2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ayy canlarım benim yaaaa çok sağolun yaa uçuyorum vallla siz böle söledikçe sevincime sevinç katıyosunuz ağzım kulaklarımda yazıom mesajlarımı ii ki varsınız yaa hemen buraya koşup anlatasım gelio yaa...sırnaşık şey

sende saol cnm kaydirigubbakcemile5
anlat cnm ya biz iyi dinlyciyz korkma sen hihoyyyt
herşey yoluna girdi bak ne güzel :sm_cool:
sevincinide derdinide dinleriz sen yeter ki anltmak iste :içelim:

evet tatlım haklısın aslında bi an önce gitsinde şu 4 ayı bitirip gelsin o 4 ay durdukça büyüyo gözümde sanki yeni göndercem askerede 15 ay beklicem gibi hissediom şuan o 4 ay 15 ay gibi benim için ama bi gitse başlasa şafak tekrardan atmaya bitsede gelse artık tamamen kavuşsam aşkıma yaaa düğünümüz olsaaa sabah uyandığımda onun kollarında uyansam ilk onu görsem akşam olduğunda onun kokusuyla uyusam oooof ulen offff...:smiley-cool:

öyle tatlı yazmışsınki insanın vallahi evlenesi geliyo ya:))))) 4 ay bayağı az kalmış güzelim ya siz en zor dönemi atlatmışsınız hayırlısıyla..emin ol 4 ay kısa sürede bitecek:) tek zorlayan tezkereye 1 hafta kalası olcak çünkü saatleri bile sayıyor olacaksınız:((( ama olsun en zor kısım atlatılmış siz de o zaman bu sınırlı zamana 4 ay boyunca hatırlayacağınız anılar bırakın tatlım her düşündüğünüzde yaşadığınız güzel günlerde farklı bi detay bulup bunları düşüneceğiniz için 4 ayın nasıl geçtiğini anlamaya fırsatınız bile olmaz:)))

çok sağolun canlarım benim hep dert anlatıyodum kafanızı şişiriyodum ama bu akşam başkaaa bambaşkaaaaa valla öle ii diki bi 15 ay daha beklerim bunun üstüne:dance: neyse yaze gelinler ben kaçıyorum artık sizi seviyorum kendinize çooookkk ii bakın ii geceler hepinize...opuyorumnanaktan

hb canim.senden nbr? nasil gidiyor?

İyiyim bnde Allah'a şükür..
İyi gidio valla Allah bozmasın yuvarlanıp gidiors işte opuyorumnanaktan

ayy canlarım benim yaaaa çok sağolun yaa uçuyorum vallla siz böle söledikçe sevincime sevinç katıyosunuz ağzım kulaklarımda yazıom mesajlarımı ii ki varsınız yaa hemen buraya koşup anlatasım gelio yaa...sırnaşık şey

Canım bnm yaa demiştim ya sna sen böle havalara uccan hbre geçirdiğinz güzel günleri hatrlıycan tam gittiği sna dank etcekki bakmışsın gelmiş ohhh be diceksin yedik askerliğideee :lepi:

çok sağolun canlarım benim hep dert anlatıyodum kafanızı şişiriyodum ama bu akşam başkaaa bambaşkaaaaa valla öle ii diki bi 15 ay daha beklerim bunun üstüne:dance: neyse yaze gelinler ben kaçıyorum artık sizi seviyorum kendinize çooookkk ii bakın ii geceler hepinize...opuyorumnanaktan

sana da iyi geceler canım benim:))))

Görüşürs cnm ii gcler kendine iyi bakk özletme kendini Şeniz
:gitme:

hb tsk tatlim sen nasilsin?

gülaycım mutluluktan gözüm döndü hoşgeldin diyemedim sana tanışmıyoruz henüz ama olsun kalıp tanışmak muhabbet etmek isterdim ama çıkmam lazım hoşgeldi by by oldu benim ki biraz ama kusura bakma bi dahakine muhabbet ederiz inşallah kendine ii bak canım ii geceler...opuyorumnanaktan

iyi geceler cnm arada uğra bak merak edriz seni opuyorumnanaktan öptm cnm by by :gitme:

