• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kızlarrr
ben hastallıkla uğraşıyorum ...kızımın önceki gün ateşi vardı 40 a çıktı ateşi arkasından bütün vücudu kabardı kaşındı iki gündür uyumuyor dr a götürdüm viral enfeksiyon dedi 3 dr da aynı şeyi söyledi ilaçlar sanırım bugün yeni tesir etti şimdi uyuyorrr kaşınması bitti inşallah çok zor yaaa Rabbim onlara dert vermesin:((

cerenimo bebiş geliyormuş sağlıkla al kucağına canım darısı bize

Çok geçmiş olsun cnm bende benim ki hasta olmasın diye sürekli dua ediyorum hava sıcak diye suyun altından çıkmıyor hayırlısı ile bir doğursak

28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm :nazar::emir_bebek:
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.:69:

Tatlım benim hormonları yine coşturdun.... Off çok duygulandım yaaa... Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayrı beden de olsanızda hiç ayrılmayın inşallah....

23 eylül canım inşallah zamanını bekler ailelerimiz çok uzaktalar eylül ortasından sonra gelecekler

canım sen de öğretmensin herhalde. doğum sonrası izinlerimizi acaba aktarabilecek miyiz inşallah sorun olmaz 5 haftayı aktarabiliriz bazen düşündükçe uykularım kaçıyo . o minicik haliyle nasıl bırakıcaz onları :59: :84:

ya kızlar çok iyiyim rahatım izne başladım derken iki gündür çok fenayım bacağımın birini basamıyorum neredeyse belim fena ağrıyor bi de karnımın altı ve bacaklarımın arası bebişim aşağı mı indi acaba hem bişeyler yapmak istiyorum hem de hiç kıpırdayasım yok... normal mi yoksa üşüttüm mü bilemedim...

kızlar perş. cuma ve pzt listeleri söylendiği kadarı ile (27-28-01)
başka birileir varsa söyleyin yazayımda cerenimo gibi karışıklık olmasın bu kez :)) 1 gün erken doğurtuyoduk valla :)

28-07-2011 perşembe
cerenimo sabah 8.30 sezeryan
venüs43..............sezeryan

29-07-2011 cuma
mgokberk sabah 8 de sezeryan

1-08-2011 pzt
hippy34 saat 11 de sezeryan

29.07.2011----sabah 8.de hastanede olucam inşallah....
yazdım seni :))

28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm :nazar::emir_bebek:
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.:69:
senide yazdım :))) yaaa böyle diyince içim bir tuhaf oldu ayrı ayrı bedenlerde
gözlerim doldu valla ayrılmaz zor olacak sanırım benim için :(

off 1 saat önce burada şiddetli bir deprem oldu 30 saniye falan sürdü ne yapacağımı şaşırdım evin içinde dolandım durdum aklıma binbir türlü şey geldi.. yalnızım bide evde.. kızlar çok kötü saniyelerdi Allah birdaha yaşatmasın kimseye beterinden saklasın.

konyada canım evet çok korktum
eteki sakin ol endişe etme
aman canım skain ol endişe etme olacagı varsa zaten olur sen y
kızlar peppermint in babası bugün hastaneden taburcu oluyormuş... ayrıca, bugünki NST si çok iyi geçmiş... :nazar::nazar::nazar:
iyi iyiy iki guzel haber :)
ya kızlar çok iyiyim rahatım izne başladım derken iki gündür çok fenayım bacağımın birini basamıyorum neredeyse belim fena ağrıyor bi de karnımın altı ve bacaklarımın arası bebişim aşağı mı indi acaba hem bişeyler yapmak istiyorum hem de hiç kıpırdayasım yok... normal mi yoksa üşüttüm mü bilemedim...
çok geçmiş olsun canım dr na bi sorsan nedenmiş acaba odemdenmi acaba :(

Merhaba,

Yeni dogum yapan arkadaslar Adamel-Lorry, [/B]saglikla bebeklerinizi buyutun.

Bugun yarin ve haftasonu dogum yapacak arkadaslar Allah bir avazda kurtarsin.

Eyeszay, bizim bebegimizin de kordonu son cekilen nst'de 15 dk. da 4 kez SIKISTIGI icin ayni gun sezeryana alindim. Sen sanslisin cunku biz 35.haftayi daha yeni bitirmistik, o yuzden hic endiselenme lutfen.

Zeynepela, hakikaten Agustos Anneleri Temmuz'da erkenden dogurmaya basladi. Bebisler saglikli olsunlar da ne yapalim artik...

