ya kizlar ben cinsiyetini cok merak ediyorum yaa.
en erken kacinci haftada belli olur cinsiyeti ??
ben sordum,
araba kullanmanda sakinca yok dedi doktor.
saclarini da 3 ay boyatma dedi..
yanı bel kısmı hiç rahat değil heran düşecekmiş gibi,alışmışız belimizi sıkmasını.evet indirim vardı ama beden yoktu 42 bedendi en küçüğü
valla ben ne zmn elma yesem karnım dahada acıkıyo bu tezi bnm midem ne yazıkki çürütüyoelma kabızlık yapmaz tokluk hissi verir aksine sindirim sistemini güçlendirir bağırsakları çalıştırır mide yanmalarına bulantılarına iyi gelir ben hiç şimdiye kadar kabız yaptığını görmedim
valla ben öyle biliyorum ama doğru ama yanlış bilemembende bazı kişilerde kabız yapacağını duymuştum
oğliş kabız olunca annem verme demişti ama bilmiyorum tam olarak
ayrıca şimdi yedim ama gene aynı benim mide başka birşey
değişiyo demekki cnm iyi geliyosa ne mutlu sanaCanım bende yaklaışık 1 sendir düzenli olarka günde 2 tane yiyorum , henüz bişey olmadı , tam tersine bağırsaklarımı daha çok çalıştırıyo, sanırım bu çoğu meyve için geçerli, ama kişiden kişiye değişiyor mu onu bilemiyorum ....
öyle derler ama ben pek sanmıyorum zira bu haftada değil saç bebeğin hiçbişeyi tam olarak yerinde bile değilkişiden kişiye değişiyor demek ki bulantılar acaba bebek saçlı filan derler ya ondan mı oluyor :96:bende bulantı çok az bebeğim doğduğu zaman ilk işim saçına bakmak olacak herhalde
doğum tarihlerimiz aynı cnm bende sezeryan olacağım için 20-22 si arası alırız demişti dr.umpeppermind maşallah bebişine..benim kese daha 4 mm di :)) ben en geriden takip ediyorum sizi, çünkü normalde 3 eylül olcak tahmini doğum tarihi ama ben ağustos da sezeryan olucam..
ben de kalp atışını duymak istiyorum yaa...
merhaba sevgi memnun oldum oğluşunun arabasına sulanabilirmiyizBende sevgi yarışmaya istanbul kurtköyden katılıyorum
21 aylık dünya güzeli oğluşum var
eğer ki bebişin yan çizmezse 16. haftada cnm :)ya kizlar ben cinsiyetini cok merak ediyorum yaa.
en erken kacinci haftada belli olur cinsiyeti ??
bende aldım 79 tlye ama çoook rahat. kesimi dar hamile değilken bile giyilebilir. beli ayarlanabilir lastikli göğüslerimin altına kadar çıkıyor zaten.benim göbek kocaman oldu normal pantlonları giyemiyorum zaten
merhabalar...
ne güzel ,benle aynı duyguları yaşayan bir sürü anne adayı bir arada
hepimize bu güzel süreçte kolaylıklar diliyorum...
bu arada listeye beni de eklerseniz çok sevinirim...benim de hayırlısıyla ilk bebişim gelecek:)
yaşım 34
SAT: 3 Kasım
T.Doğum Tarihi: 10 Ağustos 2011
başlangıç kilom:67
kızlarr hamile kıyafetlerini şimdiki bedeninize göre aldıysanız bir kaç ay sonra büyük ihtimal üstünüze olmayacak bende ilk bebeğimde acele etmiştim ama son zamanlar giremedim hiç birisinin içine
bi de dr benim doğum haftamı ve doğum tarihini 21 ocakta netleştirecek
sat ile uyumlu değil diye küçük gidiyo bebek
sizlerin ki de değişti mi?
hatta sezeryan olacağı için tarih bile belirlenecekmiş
2 li testi yaparken sezeryan günüm bile belli olacak tabi herşey yolunda giderse
günaydınn
hippy34
gelişimci
ceylanbebe
meda sizleri listeye ekledim bilgilerini vermek isteyenler özelden mesaj atsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?