2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar...
ne güzel ,benle aynı duyguları yaşayan bir sürü anne adayı bir arada
hepimize bu güzel süreçte kolaylıklar diliyorum...
bu arada listeye beni de eklerseniz çok sevinirim...benim de hayırlısıyla ilk bebişim gelecek:)
yaşım 34
SAT: 3 Kasım
T.Doğum Tarihi: 10 Ağustos 2011
başlangıç kilom:67

bebeğimizi kucağımıza aldığımız günler çabuk gelse bir ömür gibi geliyor sanki bana.ağustos bu arada ramazan ayı bakalım kim ramazan koyacak bebişinin ismini

benim dr. saç boyama hamilelik boyunca yasak dedi.deriden bebeğe geçiyormuş.zararlımış.bana dr. 2 hafta sonra 2li test daha sonraki 2 hafta yani 13.hafta cinsiyet belli olacak dedi...

yanı bel kısmı hiç rahat değil heran düşecekmiş gibi,alışmışız belimizi sıkmasını.evet indirim vardı ama beden yoktu 42 bedendi en küçüğü

bende aldım 79 tlye ama çoook rahat. kesimi dar hamile değilken bile giyilebilir. beli ayarlanabilir lastikli göğüslerimin altına kadar çıkıyor zaten.benim göbek kocaman oldu normal pantlonları giyemiyorum zaten

valla ben ne zmn elma yesem karnım dahada acıkıyo bu tezi bnm midem ne yazıkki çürütüyo
bende bazı kişilerde kabız yapacağını duymuştum
oğliş kabız olunca annem verme demişti ama bilmiyorum tam olarak
ayrıca şimdi yedim ama gene aynı benim mide başka birşey
valla ben öyle biliyorum ama doğru ama yanlış bilemem
bende bugün ilk defa çıkarttım
değişiyo demekki cnm iyi geliyosa ne mutlu sana
kişiden kişiye değişiyor demek ki bulantılar acaba bebek saçlı filan derler ya ondan mı oluyor :96:bende bulantı çok az bebeğim doğduğu zaman ilk işim saçına bakmak olacak herhalde
öyle derler ama ben pek sanmıyorum zira bu haftada değil saç bebeğin hiçbişeyi tam olarak yerinde bile değil
doğum tarihlerimiz aynı cnm bende sezeryan olacağım için 20-22 si arası alırız demişti dr.um
Bende sevgi yarışmaya istanbul kurtköyden katılıyorum
21 aylık dünya güzeli oğluşum var
merhaba sevgi memnun oldum oğluşunun arabasına sulanabilirmiyiz
ya kizlar ben cinsiyetini cok merak ediyorum yaa.

en erken kacinci haftada belli olur cinsiyeti ??
eğer ki bebişin yan çizmezse 16. haftada cnm :)

bende MÜGE bodrumda oturuyorum 25,5 :) yaşındayım
21 aylık bi oğluşum varrr
ilk önce sağlıklı ve sonra gönlünüzde yatan neyse onu kucağınıza lmayı nasip etsin

bende aldım 79 tlye ama çoook rahat. kesimi dar hamile değilken bile giyilebilir. beli ayarlanabilir lastikli göğüslerimin altına kadar çıkıyor zaten.benim göbek kocaman oldu normal pantlonları giyemiyorum zaten

bende 9 ay yetecek kadar elbise aldım kendime allah giyinmeyi nasip eder inşallah
ama bitane tişört hariç hepsi normal kıyafetler büyük beden elbiseler aldım hep genelde elbise ve taytlarla giyinebileceğim şeyler aldım
ilk hamile elbisemi giyinmeye başladıgımda resmimi koyarım face :)))sizlerdende bekleriz

kızlarr hamile kıyafetlerini şimdiki bedeninize göre aldıysanız bir kaç ay sonra büyük ihtimal üstünüze olmayacak bende ilk bebeğimde acele etmiştim ama son zamanlar giremedim hiç birisinin içine

canım ikimizinde sat ları aynı canım sen en son ne zaman dr.muayenesine gittin ve dr. ne dedi sana?

kızlarr hamile kıyafetlerini şimdiki bedeninize göre aldıysanız bir kaç ay sonra büyük ihtimal üstünüze olmayacak bende ilk bebeğimde acele etmiştim ama son zamanlar giremedim hiç birisinin içine

yok ben hep büyük beden aldım annemin gardropuna yatırım yapıyorum:))şuan olmazlar zaten
bide ben ay ay aldım işte bunu 3-4 aylıkken giyerim bunu şukadarlıkken diye aldım hep giymek nasip olur inşallah

MügeCim ni demek senin yakışıklı yapıştı zaten oğlişimin arabasına )
yen elbiselerinizi güle güle giyin kızlar ben eskileri giyiyorum, yazında elbise alırım herhalde
çünkü kışa geldiği için ince elbiselerden hiç almamıştım ilk hamişliğimde,
benim ilkinde 2 li test zamanı cinsiyeti söylemişti erkek olursa erken belli oluyor ama
kız olunca daha geç belli oluyor o yüzden 16.hft diyorlar hele ayrıntılıda tam belli oluyor

günaydınn

hippy34
gelişimci
ceylanbebe
meda sizleri listeye ekledim bilgilerini vermek isteyenler özelden mesaj atsın bana

ben zayıfladığım için henüz kıyafet almadım
ama oğlumda kış kıyaftelerim vardı şimdi yazın ortasında doğacak mecbur alacağız artık

bi de dr benim doğum haftamı ve doğum tarihini 21 ocakta netleştirecek
sat ile uyumlu değil diye küçük gidiyo bebek
sizlerin ki de değişti mi?
hatta sezeryan olacağı için tarih bile belirlenecekmiş
2 li testi yaparken sezeryan günüm bile belli olacak tabi herşey yolunda giderse

Son düzenleme:

canım haftalarımız hemen hemen aynı en son ne zaman dr.a gittin kontrole canım birde ikili test tarihi verdimi sana dr.un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…