2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı akşamlar kızlar
tülay (tylon) dr a gitmiş dr rapor vermiş dikkat et yat dinlen demiş bebğin kalp atışlarını duymuşlar bebek gayet iyi demiş
meraklanmayın dedim
bu arada benim de lekelenmem var sağlıkla geçirseydik şu riskli dönemleri inşallah ben ilk hamileliğimde tüp bebekti bi de 15 hafta yatmıştım inşallah bunda yatmak zorunda kalmam

slm arkadaşlarr..benimde geçen hafta kanamam olmuştu..benim tüp bebekle bebişim tutunduğu için ilk günden bu yana hep progesteron kullandım ve ilk zamanlar iğne iken jele geçtim 15 gündür..kanaması olan arkadaşlar sizlere doktorunuz verdimi progesteron desteği ne kullanıyorsunuz...

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz, nasil gidiyor hamilelik.

beni epey zorlamaya basladi. istahim sifir. hicbisey yiyemiyorum. kusma ve bulanti yok ama yemeklerden tiksiniyorum,

bir de asiri bas donmesi var,

siz de durumlar nasil ??

cnm arkadaşım al bendende o kadar hamiş kalmadan önce güzel kahvaltımı yapardım ondan sonra güzel öğle yemeğimi yerdim arada çikolatalar bisküviler gırla giderdi akşama yemeğede eşimi zor beklerdim çok acıkırdım yani ama şimdi nerdee sabah cnm kahvaltı istemiyo öğle yemeği nerdee gözüm bile görmüyo akşamada zorla yiyoruz az bişi canım istemiyo hiç bol su içiyorum bulantım oluyo gün içinde ama istifra yok daha hiç bulantım oluncada çubuk kraker yiyorum öyle..daha çok strese giriyorum normal hayattayken bol bol yiyodum aslında şimdi yemem gerekirken bebişime fayda olsun diye ama zorlayamıyorumda kendimi bakalım bu durum ne zamana kadar devam edecek...

evet canım banada o ilacı verdi. 1 hafta kullandım kesmişti ama son gün yine kanamam oldu 1 haftada iğne kullandık progynex diye. şimdi iyiyiym ama 1 ay yine ilaca devam edicez

merhaba arkadaşlar ben de kısmetse ağustos sonunda anne olucam. kan pıhtılaşmasından dolayı daha önce kaybım olmuştu.. şimdi 6+3 te kalp atımlarını gördük inşallah hayırlısıyla devam eder..
yalnız ultrasonda size 1mm yazıyo biraz kafam takıldı bilgisi olan var mı..bide 8.3 cm yazıyo bi yerde 17 ocakta da kontrolum var kan pıh. dolayı erken gitcem biraz..

bu arada ben de iştahsızım eskiden kalori hesabı yapardım şimdi yesemde olur yemesem daha iyi gibi geliyo..

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin:))
bende bugün gittim doktora 7 haftalık 8 mm boyu
bu aralar bulantım çok fala bende hiç bişey yiyemiyorum

boy ölçüsü usgde nası görünüyo bende solda size 1.0 mm yazıyo bu başka bişeyi mi gösteriyo? crl ölçüsü de hesaplanmamış usgde .. doktor boyu ile ilgili bi yorum yapmadı kalp atışlarına odaklandık .. eve gelince takıldım biraz da...

seni merak etmiştim bayağıdır yoksun
iyisin sanırım allah kolaylıkversin bende hiçbir şey yiyemiyorum

bugün kahvaltı yapamadım.sıcak yataktan kalkamadım,işe zor yetiştim..kendimi çok suçlu hissediyorum.sadece süt içtim dairede de poaça yedim

günayydınn kızlarrr nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım :d

Günaydınn,
kızlar bende mide bulantıları yoğunlaşmaya başladı. Kahvaltı yapamıyorum, peynir görünce kuscak gibi oluyorum. Napıcam ben şimdi yaaaaa

Günaydın kızlar....
ilk hamişliğimde dr ilk 3 ay yemek için zorlama bebiş zaten
senin vücudundan besleniyor çok zorlarsan ileriki dönemde yemen gerekirken tiksinirsin demişti
3 aydan sonra dikkat etmen lazım o zaman yediklerinden de beslenecek diye
3.aydan sonra bulantılar azalacağı için inş.daha iyi beslenicez
bende çok kötü birşey yiyemiyorum :-((

Canım içimi rahatlattın biraz, vicdan azabı çekiyordum. Biraz reçel ve ekmek yiyebildim o kadar... Birde elevit aldım mı yeter herhalde

ben de hamilelikten once dengeli beslenmeyi yasam tarzi haline getirmis biriydim.
3 ana 3 ara ogun yerdim, saglikli seyler yerdim
sut , yogurt, kuru meyve, ceviz badem

simdi dedigin gibi, kendimi zorlamasam tum gun ac gezicem.
kuru simitle , yagsiz yemeklerle duruyorum. bir de cubuk kraker kurtaricim senin gibi.

ama kitapta okudum;
bebegimizi besleyemiyoruz diye korkmamiza gerek yokmus cunku ilk 3 ay bebek kanimizdan besleniyormus,
3 aydan sonra yediklerimizden beslenecekmis,

o zaman zorlicam kendimi yicem, bir de bu drum belki duzelir o zamana diye umut ediyorum

evet cnm kasma kendini zaten dr gelişiminde birşey olursa
dikkat et elevite dr mu başlattı bana daha vermedi vitamin
bende 17 ocak gibi gitcem 2 li teste hayırlısıyla

Kızlar ben ağustos annesi olamıycam, bebeğim düşmüş. Bir gün önce gördüğümüz kesesi bile yoktu.

slm bende ilk bebeğimi 6+1 kan pıhtılaşmasından dolayı düşürdüm şimdi clexane 0,4 iğne, coraspirin ve folbiol kullanıyorum hergün sen hangi iğneyi kulllanıyorsun 6 haftalıkken benim bebeğin boyu yarım santimden biraz büyüktü oda norma ebatlarıymış zaten 8 cm olan kese olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…