2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ?

eyeszay cnm hayırlı olsun kızına kavusmussun ..

dogum yapan baska arkadas varmı varsa hayırlı olsun fazla okuyamıyorum maalesef

oglum dun geceden berı huysuz durmuyor 1 saat zor uyuyor hatta uyumuyor isal olmus sulu sulu kakası
karnı agrıyor galiba ama ben care olamıyorum oglumun agrılarına buda benı cok üzüyor bugun sadece banyodan sorna 3 saat uyudu o kadar
sımdı 40 dk uyuyor masallah ıns bole gıder uykusuzluk sabah benı cok streslı yaptı bıde gelen bısey söyluyor ıyıce gerılyorum

acaba ne yapmam lazım ısal olunca bebek karnı agrıyınca sıcak bez koyuyolar bunu bılıyorum
bıde aksam sekerlı su verdım oda sakınlestırdı bıraz

bu arada sabah aksam güneşe cıkarıyorum saglık ocagından oyle dedıler bugun d3 damlasına da basladık
sekerlı su ver dedıler sabah aksam 3-4 damla

hamdolsun sarılık olmadan atlattık 15 gunu ıns bundan sonrada bısey olmaz

gelişimci sen halen dıyete devam edıyormusun bana sadece cok sekerlı serbetlı tatlı yeme o kadar dedıler ama ole hamılıktekı gıbı ara ogun ana öğün yapamıyorum
sende bılırısj normal ogunlerı yemek bıle zor oluyor cogu zaman bugun mesela oğlen 1 de kahvaltı yapabıldım
sana ne dedı dr un ? gülse bebek nasıl emıyomu halen savaş halındemısınız ? ıns ıyı olur emer senı sen azımle devam et cnm
gaz sancın oluyomu bende halen oluyor neysekı rezene ıyı gelıyor ama agrım oluyo cogu zaman

neysee cok konustum

herkese ıyı geceler dılıyorum

kizlar bu arada kolastrumdan sonra gelen sut gelmeye gogusleriniz sertlesmeye baslayinca mutlaka masaj yapin ve fazla sutu sagin. bu arada o sagdigim sutten azcik tadina baktim cok sansli bebisler valla cok guzel tadi hihi:))birde o kadar body falan aldik en kolayi elbiseler omuzdan citcitli.

bu arada trde kac gun kaliniyor hastenede kizlar? burda 4 gun. bebege nasil bakilacagini ogretiyorlar herseyini. gunde 2 defa pediatris bakiyor butun tahlilleri yapiliyor, bu arada kordon bankasinada verdik kani.

birde dogumla ilgili mutlaka banyoda kalip biraz gidin. cok ise yariyor. ben hem evde dusu doldurup kalmistim hemde dogum oncesi orda dusa soktular. faydasi cok demekki.

Kızlar eve yeni geldiğim için şuan yazabiliyorum.Malesef biraz üzücü haberlerim var. Bugün öğlen Peppermint in eşi aradı. Peppermint perşembe günü yoğun bir kanama yaşamış. Hemen bebeği almak zorunda kalmışlar. Çok zor bir ameliyat olmuş Peppermint eşinin dediğine göre son anda ölümden dönmüş. Şuan hala yoğunbakımda yatıyormuş ancak Allah' a şükürler olsun hayati tehlikeyi atlatmış. Bebek de iyiymiş. Açıkçası bebeği çok sorgulayamadım. Peppermint i duyunca. Ben hergün arayıp eşinden haber alıp size nyazarım burada. Neolur şimdi hepimiz dua edelim arkadaşımız da bebeğide nsağlıklarına kavuşsunlar.

Ya buarada 3 defa yattığı hastaneyi sormuş olmama rağmen o şok haberle hastanenin adını yine unuttum. Pendikte özel hastane remine g,ibi bir ismi var bilen varsa bana hatırlatabilir mi?