SEZERYANLA ilgili olarak biz uyuduk uyandik dogum bitmisti! Sezeryandan sonra dikisli kisim bir hafta yogun agriyor, biz hastanede 3 gece kaldik ve surekli agrikesici igne yapildi. Doktorum akabinde daha 20 gun kadar filan agrim olacagini soyledi. Sezeryan yeri estetik yapiliyor artik ve dikislerin alinmasina gerek kalmiyor, kendiliginden eriyen iplerle dikiliyormus, bir arkadas sormus. Ben hala hamile goruntusundeyim! 3 aydan sonra doktorum egzersizlere baslayabilecegimi soyledi. Bu arada dikislerin oldugu kisim ve karnim sonmus bir balon gibi ve hic his yok! Bu his de yaklasik 8 ay sonra filan gelirmis, bilgilerinize arkadaslar. Sezeryan sonrasi gaz cikarmak buyuk ve yararli bir olay! Sondayi sizi bayilttiktan sonra takilmasini isteyin lutfen, ben oyle yaptim. Sonda ciktiktan sonra da sakin olaki geri taktirmayin bir arkadasim enfeksiyon kapti, wcye gitmeye kendinizi zorlayin, uflaya puflaya bir sekilde gidiyorsunuz ve gazin cikmasi icin de zaten bulundugunuz katta yuruyun diyorlar.

Herkese hayili saglikli dogumlar diliyorum, muckssssssssssss.

Son düzenleme:
yaa kızlar yaaa canım çok sıkıldı
haftasonu arkadaşlarımızla boluya gidecektik başka bir arkadaşa ki orası çok serinmiş üşüyolarmış falan bende yeşillendim tabii dr mu aradım izin vermedi topun agzındasın artık dedi
biraz canım sıkıldı ama yapacak bişey yok artık napiim annelik fedakarlık işte bir örnek daha :(

ayyy kiyamam ona benn. bakmaya doyamiyorsundur simdi degilmi? kac saat uyuyor gunde??

yaa ondan degilde inatmidir nedir hani kisin 39 atesle bile hic ilac almadim simdi bi dis agrisi icin almak zoruma gidiyor sanirim:((

altını değiştirip karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra hemen uyuyuyor..zaten ayık değil.. :9:hep uyuyuor..genelde meme saati gelince biz uyandırıyoruz....kendi çok nadir uyanıyor..genel olarak uykuda...evet çok tatlı mini minnacık...ama uğraştırıyor bazen....hele sıcaklarda emzircem diye ikimizde kan ter içinde kalıyoruz....

off 1 saat önce burada şiddetli bir deprem oldu 30 saniye falan sürdü ne yapacağımı şaşırdım evin içinde dolandım durdum aklıma binbir türlü şey geldi.. yalnızım bide evde.. kızlar çok kötü saniyelerdi Allah birdaha yaşatmasın kimseye beterinden saklasın.

canım kendin ve bebigin için sakin olmaya bak zor tabi biliyorum ama bildiğim kadarıyla büyük deprem bölgesi değil konya geçmiş gitmiş...

gecende burda oldu istanbulda..haftasonumuydu pazrtesimiydi..ben çok hisseetim.balkondaydık yemek yiyorduk..deprem başlayınca bebeğin odasına koşup bebeği kucağıma aldım..nerdeyse ağlıycam..inelim dedim eşimde inmayelim dedei daha kötü olabilir dedi..ama sen korkma arkadaşın dediği gibi iç anadolu deprem yönünden en güvenli yer....

yaa kızlar yaaa canım çok sıkıldı
haftasonu arkadaşlarımızla boluya gidecektik başka bir arkadaşa ki orası çok serinmiş üşüyolarmış falan bende yeşillendim tabii dr mu aradım izin vermedi topun agzındasın artık dedi
biraz canım sıkıldı ama yapacak bişey yok artık napiim annelik fedakarlık işte bir örnek daha :(

canım dr. bana 32. haftadan itibaren yolculuğu yasakladı....üstelik senin günün daha yakın..artık inşallah eylül ekim gibi gezeriz..havalarda serinler....

selam kizlar

gecen geceki karin agrimdan sonra pek bi sikayetim olmadi. dün de bebegimizin eksiklerini aldik biraz fazla dolastim sanirim :69: ama ne zamandir yat yat fenalik geldi. zaten doktorda korkuttu beni yatanlarda dogumun baslamasi normal günü gecebilir diye bi de gecerse 12 gün falan bekleyebilirmis aksilik olmadigi sürece :53: patlarim herhalde o yüzden biraz hareket etmem lazim. hastane cantamizda hazir artik. 4ünde doktor randevumuz var dogumla ilgili konusucaz. umarim bebegim bizi fazla bekletmez yani gününü gecirmez söyle bi 2 hafta sonra dogsa ne güzel olur :1: bende ismarlama istiyorum resmen...

