2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
doğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

biz de pazartesi son kontrolümüze gittik
2 ağustos salı günü sabah 9.30 için de hastaneden randevu aldık
artık son 5-6 günümüz, son haftalar çok zormuş ya ben ilkinde bu haftaları yaşamamıştım
erken doğmuştu, 39. haftadayım şimdi çooook zorlanıyorum
bir de evde olsam da yatıp dinlenme imkanım pek olmuyor
kızım çok hareketli sürekli ilgilenmem takip etmem gerekiyor
bakalım iki çocuklu hayatta bizi neler bekliyor

zaten ilk çocuklarımız olduğu için hepimiz yeni öğreneceğiz her şeyi, onlar bizim öğretmenlerimiz olacak minik tospacıklar...Aileleriniz sırayla gelse olmaz mı canım 20 gün biri kalsa sonra diğer tarafınki gelse, hem zamanı uzatmış olursun. bi de tabi okula başlayınca bakıcı meselesi süt sağıp bırakma, meseleleri var off offf zor günler bizi bekliyo....:26:

ben de 1 eylül de alacagım ama o gün bayram.bir de tatili 9 gün yaparlarsa pazartesiye kalıyor ne olacak bilmiyorum

ben personel birimine sordun bayramdan önce al falan dedi ama 1 hafta izinimi yemiş oluyorum dedim aman ne olacak falan dediler sinir oldum.müdüre sordum bi sorun olmaz bayramdan sonra alırsın tatilde nerde bulacan dr dedi ben bi sorayım hele ogün gelsinde dedi işalh bayram sonrasında alın derlerde 1 hafta extra tatil yaparız yoksa az değil 9 günlük kayıp

yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama benm dr'um 17 ağustosta 37. haftam bitiyuo 15inde gel dedi bana. yani öncealabilirsin zaten üstünde tarih belirtecek şu tarihten itibaren çalışamaz die...
bildiğim kadarıyla bu 37. hafta raporu çok önemli geç verilmesi geçerli sayılmıyo maalesef.
sana tavsiyem arife günü raporunu al.

bakıcı meselesi en zorun ben burda mümkün değil birini bulup bırakamam ne yapacagımı bilmiyorum o yüzden.keşke annem yanımda olsaydı en azından aramızda 1800km olmasaydı.a
aileler o sıralamayla gelmiolar maalesef kayınvalidem 39.haftamda gelecek annem 40.haftada.annem calıştığı için mecburen öyle izin alabildi kayınvalidem de bayramdan sonra ancak gelebiliyor ve uzun süre kalamam diyor annem gelince birkaç gün sonra giderim diyır annem de 15 gün izin alabildi yani ancak 20si çıkana kadar gibi görünüyor.izinlerle falan ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum ikinci döneme kısmet nasip artık

benim 5 eylülde 37. haftam bitiyo gerçi o değerlendirmeyi kendileri yapacaklarsa sorun olmaz ben her iki durumdada evde olacam üstelik sezeryan olursa bi hafta evde oturup doğuma gidecem galiba.neyse hayırlısı bide özel hastane açık olupta rapor verirlerse personel biz kabul ederiz dedi.diğer izin süresinde dr sorayım bakalım ne dicek

bir de benim doktorum eylülde izne cıkacagım dedi ben raporu kimden alcağım bu durumda.sekreteri yazsa oluyor mu acaba

Ahhh canim yaaa yalniz mi hissediyorsun kendini belkide kizindan ayrilmis olmayi kabullenememe de olabilir valla bende var dn bi iki gizli agladim valla dogurunca nolcak bilmiyorum ama benim beslenme uzmanim omega 3 un lohusaliknpsikolojisinede faydasi oldugunu soyledi bir zarari yok nasilsa icsene sende belki iyi gelir ama sunu soyliim bence 7-10 gunnaraligunda bunlari atlatacaksin bence :)) sikilirsan yaz bana gousmemeiz pek mumkun olmayabilir malum seninkiler benimkiler ama merak etme canim yaa gececek hep gececegini dusun sonunda bebisinide aldin kucagina tipki sana benziyor yaaa nasilda isirmqlik masallah gizlerde acik fildir fildir :))) Canim burda hep dertlesmek icin variz unutma her zaman yaz sacmala muhim diil hepimiz ayniyiz nasilsa :))) ooyyyy qz kqlmis cqnim yaaa sali qllqh kurtarsin hayirli heberlerini bekliyoz :))

Kizlar suan koffordeyim son agdamiz bitti 7 dk da :))) ama kizim cok hareketli ayaklarim suda pedikur yaptiricamnama tirstimda bisi olurmu diye dr m da izin vermedi yaa bboluya gitmeme amaaannn diiim Amanhazir degilim kizim benden ayrilinca bosluk hissimnolqcak sanki ama cok da merak ediyorum aslinda ayyy cok garip bir psikoloji kendimi haziliimndiom ama neye ne zaman ?????....