Canım çarşambadan sonra bende bu konuya daha çok eğileceğim. Salı ujmarfım rapor işini halledebilirsem tabii (

ciddimisin senn(( yaa cok uzuldum simdi. ama ikiside iyilermis degilmi?? aman nolur gene arada haber alalim( dua edicez tabiki.

peppermint için çok üzüldüm şimdi iyi olmalarına sevindim allaha şükürler olsun konuştuğunda bizler için de geçmiş olsun de canım inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar

ciddimisin senn(( yaa cok uzuldum simdi. ama ikiside iyilermis degilmi?? aman nolur gene arada haber alalim( dua edicez tabiki.

Off sen online mıydın ( ben de çıktın diye rahatlıkla yazdım. Umarım senşi de çok üzmedim. Canım şuan iyi olduğunu söyledi eşi. Bebek de iyi dedi ama açıkçası pepperminti daha çok merak ettiğimden onu sorguladım daha çok. Durumu iyi ama tedbiren 1 gün daha yhoğun bakımda kalacakmış. Buarada özel remedy hospitalmiş hatırladım. Odaya çıksın hepimiz adına çiçek yollayacağım.

peppermint için çok üzüldüm şimdi iyi olmalarına sevindim allaha şükürler olsun konuştuğunda bizler için de geçmiş olsun de canım inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar

Neolur herkes peppermint ve kızı için birer dua okusun arkadaşlar. Şuan çok ihtiyaçları var.

((( canım yaa şok oldum okuyunca çok üzüldüm bizi habersiz bırakma lütfen . umarım biranönce iyileşirler dualarımız onunla (

kızlar bu arada bizim de doğum tarihimiz belli oldu gibi 12 ağustos görünüyo şimdilik. babamız çarşamba günü geliyo heyecan dorukta bende kavuşacağız sonunda oğluşumla :) biraz burukluk fazlasıyla mutluluk heyecan karmakarışıkım ben yaa :)

yaa bebek kac haftalikti?? canim benim yaa durduk yerde ne olmuski ole anlamadim. cok uzuldum valla( ama iyi demisse esi iyilerdir degilmi? off allahim.

Cnm yaa şimdi telefondan girip bı bakiyim dedim dogum yapan falan vardır diye icime doğmuş sanki. Cok üzüldüm ama böyle bı dogum haberi aldığıma bebeği pek soramadim yazmissin ama inşallah iyidir çünkü kilosu azdı peppermint uzuluyodu bu duruma inşallah bebekte o da iyidir. Haber aldikca bize de haber ver cnm. Gecmis olsun dileklerimi ilet konuştuğunda.

yaa bebek kac haftalikti?? canim benim yaa durduk yerde ne olmuski ole anlamadim. cok uzuldum valla( ama iyi demisse esi iyilerdir degilmi? off allahim.
İyiler tatlım. Eşi ikisinin de iyi olduğunu söyledi. Benden 1 gün öndfeydi. 36+ 3 de doğum yapmış oldu yani

Tatlım bebeği soramadım çünkü eşi (Allah göstermedi çok şükür) peppermint son anda mucize eseri ölümden döndüğünü söyleyince şoka girdim.

peppermint için çok üzüldüm
Allahım yardımcıları olsun sağsağlim dönsünler topiğimize
Mübarek ramazan ayında dualar kabul olur inşallah...

Kızlar ben yatıyorum acaip yorgunum yarın haber alır almaz mutlaka haber vereceğim. İyi geceler. Allah hepinizi ve yavrularınızı korusun.

allahım yaaa inşallah iyi haberlerini alırız allah yardımcıları olsun ...
eyeszay ciim doğumun çok keyifli olmuş hepimiz öyle yasarız inşallah ...

peppermint için çok üzüldüm umarım o ve bebeği biran önce sağıklarına kavuşurlar bu mübarek günlerde rabbim ikisinede sağlık mutluluk versin evlerine mutlulukla sevinçle dönsünler inşallah dualarımız peppermintle ve bebeğiyle
doğum yapan tüm arkadaşların da gözü aydın bebeklerini güle güle büyütsünler...sağlıkla darısı gün sayan bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…