olan dogumlara yetisemiyorum valla. bi kac günde arka arkaya bi sürü bebis gelicek herhalde. simdiden herkesi tebrik ediyorummm ve :nazar::nazar::nazar::nazar: diyorummm :)

altını değiştirip karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra hemen uyuyuyor..zaten ayık değil.. :9:hep uyuyuor..genelde meme saati gelince biz uyandırıyoruz....kendi çok nadir uyanıyor..genel olarak uykuda...evet çok tatlı mini minnacık...ama uğraştırıyor bazen....hele sıcaklarda emzircem diye ikimizde kan ter içinde kalıyoruz....

gecende burda oldu istanbulda..haftasonumuydu pazrtesimiydi..ben çok hisseetim.balkondaydık yemek yiyorduk..deprem başlayınca bebeğin odasına koşup bebeği kucağıma aldım..nerdeyse ağlıycam..inelim dedim eşimde inmayelim dedei daha kötü olabilir dedi..ama sen korkma arkadaşın dediği gibi iç anadolu deprem yönünden en güvenli yer....

canım dr. bana 32. haftadan itibaren yolculuğu yasakladı....üstelik senin günün daha yakın..artık inşallah eylül ekim gibi gezeriz..havalarda serinler....
planlarım arasında eylül sonu tatil var zaten ama eşimde bebişe bişey olmasın dioo ama baktım 40 ı çıkanlar tatile gitmiş denize girmiş bakalım artık mecburrr bekliyoozzzz :((

canım sen de öğretmensin herhalde. doğum sonrası izinlerimizi acaba aktarabilecek miyiz inşallah sorun olmaz 5 haftayı aktarabiliriz bazen düşündükçe uykularım kaçıyo . o minicik haliyle nasıl bırakıcaz onları :59: :84:

evet öğretmenim ben de doğum eylül oldugu için aktarabilecegimi söylediler cuma rapor alacagım devam edecegime dair.nasıl bebege bakacagımı hiç bilmiyorum tek çocugum ben o yüzden ne alt degiştirme ne giydirme ne yıkama hiçbişey bilmiorum ailelerde 20 si çıkınca gidecekler basbasa öğrenecegiz bebeğimle.saglıkla vaktinde dogsunlar inşallah

kızlar dün 32.haftalık raporumu aldım.sekreter 37.haftayı hesaplıyayım tekrar rapor alacaksınız dedi.hesapladı 30 ağustosta ama tatil.eğer öncesinde alırsam boşa gitcek bayram tatilim.böyle bi durumu bilen oldumu ben tati bittikten sonra izne ayrılsam sorun olurmu acaba o raporda

planlarım arasında eylül sonu tatil var zaten ama eşimde bebişe bişey olmasın dioo ama baktım 40 ı çıkanlar tatile gitmiş denize girmiş bakalım artık mecburrr bekliyoozzzz :((

evet 40 çıkınca mutlaka bişeyler yapmalıyız..çünkü ben şimiden bunaldım..evden çıkmıyorum...birde şu lohusa psikolojsimidir nedir..kendimi ara ara kötü hissediyorum akşamları bazen hüngür hüngür ağlıyorum....bebeğim eşim ve ailem yanımda ama ben sanki bir boşluktayım..yanımda hiç yakınım yokmuş gibiyim..inşallah en kısa zamanda atlatırım bu durumu....

kızlar dün 32.haftalık raporumu aldım.sekreter 37.haftayı hesaplıyayım tekrar rapor alacaksınız dedi.hesapladı 30 ağustosta ama tatil.eğer öncesinde alırsam boşa gitcek bayram tatilim.böyle bi durumu bilen oldumu ben tati bittikten sonra izne ayrılsam sorun olurmu acaba o raporda

ben de 1 eylül de alacagım ama o gün bayram.bir de tatili 9 gün yaparlarsa pazartesiye kalıyor ne olacak bilmiyorum

canım bende 3 gündür izne ayrıldım ve tam zamnında ayrılmışım diyorum.miğdemin ordaki kemikler ve karınımın altı ağrıyor sanki sancı geliyormuş gibi doktor gaviscon verdi üşütmüşüsn dedi günde 3 kez alıcakmışım sende istersen bir dene beni rahatlattı sorun sadece oda değil hava çok sıcak olduğundan rahat olamıyorsun sabır edicez artık doğuma kadar:=)

Back
X