kızlar ben şimdi yarın kalp atışını duyarım dimii 6+4 olcak yarın doktor duyucaz dedi ama :26:
merhaba arkadaslar,
nasilsiniz, nasil gidiyor hamilelik.
beni epey zorlamaya basladi. istahim sifir. hicbisey yiyemiyorum. kusma ve bulanti yok ama yemeklerden tiksiniyorum,
bir de asiri bas donmesi var,
siz de durumlar nasil ??
slm arkadaşlarr..benimde geçen hafta kanamam olmuştu..benim tüp bebekle bebişim tutunduğu için ilk günden bu yana hep progesteron kullandım ve ilk zamanlar iğne iken jele geçtim 15 gündür..kanaması olan arkadaşlar sizlere doktorunuz verdimi progesteron desteği ne kullanıyorsunuz...
merhaba arkadaşlar ben de kısmetse ağustos sonunda anne olucam. kan pıhtılaşmasından dolayı daha önce kaybım olmuştu.. şimdi 6+3 te kalp atımlarını gördük inşallah hayırlısıyla devam eder..
yalnız ultrasonda size 1mm yazıyo biraz kafam takıldı bilgisi olan var mı..bide 8.3 cm yazıyo bi yerde 17 ocakta da kontrolum var kan pıh. dolayı erken gitcem biraz..
bu arada ben de iştahsızım eskiden kalori hesabı yapardım şimdi yesemde olur yemesem daha iyi gibi geliyo..
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin:))
bende bugün gittim doktora 7 haftalık 8 mm boyu
bu aralar bulantım çok fala bende hiç bişey yiyemiyorum
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin:))
bende bugün gittim doktora 7 haftalık 8 mm boyu
bu aralar bulantım çok fala bende hiç bişey yiyemiyorum
Günaydın kızlar....
ilk hamişliğimde dr ilk 3 ay yemek için zorlama bebiş zaten
senin vücudundan besleniyor çok zorlarsan ileriki dönemde yemen gerekirken tiksinirsin demişti
3 aydan sonra dikkat etmen lazım o zaman yediklerinden de beslenecek diye
3.aydan sonra bulantılar azalacağı için inş.daha iyi beslenicez
bende çok kötü birşey yiyemiyorum :-((
cnm arkadaşım al bendende o kadar hamiş kalmadan önce güzel kahvaltımı yapardım ondan sonra güzel öğle yemeğimi yerdim arada çikolatalar bisküviler gırla giderdi akşama yemeğede eşimi zor beklerdim çok acıkırdım yani ama şimdi nerdee sabah cnm kahvaltı istemiyo öğle yemeği nerdee gözüm bile görmüyo akşamada zorla yiyoruz az bişi canım istemiyo hiç bol su içiyorum bulantım oluyo gün içinde ama istifra yok daha hiç bulantım oluncada çubuk kraker yiyorum öyle..daha çok strese giriyorum normal hayattayken bol bol yiyodum aslında şimdi yemem gerekirken bebişime fayda olsun diye ama zorlayamıyorumda kendimi bakalım bu durum ne zamana kadar devam edecek...
Merhaba kızlar,
Ben 10 kasımda regl oldum daha sonra 20 kasımda minikten bir akıntı gibi kanamam olmuştu 15-20 gün önce adetim geçmeden test yapmıştım ve çift çizgiydi kan tahlilinde 15,05 çıkmıştı cuma günü tahlili yeniledik 1222 çıktı. Bugün hafif kahverengi kumlu gibi akıntım var ve belim çok ağrıyo doktorum 5-6 haftalık demişti zaten. Kötü bişey olmamasını diliyorum daha önce düşük yapmıştım çünkü. Bende ağustos annesi olucam allahın izniyle inşallah....
merhaba arkadaşlar ben de kısmetse ağustos sonunda anne olucam. kan pıhtılaşmasından dolayı daha önce kaybım olmuştu.. şimdi 6+3 te kalp atımlarını gördük inşallah hayırlısıyla devam eder..
yalnız ultrasonda size 1mm yazıyo biraz kafam takıldı bilgisi olan var mı..bide 8.3 cm yazıyo bi yerde 17 ocakta da kontrolum var kan pıh. dolayı erken gitcem biraz..
bu arada ben de iştahsızım eskiden kalori hesabı yapardım şimdi yesemde olur yemesem daha iyi gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?