2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

çok şaşrdım cnm ya annesi doldurmş olmasın günahını almıyım genede :bbo:

çabuk kararlar verme cnm şimdi sinirlisin biraz sakin kafayla düşün bnce..

evett. hem tatil. hem aşkımı gördüm. hemde 6 ayı doldurmuşuz. o hatırlamış ve bana bileklik almışş :asigim:

oooo nice senelere reyhncm hayırlı olsun zemuszemus

evi zaten olmuş olsaydı da ben yeni ev diye tutturmuş olsaydım o haklı olurdu ama böyle bi durum yok...
saygı bitirici değil de tamamen hakettiği cümleleri söyledim.bu ev için verdiğim tüm tepkileri annesine söylemiş.ben bunu annesinden öğrendim ama o bunları bildiğimi bilmiyor.ben de madem onun ailesi biliyor bu terbiyesizlikten sonra ben de aileme söylerim dedim ve söyledim.dün o sinirle yazmıştı sen benim için doğru insan kesinlikle değilsin ailene söyle ben de söylicem herşey bitti diye...
ailem çok uzun süredir tartışmalarımızdanhaberdardı ve sözlüyken böyle olması çok anormal diyorlardı...verdiği tepkileri bugün öğrendiklerinde kararı bana bıraktılar saygı duyuyorlar vereceğim karara..
sözlüm aileme söylemiş olmama inanamadı ciddi olduğumu anlayınca da yazık etmişsin ben daha o eve gelemem dedi... ve 2 saat oldu msj atmıyor ulaşmıyor.

annesinden çevresinden kopmak istemiyor.annesi bana belli etmese de kaynanalık potansiyeline sahip bir kadın.yüzüme karşı bişeyi yok ama yüksek ihtimal arkadamdan muhabbetimi yapıyordur eve tepkimle ilgili.yani oğlunu doyurma ihtimali çok çok yüksek.hastanede kazara uyuyakalmak üzereyken yandaki diğer refakatçilerin bak gelinin duyuyor deme ama öyle dediğinde uyandığım çok oldu..Allah bilir ne diyor ama bu potansiyele sahip çok iyi biliyorum.

karbeyaz annesi biraz garip demştn sen annesi çocuğu doldurmuş olmsn yani bu kadr neden inatlaşıo bnde anlymdım ...

hayırlısı olsun canım. daha yeni okuyabildim yazdığını. hoş değil bence de.yani sonuçta yaşamı paylaşmak için bir aradasınız, anlamı odur.

tatlım inan son zamanlarda yeni huylarını keşfeder oldum ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor.evlendikten sonra da böyle stres altında yaşayacaksam evliliğin ne anlamı kalır ki yaptığı en ufak iyiliğin yüzüme devamlı vurulmayacağının garantisi yok

cnm o zmn bu kadr yüklenmesn bu olyn altında kaynanan olduğu çok acık yani ailen sözlünle konuşsaydı keşke kızımn isyemdgi biyerde oturmasını istemiorum desydi daha iyi olmz mıydı ? oly bu noktaya gelmezdi die düşünorm..

karbeyaz annesi biraz garip demştn sen annesi çocuğu doldurmuş olmsn yani bu kadr neden inatlaşıo bnde anlymdım ...

bunu ailem de anlayamadı...abim de madem öyle ümraniyeden ev bulalım bize yakın olsun dedi kabul etmez dediğimde o zaman ne onlara yakın olacaksınız ne de bize yakın olacaksınız dedi.abim konuşacakmış alptekinle sanırım.ailem onlara gittiğimizde gördü ortamı zaten gören beni haklı buluyor..ama gel bunu alptekine anlat.%90 ihtimalle annesi dolduruyor.çünkü gözhapsinde tutabilir beni.orda oturursam arka binada kaynanamlar,yan binada halası ve yengeleri.zaten komşular evlere şenlik(((

sözlüm aileme bu konudan asla bahsetmiyor.ailem de o konu açmadan bizim konuşmamız uygun olmaz diyor.hatta tartışmamızı ailem öğrendi diye daha bizim evimize gelemeyeceğini yazdı bikaç saat önce.

Bazen kavga sırasında söylenmiş laflar insanın kendi düşüncelerini yansıtmayabilr cnm öyle düşünme..
Evet böyle şeyler yüze vurulmamalı bnde çok korkarım yapılanların insanların başına kalkılmasından..

evett. hem tatil. hem aşkımı gördüm. hemde 6 ayı doldurmuşuz. o hatırlamış ve bana bileklik almışş :asigim:

Sözleneli-nişanlanalımı 6 ay olmş ilişkinize başlayalımı 6 ay oldu anlayamadım :bbo:

Valla cnm hiç sevmem üşümekten nefret ederm çnkü ben yazın bile üşürüm..
Sıcak iklimi sewiorum ben opuyorumnanaktan
Ee şafak kaç kuzum?

