• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum olacak ama iyi boyadı yüzümü ben kendimi tanıyamıyorum aynada bu kim ya der oluyorum inşallah dediğin gibi gider yoksa çok sinir bozucu yüzüm harita gibi

gidecektr mutlak cnm.hormonlardan neremızın seklı semalı degısmedık.analık duygusu boyle olusuyor demekkı senı doğurana kdr neler cektım dıorlar ya analarımız haklıymıs:) gonlunu ferah tut cnm stresle tetıkleme hormonlarını

evet haklısınız çirkinlik moduna girdim iyice çıkmam lazım moral oldunuz kızlar çok sağaolun oh be rahatladım

aynen dıger arkdsn dedıgı gııbı catı acılıyor.bendede olyr ara ara.sanırım sızın kdr uzun surelı deıl 10sn falan snra gecıyor.ama su dıkktmı cektı bundan 2hafta oncesıne kdr daha az haraket ederdı smdı ayn anda sağdan soldan ıcımde baloncuklar patlyor gıbı olyr kıpır kıpır onunda cıkası var galıba:=)

benimde öyle ya çok hareketli ve canımı çok acıtıyo ve şu anda altım çok acıyo yatmakta yastıkta işe yaramıyo

benim eşim de beni beğenmediği bombasını patlattı bu akşam çok moralim bozuldu doğumdan sonra spor yap zayıfla şeklin düzelsin dedi dedim tipim mi kayık neyim var kolların sarkıyor yaşın da ilerliyor dedi şoktayım ben 3 hafta önce tartıldım şimdiye kadar 3 kilo almışım ve beğenilmiyorum psikolojim bozuldu yaaaa.makyaj vs yapmıorum lekelenme olmasın diye saçımı boyamadım bebeğe gecer diye sonrası var diyorum kendime.tipsiz olmusum ya.

evet haklısınız çirkinlik moduna girdim iyice çıkmam lazım moral oldunuz kızlar çok sağaolun oh be rahatladım

cnm ben doğuma gıderken makyaj malzemelerımden sadece goz kalemı gozaltı kapatcsnı ve goz kalemımı alıcam ve gırmeden yapmayı dusunuyorum.cıktıgımda yapacak gucum ve fırsatım olmıcaktr.ama mutlaka yapıcam.hastanede doğuma hazırlık kıtapcıgındada okudum bunlardan soz edyrdu bıraz kendınızı şımartmak guuzel gorunmek sızınde hakkınız baslıgı altında.bence cok haklılar solmuş yuzumuzu renklendırmek gerek bence.fotolardada bebegımızle guzel gorunelım dımı.saçım dalgalı kıvırcıga yakın ama ben duzlıcem sacımı bebegımı emzırırken rahat toplayabıleyım dıye.kıvırckkn cok kabarıyor cunku.

benim eşim de beni beğenmediği bombasını patlattı bu akşam çok moralim bozuldu doğumdan sonra spor yap zayıfla şeklin düzelsin dedi dedim tipim mi kayık neyim var kolların sarkıyor yaşın da ilerliyor dedi şoktayım ben 3 hafta önce tartıldım şimdiye kadar 3 kilo almışım ve beğenilmiyorum psikolojim bozuldu yaaaa.makyaj vs yapmıorum lekelenme olmasın diye saçımı boyamadım bebeğe gecer diye sonrası var diyorum kendime.tipsiz olmusum ya.

sıkma canını tatlım bunun sonrasıda var doğumdan sonra bi kuaför yaparsın eşinin aklını başından alırsın yine sıkma canını

ohooooo 3 kiloya mı laf yapıyor eşiniz.bizimkiler bizi kapının önüne koysun o zaman :1: aa tek başıma mı yaptım çocuğu diyin ne olacak.benimki de alttan alttan veriyo gazı.bu kilolar gidecek dimi doğunca diyo :33: ama beğenmiyorum derse ben onu iki kere beğenmem,aaa :52:

3kılomu almıssın masallah.tam olrk kaç haftalksın?eşin haltetmıs 3kıloda ınsan ne kdr degıseblrkı.göbeklı falansa sen kendı gobegıne bak de onu gıcık et:) bence sna takılmıstır ttlm ınsan hassas olyr hamılelıkte.bnmkı kılomdan memnun eskıden zayıftım daha etlı ıstyrdu a smdı ıstdg gıbı oldm ama selulıtler cıktı oda krem alcam dedım al al dedı spora gtcm dogmdan sonra dedım gıt dedı selulıtlı kalsam memnun kalmıcak.versekte onlar tasısa bebeklerımızı ne hale gelırlerdı kımbılr:)

