2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ağustos annesi olamıycam, bebeğim düşmüş. Bir gün önce gördüğümüz kesesi bile yoktu.

canım üzülme ne olur..benim doktorum ilk 3 ayda düşen bebkler için çok endişelenmemek lazım sağlıksız olanlar düşer demişti..inşaallah Rabbim birdaha göstermez..sağlıklı bebişlerini alırsın kucağına

yok kayınvalidemler çok mutlu oldular.zaten evlendiğimz ilk ayı dediler bebek diye.6.ayda oldu.çok .bide kaynım hergün içiyor.içki parasını nerden buluyor anne babasının maaşını yiyerek.sonrada sıkışıyorlar.bende gönderttirmiyorum.sonuçta öğrenci olsa her ay düzenli göçnderelimde 34 yaşında işsiz bir alkolik...çeyiz bile yapmamışlardı.eşimle görümcem hep hazır aldı çeyizi sonra annemlerede onlar yapmış dedim.düşün havlular bile kenarsızdı.düz bildiğin havlu işte.bütün parayıda biz ödedik çeyiz parasını kendi paramla aldım ne acı.bunu hiç unutmayacağım

canım çok üzüldüm.allah sabır versin.seni en çok ben anlarım bende 3 yıl düşünmedim bebk tam düşündüm.dış gebelik yaşadım 1 ay hastanede kaldım ve bebği en son açık ameliyatla aldılar.bu sfeer çok büyük bir bebek isteği oldu.6 ay sonra tekrar hamile kaldım.herşey yolunda giderken ölesine kontrole gitmiştim.bebğin kalbi durdu deiler..İnşşalh bir dahakine sağlıklı gebelik yaşarsın canım...

böyle kadınlara sinir olurum allah sabır versin........açıkcası 1 kaşık suda boğasım gelir.

İnşallah canım. 3 yıl öncede düşük yapmıştım 8 haftalıkken. Onun nasıl düştüğünü biliyodum hissetmiştim.Parça düşmüştü bunda hiç bi parça vs bişey olmadı ben akşam hala bebeğim var diye gittim hastaneye. Doktorumun iyi dediği tek şey kürtaja gerek olmamasıymış.İlaç yazdı iki tane daha almadım.3 ay korun dedi. Ben korunmıycam istiyorum artık bebişimi

3 yıl önce yaptığn düşükte kürtaj oldun mu? benim ilk gebeliğim kimysal gebelikle sonuçlandı.banada 3 ay korun dedi.3 ay korunmaya çalştık.

3 yıl önce yaptığn düşükte kürtaj oldun mu? benim ilk gebeliğim kimysal gebelikle sonuçlandı.banada 3 ay korun dedi.3 ay korunmaya çalştık.

3 yıl öncekinde kürtaj oldum bir günde hastanede kaldım.;Onda 6 ay korun demişlerdi bir ay korunmuştuk sadece ama bebişte olmamıştı.

ay sizin durumlar fena :S bende ne görümce ne elti var tek çocuk eşim :) kayınvalidemde burda değil avşa adasında yaşıyor gerçi burdada olsa kesinlikle karışmaz bana arkadaş gibiyizdir geçen gün okuyorum burda yazık ya ne kaynanalar var allah kolaylık versin walla beni el üstünde tutuyorlar

canım 3 ay ara vermen lazım rahmin dinlenmesi lazım allah korusun yine sağlıksız olur bebişin ben 1 ay korunmuştum sadece kimyasal gebelik geçirdim dinlendirmen gerekir vücudunu

Canım geçmiş olsun, doktorunun dediği gibi sağlıksız ise ne olursa olsun düşüyor. Herşeyde bir hayır vardır. En kısa sürede sağlıklı bir hamilelikle bu heyecanını tekrar yaşamanı diliyorum.

canım 3 ay ara vermen lazım rahmin dinlenmesi lazım allah korusun yine sağlıksız olur bebişin ben 1 ay korunmuştum sadece kimyasal gebelik geçirdim dinlendirmen gerekir vücudunu

bilmiyorumki tatlım ya şuan çok üzgünüm belki ondan ama eve giresim gelmiyo. Evin her yeri iplerle örgülerle dolu ben daha 2,5 haftalıkken öğrenmiştim yani örgüler vs bi sürü şeyler yapmıştım ve hala yapıyodum. Hatta dün eve giderken battaniyesi için ip alıp başlamıştım bile. Çok hazırlamıştım kendimi:85:

canım ya keşke almasaymşsın..eşin eve girip toplasın herşeyi gözünden kaldırsın.bende okadar hevesleniyorumki birşeyler alıp yapmaya ama almayacağm diyorum 6-7 aylık olmadan önce.sadece dün kendime hamile pantolonu baktım kotlarım sıkıyor belimi

ah canım benim bende kaybettim bebeğimi anlıyorum seni ama dediğim gibi ne kara ara verirsen o kadar iyi senin için sen bayağı erken başlamışın inan ben daha ben dün söyledim henüz ailelr dışında kimse bilmiyor tek bir iğne bile almıyorum henüz allah korusun bişey olsa o psikolojiden insan zor kurtulur bunlarda insanı çok yıpratıyor allah kolaylık versin canım sen üzme kendini inan bende çok yıpratıyordum kendimi sonra amann kısmetimde varsa olur dedim bak 2. ayım bitti seninde olucak inş. ama moral çok önemli tamam mı canım

Canım doktorlar 6 aylık olana kadar bişey almayın diyorlar. Sonra hayal kırıklığı yaşanıyor...

Sağolun kızlar.Size hayırlı doğumlar hayırlı bebişler inşallah.

Nazlıcım çok üzgünsün anlayabiliyorum, büyük bir hayal kırıklığı yaşadın. Ancak toparlamalısın kendini... 3 ay mutlaka ara vermelisin, rahim dinlenmeli, sakın korunmamazlık etme. Hata edersin canım ve Allah korusun yine hayal kırıklığı. Acele etme canım. Önce psikolojini düzelt. Gerekirse psikoloğa git..

nazlı arkadaşım bilmiyorum yarana merhem olabilirmiyim ama bende üç düşük yaptım şimdi ise 5 aylık bir oğlum var bende 2010 ağustos annesiyim rabbim istedikten sonra olur herşey hayırlısı böyleymiş de hiç tatlı canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…