Sorsana canim dr na yada onun sekreterine tlf ac icinde kalacagina ogren :)))

Cuma 32.hafta raporumu almaya gideceğim zaten eğer çakışıyorsa raporu pazartesi gidip alırım olmazsa.bence yola çıkma artık çok ilerlemiş sonuçta benim baştan beri yol yasağım var gidemiyorum ama bebeğimin 40 ı çıkınca ver elini izmir-istanbul.bilet bile aldım inşallah sağlığımız keyfimiz yerinde olur o zaman

bir de benim doktorum eylülde izne cıkacagım dedi ben raporu kimden alcağım bu durumda.sekreteri yazsa oluyor mu acaba

oluyo bana 32.haftalık raporu sekreter verdi dr yanına bile gitmedim hem hast.müdürü hem dr kaşesini vermiş ikisinin yerine atıp gönderdi :)

ayy pardon canım ya bu model canım benımkiii

kızlar nasılsınz,kastamonu bile sıcaktan kavruluyorsa diğer arkdşların vay haline...
gelişimci canım,aylardır hamilelklerimzden bahsederken bak doğurdun bebişin nerdeyse bir haftalık bile oldu...zaman çok çabuk geçiyor çok, kimseyi kırmayıp üzmemek lazım...
lohusalk pskolojiside zor derler ama senın ağır geçmemiş maşallah bir iki ağlmktan bişe olmaz canım, bak dünyalar güzeli kızın yanında..doğum yaptın burayıda hiç boş bırakmıyrsun diğer kızlardan havadislşer getiriyorsun ya bize bu beni cesaretlendiriyor

kızlar kusura bakmayın girmedım bırturlu basım bıraz kalabalıktı bıde ne zaman gırmek ıstesem ya alt degıstırmek yada emzırmek zorunda oldugumdan acamadım pc yı

kısacası dogum hıkayemı paylasım :

perşembe gunu denıze gıdıcem demıstım hatırlarsanız
denıze gıttık ama gırmedım sadece ayaklarımı soktum ama 2 -3 gundur kasılmam ve agrılarım vardı o günde adet sancısı gıbı sancılarım oldu

gece 2 gıbı wc ye gıttıgımde kahverengı akıntım oldugunu farkettım belkı gecer dıye düşünüp yattım 1 saat sonra tekrar aynı.. böyle böyle sabaha kadar devam etti sabah 8 sulu bı akıntım oldu
esım panık yapmasın dıye gece ona bısey dememıstım uyandırdım dr gıtmemız lazım dedım nıe annemı aradım oda hemen gıdelım dedı
neyse saat 10 gıbı dr daydım dr hemen bakalım acılman varmı dedı acılmam yokmus ama muayene ederken duyum geldı 1 dk sonra foşş hemen hemen hepsi gitti diyebılırım
dr um riske atamam hemen hazırlan 12:30 da sezeryandasın dedı alalaecele sezeryana alındım 12:40 gıbı oğlum dünyaya geldı 1 :30 gıbı ben odama geldım
sonrası büyük mutluluk ve telaşe bıldıgınız gıbı
sımdı aklıma gelenler bunlar
firar ettı oglum durmadı ıcerde
3340 gr 51 cm dogdu 36+2 de

aklıma gelen bunlar duanda bı ara tecrubelerımı baylasırım sızınle vakıt bulursam

sormak ıstedıklerınızı ozelden yazın cevaplarım

hepınız allaha emane tolun hayırlı dogumlar hepınıze

aman yahu aglattin bizi simdi kocisle.

yaa sorma ben zaten kendimi bildim bileli usurum. sicaklar benide basiyor sizin gibi dayanilmaz ama klimayida sabaha kadar acinca vucud isimmi dusuyor ne usuyorum. bu arada onlar daha cok benle ilgili. simdi burda bu ezel, dudaktan kalbe, aci hayat, menekse ile halil hepsi ayri kanalda oynuyor insanlar sabahtan aksama turk dizilerini izliyorlar ya. ondan heralde oyle bir merak soz konusu bizede.

ay kiyamam bide hamilelik. gecmis olsun jnm.

aman allahim bakip seyretmeye doya,iyorsunuzdur. yaa inanilmaz bisey gercekten. ben napicam heyecandan hic bilmiyorum.

canim benim en son kontrolunde ne oldu kacirdim ben. artik yuru hareket et dedimi doktor.

planlarım arasında eylül sonu tatil var zaten ama eşimde bebişe bişey olmasın dioo ama baktım 40 ı çıkanlar tatile gitmiş denize girmiş bakalım artık mecburrr bekliyoozzzz (

valla biz daha bi haftalikken gidicez tatile. burda ole 40 i ciksin bilmemne beklemiyorlar.

seninle gunlerimiz ayni sanirim benimde 2 agustosta baslaticaklar dogumu.

haha kuaforden canli yayin. acitmadimi yahu agda.

kızlar acilinden iki soruya cevap bekliyorum sizden..

birincisi vita malt içeceğini bugünden içim mi ? süt artırıcıymış ya..

ikincisi 1 ay önce sancım vardı o panikle ağdaya gittim..ama bebek yarın gelicek :) e tüyler de çok çıkmamış kısacık
ne yapayım şimdi ?
ağdacıya gidim mi ? traş bıçağı ile çözeyim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…