Aaaa Annesine söylemesi ne kdr mantıksız yaa dertleşmek istiosa gitsin başkasına anlatıp akıl alsın çooook yanlışş..
Peki sen kimden öğrendin annesine söylediğini?
Hakkınızda hayrlısı olsun cnm yaa..
Her zaman derim 1 ömür ağlıcamıza 5 ay 1 sene taş çatlasın 5 sene ağlarım daha iyi zararın neresinden dönersen kardır ama gerçekten verdiğin kararın dğru olup olmadığını iyice düşünmen lazım..

bak cnm kesinlikle ailen konuşsun ve kesin tavrlarını ortya koysunlar..
sen orda otrsan iyi giden evliliğin bile bozulur durum onu gösterio yani ne yapıp edip ailenin sözlünü ikna etmesi lazım...

bundan 2 yıl önce alptekinin abisi boşanmış.hanımı kulaksızı beğenmemiş.8 yıl orda oturmuş ve asla huzur vermemiş oturduğu sürece.daha sonra ümraniyeye taşınmışlar.kadın kariyer sahibi biri giyim tarzıyla konuşma tarzıyla asla uyum sağlayamamış.ve burda 2 yıl oturduktan sonra da boşanmışlar.kadının ilk gelininden bi acısı var yani.özellikle bu yüzden inat ediyor.yani biraz mahalle tabiriyle iş kariyer sahibi kadını kaldıramadılar sanırsam:? bana öyle geliyor.ama benim de olacağım farklı değil ki?okulumu bitiricem, kriz bitince ben yine bankada çalışıcam.eski geline yapılan muameleyi görücem galiba:...

Valla cnm hiç sevmem üşümekten nefret ederm çnkü ben yazın bile üşürüm..
Sıcak iklimi sewiorum ben opuyorumnanaktan
Ee şafak kaç kuzum?

şafak 7 cnm bnm Şeniz
daha ne giycm bilmiorum seydcm ya hergn değişio fikrim akannehir

karbeyazcım. karşı aile biraz tuhaf sanırım. dediğin gibi hazırda bir evi olur,hani kısa süre kalırsınız. ama seni kapsama alanlarına almışlar resmen. her şeyin dedikodu olur. iyilik yapsan bile yanlış anlarlar. ama yine de sözlünle konuşarak halledin bence.

Valla cnm bazı kaynanalar o kdr uyanıkki evlenmeden kendilerini belli etmiyorlar o yzden ne samimi ol nede soğuk dawran aradaki mesafeyi her zaman koru..

Ooooo canım sen ne biçim bi yere gidicekmişsin o zmn ya özel denilen bişe kalmıcak belki o gn moralin bozuk kawgalısın çat kapı biri geldi ne kötü yaa iki ailede uzak olması en mantıklı..
Çat kapı birilerinin gelmesi kimseyi hoşnut etmez rahatsız eder..

sözlüm aileme bu konudan asla bahsetmiyor.ailem de o konu açmadan bizim konuşmamız uygun olmaz diyor.hatta tartışmamızı ailem öğrendi diye daha bizim evimize gelemeyeceğini yazdı bikaç saat önce.

Allah askına bunları sölemeye utanmıyorda söledikleri duyuluncamı ailenin suratına bakamıyor..
Yapmadan önce düşüncektin de sende..
Aklının başına gelmesi lazımmış..
Sözlün kaç yaşnda cnm senin küçük deil yani çocuk deil sonuçta bunun bilincinde olması lazm..

direkt annesinden duydum.annesi anlattı da anlattı hastanede.sen benim çanakkaleye yerleşeceğimi söyledin dedi ilkin..kayınvalidem hastaneden çıkınca oraya yerleşeceğini söylemişti.ben annesi gidince yalnız kalacağımı söyledim diye çarketti,yazları kalmaya gidecektim ne yerleşmesi dedi bana...ben karışmıyorum siz oturacaksınız sonuçta diyor.sonra da siz evi alın yerleşin,2. daireyi de başka yerden alırsınız böyle zamanda benim oğlum gibisini nerden bulucan diyo:
sonra da eklemeyi ihmal etmiyor..bunları sana söylediğimi alptekin bilirse beni mahveder kızım bilmezden gel diyo:)))

hç orda otrmya kalkma cnm senin sonunda öle olma ihtimli %90 ve ailenin konuyu onun açmasını beklemsi bana yanlş geldi sonuçta bunun sonucna sen katlnmk zorunda kalıcksın ailenin biran önce araya grmesi şart gözüküo..

bak cnm kesinlikle ailen konuşsun ve kesin tavrlarını ortya koysunlar..
sen orda otrsan iyi giden evliliğin bile bozulur durum onu gösterio yani ne yapıp edip ailenin sözlünü ikna etmesi lazım...

aynen tatlım bozulur mahvoluruz yani...

sözlümle konuşacak pek bişey kalmadı..o artık buraya eve gelemeyeceğine takmış durumda ne msj ne arama hiçbirşey yapmıyor.içinden geldiği gibi davransın bakalım ne olcak bende çok meraktayım...

işte benim de hazmedemediklerim bunlar.ailesiyle hiçbişey paylaşmazdı eskiden.bu kulaksızda reddettiğim 2. daire olunca haliyle ailesiyle konuştu durumu.ilk daire de halasının alt katıydı(((( haklıyım yine yani o sokaktan başka yere de gitmiyor...ve bu insan 30 yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…