2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kayınvalidemden hiç hoşlanmıyorum..özellikle çocuğum için babannesi yesin onu diyip garip sesler çıkarınca...yaaa sevemiyorum sahte geliyo..sevmesin benim çocuğumu.sevmesiiiiiinn

SAHTELIKTE bızımkının ustune yok sanırdım..

banada hiç bebeğim onlardan bi parçamış gibi gelmiyor...sevmesin desekte torunları....ne yapsakta bu gerçeği değiştiremiyoruz....

canim sende epidural normal olacaksin. hic dusunme bile. yani sole soliyim regli oldugunda bile daha cok karni agriyor insanin. bide siz normal dogumu beklediginizden bendeki vaginaya krem koyma faslida yok:)) eminim dogum yaptiginda buraya gercektende soyledigin gibi 0 agri ile dogurdum yazacaksin. hic endiselenme. bak dusun ben normalde nedense bana igne yapilmasini severim. kan alinmasindan hic korkmam. korkudan onlari bile 100 kat fazla duyar oldum. endise stress hic yardimci olmuyor. hersey iyi olacak sen sadece kizin gelince ne yapacaksin onlari hayal et.

cok saol canim. olsun ne olursa olsun saglik durumun onemli. sezeryan yada normal bebisin dogunca herseyi unutuyorsun

canim merak etme hicbirsey duymuyorsun. hemde hicbirsey. bizim son hafta 2900 olcmuslerdi bebisin kilosunu. sadece 100 gram alir diye tahmin ediyorduk 200 almis. ama hastaneden 2 900 falan cikti sanirim. odem sislikler falan hastaneden cikarken kilo veriyor bebekler.

emiyor canim. hatta emmiyor saldiriyor:))masallah isallah hep bole ollur. gece daha cok uyaniyor. gunduz daha cok uykuda. bugun eve gelen doktor onu degistirmek icin gunduzleri 3 saatte bir uyandirip emdirmeyi. gecede istedigi kadar uyumasini onerdi.

massallah eyezsay ne güzel gecmiş doğumun
rabbim bebeğini size bağışlasın koy da resmını görelim facan yok bende

saol canim. koyucam isallah simdi hemen bi banyo yaptiriyimda bebisi.

kızlar mothercarede hasır sepet beşikde indirim varmış. sabit ayağı ile birlikte 125 tl tuttu. zaten 4-5 ay kullanılabiliyomuş. ayağını kurmadık sepetinin fotosunu çektim.

taze anneler ben sevi bebenin yan yatış yastıklı süngerli yatağını almıştım . bunun içine sığmadı. ne kullanmak lazım bebişler nası yatırılmalı. yastık lazım mı?

Eklentiler

• $y.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 30

canım tekrar gözün aydın..doğumun güzel geçmiş..senin içinde güzel bir tecrübe ve anı olmuş...

canım arkadaşım bana yan yatış yastığı getireceği için ben almadım..arkadşımda henüz gelemediben bebeğin arkasına minik yastık koyup yan yatırıyorum..

hoşgeldin canım ösledik seni.. benim de inmedi.. üstelik göğsümün altına kadar çıkıyo ..

ayy bu doktorlar da.. iyice karıştırmışlar kafanı. sakın strese girme.. şükür bu haftalara kadar geldik.. inşallahh pzt de güzel haberler alırsın..
sağol canım çok da önemli değil o zaman..

cnm yaa senin anlattiklarindan sonra korkularim gitti diyebilirim. ben sancidan degil de dogum anindan cok korkuyodum sen hic bisey hissetmedim yazmissin bu bana güc verdi :) biz bekliyoruz bakalim umarim bizim kücük hanim fazla bekletmez :) anneanneyle teyzemiz de geliyo 10 gün sonra o yüzden heyecan iyice dorukta :) son günlerde biraz agrilarim da var bakalim insallahhh fazla bekletmeden gelir kuzumuzz

canım ne güzel rahat geçmiş doğumun. darısı başımıza artık. benim de pazartesi günü epiduralli normal doğum olacak. doktorum sayesinde hiç korkmuyordum zaten. şimdi sen de böyle anlatınca iyice rahatladım. ben de böyle anlatıcam inşallah doğumumu kızının kilosu da iyi ne güzel emiyor maşallah ama foto buraya da koy da biz de görelim:)

en heyecanli ani anlatmayi unutmusum size. inanilmaz birseydi. gozlerimiz doldu hepimiz sok olduk. bebek dogdugunda agliyordu tabi. iste hemsireler falan biseylerine baktilar bilmemne aglamayi surdurdu. sonra silip bana verdiler. bebegi gogsume koyduklari anda sustu sesimi duydu bana bakti. oylece belki 20 dakika bana bakti inceledi. bebeklerin gozu kapali doguyor sanmistim:)) hic kapamadi o kadar sure bakti bana. inanilmazdi. tanidi beni. o ani kameraya almayi ole isterdim ki... asla unutmayacagim

işte buna ağlanır...hayırlı uğurlu olsun bebeğin darısı doğurmayanlara

önemli olan yan yatmış olması..kusarsa hem boğulma tehlikesine karşı yan yatrmak gerekiyor...bende minik yastıklar varsı zaten ayrıca alt değiştirme minderi almıştım onun yastığıda işe yaradı...

