2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Valla cnm saflığındanmı sölemiş yoksa başka bişeydenmi ben tereddtte kaldım vallahi tmm onlar için önemli olabilr fakat oğullarına güvenmeliler en başta bu sizin mahreminiz yaa lmaz:

güzelim normalde böyle bi yorumu başkası bana yapsa nasıl ağzının payını veremedin derdim...ama başa gelince öyle denmiyormuş bunu anladım..onların yanında gittiğimde çoğu tepkim mimiklerimde kalıyor.ele karışmak tabirini yeni anlıyorum.

insanların bu tarz genelleme yapmasından nefret ediorum heryerin iyisi kötüsü vardır kaldı ki böle bi oly konuşlmaz ne kadr ayıp ya kime ne, sana ne ,ona ne yani di mi?
bunu sna söledide madalya mı aldı aklınca ne demk istio bana birisi bu tarz bi cümle kursa asla refakatçı faln kalmam yanında ne ayıp yaa.. lmaz:

benim de en nefret ettiğim durumdur bu ama böyle bişey de hiç beklememiştim annesinden.duyunca zaten tüm iyi niyetim annesine karşı bitti yani.şu saatten sonra ekstra bi ilgi göstermedim hatta aramadım bile nasıl iyi mi onu dahi bilmiyorum.bu mesafe koyuşum bu nedenden kaynaklanmıyor özellikle ama ne yaparsam yapayım sonuçta el kızı olduğumu hissettiğim için bundan sonra olabildiğince mesafeli olucam eskisi gibi ilgi göremez benden.kaldı ki ayrılmanın eşiğindeyiz belki de bidaha hi görmicem kendisini.

KIZLAAAARRR BEN GELDİMMM...
UÇUYORUM ŞUAN MUTLULŞUKTAN YAAA AŞKINLA RÜYA GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM HARİKAYDI YAA DOYAMADIK BİRBİRİMİZE...sırnaşık şey ANCA BUGÜN İNANDIM AŞKIMIN GELDİĞİNE GERÇEK OLDUĞUNA YÜZÜNE BAKIP BAKIP HAYAL GİBİSİN DEDİM ÖPTÜM KOKLADIM SARILDIM AMA DOYAMADIM DOYAMADIM DOYAMADIM... :dance:

hg cnm kaydirigubbakcemile2
bak sana sölmştk sabret die boşunydı ümitszliğin

Oyşşş Ümmüm şükür yaa çok sevindim cnm ee neler yaptnz anlat bakalımmm zemuszemus

evet günün en güzel haberiydi tatlım:)))) inan çok seivndim ya süper bi gelişme:) bak dinlenip de kendini toparlayınca istediğin gibi eski günlere döndünüz:))) ay Allah bozmasın tatlım izninizi doyasıya yaşayın:)))

ayyy canlarım benim yaa sağolunnn...evet gerçekten biraz kafa toplayıp dinlenince herşey yoluna girdi ve zaman nişanlımın zamana ihtiyacı vardı ama enim konuşmamda bu zamanı kısalttı...yaa rüya gibiydi hala içim kıpır kıpır sarhoş gibiyim ayrı geçen 9 ayın acısını çıkardık bol bol güldük şarkılar söledik sarıldık sıkı sıkı boğar gibi öptük kokladık birbirimizi Allahım rüya gibiydi yaa doyamadık yaaa,gelinlikten damatlıktan konuştuukkk offfff konuştukça özlüyorum aşkımı yaa kaçıp yanına gidesim geliooo...kaydirigubbakcemile3 ama ben bi daha nası ayrılcam ondan yaaa...:çok üzgünüm:

bence şimdiden nasıl göndereceğini düşünme:) bu şimdi seni çok üzer...zamanın tadını çıkartmaya ve bu kısa süreye oldukça fazla anı sığdırmaya çalışın...sonra bu anıları düşünerek ikinci izini getirirsiniz zaten zaman çabuk geçer:) sonra bi bakmışsın ki gelmiş yanına:))))

Canım bnm yaa anlıorum seni ne güzel işte iznini doya doya yaşıycaksınz zaten gittkden snra yediğinz gnlerin yanında bekliycen hiç bişe olmıcakki..
Sonlara doğru şafak sıkıştırabilir kaydirigubbakcemile3
Ayy Allah huzurunuzu bozulmasın cnm bnm yaa..

cnm sana sölemştk konuş die sende kendisi anlsın diodun bak iyki konşmuşsn ne güzel herşey yoluna girmiş daha yeni geldi cnm gidişini düşünme hemn :teselli:

evet tatlım haklısın aslında bi an önce gitsinde şu 4 ayı bitirip gelsin o 4 ay durdukça büyüyo gözümde sanki yeni göndercem askerede 15 ay beklicem gibi hissediom şuan o 4 ay 15 ay gibi benim için ama bi gitse başlasa şafak tekrardan atmaya bitsede gelse artık tamamen kavuşsam aşkıma yaaa düğünümüz olsaaa sabah uyandığımda onun kollarında uyansam ilk onu görsem akşam olduğunda onun kokusuyla uyusam oooof ulen offff...:smiley-cool:

o zmnlarına az kaldı cnm göz açıp kapayana kadar geçicek zaman Allahın iznyle :dance:

cnm sana sölemştk konuş die sende kendisi anlsın diodun bak iyki konşmuşsn ne güzel herşey yoluna girmiş daha yeni geldi cnm gidişini düşünme hemn :teselli:

ayy canlarım benim yaaaa çok sağolun yaa uçuyorum vallla siz böle söledikçe sevincime sevinç katıyosunuz ağzım kulaklarımda yazıom mesajlarımı ii ki varsınız yaa hemen buraya koşup anlatasım gelio yaa...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…