- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.421
valla istiolarda istiyrlar sen hadi başka ilkedesin ama biz kendi ülkemizde bile bi ton sınavla karşılaşıorz zor ya cnm valla okuyp btrmekte zor hayata bi yerden tutnmakta
ii geceler kizlar allah rahatlik versin
Benim bu ara dinledğim şarkı Sertap Erener Açık Adres dinle Denizcim gerçekten çok güzel bi şarkı..
Bide tavsiye edebiliceğim diğer şarkıda Bengü-Yalın Özetle Ben Aşığım
Mükemmel yaa bende onu dinledğimde kendimden geçiorm sırnaşık şey
no promises şarkısını dinliyorum uzun zamandır...çok etkiliyo beni bu şarkı..
ii geceler kizlar allah rahatlik versin
evet cnm dinledim onuda gerçktn süperrrrrrr Şeniz
seydacm geçen yaz o şarkıyı eskittim bn dinleye dinleye çok güzel cidden yalının ses rengine bitiyrm zaten kaydirigubbakcemile5
Bende çok dinlediğim zaman bıkıorum bitanem o yzden arada damar yapıorum bunu kendime sırnaşık şey
Çok çok dinlemiorum bıkmıyım die ama
En deli aşk halimi hep sana sakladım ben
Taptığın o şarkılara seni yazdım ben
Artık sen de hislensen diyorum
"ÇOCUĞUMUZUN BİLE ADINI BULDUM BEN"
buraya bitiorum işte içim bi acyp oluo bu şarkıyı her dinlediğimde bütün sözleri mükemmel ya..
Evet yalının ses rengi mükemmel
Bide bi ara Ferhatı Yalına benzetiodu herkes gerçi o zmnlar benzetenler hala benzetiolarda ben pek benzetmiorum ilk bakışta belki sırnaşık şey
Benim askım ondan dha yakışıklı delikafadulden
shayne ward söylüyormuş tatlım.twilight film müziklerinden.. dinlemeni tavsiye ederim.güzel bi slow
kızlar alptekinle msjlaşmaya başladım sabaha ancak son bulur harbimiz.. size iyi geceler
Denizcim Kenanın şarkısını dinledim evet çok güzel oda ama bunda çocuk fln geçio ya daha çok etkiledi beni sırnaşık şey
kızlar alptekinle msjlaşmaya başladım sabaha ancak son bulur harbimiz.. size iyi geceler
merhaba kızlar bende aranıza katıldım benim düğünde 2010 temmuz ayında olaca...:gitme:
günaydın kızlarrrrrrr kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım hayırlısı olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?