2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryan olan arkadaşlarrr..ya duş nezaman aldınız..bana hastanede korse taktılar bugün 3.günüm ben onu bile çıkarmaya korkuyorum...ve idrarımı yaparken sonuna doğru yanmalar kramplar oluyo..sizdede oluyomu..ve nezamana toparlanırız..eylülün 3 ünde kardeşimin düğünü varda

bende hep kısa giydiriyodum artık uzun kollu giydiriyorum
gülsenin fotolarını merak ettim ama bulamadım

gerçi arkadaş adresi vermiş..2011 ağustos melekleri fotolarında...
Ben de yatarken uzun kollu giydiririm diyorum da gündüz kısa kolluya geçsek artık :)) Ben de koydum benim minnoşun resimlerini:)
bakalım merak ettim senin minnoşu...

canım bana aynı gün alabilirisn dediler ben 2. gün sabah aldım..korse nezman çıkacak söylemedilermi?canım ben çok şükür eve döner dönmez toparlandım..temzilik filan yaptım...

ohh maşallah..canım ben korkuyorum açmaya doktor aç dedide acırmı die düşünüyorum

ben 2 gün sonra duş almıştım.idrarımı yaparken 10 gün bende de aynı durum söz konusuydu kontrole gittiğimde sormuştum normal demişti doktorum sonda taktıkları için oluyomuş galiba benim doktorum öyle söylemişti.sonra kendiliğinden geçti .ben eve geldiğimde toparlamıştım.yani ayın 3 üne kadar toparlarsın bence

sezeryan olan arkideşler...doğum sonrası aldığınız korse markaları neler ? tavsiye marka alayım ben de giysem mi artık yaa 23 gün oldu...göbeğim çok itici duruyor of yaaaaaaaaaa..bi de tecrübeli anneler göbeğinizdeki doğum çizgileri ne zaman geçti acaba..aylarca kalıyor mu?doğuma giderken 86ydım şu an 75im...takıldım kaldım...zayıflamak istiyorummmmmmmmm!!! derdime bak eheue:) bu arada kuzumu bugün odasında yatırdık ilk kez...mışıl mışıl uyuyo vallaha maşallahhhhhhhh yatağında..bizim odada beşikte pişti kız kaç gündür....bu gece odasında bırakıcam bakalım napıcak gece ihhihhiihhi:)

Son düzenleme:
canım doğumdan bir gün sonra duş aldım zaten su geçirmez bandaj koyuyolar. idrar yaparken bende de yanma oldu sondadan kaynaklanıyo canım zaten sonra kendi kendine geçiyo. ben korse giymeye başladım doktorum 1 hafta sonra giyebilirsin demişti.

henuz doğurmadım canım:) benımde doğumum öne geldı yarın aksam 8gıbı doğumda olucam yanı 24 ağustos 2011 doğumlu olacak oğlum.annelık duygusunu yasıcam yarın bu saatlerde ayy ınan heyecandan uyuyamam kı ben

ohh maşallah..canım ben korkuyorum açmaya doktor aç dedide acırmı die düşünüyorum
canım bişey olmaz...dikkatlice açarsın...

canım ben gecen gün dr.u aradım giyebilirisn dedi ama daha almadım....doğum çizgisi geçmiyor ama rengi geçmiş..bugün dikkat ettim..ayrıca biz ilk günden beri odasında yatırıyoruz.ben onun odasında 2 hafta yattım ...şimdi 3 haftadır tek yatıyor odamız çok yakın ve evimiz küçük olduğu için hemen gık dese kalkıp gidiyorum....bizim odamızdada yatağı var ama haftada bir kez bazen yatırıyoruz ayrıca gün içinde oda değiştiriyorum......kendi odasında yatması onun için daha rahat olur..ohhh ifil ifil

canim ne zaman emmiyor desene. bi basliyor artik hic doymuyor. sabahtan aksama gogsume yapisik. nerde ole 2 saatte bir vermek. yarim saat uyur kalkar gene meme emer. ben biberon vermek istemiyorum canim. ondan boyle cekiorum ya( ame vermicem.

canım ayrı bir başlık altında 2011 melekerinin fotoğrafları

hangi baslik o?? bende gormedim

yahu bu havada uzun kollu ile pisik olmuyormu. biz elbise giydiriyoruz yada kolsuz body. bazen alt bezini bile cikariyoruz altina bi havlu koyup yatiriyoruz sicaktan rahatsiz oluyor diye. siz hangi sehirdesiniz ki sogukmu hava?

canim eva ne zaman uyuyorki. dogdugu zaman bi yorulmus garibim uyuyordu. simdi uyku falan yok. mememe yapisik ole benimle. simdi biraz once esim dustan cikti bebek nerde dedi. dedim anneme verdim. artik psikolojim bozuldu:)) oda gulmeye basladi annenle turkiyeyemi gidicek diyor:)) valla efsun yaa psikolojim bozuldu cidden. bu arada niye bebeklere durmadan ilac veriyorlar orda. burda anne sutu icen bebeklere asla ilac vermiyorlar. zararli degilmi yahu??

nasil dogum cizgisi gecmiyor?? dogum cizgisi su kahverengi olanmi. aman siyah boydan boya.

