- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.381
onlar çok önem veriyo demekki buna...ben de duyunca şok oldum fakat bunları saklamayıp bana söyleyebilecek kadar da saf yanii.tepkim benim de pes oldu ama görme bozukluğu olduğu için yüz hatlarımı seçemedi Allahtan...
tabiiki kızı kocası herzaman yanında oğulları herzaman yanında.oğlu evlenince ondan kopar diye mi düşünüyo artık.her anında yanında olunmasını istiyor ama ben buna mecbur değilim.sözlü olduğum halde yanında herzaman refakatçi kalıyorum kendi annemden yeri geliyo daha fazla ilgi gösteriyorum.ama mükafatım bu değil yani olmamalı...mekan farklı olsa ne olur asla yalnız kalmayacakki...kadın detaylı düşünmüyor.sabit bişeye takıldımı öyle gidiyor...
hatta annesi geçen hastanede ne dedi şok oldum..onların komşusu sinoplu bi kız almış da kız şey değilmiş..ilk geceden evine göndermişler vay bütün sinoplular öyle diye benle tanışmak istememiş...o yüzden söz olaylarımız geç olmuş bizim.duyunca şok geçirdim.herkes bir mi yaa.böyle sabit fikirli bi kadın.mazallah bikee yanlış yapsam ömür boyu yüzüme vuracak...
insanların bu tarz genelleme yapmasından nefret ediorum heryerin iyisi kötüsü vardır kaldı ki böle bi oly konuşlmaz ne kadr ayıp ya kime ne, sana ne ,ona ne yani di mi?
bunu sna söledide madalya mı aldı aklınca ne demk istio bana birisi bu tarz bi cümle kursa asla refakatçı faln kalmam yanında ne ayıp yaa..lmaz:
KIZLAAAARRR BEN GELDİMMM...
UÇUYORUM ŞUAN MUTLULŞUKTAN YAAA AŞKINLA RÜYA GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM HARİKAYDI YAA DOYAMADIK BİRBİRİMİZE...sırnaşık şey ANCA BUGÜN İNANDIM AŞKIMIN GELDİĞİNE GERÇEK OLDUĞUNA YÜZÜNE BAKIP BAKIP HAYAL GİBİSİN DEDİM ÖPTÜM KOKLADIM SARILDIM AMA DOYAMADIM DOYAMADIM DOYAMADIM... :dance:
UÇUYORUM ŞUAN MUTLULŞUKTAN YAAA AŞKINLA RÜYA GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM HARİKAYDI YAA DOYAMADIK BİRBİRİMİZE...sırnaşık şey ANCA BUGÜN İNANDIM AŞKIMIN GELDİĞİNE GERÇEK OLDUĞUNA YÜZÜNE BAKIP BAKIP HAYAL GİBİSİN DEDİM ÖPTÜM KOKLADIM SARILDIM AMA DOYAMADIM DOYAMADIM DOYAMADIM... :dance:
ayyy canlarım benim yaa sağolunnn...evet gerçekten biraz kafa toplayıp dinlenince herşey yoluna girdi ve zaman nişanlımın zamana ihtiyacı vardı ama enim konuşmamda bu zamanı kısalttı...yaa rüya gibiydi hala içim kıpır kıpır sarhoş gibiyim ayrı geçen 9 ayın acısını çıkardık bol bol güldük şarkılar söledik sarıldık sıkı sıkı boğar gibi öptük kokladık birbirimizi Allahım rüya gibiydi yaa doyamadık yaaa,gelinlikten damatlıktan konuştuukkk offfff konuştukça özlüyorum aşkımı yaa kaçıp yanına gidesim geliooo...kaydirigubbakcemile3 ama ben bi daha nası ayrılcam ondan yaaa...:çok üzgünüm:
ayyy canlarım benim yaa sağolunnn...evet gerçekten biraz kafa toplayıp dinlenince herşey yoluna girdi ve zaman nişanlımın zamana ihtiyacı vardı ama enim konuşmamda bu zamanı kısalttı...yaa rüya gibiydi hala içim kıpır kıpır sarhoş gibiyim ayrı geçen 9 ayın acısını çıkardık bol bol güldük şarkılar söledik sarıldık sıkı sıkı boğar gibi öptük kokladık birbirimizi Allahım rüya gibiydi yaa doyamadık yaaa,gelinlikten damatlıktan konuştuukkk offfff konuştukça özlüyorum aşkımı yaa kaçıp yanına gidesim geliooo...kaydirigubbakcemile3 ama ben bi daha nası ayrılcam ondan yaaa...:çok üzgünüm:
Merhaba cnm hg..
Nbr?
bence şimdiden nasıl göndereceğini düşünme:) bu şimdi seni çok üzer...zamanın tadını çıkartmaya ve bu kısa süreye oldukça fazla anı sığdırmaya çalışın...sonra bu anıları düşünerek ikinci izini getirirsiniz zaten zaman çabuk geçer:) sonra bi bakmışsın ki gelmiş yanına:))))
evet tatlım haklısın aslında bi an önce gitsinde şu 4 ayı bitirip gelsin o 4 ay durdukça büyüyo gözümde sanki yeni göndercem askerede 15 ay beklicem gibi hissediom şuan o 4 ay 15 ay gibi benim için ama bi gitse başlasa şafak tekrardan atmaya bitsede gelse artık tamamen kavuşsam aşkıma yaaa düğünümüz olsaaa sabah uyandığımda onun kollarında uyansam ilk onu görsem akşam olduğunda onun kokusuyla uyusam oooof ulen offff...:smiley-cool:
Canım bnm yaa anlıorum seni ne güzel işte iznini doya doya yaşıycaksınz zaten gittkden snra yediğinz gnlerin yanında bekliycen hiç bişe olmıcakki..
Sonlara doğru şafak sıkıştırabilir kaydirigubbakcemile3
Ayy Allah huzurunuzu bozulmasın cnm bnm yaa..
cnm sana sölemştk konuş die sende kendisi anlsın diodun bak iyki konşmuşsn ne güzel herşey yoluna girmiş daha yeni geldi cnm gidişini düşünme hemn :teselli:
Kizlar merhaba Ben geldimmmm
o zmnlarına az kaldı cnm göz açıp kapayana kadar geçicek zaman Allahın iznyle :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?