2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin kalp atışlarını duymak kimbilir ne kadar güzeldir bizde en kısa zamanda duyarız inşallah..

inşallah duyarsınız bir an önce. ben eşime söylemmiştim böyle birşey oldugunu duyunca o korktu doktorda koptu gülmekten :) süpriz oldu yani

bebişin kalp atışlarını duymak kimbilir ne kadar güzeldir bizde en kısa zamanda duyarız inşallah..

biz duymadik gorduk sadece,
pir pir yanip sonuyodu ekranda.

doktora sordum, duymak icin doppler lazim dedi; o da erken donemde zararli olabilir o yuzden simdi onu yapmaya gerek yok dedi..

ama ekranda gorduk ya minicik kalbi yanip sonen,
o bile cok heyecanliydi.

duyduguma gore 7-10. haftalar arasi cok hizli buyuyormus, bi sonraki muayenede cok sasirabilir misiz, kollarini bacaklaini filan gorup

insallahhhhh

ne güzel bir anı olmuş çiğdem bebişin babasını şimdiden iyice korkutmuş annecimi üzme sakın der gibi...

gulaycık85 burası ağustos anneleri
gel tabi gene de ama istersen eylül anneleri topiğine bak

bende tanıtayım ben emel 25 aylık doruk isminde bi oğlum var herşeyim benim o ankaradan katılıyorum

gulaycık85 burası ağustos anneleri
gel tabi gene de ama istersen eylül anneleri topiğine bak

bende tanıtayım ben emel 25 aylık doruk isminde bi oğlum var herşeyim benim o ankaradan katılıyorum

canimmm, sana msj atacaktim ki burda gordum,

cnm biz cmr gunu bebisimizin kalp atislarini alabildik.
listeye yazar misin zahmet olmazsa,
bir de baslangiz kilom 55,8 onu da yaziyorsunuz sanirim tabloda

tsk.lerrr

canimmm, sana msj atacaktim ki burda gordum,

cnm biz cmr gunu bebisimizin kalp atislarini alabildik.
listeye yazar misin zahmet olmazsa,
bir de baslangiz kilom 55,8 onu da yaziyorsunuz sanirim tabloda

tsk.lerrr

ekledim canım
listeye eklenmek isteyenler mesaj atsınlar bana sayfalar arasında kaçırabilirim çünkü

allah bağışlasın doruğunu.

aamminnnn cümlemizin evladını

beni de listeye eklemenizi isterim 16 kasımdı sat 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 23 ağustos başlangıç kilom 62

bende çok merak ediyorum cinsiyetini. her düşündüğümde de kızıyorum kendime.Allahım hayırlısını versin diyorum.

ya kizlar ben cinsiyetini cok merak ediyorum yaa.

en erken kacinci haftada belli olur cinsiyeti ??

bende cinsiyeti çok merak ediyorum. bişeyler almak istiyorum bebeğe ama hep cinsiyet engeline takılıyorum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. ben ayın 22 sinde belki öğreniriz diyorum gerçi erken ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…