağı ile makata masaj yaptım altını besledim karnını doyurdum hatmek uykusuzluktan saat 10 gibi kaldırdım alt ve beslenme ısı icin bir iki pirtlatti sonra bı fiskirtti ne yatak ne benm üstüm heryer battı ama kasime mutluluk nidaları attık :))) kuzum huzurla uyuyor :)))
Gaz sancısında kabizlikta makata zeytinyağlı masaj tavsiye ediyorum :))))

canım bende yarın gidiyorum doğuma,bebek için çıtçıtlı bady,alt üst takım,çorap,eldiven,şapka ve penye battaniye hazırladım..öyle vereceğim...

PEPPERMINT canım okurken zor tuttum kendimi,Allahım nelerle sınamış sizi.Bu kadarla kalsın inşallah.Evladın da sen de bundan sonra hiç ayrılmadan sağlıkla birlikte olursunuz inşallah

Kızlar yazasım var,doğumu nasıl yaptım.Kızımla günler nasıl geçiyor ama fırsat olmuyor.Birde derin olmasa da lohusa halleri psikolojimi etkiliyor:/Annem yanımda allahtan her sıkıştığımda yanımda bebeğin gazı banyosu evin iş vb.Şimdiden gidişini düşünüp üzülüyorum ki kırkımız çıkana kadar burda.Benim sütüm yetmiyor malesef kızıma mama veriyoruz.Önceleri çok taktım kafama ama ne yapayım elimden geleni yapıyorum kızımda emiyor ama doymuyor.Ben de emememişim çok sma içtin diyor annem.Kızım da kader arkadaşım olacak gibi.Sarılığımız çok yukselmişti 16.7 olunca ilaca baladık o da çok moralimi bozmuştu.Dün kontrole gittik allahıma çok şükür düşmüş değeri 10 a kızcem 3270 doğup 3 kg ya düşmüştü şimdi 3670 olmuş 2 cm de uzamış.Gunduız uykuda çoook uslu ama gece ayaktayız ailecek.İlaç vermek ben de istemedim ama gaz için mecbur kalınca daha ilk hafta neobaby grıp water diye bitkisel birşey almış eşim.Saatini geçirmeden düzenli verince şükür sıkıntı yaşamadık.Bir bu gece çok kıvrandı yavrum onda da zeytinyağıyla masaj yaptık bir ik saate rahatladı.Hastaneyi sormuşssunuz.Ben tüm hastane çıkışını yıkadım yanında yedek bir onlu takımda koydum.Ebe ben ameliyata gelmeden açtı seçti.İçinden battaniye,çıtçıtlı body,uzun kolllu tulum ve sapkasını aldı.İşte böyle güzel anneler bebeklerinizla allaha emanet olun,bol uykulu,sağlıklı günlere

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Malesef yazdığım herşey silindi. Bir daha yazmaya gücüm yok. Doğum yapan arkadaşlara tebriklerimi ilet,iyorum. Yapacak olanlara da hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum. Ben hala bekleyenler arasındayım ytabi hala bekleyen birileri kaldıysa :))))) benim oğlum sanırım inatla gününü bekliyor. 30 ağustos da gelecek ?!!! Bu gidişle kuzenimin 10 ağustos daki düğününe gidemeyeceğimden korkuyorum (((( Buarada vakit geçs,in diye avm leri gezmektren foruma pek uğrayamaz oldum ama yazmasam da mutlaka okuyprum sizleri.
Hepinize sevgiler

canım bende yarın gidiyorum doğuma,bebek için çıtçıtlı bady,alt üst takım,çorap,eldiven,şapka ve penye battaniye hazırladım..öyle vereceğim...

bende öyle koydum bende sabah 8.00da gideceğim inşallah ama yedek çıtçıtlı badi de koydum ne bilim sezeryan olunca aynı gün çıkabiliyor musun?belki batırır felan die yedek aldım

stzmn hoşgeldin nasılsın?

Mrb cnm mrb kızlar sayfamıza gryrm ama cepten yazmk omur valla okuyamadan yazamadan kapatyrm suan hala hastanedeym bgn ckcm nasıpse dogumum cok zor baslahsdı omurılıgmdekı sıkıntıdn dolayı epıduralm 32 dakika surdu detayını yazıcm neyse sonuc olrk dogma baslandı busefer bebegme kordon dolanms ve kordon dugum olmus sukur bunuda gectk bnm ıcın en zoru bebegmn dogdgnda aglamaması ve doktor hemsre anestezıcı hepımzı korkuttu onu kaybedıcem sandm hala tuylerm dıken dıken olyr.allaha sukur smdı cok ıyı bnm dıkıs agrılrm dısında sag omzumla boynumn arasndakı kasl ar cok fena agrı kesıcı ıgneyle durablyrm bgn eve gtcz umrm evde tekrarlmz cunku kaburgamada sızzlama gryr sırtımdan dogru resmen nefesm kesılıyor ıgne yapmasalr sankı olcem gıbı.sabah 4bck ıgnesyle duruyorum daha sonra yıne yazarm.bebegm emıyor ama sut yok sankı br ıkıı damla saeffaf su gıbı gelmedkcede bbgm hırslanyr ama cokkk tatlıı ya superr anlatlmz duyguymus annelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…