selamlar kızlarrr
ben hastallıkla uğraşıyorum ...kızımın önceki gün ateşi vardı 40 a çıktı ateşi arkasından bütün vücudu kabardı kaşındı iki gündür uyumuyor dr a götürdüm viral enfeksiyon dedi 3 dr da aynı şeyi söyledi ilaçlar sanırım bugün yeni tesir etti şimdi uyuyorrr kaşınması bitti inşallah çok zor yaaa Rabbim onlara dert vermesin(
cerenimo bebiş geliyormuş sağlıkla al kucağına canım darısı bize
28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.
konyada canım evet çok korktum
konyada canım evet çok korktum
23 eylül canım inşallah zamanını bekler ailelerimiz çok uzaktalar eylül ortasından sonra gelecekler
yazdım seni :))29.07.2011----sabah 8.de hastanede olucam inşallah....
senide yazdım :))) yaaa böyle diyince içim bir tuhaf oldu ayrı ayrı bedenlerde28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.
off 1 saat önce burada şiddetli bir deprem oldu 30 saniye falan sürdü ne yapacağımı şaşırdım evin içinde dolandım durdum aklıma binbir türlü şey geldi.. yalnızım bide evde.. kızlar çok kötü saniyelerdi Allah birdaha yaşatmasın kimseye beterinden saklasın.
eteki sakin ol endişe etmekonyada canım evet çok korktum
iyi iyiy iki guzel haber :)kızlar peppermint in babası bugün hastaneden taburcu oluyormuş... ayrıca, bugünki NST si çok iyi geçmiş...
çok geçmiş olsun canım dr na bi sorsan nedenmiş acaba odemdenmi acabaya kızlar çok iyiyim rahatım izne başladım derken iki gündür çok fenayım bacağımın birini basamıyorum neredeyse belim fena ağrıyor bi de karnımın altı ve bacaklarımın arası bebişim aşağı mı indi acaba hem bişeyler yapmak istiyorum hem de hiç kıpırdayasım yok... normal mi yoksa üşüttüm mü bilemedim...
ayyy kiyamam ona benn. bakmaya doyamiyorsundur simdi degilmi? kac saat uyuyor gunde??
yaa ondan degilde inatmidir nedir hani kisin 39 atesle bile hic ilac almadim simdi bi dis agrisi icin almak zoruma gidiyor sanirim(
off 1 saat önce burada şiddetli bir deprem oldu 30 saniye falan sürdü ne yapacağımı şaşırdım evin içinde dolandım durdum aklıma binbir türlü şey geldi.. yalnızım bide evde.. kızlar çok kötü saniyelerdi Allah birdaha yaşatmasın kimseye beterinden saklasın.
canım kendin ve bebigin için sakin olmaya bak zor tabi biliyorum ama bildiğim kadarıyla büyük deprem bölgesi değil konya geçmiş gitmiş...
yaa kızlar yaaa canım çok sıkıldı
haftasonu arkadaşlarımızla boluya gidecektik başka bir arkadaşa ki orası çok serinmiş üşüyolarmış falan bende yeşillendim tabii dr mu aradım izin vermedi topun agzındasın artık dedi
biraz canım sıkıldı ama yapacak bişey yok artık napiim annelik fedakarlık işte bir örnek daha
planlarım arasında eylül sonu tatil var zaten ama eşimde bebişe bişey olmasın dioo ama baktım 40 ı çıkanlar tatile gitmiş denize girmiş bakalım artık mecburrr bekliyoozzzzaltını değiştirip karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra hemen uyuyuyor..zaten ayık değil..hep uyuyuor..genelde meme saati gelince biz uyandırıyoruz....kendi çok nadir uyanıyor..genel olarak uykuda...evet çok tatlı mini minnacık...ama uğraştırıyor bazen....hele sıcaklarda emzircem diye ikimizde kan ter içinde kalıyoruz....
gecende burda oldu istanbulda..haftasonumuydu pazrtesimiydi..ben çok hisseetim.balkondaydık yemek yiyorduk..deprem başlayınca bebeğin odasına koşup bebeği kucağıma aldım..nerdeyse ağlıycam..inelim dedim eşimde inmayelim dedei daha kötü olabilir dedi..ama sen korkma arkadaşın dediği gibi iç anadolu deprem yönünden en güvenli yer....
canım dr. bana 32. haftadan itibaren yolculuğu yasakladı....üstelik senin günün daha yakın..artık inşallah eylül ekim gibi gezeriz..havalarda serinler....
canım sen de öğretmensin herhalde. doğum sonrası izinlerimizi acaba aktarabilecek miyiz inşallah sorun olmaz 5 haftayı aktarabiliriz bazen düşündükçe uykularım kaçıyo . o minicik haliyle nasıl bırakıcaz onları:84:
planlarım arasında eylül sonu tatil var zaten ama eşimde bebişe bişey olmasın dioo ama baktım 40 ı çıkanlar tatile gitmiş denize girmiş bakalım artık mecburrr bekliyoozzzz(
kızlar dün 32.haftalık raporumu aldım.sekreter 37.haftayı hesaplıyayım tekrar rapor alacaksınız dedi.hesapladı 30 ağustosta ama tatil.eğer öncesinde alırsam boşa gitcek bayram tatilim.böyle bi durumu bilen oldumu ben tati bittikten sonra izne ayrılsam sorun olurmu acaba o raporda
ya kızlar çok iyiyim rahatım izne başladım derken iki gündür çok fenayım bacağımın birini basamıyorum neredeyse belim fena ağrıyor bi de karnımın altı ve bacaklarımın arası bebişim aşağı mı indi acaba hem bişeyler yapmak istiyorum hem de hiç kıpırdayasım yok... normal mi yoksa üşüttüm mü bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?