- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.401
ayy canlarım benim yaaaa çok sağolun yaa uçuyorum vallla siz böle söledikçe sevincime sevinç katıyosunuz ağzım kulaklarımda yazıom mesajlarımı ii ki varsınız yaa hemen buraya koşup anlatasım gelio yaa...sırnaşık şey
hg cnm nasılsın ?
evet tatlım haklısın aslında bi an önce gitsinde şu 4 ayı bitirip gelsin o 4 ay durdukça büyüyo gözümde sanki yeni göndercem askerede 15 ay beklicem gibi hissediom şuan o 4 ay 15 ay gibi benim için ama bi gitse başlasa şafak tekrardan atmaya bitsede gelse artık tamamen kavuşsam aşkıma yaaa düğünümüz olsaaa sabah uyandığımda onun kollarında uyansam ilk onu görsem akşam olduğunda onun kokusuyla uyusam oooof ulen offff...:smiley-cool:
hb tsk tatlim sen nasilsin?
hb canim.senden nbr? nasil gidiyor?
ayy canlarım benim yaaaa çok sağolun yaa uçuyorum vallla siz böle söledikçe sevincime sevinç katıyosunuz ağzım kulaklarımda yazıom mesajlarımı ii ki varsınız yaa hemen buraya koşup anlatasım gelio yaa...sırnaşık şey
çok sağolun canlarım benim hep dert anlatıyodum kafanızı şişiriyodum ama bu akşam başkaaa bambaşkaaaaa valla öle ii diki bi 15 ay daha beklerim bunun üstüne:dance: neyse yaze gelinler ben kaçıyorum artık sizi seviyorum kendinize çooookkk ii bakın ii geceler hepinize...opuyorumnanaktan
çok sağolun canlarım benim hep dert anlatıyodum kafanızı şişiriyodum ama bu akşam başkaaa bambaşkaaaaa valla öle ii diki bi 15 ay daha beklerim bunun üstüne:dance: neyse yaze gelinler ben kaçıyorum artık sizi seviyorum kendinize çooookkk ii bakın ii geceler hepinize...opuyorumnanaktan
hb tsk tatlim sen nasilsin?
bnde iyiym cnm kaynatmaya devm işte :hulya:
Allah iilik versin cnm.kaynattt kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
inşallah bitanem yaa çarçabuk geçer inşallah aşkıma bi kavuşıyım şu askerlik bi bitsin ama bende şafak bitmiyoki yaa daha düğün şafağı saycam yaa:çok üzgünüm: yok yaa bekleyemeyiz biz o kadar kaçar evleniriz hemen deriz biz evlendik hadi eyvallah kim beklicek ulen yetti gari yaa...:sm_cool:öyle tatlı yazmışsınki insanın vallahi evlenesi geliyo ya:))))) 4 ay bayağı az kalmış güzelim ya siz en zor dönemi atlatmışsınız hayırlısıyla..emin ol 4 ay kısa sürede bitecek:) tek zorlayan tezkereye 1 hafta kalası olcak çünkü saatleri bile sayıyor olacaksınız(( ama olsun en zor kısım atlatılmış siz de o zaman bu sınırlı zamana 4 ay boyunca hatırlayacağınız anılar bırakın tatlım her düşündüğünüzde yaşadığınız güzel günlerde farklı bi detay bulup bunları düşüneceğiniz için 4 ayın nasıl geçtiğini anlamaya fırsatınız bile olmaz:)))
inşallah meleğim benim valla dedim yaa ben bu günden sonra bi 15 ay daha beklerim onu ...delikafadulden
Canım bnm yaa demiştim ya sna sen böle havalara uccan hbre geçirdiğinz güzel günleri hatrlıycan tam gittiği sna dank etcekki bakmışsın gelmiş ohhh be diceksin yedik askerliğideee :lepi:
sana da iyi geceler canım benim:))))
Görüşürs cnm ii gcler kendine iyi bakk özletme kendini Şeniz
:gitme:
iyi geceler cnm arada uğra bak merak edriz seni opuyorumnanaktan öptm cnm by by :gitme:
amin cnm yerimseniben
sınavını vermşsn heralde gözünaydın geçmişte okumştm cnm hihoyyyt
evet tatlim verdim A dan basladim 3 ay devam eder kurs.isten sonra gidiyom cok yorucu ya
çok iyi cnm şimdi türkiyede çalışblcksn di mi?
her işin zorluğu var ne yapcksn artk katlnmaktan başka..
ole cnm katlanmaktan baska care yok.ingilizce ogretmeniyim ing baska iki yabanci dilim var rusca fransizca 3 ay trde ogretmenlik yaptim canim ozel okulda stajer ogretmen olarak.
Tomer istediler yabanci oldugum icin simdi onu da alacaz bakalim nolacakopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?