2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

CADISILA87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.519
5
0
37
İstanbul
evet kızlar hep 2009 yazı sonbahaır gelinler konuşuyorlar yokmu 2010 da gelin olacaklarr... hadi gelin konuşalımsengözlerimebaksanabhihoyyyt:CüvCüv:

Son düzenleme:
bende varımmm
aslında belli bir tarih yok ama sevgilim 2009 eylülde askerden gelicek tahminen 2010 yazında evleniriz (allah'ın izniyle inşallah :Saruboceq: )

Son düzenleme:
taabi cnm şunun şurasında 1 senecik var :))
aslına bakarsanız söz nişan durumları olduğunda insan farketmez bile zamanın nasıl geçtiğini
bi başka heycan ya sonuçta ev hazırlıcaz kızlar çeyizler fln çabuk geçer umarım
şimdi kimler nişanlı kimlerin tarihleri belli vs tanışalım...

ewt bende çabuk geçeceğine inanıyorum
ama benim gibi kızına çok düşkün babaya sahipseniz işler çok kolay olmuyorr
bana hala küçük kız çocuğu muamelesi yapıyor
istemeye geliceklerdi kabul etmedi babam askerliği var dedi
hep problem çıkardı bakalım askerden gelince ne olcakkk
allah sabır versin bana :Saruboceq:

kesinlikle haklısın canım
ben 24 yaşında olmama rağmen babam pek kabullenemiyor
yazın gelecekler istemeye hala burun kıvırıyor
ama onlara da hak veriyorum kız evlendirmek çok zor bi kere ailenin iyi olduğuna müstakbel damadın esaslı olduğuna kanaat getirmeleri gerekir ve uzun bir süreçtir bu.
ama dediğim gibi ilk baştaki isteme-söz sendromu atlatıldıktan sonra gerisi kolay (inşallah)
bu arada allah kavştursun canım :teselli:

kızlar ne güsel ne tatlı bi telaş vardır şimdi sizde ben gecen sene bu zamanlar resmen şafak sayardım dügün icin,bu sendede şimdi bebek için saymaya başlıyorum.biri bitiyo biri başlıyo ne tuhaf gecen sene bu topiklerdeydim şimdi gebelikteyim .ALLAH hepinizin gönlüne göre versin :))))

ahh ahh o sendromları inşallah atlarımm canımm ya çok stres yaptım delikafadulden

arkadaslar bende asker yolu beklıorummmınsallah 2009 eylulde gelecek sözlümm..133gun kaldı ama yaa cok war( kısmetse bızde 2010 bahar weya 2010 yaza ewlenırız ınsallahh

ben 8 aydır sözlüyüm... bu ay nişanım varr daha askere gitmedi evlendikten sonra gidecekk amann kızlarr çok zorr yaa borcu var daha bitmesi lazım ,senağlama B]

arkadaslar bende asker yolu beklıorummmınsallah 2009 eylulde gelecek sözlümm..133gun kaldı ama yaa cok war( kısmetse bızde 2010 bahar weya 2010 yaza ewlenırız ınsallahh

benim sevgilimde askerde biz de 2010 yaz düşünüyoruz inşallah bu arada allah kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…