2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar bu ara sürekli dinledğinz bi şarkı var mı varsa hangi şarkı zemuszemus
bnm mustafa ceceliden hastalıkta sağlıkta o nasıl bi şarkıdır ya alıp götürüo bni :sinifsinif:

Benim bu ara dinledğim şarkı Sertap Erener Açık Adres dinle Denizcim gerçekten çok güzel bi şarkı..

Bide tavsiye edebiliceğim diğer şarkıda Bengü-Yalın Özetle Ben Aşığım
Mükemmel yaa bende onu dinledğimde kendimden geçiorm sırnaşık şey

Bardağı taşıran son damlayı
Bu aralar uzak tut bizden
Kalp düşmanı o hain gururu
Bu aralar sakın bizden
Özetle ben aşığım çok
Özetle ben hastayım çok

En deli aşk halimi hep sana sakladım ben
Taptığın o şarkılara seni yazdım ben
Artık sen de hislensen diyorum
Çocuğumuzun bile adını buldum ben

Seven küçük detaylara bozuluyor işte
Bir anlayabilsen
Ve ilgisiz soluyor kuruyor her çiçek
Yüzüne döndürebilsen
Özetle ben aşığım çok
Özetle ben hastayım çok

Bu şarkıda tam beni anlatıo işte bayılıorumm yaaaaaaaaaa :lepi: :lepi: :lepi:

evet cnm dinledim onuda gerçktn süperrrrrrr Şeniz
seydacm geçen yaz o şarkıyı eskittim bn dinleye dinleye çok güzel cidden yalının ses rengine bitiyrm zaten kaydirigubbakcemile5

evet cnm dinledim onuda gerçktn süperrrrrrr Şeniz
seydacm geçen yaz o şarkıyı eskittim bn dinleye dinleye çok güzel cidden yalının ses rengine bitiyrm zaten kaydirigubbakcemile5

Bende çok dinlediğim zaman bıkıorum bitanem o yzden arada damar yapıorum bunu kendime sırnaşık şey
Çok çok dinlemiorum bıkmıyım die ama

En deli aşk halimi hep sana sakladım ben
Taptığın o şarkılara seni yazdım ben
Artık sen de hislensen diyorum
"ÇOCUĞUMUZUN BİLE ADINI BULDUM BEN"

buraya bitiorum işte içim bi acyp oluo bu şarkıyı her dinlediğimde bütün sözleri mükemmel ya..
Evet yalının ses rengi mükemmel
Bide bi ara Ferhatı Yalına benzetiodu herkes gerçi o zmnlar benzetenler hala benzetiolarda ben pek benzetmiorum ilk bakışta belki sırnaşık şey
Benim askım ondan dha yakışıklı delikafadulden

cnm tabikide öle maşşallah nazar değmesin
seydacım evet orası çok güzel cidden insanın evlenesi gelio :asigim:
bide kenan doğuludan kıymetlim şarkısı var çok güzel dinlemdysen tavsiye edrim seydacm sözleri harika :lepi:

shayne ward söylüyormuş tatlım.twilight film müziklerinden.. dinlemeni tavsiye ederim.güzel bi slow

twilight çılgınlı dünyada bi bni sarmdı heralde ne filmini izledim ne müziğini dinledm ama söldgn şarkıyı dinlcm cnm..

Denizcim Kenanın şarkısını dinledim evet çok güzel oda ama bunda çocuk fln geçio ya daha çok etkiledi beni sırnaşık şey

kızlar alptekinle msjlaşmaya başladım sabaha ancak son bulur harbimiz.. size iyi geceler

İyi geceler cnm ama sana ne derse desin sen kendine yakıştırmıycan şeyler söyleme bırak dediklerinin altında o ezilsin o 10 laf etsin sen 1 laf söyle ama o hatasını anlasın inşallah hakkınızda hayrlısı olur cnm görüşürs by by

Denizcim Kenanın şarkısını dinledim evet çok güzel oda ama bunda çocuk fln geçio ya daha çok etkiledi beni sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar alptekinle msjlaşmaya başladım sabaha ancak son bulur harbimiz.. size iyi geceler

cnm öle deme sakin ol ve altından kalkmcn geri dönüşü zor oln laflar etme sakın..
iyi geceler hakkında hyrlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…