ohooooo 3 kiloya mı laf yapıyor eşiniz.bizimkiler bizi kapının önüne koysun o zaman :1: aa tek başıma mı yaptım çocuğu diyin ne olacak.benimki de alttan alttan veriyo gazı.bu kilolar gidecek dimi doğunca diyo :33: ama beğenmiyorum derse ben onu iki kere beğenmem,aaa :52:

heyt beee yürüüüü kim tutar seni harikasın valla alkışlıyorum senii:46::46::46::46:

makyajla ne alakası var lekelenmenın ınan bılmyrm ben makyaj yapyrm bı goz kalemı rımel kapatıcı baskada bısı kullnyrm leke fln olmadıkı.yap ttlm okdr salma kendını

bu kadar yıldır beraberiz bomba oldu bana resmen.ben onu herhaliyle beğeniyorum

3kılomu almıssın masallah.tam olrk kaç haftalksın?eşin haltetmıs 3kıloda ınsan ne kdr degıseblrkı.göbeklı falansa sen kendı gobegıne bak de onu gıcık et:) bence sna takılmıstır ttlm ınsan hassas olyr hamılelıkte.bnmkı kılomdan memnun eskıden zayıftım daha etlı ıstyrdu a smdı ıstdg gıbı oldm ama selulıtler cıktı oda krem alcam dedım al al dedı spora gtcm dogmdan sonra dedım gıt dedı selulıtlı kalsam memnun kalmıcak.versekte onlar tasısa bebeklerımızı ne hale gelırlerdı kımbılr:)

ben çok zayıfım kiloda almadığım halde çok şu anda 46 kiloyum popoşumda selülit var eşim bir iki kere dedi o kadar hoşuna gitmiyosa doğumdan sonra krem al dedim benim için sakıncası yok gidersede olur gitmezsede dedi

makyajla ne alakası var lekelenmenın ınan bılmyrm ben makyaj yapyrm bı goz kalemı rımel kapatıcı baskada bısı kullnyrm leke fln olmadıkı.yap ttlm okdr salma kendını

ben çok beyaz tenliyim normalde toz fondoten kullanıyorum günlük hayatımda ama hamileliğim de bıraktım lekelenme olmaması için.göz makyajı baştan beri yapamıyorum hamilelikle birlikte göz alerjisi oluştu hemen kızarıyor doğumdan sonra gecermiş

Kızlar herkese salam,

Biz doktordan yeni geldik sayılır...Haberler kötü değil ama benim moralim bozuldu, bir müddet ağlamadan sonra şimdi daha iyiyim.
Bu son kontrolümüzdü doktor haftaya salı-çarşamba gününe planlamıştı doğumu. Ama suyum azalmaya başlamış, bundan sonra da yavaş yavaş azalacak dedi doktor. ara ara tansiyonum 13'lere çıkıyordu bir de ayak bileklerim de iyice şişince beklemeyecez cumartesi 38+0 oluyo, o zaman alacaz dedi. Gebelik zehirlenmesinden de süphelendi, idrar tahlilinde protein çıkmadı allahtan.
Ben eşim yok, pazartesi gelebilecek izin durumları sıkıntıda fln dedim ama, daha fazla bekleyip seni de bebeği de riske atmaya gerek yok dedi, son konrolden bu yana kilosunda da değişim yok. Zaten küçük bir bebek takip ettiğimiz 38e kadar zorladık, bundan sonrası boşuna riske girmek olur dedi ve cumartesi de diretti.
Benim moralim çok bozuldu tabi, eşim olmayacak diye ağlaya ağlaya onu da aradım. O da ben ne yapıp edip gelirim merak etme sen dedi. Yarına ayarlamış sanırım gelecek galiba beni kandırmıyorsa:((
Bizden böyle 23 temmuz da doğuma gidiyorum...Dualarınızı eksik etmeyin, inşallah kuvoze gerek kalmadan getiririz kızımızı eve...

Canım üzülme diyemeyeceğim ilk etapta insan doğal olarak stres yapar ama bence eşin böyle bir durumda yalan söylemez. Cumartesi günü yanında olacağına kesinlikle inanıyorum. Diğer taraftan güzel yönünden bak olaya cumartesi günü güzel yavrunu kucağına alıp çok çok iyi bakacaksın ona. Rahmindekinden daha hızlı büyüyüp gelişecek. Senin için dua edeceğim.

kizlar yaaa benim kasilmalarim oluyo 1 saattir 30-40 sn sürüyo ama 4-5 dk da bi karnim tas gibi oluyo ve alt tarafa dogru cekiyo gibi oluyooo cooook korkuyorum ya simdi dogurmak istemiyorum. hastaneye de gitmek istemiyorum eger gidersem dogum sancisi olmasa bile beni doguma kadar yatirirlar :((((

Tatlım bence doktorunu aramalısın.

mrb kızlar acil sorum olcak ikili testte ultrasonla karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor lütfen hemen cevaplanırsa çok sevinirim

Back
X