kizlar afedersiniz ben kusmaya basladim. stressdenmi acaba??
stresten olabilir cnm yarının stresi bugünden başlamıştır sende şimdi
ama stres yapma meleğine kavuşuyosun ne güzel..
strestendir canim. bebegini alacaksin kucagina guzel seyler dusun dogum anini dusundukce iyice geriliyosun
benim arkadasta doğuma giderken kusmuş
bende stresten oldgu dusunuyorum canım mıdem bulanıyor demıstın ya hanı.yınede telefonla sorsan bı streslı oldgnuda belırt tabı derım.soda ıcıp mıdenı rahatlatsan mı ki?
Kızlar geldim ben.
Kalp atışları normal çıktı.Ama hareketleri az gibi dedi hemşire. Doktor geldi sonra, bu haftalarda normaldir. Çok hareket etmesini bekleme dedi.
Yarın kontrolümün olduğunu söyledim.Bugün gitmene gerek yok dedi.
Kendi doktorumda aradı. Kalp atışları normal dedim. Panik yapma dedi. Çok sık hareket etmeyebilir, eve git yemek ye, tatlı bişeyler ye. 15 dk sonra harekete başlamazsa ara beni dedi. Eve geldim yemek yedim 5 dk sonra hareket etti.Şöyle bir döndü sadece. Doktor da yeterli dedi, yarın detaylı inceleyecekmiş.
İçim hala rahat değil ya, hadi hayırlısı...
merhaba kızlar
çarşamba sabah Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum
2.200 ağırlığında beslenemediğinden erken alınacak plesantasında problem var
belki yoğun bakımada ihtiyacı olabilirmiş dua edin kızlar yoğun bakıma ihtiyacımız olmadan sağ salim kucağıma alayım
eyeszay uyumakla aksam olur muki?zorlada uyunmaz ama dene bakalım kalkar duş alır hastaneye gıdersın
Kızlar geldim ben.
Kalp atışları normal çıktı.Ama hareketleri az gibi dedi hemşire. Doktor geldi sonra, bu haftalarda normaldir. Çok hareket etmesini bekleme dedi.
Kendi doktorumda aradı. Kalp atışları normal dedim. Panik yapma dedi. Çok sık hareket etmeyebilir, eve git yemek ye, tatlı bişeyler ye. 15 dk sonra harekete başlamazsa ara beni dedi. Eve geldim yemek yedim 5 dk sonra hareket etti.Şöyle bir döndü sadece. Doktor da yeterli dedi, yarın detaylı inceleyecekmiş.
kizlar simdi hippyi aradim telefonda konustuk. bebisi yanindaymis simdi. dogumu kolay gecmis. ayilipta bebek yanina gelince duygulanmis. hemen emmis bade bebek. sutude gelmis hemen. kilosu ultrasondakinden farkli cikmis. 3200 muydu 3300 mu ole dogmus. 50 cm. cok mutluydu sesi cok iyi geliyordu. ayy darisi hepimizin basina.
AYYY BADE BEBEK GELMİŞ .. MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA..
AYY KIZLAR BİZ ANLAŞAMAMaYI GEÇTİK, KUS GİBİYİZ. AYIN 15İNDE SEZERYAN OLUCAK KESİNLEŞTİ DİYE MSJ ATMIŞTIM. 3GÜN SONRA ARADI.. BAŞKA KONULAR İÇİN KIZIP KAPATTI TELİ. DAHA ÖNCE KONDURAMAMIŞTIM AMA EMİN OLDUM Kİ BEBİŞİ KISKANIYO.. DOĞUMA DA GELMİYECEK HERHALDE BENİ PROTESTO EDİP.. 1 SAAT UZAKLIKTAKİ ANNEMİN GELMEMESİNİ NASI HAZMETCEM KIZLAR BEN.. DOSTA düşmana karşı ne diycem.. kasıldım kaldım ağlayamıyorum bile... bişey yaptığım da yok. ben nerde hata yaptım kimin ahını aldım.. hamileliğimin başından beri giderek artıyo davranışlarındaki anlamsızlık..
eyeszay uyumakla aksam olur muki?zorlada uyunmaz ama dene bakalım kalkar duş alır hastaneye gıdersın
strestendir, ben bebegi ilk kez (16.haftada) ultrasonda görecegim gun öyle olmustum. Doguma giderken nasil olurum kim bilir... stres yapma diyecegim ama insanin elinde olmuyor ki... yine de sakin kalmaya calis, olumlu seyler dusunmeye calis...
Ayy canım ya insan ister istemez stres yapıyor her ne kadar yapmıyorum desende bilinaltı kalmıştır.
Ohh maşallah güzel Bade' yeHippy' nin iyi olmasına çok sevindim. Darısı başına canım. Şimdi sırada sen varsın. Bu arada 1 ağustosda doğum yapacak 2 arkadaş daha vrdı ama onlardan haber yok sanırım.[/B]
strestendir canım....herşey olacağına varıyor..su akar yolunu bulur derler.....sakın hiçbirşeyi takma canım..bende bebek olmadan önce yok şu lkohusa geceliği yok ona uygun terliği ...tacı ..yok gelenlere ne ikram edicez...bebek sağlıklımı? bir sürü şeyi kafaya takıyosun ama bebek olduktan sonra hiçbirşeyin önemi kalmıyor..önemli olan bebeğin ve sağlığı.....
tatlım vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir. Bugü
n yatan hasta katlarında haftasonu doğum yapmış bir danışanıma uğradım o anlattı; doğumun başladığı gün sabahtan kusmaları başlamış sonra da hafif ishal gibi olmuş. Doktorun dediğine göre vücut kendi kendini temizleyip boaltıp doğuma hazırlarmış böyle... Bence bu doğum 20 saat sürmeyecek
Kızlar geldim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?