ne güzel bir duygu...senin kokunu duyunca susmuştur bebişin....

ne güsellll . Canım Allah uzun ömürler versizn bebişine .Sağlık ve huzurla bir ömür mutlu mesut geçirin...

canım hayırlı uğurlu olsun çok duygulandım sana bakışını hayal edince gözlerim doldu.Allah nasip ederse ben de normal doğum istiyorum benim bulunduğum yerde epidural pek yapılmıyor o yüzden pek sıcak bakmamıştım bugüne kadar anestezite güvenemiyyorum açıkçası.bana cesaret verdin bu konuda.resimleri burada da paylaş bizimle

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr?
sizi unuttum sanmayın ama ben kuzuma doyamıyorummmmmmm...sürekli onla olmak istiyorum...hayatım değişti yaaa benim...
ameliyat sonrası ağrılarım ilk defa bugün azaldı...emzirme harici bebişimi kucaama alamıyorum hala babası herbişinden sorumlu,gaz çıkarma,bez değiştirme,ev içi turları hehe...ben şu an mandıra görevindeyim anlayacağınız...herşey çoooooooooooook güzelllllllllllllllllllllllllllllll...Allah hepinizin bu güzel duyguyu yaşamasını nasip etsin inşallahhhhhhh:)
yeni doğum yapan arkideşleri tebrik ediyorumm...gözdeden haberim vardı zaten,msjlaşmıştık ama arada kaçırdığım diğer doğum yapan arkideşleri de tebrik ediyorum...uğrarım sonra...kuzumu emzirmeye gidiyorum şimdi....öptüm:)

eyeszay canım hikayeni okuyınca çok duygulandım sağlıkla büyüt bebişini inşallah.
hippy canım senin de yazdıklarınla çok heycanlandım hemen anne olmak istedim çok imrendim rabbim ikinizi de korusun ağrıların hemen geçer inşallah. benim de 18inde artık 10 günüm var diyeyeim son gün ü saymıyayım ayy geçsin günler....

tatlım bu nekadar guzel bır duygu gozumde canlandı benımde.nasıl ımrendım ALLAH nazarlardan korusun kızını

cnm hayırlı olsun dogumun rabbım analı babalı buyutsun bende 36+2 de dogum yaptım yazmıstım hatırlarsan
maalesef sezeryan dısık yerlerı 8-10 gun kadar acıyor ozellıkle yataktan kalkarken 1 hafta yardımsız kalkamıyorsun sonra gezıyor benım suan 15 gun oldu oglum dogalı her ısımı kendım görebılıyorum bazen acıyor o kadar
yanı korkma gecıyor

emzırme konusunda da senın yasadıklarını yasadım basımda bı ton ınsan hergelen bısey der lohusa bunlaımına nasıl gırılıyormus anladım
ama ben kendı kendıme soz verdım ben bunalıma gırmıcem dıye sadece 1-2 gun agla nobetlerı gecırdım o kadar
o da duygusallıktan bıde karnımdayken ne guzel kımse karısamıyordu keske cıkmasaydı karısamazlardı dıye gecırdım ıcımden

gaz sancısı fecı bısey tam 10 gun cektım halen de ara ara oluyo bana rezene cok ıyı geldı tavsıye ederım gunde 3 fıncan ıcıyorum
drum ısteıdgın kadar ıcebılırsın dedı

emzırme konusunda bıraz gayretlı davran ınat et ve emzır baskasının yanında emzırme nazara ınanıyorsan ama ınat et ve emzır
sutun gelmıyosa rezene sutu artırıyo humanayı da deneyebılırsın

yavrunla sana saglık sıhhat dılıyorum
cennet kokusunu bol bol ıcıne cek :)
öpüldünüz

oğlum suprız yapıpta gelmezse agustos annelerının doğum kapanısını ben yapıcam galıba :)

cnm bende sevıbebenın aldım yan yatıs yastıgını ama hıc kullanmadım
annem buyuk bızıj yattıgımız gıbı yastık yaptı bebege pamuktan bebegı hep onan koyuyoruz rahat etsın dıye besıgıne bıle onunla koyuytoruz
hada su gıbı onun heryerı kucaga vermıyorum bebegımı hıc tutamazlar bıyerıunı acıtırlar dıye yastıkla verıyorum daha ıyı oluyor tavsıye ederım
yan yatıs yastıgını heralde 2 aylık olunca kullanırım heralde
besıgınde guzelmıs gule gule kullanın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…