bende hep kısa giydiriyodum artık uzun kollu giydiriyorum
gülsenin fotolarını merak ettim ama bulamadım
bakalım merak ettim senin minnoşu...Ben de yatarken uzun kollu giydiririm diyorum da gündüz kısa kolluya geçsek artık :)) Ben de koydum benim minnoşun resimlerini:)
sezeryan olan arkadaşlarrr..ya duş nezaman aldınız..bana hastanede korse taktılar bugün 3.günüm ben onu bile çıkarmaya korkuyorum...ve idrarımı yaparken sonuna doğru yanmalar kramplar oluyo..sizdede oluyomu..ve nezamana toparlanırız..eylülün 3 ünde kardeşimin düğünü varda
gerçi arkadaş adresi vermiş..2011 ağustos melekleri fotolarında...
bakalım merak ettim senin minnoşu...
canım bana aynı gün alabilirisn dediler ben 2. gün sabah aldım..korse nezman çıkacak söylemedilermi?canım ben çok şükür eve döner dönmez toparlandım..temzilik filan yaptım...
sezeryan olan arkadaşlarrr..ya duş nezaman aldınız..bana hastanede korse taktılar bugün 3.günüm ben onu bile çıkarmaya korkuyorum...ve idrarımı yaparken sonuna doğru yanmalar kramplar oluyo..sizdede oluyomu..ve nezamana toparlanırız..eylülün 3 ünde kardeşimin düğünü varda
canım doğumdan bir gün sonra duş aldım zaten su geçirmez bandaj koyuyolar. idrar yaparken bende de yanma oldu sondadan kaynaklanıyo canım zaten sonra kendi kendine geçiyo. ben korse giymeye başladım doktorum 1 hafta sonra giyebilirsin demişti.sezeryan olan arkadaşlarrr..ya duş nezaman aldınız..bana hastanede korse taktılar bugün 3.günüm ben onu bile çıkarmaya korkuyorum...ve idrarımı yaparken sonuna doğru yanmalar kramplar oluyo..sizdede oluyomu..ve nezamana toparlanırız..eylülün 3 ünde kardeşimin düğünü varda
canım ya anca gördüm yazdığını, sitenin görüntüsü değişmiş sanırım bulamıyorum topikleri hemen:) bi de çok sık bakamadığım için çözemedim henüz:)sen bu arada doğum yapmış bile olabilirsin tabi son mesajlara bakmadım henüz bu topikteki:) ilk bebek gerçekten çok başka bişey, çok güzeller ama inan ki uykusuzluk vs. vız geliyo :) senin de güzel haberlerini bekliyoruz, tabi hala doğurmadıysan:)
canım bişey olmaz...dikkatlice açarsın...ohh maşallah..canım ben korkuyorum açmaya doktor aç dedide acırmı die düşünüyorum
sezeryan olan arkideşler...doğum sonrası aldığınız korse markaları neler ? tavsiye marka alayım ben de giysem mi artık yaa 23 gün oldu...göbeğim çok itici duruyor of yaaaaaaaaaa..bi de tecrübeli anneler göbeğinizdeki doğum çizgileri ne zaman geçti acaba..aylarca kalıyor mu?doğuma giderken 86ydım şu an 75im...takıldım kaldım...zayıflamak istiyorummmmmmmmm!!! derdime bak eheue:) bu arada kuzumu bugün odasında yatırdık ilk kez...mışıl mışıl uyuyo vallaha maşallahhhhhhhh yatağında..bizim odada beşikte pişti kız kaç gündür....bu gece odasında bırakıcam bakalım napıcak gece ihhihhiihhi:)
Geçmiş olsun canım...Eşine de takma bu kadar kafayı bence, lohusalıktan daha bir alınganız bu aralar ona kızdıkça bunu düşün sende:)
Benimki genelde 2 saatte bir yiyor. arada uzun süre uyursa 3-4 saatte çıkıyor. Sen kaç dakka emziriyorsun canım, acaba yorulup bırakıyor mu tam doymadan?? Seni emdikten sonra sağdığın sütü biberonla vermeyi denesene o zaman anlarsın doyana kadar emip emmediğini??
canım ayrı bir başlık altında 2011 melekerinin fotoğrafları
Hee şimdi gördüm... Dediğin gibi Gülse yediği mamaların hakkını vermiş valla:)) Sizin fotoları görünce bizim kız pek bi çelimsiz kaldı
Allah bağışlasın...Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın...
