2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar afedersiniz ben kusmaya basladim. stressdenmi acaba??

bende stresten oldgu dusunuyorum canım mıdem bulanıyor demıstın ya hanı.yınede telefonla sorsan bı streslı oldgnuda belırt tabı derım.soda ıcıp mıdenı rahatlatsan mı ki?

stresten olabilir cnm yarının stresi bugünden başlamıştır sende şimdi
ama stres yapma meleğine kavuşuyosun ne güzel..

canim bugun hastaneye yaticam ben aksam. ama bebek en erken yarin gelicek. normal dogumya. ondan stress heralde

strestendir canim. bebegini alacaksin kucagina guzel seyler dusun dogum anini dusundukce iyice geriliyosun

aslinda dusunmuyorum dogum anini pek ama bilincaltindami dusunuyorum acaba. off. biran once gitsek hastaneye gecse su bikac gun.

benim arkadasta doğuma giderken kusmuş

heralde stressden o zaman

bende stresten oldgu dusunuyorum canım mıdem bulanıyor demıstın ya hanı.yınede telefonla sorsan bı streslı oldgnuda belırt tabı derım.soda ıcıp mıdenı rahatlatsan mı ki?

soda ictim simdi bakalim biraz daha iyi gibiyim. sabahtan beri midem bulaniyordu. aksama kadar napicam bilmiyorum

Kızlar geldim ben.
Kalp atışları normal çıktı.Ama hareketleri az gibi dedi hemşire. Doktor geldi sonra, bu haftalarda normaldir. Çok hareket etmesini bekleme dedi.

Yarın kontrolümün olduğunu söyledim.Bugün gitmene gerek yok dedi.

Kendi doktorumda aradı. Kalp atışları normal dedim. Panik yapma dedi. Çok sık hareket etmeyebilir, eve git yemek ye, tatlı bişeyler ye. 15 dk sonra harekete başlamazsa ara beni dedi. Eve geldim yemek yedim 5 dk sonra hareket etti.Şöyle bir döndü sadece. Doktor da yeterli dedi, yarın detaylı inceleyecekmiş.

İçim hala rahat değil ya, hadi hayırlısı...

cnm telaşlanma bak kal tışlar normalmiş
yeri daraldığından hareketler azaldı
rahat ol...

eyeszay uyumakla aksam olur muki?zorlada uyunmaz ama dene bakalım kalkar duş alır hastaneye gıdersın

Canım inşallah yoğun bakıma gerek kalmaz sen hep olumlu düşünmeye çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz.

strestendir, ben bebegi ilk kez (16.haftada) ultrasonda görecegim gun öyle olmustum. Doguma giderken nasil olurum kim bilir... stres yapma diyecegim ama insanin elinde olmuyor ki... yine de sakin kalmaya calis, olumlu seyler dusunmeye calis...

Canım rahatla artık bak kalp atışları da normalmiş, artık eskisi gibi çok hareketli olamıyorlar bebişler.

Ohh maşallah güzel Bade' ye Hippy' nin iyi olmasına çok sevindim. Darısı başına canım. Şimdi sırada sen varsın. Bu arada 1 ağustosda doğum yapacak 2 arkadaş daha vrdı ama onlardan haber yok sanırım.

Hehehe demek ki bizim artan hormonlr anneciklerimizi de etkiledi bir şekilde :))) Amaaannn dediğim gibi ben artık annemi böyle kabul ettim. Hiç bir beklentim yok sadece gölge etmesin yeter. O bana yardım edeceğine geçen gün onların blokda inşaat var gittim onun evini falan balkondaki eşyalarını ben toparladım. Arkideş yazlıkta olduğundan mütevellit. :)))

Kendi doktorumda aradı. Kalp atışları normal dedim. Panik yapma dedi. Çok sık hareket etmeyebilir, eve git yemek ye, tatlı bişeyler ye. 15 dk sonra harekete başlamazsa ara beni dedi. Eve geldim yemek yedim 5 dk sonra hareket etti.Şöyle bir döndü sadece. Doktor da yeterli dedi, yarın detaylı inceleyecekmiş.

İçim hala rahat değil ya, hadi hayırlısı...[/B][/QUOTE]

Only_Smile tatlım bence gayet normal. Bak doktor da sorun yok demiş bence kafana takmamaya çalış.

strestendir canım....herşey olacağına varıyor..su akar yolunu bulur derler.....sakın hiçbirşeyi takma canım..bende bebek olmadan önce yok şu lkohusa geceliği yok ona uygun terliği ...tacı ..yok gelenlere ne ikram edicez...bebek sağlıklımı? bir sürü şeyi kafaya takıyosun ama bebek olduktan sonra hiçbirşeyin önemi kalmıyor..önemli olan bebeğin ve sağlığı.....

tatlım vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir. Bugü
n yatan hasta katlarında haftasonu doğum yapmış bir danışanıma uğradım o anlattı; doğumun başladığı gün sabahtan kusmaları başlamış sonra da hafif ishal gibi olmuş. Doktorun dediğine göre vücut kendi kendini temizleyip boaltıp doğuma hazırlarmış böyle... Bence bu doğum 20 saat sürmeyecek

eyeszay uyumakla aksam olur muki?zorlada uyunmaz ama dene bakalım kalkar duş alır hastaneye gıdersın

canim uyumak ozellikle istemiyorum. aslinda cok uykum var. ama gece hastanede uyumam gerek. eger simdi uyursam aksam uyuyamam.

strestendir, ben bebegi ilk kez (16.haftada) ultrasonda görecegim gun öyle olmustum. Doguma giderken nasil olurum kim bilir... stres yapma diyecegim ama insanin elinde olmuyor ki... yine de sakin kalmaya calis, olumlu seyler dusunmeye calis...

canim bilmiyorum ki stressli gibide gelmiyorum kendime ama demekki bilincaltina atiyorum. off canim cok yanicakmi acaba.

Ayy canım ya insan ister istemez stres yapıyor her ne kadar yapmıyorum desende bilinaltı kalmıştır.

evet artik bende kurtulurum biran once isallah.

dogru soluyorsun zaten surda saatler kaldi.

selamlarrrrr

bade bebek gelmiş hoşgelmişsağlıkla büyüsün inşallahhhh

eyezsay sana da hayırlı kolay doğumlar dilerim canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz

ne guzel bir bilgi sagol :)

hippy canım bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah. darısı bizlere
eyeszay canım allah yardımcın olsun kolay doğum olsun inşallah.
only_smile canım benim de bazen durgun oluyor bazen çıldırıyor taktıkça daha da hareket etmiyor gibi geliyor hem yeri dar annesi zaten yarın da görecekmişsin aman kendini de bebeğini de üzme.
kızlar 16 günüm kaldı ama çok heycanlıyım bu arada tülüm storeum geldi ama ışık vurunca storum yavru ağzı gibi duruyor onu sevmedim aslında çok güzel ama böyle durması hiç hoş olmadı yakında resimlerini koyarım

Ben de bebek hareketleri konusunda çok evhamlıyım.Ama zaten bu dönemlerde bebeklerin en çok yaptığı hareketler gerinme,İrkilme,hıçkırma ve parmak emmeymiş.Yani eskisi gibi tekme tokat bekleme canım.En küçük seyirme bile hareketten sayılıyormuş.

Doğumlar arka arkaya ne güzel.Ben de sabırsızlanıyorum artık.Az kişi kaldık galiba.Doğum yapmış arkadaşlar güle güle büyütün bebişleri.Bugün yarın yapacaklarında Allah yardımcısı olsun.Darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…