evet öğretmenim ben de doğum eylül oldugu için aktarabilecegimi söylediler cuma rapor alacagım devam edecegime dair.nasıl bebege bakacagımı hiç bilmiyorum tek çocugum ben o yüzden ne alt degiştirme ne giydirme ne yıkama hiçbişey bilmiorum ailelerde 20 si çıkınca gidecekler basbasa öğrenecegiz bebeğimle.saglıkla vaktinde dogsunlar inşallah
ben de 1 eylül de alacagım ama o gün bayram.bir de tatili 9 gün yaparlarsa pazartesiye kalıyor ne olacak bilmiyorum
ben personel birimine sordun bayramdan önce al falan dedi ama 1 hafta izinimi yemiş oluyorum dedim aman ne olacak falan dediler sinir oldum.müdüre sordum bi sorun olmaz bayramdan sonra alırsın tatilde nerde bulacan dr dedi ben bi sorayım hele ogün gelsinde dedi işalh bayram sonrasında alın derlerde 1 hafta extra tatil yaparız yoksa az değil 9 günlük kayıp
zaten ilk çocuklarımız olduğu için hepimiz yeni öğreneceğiz her şeyi, onlar bizim öğretmenlerimiz olacak minik tospacıklar...Aileleriniz sırayla gelse olmaz mı canım 20 gün biri kalsa sonra diğer tarafınki gelse, hem zamanı uzatmış olursun. bi de tabi okula başlayınca bakıcı meselesi süt sağıp bırakma, meseleleri var off offf zor günler bizi bekliyo....:26:
yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama benm dr'um 17 ağustosta 37. haftam bitiyuo 15inde gel dedi bana. yani öncealabilirsin zaten üstünde tarih belirtecek şu tarihten itibaren çalışamaz die...
bildiğim kadarıyla bu 37. hafta raporu çok önemli geç verilmesi geçerli sayılmıyo maalesef.
sana tavsiyem arife günü raporunu al.
benim 5 eylülde 37. haftam bitiyo gerçi o değerlendirmeyi kendileri yapacaklarsa sorun olmaz ben her iki durumdada evde olacam üstelik sezeryan olursa bi hafta evde oturup doğuma gidecem galiba.neyse hayırlısı bide özel hastane açık olupta rapor verirlerse personel biz kabul ederiz dedi.diğer izin süresinde dr sorayım bakalım ne dicek
Ahhh canim yaaa yalniz mi hissediyorsun kendini belkide kizindan ayrilmis olmayi kabullenememe de olabilir valla bende var dn bi iki gizli agladim valla dogurunca nolcak bilmiyorum ama benim beslenme uzmanim omega 3 un lohusaliknpsikolojisinede faydasi oldugunu soyledi bir zarari yok nasilsa icsene sende belki iyi gelir ama sunu soyliim bence 7-10 gunnaraligunda bunlari atlatacaksin bence :)) sikilirsan yaz bana gousmemeiz pek mumkun olmayabilir malum seninkiler benimkiler ama merak etme canim yaa gececek hep gececegini dusun sonunda bebisinide aldin kucagina tipki sana benziyor yaaa nasilda isirmqlik masallah gizlerde acik fildir fildir :))) Canim burda hep dertlesmek icin variz unutma her zaman yaz sacmala muhim diil hepimiz ayniyiz nasilsa :)))evet 40 çıkınca mutlaka bişeyler yapmalıyız..çünkü ben şimiden bunaldım..evden çıkmıyorum...birde şu lohusa psikolojsimidir nedir..kendimi ara ara kötü hissediyorum akşamları bazen hüngür hüngür ağlıyorum....bebeğim eşim ve ailem yanımda ama ben sanki bir boşluktayım..yanımda hiç yakınım yokmuş gibiyim..inşallah en kısa zamanda atlatırım bu durumu....
ooyyyy qz kqlmis cqnim yaaa sali qllqh kurtarsin hayirli heberlerini bekliyoz :))merhaba kızlardoğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlulukla büyütmeyi nasip etsinbiz de pazartesi son kontrolümüze gittik 2 ağustos salı günü sabah 9.30 için de hastaneden randevu aldıkartık son 5-6 günümüz, son haftalar çok zormuş ya ben ilkinde bu haftaları yaşamamıştımerken doğmuştu, 39. haftadayım şimdi çooook zorlanıyorumbir de evde olsam da yatıp dinlenme imkanım pek olmuyor kızım çok hareketli sürekli ilgilenmem takip etmem gerekiyorbakalım iki çocuklu hayatta bizi neler bekliyor
Sorsana canim dr na yada onun sekreterine tlf ac icinde kalacagina ogren :)))bir de benim doktorum eylülde izne cıkacagım dedi ben raporu kimden alcağım bu durumda.sekreteri yazsa oluyor mu acaba
Sorsana canim dr na yada onun sekreterine tlf ac icinde kalacagina ogren :)))
bir de benim doktorum eylülde izne cıkacagım dedi ben raporu kimden alcağım bu durumda.sekreteri yazsa oluyor mu acaba
1.08.2011----sabah hastanede olucam inşallah....
sementa eklememişsin cnm aldığın modeli?ne renk aldın sen?
ayy cnm sorma aynı dertten yakınıyoruz neler neler sürdüm ama çok fenayım bende çatlak konusunda yayılıyoda doğumada daha var
hergün ne kadar çok farkediyo bi bilsen
cumaya doğumu olanlarda bunu yanıtalrsa olur sanırım :))[/QUO
benim cuma günü saat 9 da inşallah.Heycanla bekliyorum kızımı:)
28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.
Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Güle güle kullanın arbanızı...