Canım ya tüm gün kızın kolsuz body ile mi duruyo? Üşümüyo mu öyle??
ben hala uzun kollu giydiriyorum. Annem geçirtmedi bir türlü kısa kollulara
kızlar bugun hastaneden hemşire ev ziyaretine geldi kızımı muayene etti tarttı herşey yolunda dedi çok sevindim üstüne banyo yaptırdık sanırım üşüttük gazdan mahvoldu bebeğim 4 saat sancı çekti resmen gazı da çıkmadı zaten((((((
bizde bugun 4 saat gazla ugrastık yavrum mahvoldu ama tüm bebeklerde oluyor sanırım sap sımpleks aldı eşim şimdi uyuyor meleğim bakalım kalkınca ne olacak gunduz 15-20 dk da bir kalktı :(
canım garmastanın bana cok faydsı oldu akşaları sagıp suruyorum sabah kadar kalıyo en azından gunduz tahribatını gece tamir ediyorum :)
evet bende öyle dusunuyorum zamanla sutumuz coğalıcak sorunlarımız azalıcak ::)
canım sen eva gunuz uyurken uyusana biraz annen veya eşine uyum sağlamaya çalışma bence bende gunde bir uykusunda kızıma eşlik ediyorum çok faydası oluyor gerçi bugun uyuyamadık ne kızım nede ben gaz mahvetti bizi(
canım bişey olmaz...dikkatlice açarsın...
canım ben gecen gün dr.u aradım giyebilirisn dedi ama daha almadım....doğum çizgisi geçmiyor ama rengi geçmiş..bugün dikkat ettim..ayrıca biz ilk günden beri odasında yatırıyoruz.ben onun odasında 2 hafta yattım ...şimdi 3 haftadır tek yatıyor odamız çok yakın ve evimiz küçük olduğu için hemen gık dese kalkıp gidiyorum....bizim odamızdada yatağı var ama haftada bir kez bazen yatırıyoruz ayrıca gün içinde oda değiştiriyorum......kendi odasında yatması onun için daha rahat olur..ohhh ifil ifil
canim ne zaman emmiyor desene. bi basliyor artik hic doymuyor. sabahtan aksama gogsume yapisik. nerde ole 2 saatte bir vermek. yarim saat uyur kalkar gene meme emer. ben biberon vermek istemiyorum canim. ondan boyle cekiorum ya( ame vermicem.
hangi baslik o?? bende gormedim
yahu bu havada uzun kollu ile pisik olmuyormu. biz elbise giydiriyoruz yada kolsuz body. bazen alt bezini bile cikariyoruz altina bi havlu koyup yatiriyoruz sicaktan rahatsiz oluyor diye. siz hangi sehirdesiniz ki sogukmu hava?
canim eva ne zaman uyuyorki. dogdugu zaman bi yorulmus garibim uyuyordu. simdi uyku falan yok. mememe yapisik ole benimle. simdi biraz once esim dustan cikti bebek nerde dedi. dedim anneme verdim. artik psikolojim bozuldu:)) oda gulmeye basladi annenle turkiyeyemi gidicek diyor:)) valla efsun yaa psikolojim bozuldu cidden. bu arada niye bebeklere durmadan ilac veriyorlar orda. burda anne sutu icen bebeklere asla ilac vermiyorlar. zararli degilmi yahu??
nasil dogum cizgisi gecmiyor?? dogum cizgisi su kahverengi olanmi. aman siyah boydan boya.