öyle tatlı yazmışsınki insanın vallahi evlenesi geliyo ya:))))) 4 ay bayağı az kalmış güzelim ya siz en zor dönemi atlatmışsınız hayırlısıyla..emin ol 4 ay kısa sürede bitecek:) tek zorlayan tezkereye 1 hafta kalası olcak çünkü saatleri bile sayıyor olacaksınız:((( ama olsun en zor kısım atlatılmış siz de o zaman bu sınırlı zamana 4 ay boyunca hatırlayacağınız anılar bırakın tatlım her düşündüğünüzde yaşadığınız güzel günlerde farklı bi detay bulup bunları düşüneceğiniz için 4 ayın nasıl geçtiğini anlamaya fırsatınız bile olmaz:)))
inşallah bitanem yaa çarçabuk geçer inşallah aşkıma bi kavuşıyım şu askerlik bi bitsin ama bende şafak bitmiyoki yaa daha düğün şafağı saycam yaa:çok üzgünüm: yok yaa bekleyemeyiz biz o kadar kaçar evleniriz hemen deriz biz evlendik hadi eyvallah kim beklicek ulen yetti gari yaa...:sm_cool:

Canım bnm yaa demiştim ya sna sen böle havalara uccan hbre geçirdiğinz güzel günleri hatrlıycan tam gittiği sna dank etcekki bakmışsın gelmiş ohhh be diceksin yedik askerliğideee :lepi:
inşallah meleğim benim valla dedim yaa ben bu günden sonra bi 15 ay daha beklerim onu ...delikafadulden
sana da iyi geceler canım benim:))))

Görüşürs cnm ii gcler kendine iyi bakk özletme kendini Şeniz
:gitme:

ii geceler güzeller özletmem inşallah gelirim yine sık sık şafak listeleri olmasa direk buraya damlıcam ama listeler var orayada bakmak lazım seviyorum sizi öpüyorum teker teker...mmmmmmopuyorumnanaktan

ay hiç güleceğim yoktu tatlım ya düğün şafağı mı:))) enazından askerden gelmiş olcak düğün şafağını beklemek yanında olacağı için daha eğlenceli bi hal alır bence:)))) 4 ay bitince büyük bi rahatlama olcak sizde emin ol düğüne şafak saymayı unutacaksınız bence:))))

Ümmüm seninki askerden geldikden snra çok beklemenize gerk kalmıcaktı ewdi eşyaydı gelinlikti taksydı ayakabydı nası geçtiğini anlamıcaksın zaten kuşumm merak etme..
Dikkat et kendine görüşürss by by Şeniz

çok iyi cnm şimdi türkiyede çalışblcksn di mi?
her işin zorluğu var ne yapcksn artk katlnmaktan başka..

ole cnm katlanmaktan baska care yok.ingilizce ogretmeniyim ing baska iki yabanci dilim var rusca fransizca 3 ay trde ogretmenlik yaptim canim ozel okulda stajer ogretmen olarak.
Tomer istediler yabanci oldugum icin simdi onu da alacaz bakalim nolacakopuyorumnanaktan

ole cnm katlanmaktan baska care yok.ingilizce ogretmeniyim ing baska iki yabanci dilim var rusca fransizca 3 ay trde ogretmenlik yaptim canim ozel okulda stajer ogretmen olarak.
Tomer istediler yabanci oldugum icin simdi onu da alacaz bakalim nolacakopuyorumnanaktan

valla istiolarda istiyrlar sen hadi başka ilkedesin ama biz kendi ülkemizde bile bi ton sınavla karşılaşıorz zor ya cnm valla okuyp btrmekte zor hayata bi yerden tutnmakta :kahve:

Back
X