kizlarr,
sabahtan beri canim cikti cok yoruldumm..
insanlarin dusuncesizliklerine birkez daha sinir oldum, suan sinir krizi gecirebilrim.
esimin adanada oturan bir kuzeni var, italyan birisiyle nisanlandi ve italyada. kiz simdi tatile adanaya geliyormus; bu aksam ist.da inecekmis, yarin sabah da adana ucagina binecekmis.
bizim ev havaalanina yak,n oldugu icin esim gidip onu alacakmis ve bu gece biz de kalacakmis. tum bu organizasyonu yapan kim: k.validem. bana soran var mi: yok.
adanaya tatile gittiklerinde konusup ayarlamislar; kiza esimin cebini almis vss; gecen babami ziyarete geldiklerinde de esime soylemis, hala bana soylemiyorlar bile; boyle dusuncesizlik olur mu?
benim durumum belli, normal bir hamile de degilim ki, doktor bana istirahat vermis, yatiyorum;
halilarimi yikamaya gonderdim; evim tozlu pis; kiz ilk defa evimi gorecek; nasil icim rahat etsin;
kalktim, banyomu temizledim; salonumun, oturma odamin tozunu aldim;
evi de supurup silecektim esim aradi yemin verdiriyor silme ben gelince silerim diye;
k,z bir de yoldan gelecek, yemek de yapmam lazim aksama,
dei oldum yaaa :-((((((((((((((((8
canım ya kayınvalidenin düşüncesizliğine pes yani, sana sormadan senin evinle ilgili planlar yapması. Ama her ne olursa olsun canını sıkmamaya bak, hele evi toplayacam, yemek yapacam derdine hiç düşme. Dinlenmen lazım senin. Eşin elinden geldiği kadarıyla etrafı toparlar, dışarıdan hazır bişeyler söylersiniz hiç de ayıp olmaz, karşındakinin anlayış göstermesi lazım. Valla bu durumlarda kendimizi tutamayıp işe güce bir sarıyoruz ayıp olmasın vs. diye ama inan olan kendimize ve bebişimize oluyor. Sıkma canını ve dinlenmene devam et.