İstanbuldayım canım. ev çok çok sıcak olmuyor dışarısı gibi. annem de tek kat uzun kollu bişeyler giydiriyor. Bi debenim kızım 2550g doğmuştu, yağ dokusu çok olmadığından vücut ısısını koruyamaz demişlerdi hastanede. Biz de öyle devam ettik ama bir ayık oldu bugün geçelim bence kısa kollulara annemi ikna edebilirsem:))

ilk olarak, seni çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. bu arada, seni hemen tanıdım. demek ki kaderlerimizde benziyormuş. bende son aya kadar gaziye gittim. son haftalar gülizar hanım yogunluktan baya ilgisizdi. hele son 2 kontrolde kadının yüzünü bile görmedim, benle hemşire ilgilenmişti. eşim değiştirelim derken dinlemedim, son haftalarda doktoru değiştirmek istemedim. fakat herşey geçti bitti. ve iyiki egede doğumu yapmış oldum, hemde normal. gazide olsaydım beni kesinlikle sezaryana alırlardı.

bu erkekler zaten doğumdan önce daha heyecanlı duruyorlardı. şimdi gerçekle karşılaşınca hemencik pes ediyorlar:) yani tüm işler yine bize kalıyor. isilik konusunda ise sen bebeği arada açık şekilde bırakıyormusun çünkü bir kaç kişidir bana bebeğim isilik olmasın diye arada açık şekilde bırakmamı tavsiye ettiler. bende bir haftadır öyle yapmaya çalışıyorum. şimdilik herhangi bir sorunumuz yok...

canım çok teşekkür ederim. seninde biraz zor geçmiş. keşke hiç sancı çekmeden bari sezeryana alsalardı. bende çok acı çekince sezeryan için yalvardım ancak doktorlar normal doğum için benden daha hevesli çıktılar:) kızımda bu kilosunu tam bir haftada aldı ancak boy konusunda henüz bir değişiklik yok. ne yapalım, annesi babsı gibi kısa boylu olacak:)

canım, sıcaklar seni bunaltmış olabilir. ama sana tavsiyem, bu hastane çantanı en yakın zamanda hazırlamaya çalış yoksa doğum anında insan çok heyecanlanıyor. benim valizim hazır olmasına rağmen biz yinede paniklemiştik.

mrb hanmlar şöyle bi okudumda yorumları gaz sıkıntısı çeken ve geceleri uyuyamıyan bebişler varmış biz NURSE HARVEYS diye bi bitkisel ilaç kullanıyoruz çok etkili eczanelerde satılıyor dr da onayladı almak isteyenler mutlaka denesin zinco dan daha etkili hemde bitkisel

ay ay cici anneler ne güzel ve bebişini bekleyeler ne güzel ,hepinize hayırlı geceler diliyorum
son yazıları okudum doğumdan sonra korse takarsanız rahminiz kasa kasa kendini topladığı için kasma olayı ortadan kalktığından rahminiz salınık olur ve göbişiniz gitti olarak görseniz de korse çıkınca sarkar kızlar hiç sarmayın bırakın rahim kendi kasa kasa eski haline gelsin en az 4-5 ay kullanmayın yeni doğum yapanlar özellikle ,bir de korse kasları çalıştırmıyor tembelleştiriyor benim ilk çocuğumda asla takma dedi ve 3-4 ayda çok güzel toparladı sonra mekikle sıkılaştırdım .
bir de gaz konusu var gaz giderici ilaç aramayın aktara gidiverin hint cevizi var mı diyin mini mini cevizler verir size,üst kabugunu soyun çok aşırı değil sonra rendeleyin azıcık tırnak ucunuz kadar hani beyazlaşmış yeri kadar minnacık diyelim ,gögsünüzdne azıcık süt alın çay kaşığna bu rendelediğiniz hint cevizini koyun bebişin agzına verin ,bakın o zaman bırt bırt nasılda gazı gidiyor ,bunu çok eskiden olan doktorlar bilir bizim doktorumuz gaz ilacımı diyince direk tavsiyesi bu oldu ve 2 haftalıkken kullandık ,araştırın sorun danışın

aa ok o zaman canim doktor solediyse dikkat et tabi. gene kisa kolluya gecmek icinde doktora sor o zaman.

canim nasil acik sekilde?? ciplakmi??

Kızlar slm.
Bende uzun bir uğraşın ardından 2. Aşılamanın tutması sonucu hamile kaldım.
39 haftamdayım dr yarın sabah 11 gibi sezeryan ile doğumu gerçekleştirecek.
Acayip çok korkuyorum gün belli olduğundan belli hiç uyu uyuyamıyorum.
Epidural mi sezeryan mı ya da genel anesetezi mi alıcam? Epidural de dayanabilir miyim acaba o sesleri duyarken ne olur doğum yapanlar bana destek olunn
dualarınızı bekliyorum allah ım herksin yardımcısı olsun

a slm.bende yarın 10 gıbı hastaneye gidecem ve sezeryanla dogum olacak.bende henuz karar veremedim.epidural mi genel anastezi mi.
cok korkuyorum.cok az kaldı.arkadasım dr sana bilgi verdi mi ?
yogum bakımda kalacaksın 1 gece dedi.2 gun odaya gelırsın.3 cu gun sabah bebegını de alır gıdersin dedi allahın izniyle.
allah yardımcımız olsun.

gunaydın kızlar hala basım agrıyor heyecandan mı dersınız? ama ara ara olurdu bu başağrısı nöbetlerım bugunumu buldu? bırde 1haftadr gecmeyen sol ayak sıslıgımden ötürü(aşırı bır şişlik uzerıne beton düşmüş gibi agrısıda var) yurumekte zorlanıyorum doğumdan sonra hemen düzelmez buda dimi?

aynı anda doğumda olucaz sanırım.. bende 10da sezeryana giricem Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…