ilk olarak, seni çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. bu arada, seni hemen tanıdım. demek ki kaderlerimizde benziyormuş. bende son aya kadar gaziye gittim. son haftalar gülizar hanım yogunluktan baya ilgisizdi. hele son 2 kontrolde kadının yüzünü bile görmedim, benle hemşire ilgilenmişti. eşim değiştirelim derken dinlemedim, son haftalarda doktoru değiştirmek istemedim. fakat herşey geçti bitti. ve iyiki egede doğumu yapmış oldum, hemde normal. gazide olsaydım beni kesinlikle sezaryana alırlardı.slm daha öncede yazmıştım gazi hastanesi için bende son aya kadar gaziye verdim paraları son ayda yolladı dr ege üniversitesine gaziyi savunuyodum ama artk değil.bende 12.08.2011 de yaptım doğumu demekki aynı anda hastanedeymişiz.belki beni hatırlarsın gazide karşılaşmıştık kadınlar kulubüne üyemisin diye sormuştun :)
bu erkekler zaten doğumdan önce daha heyecanlı duruyorlardı. şimdi gerçekle karşılaşınca hemencik pes ediyorlar:) yani tüm işler yine bize kalıyor. isilik konusunda ise sen bebeği arada açık şekilde bırakıyormusun çünkü bir kaç kişidir bana bebeğim isilik olmasın diye arada açık şekilde bırakmamı tavsiye ettiler. bende bir haftadır öyle yapmaya çalışıyorum. şimdilik herhangi bir sorunumuz yok...selam kizlar. disciden geldik kanal tedavisi baslandi disimde. allahtan super bi doktor bulduk. canim yanacak diye baya korktum. bide allahtan sutu etkilemiomus bu uyusturma igneleri ve birde kullanacagim antibiyotik. valla bende dogum sorasi az cekmedim agri sizi.
eva bugun cok huysuz degil allahtan. yiyor uyuyor. sukur bi gun. ama babamizdan cok sikayetciyiz bu gunlerde. zaten hevesi biyere kadarmis artik gece kalkmiyodu son gunlerde yardima. keske gene uyusa. simdi sabaha kadar ezel izliyor bide turkce ogrenmeye merak sardi. bu saatlerdede hep uyuyor. gene terazimizi almaya gidemedik. kordon kanimizi odemeye gitmemiz lazim hastaneye onada gidemedik. neymis bugun disciye gitmisiz. herseyi bigune koyup kosturmamizmi lazimmis. disciye gitmenin neresi kosturmaysa. dunde markette uzun kaldik onu bebekle arabada biraktik diye ciktigimizda sinirden aglayacakti nerdeyse. hep evde olsun hep otursun. uyusun kafasina gore takilsin. cok sinirliyim cok. ama meme verirken bile gelir profesor gibi vucudunun sole olmasi lazim bole olmasi lazim diye seni duzeltir. uyuyan cocugu uyandirir gazi cikmasi lazim diye. cok sinirliyim gercekten bugun anlatamam. sabahtan bu saate uyuyor. off
kizlar biz cok isilik gibi bisey olduk. butun yuzumuz boynumuz ondan. doktor su burun spreylerinden vermisti oraya sur diye ama bugun damlattim bakalim isallah gecer.
artik uykusuzluktan bende ne hal ne tansiyon kaldi. sinirlerimde maf oldu. gece her dakka emzirmeye kalk. doymuyor. dun agladim gene. off off. szin bebekler ne kadarda bir yiyor kizlar??
canım çok teşekkür ederim. seninde biraz zor geçmiş. keşke hiç sancı çekmeden bari sezeryana alsalardı. bende çok acı çekince sezeryan için yalvardım ancak doktorlar normal doğum için benden daha hevesli çıktılar:) kızımda bu kilosunu tam bir haftada aldı ancak boy konusunda henüz bir değişiklik yok. ne yapalım, annesi babsı gibi kısa boylu olacak:)Canım heyecanla okudum valla. Ne güzel normal doğurmuşsun. Bende çok istedim, 11 saat sancı çektim ama açılma olmayınca sezeryana alındım. Neyse kısmet.