Maşallah bebişine canım. 2 haftada 300 g bence az değil ortalama bir değer. O yüzden boş yere sıkma canını...
Tatlım ilk sen mi doğuracaksın aman beklesin falan derken zaman nasıl da geçti. Dualarımız seninle. İnşallah kolay bir doğum ile sağlıkla oğluna kavuşursun...
Canım geçmiş olsun. Umarım şuan geçmiştir ağrısı. Bu arada senin dönmen ile bebeğin dolanması orantılı değil. Rahat uyu tatlım.
Maşallah kızına
Hihihi! Bu da ilginmiş. Tatlım nasıl üşümeyi başarıyorsun bütün gece 18 derecelik klimanın tam altında yatıyorum tenim serinlemiyor bile. İmrendim şimdi sana...
Buarada pedler mens. için değil. Doğum sonrası hafif de olsa kanama oluyor rahim kendini toparlayana kadar. O sebeple ped koyun diyorlar. Doğum sonrası mens. başlangıcı 3. ay ile 1 yıl sonrasına kadar değişebiliyor. Umarım bizimkiler 1 yıl sonra olurçünkü ben de hiç özlemedim mens olmayı...
Dualarımız seninle... Ama olumsuz düşünceler getirme aklına... Biliyorsun ki o testler sadece ve sadece istatistiki veriler. Kesinlikleri yok ve büyük ölçüde de belirtilen riskler çıkmıyor. Sende de çıkmayacak umarım...
bence hastanede tv olayını mümkünse iptal et. Gerçi bir defa duydularsa zor olacaktır.. Gerçi herhalde odaya girmezler... Yasaktır diye düşünüyorum. Çünkü bebek için de uygun olmaz. Olmazsa Alex. kapıda röportaj verir...
Maşallah bebişine tatlım
selamlar kızlarrr
ben hastallıkla uğraşıyorum ...kızımın önceki gün ateşi vardı 40 a çıktı ateşi arkasından bütün vücudu kabardı kaşındı iki gündür uyumuyor dr a götürdüm viral enfeksiyon dedi 3 dr da aynı şeyi söyledi ilaçlar sanırım bugün yeni tesir etti şimdi uyuyorrr kaşınması bitti inşallah çok zor yaaa Rabbim onlara dert vermesin(
cerenimo bebiş geliyormuş sağlıkla al kucağına canım darısı bize
altını değiştirip karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra hemen uyuyuyor..zaten ayık değil..hep uyuyuor..genelde meme saati gelince biz uyandırıyoruz....kendi çok nadir uyanıyor..genel olarak uykuda...evet çok tatlı mini minnacık...ama uğraştırıyor bazen....hele sıcaklarda emzircem diye ikimizde kan ter içinde kalıyoruz....
gecende burda oldu istanbulda..haftasonumuydu pazrtesimiydi..ben çok hisseetim.balkondaydık yemek yiyorduk..deprem başlayınca bebeğin odasına koşup bebeği kucağıma aldım..nerdeyse ağlıycam..inelim dedim eşimde inmayelim dedei daha kötü olabilir dedi..ama sen korkma arkadaşın dediği gibi iç anadolu deprem yönünden en güvenli yer....
canım dr. bana 32. haftadan itibaren yolculuğu yasakladı....üstelik senin günün daha yakın..artık inşallah eylül ekim gibi gezeriz..havalarda serinler....
selam kizlar
gecen geceki karin agrimdan sonra pek bi sikayetim olmadi. dün de bebegimizin eksiklerini aldik biraz fazla dolastim sanirimama ne zamandir yat yat fenalik geldi. zaten doktorda korkuttu beni yatanlarda dogumun baslamasi normal günü gecebilir diye bi de gecerse 12 gün falan bekleyebilirmis aksilik olmadigi sürece patlarim herhalde o yüzden biraz hareket etmem lazim. hastane cantamizda hazir artik. 4ünde doktor randevumuz var dogumla ilgili konusucaz. umarim bebegim bizi fazla bekletmez yani gününü gecirmez söyle bi 2 hafta sonra dogsa ne güzel olur bende ismarlama istiyorum resmen...
olan dogumlara yetisemiyorum valla. bi kac günde arka arkaya bi sürü bebis gelicek herhalde. simdiden herkesi tebrik ediyorummm vediyorummm :)
planlarım arasında eylül sonu tatil var zaten ama eşimde bebişe bişey olmasın dioo ama baktım 40 ı çıkanlar tatile gitmiş denize girmiş bakalım artık mecburrr bekliyoozzzz(
merhaba kızlar
doğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
biz de pazartesi son kontrolümüze gittik
2 ağustos salı günü sabah 9.30 için de hastaneden randevu aldık
artık son 5-6 günümüz, son haftalar çok zormuş ya ben ilkinde bu haftaları yaşamamıştım
erken doğmuştu, 39. haftadayım şimdi çooook zorlanıyorum
bir de evde olsam da yatıp dinlenme imkanım pek olmuyor
kızım çok hareketli sürekli ilgilenmem takip etmem gerekiyor
bakalım iki çocuklu hayatta bizi neler bekliyor
Kizlar suan koffordeyim son agdamiz bitti 7 dk da :))) ama kizim cok hareketli ayaklarim suda pedikur yaptiricamnama tirstimda bisi olurmu diye dr m da izin vermedi yaa bboluya gitmemeamaaannn diiim Amanhazir degilim kizim benden ayrilinca bosluk hissimnolqcak sanki ama cok da merak ediyorum aslinda ayyy cok garip bir psikoloji kendimi haziliimndiom ama neye ne zaman ?????....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?