Bebeğimin kilosu ile senin bebeğinin kilosu ve boyu aynı. 280 gr aldı diyosun. Doğumdan sonra kaçıncı günde aldı bu kiloyu? Şu anda kaç kilo?
canım, sıcaklar seni bunaltmış olabilir. ama sana tavsiyem, bu hastane çantanı en yakın zamanda hazırlamaya çalış yoksa doğum anında insan çok heyecanlanıyor. benim valizim hazır olmasına rağmen biz yinede paniklemiştik.ay kızlar çok s1kılıyorum ne yapacağımı şaşırdım ama canım bir şey de yapmak istemiyor ufak ufak bayram temizliğine başladım gerçi temizlik de denmez ya perde yıkadım bütün gün eşime astırdım.temizlik bu kadar olacak bu bayram sanırım .kalkıp hastane çantamı hazırlayayım diyorum sonra vazgeçiyorum sanki hazırlasam daha stres olacakmışım gibi.herkes hazırla artık diyor.buruşur falan diyorum.hazırlayayım mı o kadar liste baktım unuttum bile ne koyacağımı çantaya.
her şeyi yapmak istiyorum bir şey yapmaya kalkamyorum bunalıma mı girdim ne zaten hasssasım her lafa alınıyorum iyice.ne istiyorsam şükretmek lazım.parmağımı şıklatınca da bir istegim olmuo
İstanbuldayım canım. ev çok çok sıcak olmuyor dışarısı gibi. annem de tek kat uzun kollu bişeyler giydiriyor. Bi debenim kızım 2550g doğmuştu, yağ dokusu çok olmadığından vücut ısısını koruyamaz demişlerdi hastanede. Biz de öyle devam ettik ama bir ayık oldu bugün geçelim bence kısa kollulara annemi ikna edebilirsem:))
ilk olarak, seni çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. bu arada, seni hemen tanıdım. demek ki kaderlerimizde benziyormuş. bende son aya kadar gaziye gittim. son haftalar gülizar hanım yogunluktan baya ilgisizdi. hele son 2 kontrolde kadının yüzünü bile görmedim, benle hemşire ilgilenmişti. eşim değiştirelim derken dinlemedim, son haftalarda doktoru değiştirmek istemedim. fakat herşey geçti bitti. ve iyiki egede doğumu yapmış oldum, hemde normal. gazide olsaydım beni kesinlikle sezaryana alırlardı.
bu erkekler zaten doğumdan önce daha heyecanlı duruyorlardı. şimdi gerçekle karşılaşınca hemencik pes ediyorlar:) yani tüm işler yine bize kalıyor. isilik konusunda ise sen bebeği arada açık şekilde bırakıyormusun çünkü bir kaç kişidir bana bebeğim isilik olmasın diye arada açık şekilde bırakmamı tavsiye ettiler. bende bir haftadır öyle yapmaya çalışıyorum. şimdilik herhangi bir sorunumuz yok...
canım çok teşekkür ederim. seninde biraz zor geçmiş. keşke hiç sancı çekmeden bari sezeryana alsalardı. bende çok acı çekince sezeryan için yalvardım ancak doktorlar normal doğum için benden daha hevesli çıktılar:) kızımda bu kilosunu tam bir haftada aldı ancak boy konusunda henüz bir değişiklik yok. ne yapalım, annesi babsı gibi kısa boylu olacak:)
canım, sıcaklar seni bunaltmış olabilir. ama sana tavsiyem, bu hastane çantanı en yakın zamanda hazırlamaya çalış yoksa doğum anında insan çok heyecanlanıyor. benim valizim hazır olmasına rağmen biz yinede paniklemiştik.
Kızlar slm.
Bende uzun bir uğraşın ardından 2. Aşılamanın tutması sonucu hamile kaldım.
39 haftamdayım dr yarın sabah 11 gibi sezeryan ile doğumu gerçekleştirecek.
Acayip çok korkuyorum gün belli olduğundan belli hiç uyu uyuyamıyorum.
Epidural mi sezeryan mı ya da genel anesetezi mi alıcam? Epidural de dayanabilir miyim acaba o sesleri duyarken ne olur doğum yapanlar bana destek olunn
dualarınızı bekliyorum allah ım herksin yardımcısı olsun
a slm.bende yarın 10 gıbı hastaneye gidecem ve sezeryanla dogum olacak.bende henuz karar veremedim.epidural mi genel anastezi mi.
cok korkuyorum.cok az kaldı.arkadasım dr sana bilgi verdi mi ?
yogum bakımda kalacaksın 1 gece dedi.2 gun odaya gelırsın.3 cu gun sabah bebegını de alır gıdersin dedi allahın izniyle.
allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?