2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yok zaten şu andan itibaren ev konusuyla ilgili ilk ailemle konuşması gerekiyor.abime devrettim.ben başedemiyorum artık.iyice sıkılmaya başladım bu kadar sorun üstüste gelemez yani böyle anlayışsızlık olamaz

ayyy bn böle insanlrdan çok korkuorum Allahım nasıl anneler var ya resmen herkesi parmağında oynatmk istio bu kadın çok yazık...
yani sözlün çok mu genç senin?
haytına bu kadr müdahele edilmesine sonucnda da seni kaybetmye nasıl izin verebilio..

Yaa kusra bkma söledklerimden alınma cnm ama senin bu kaynanan hiçmi akıllanmamış o zmn ilk oğlunun yuvası yıkılmış bu olaylar yüzünden ikinci oğlunuda bu saçma inat yüzünden uçuruma itio resmen..
Bütün hareketlerini kasmak zorunda kalcaksın orda oturursan herkezin gözü üzerinde olcak her yaptığın kaynananın kulağna gidick kesinliklee en dğru kararı verip tepkini koymşsn ortya..

Ohhh sna bişe söliymmi bu böle başlar snra feci bi kaynana olur çok örnekleri gördüm söliyip söliyip oğluma söyleme oldu bee ne gelip seni dolduruo o zmn..
Tebii oğlu bulunmaz hint kumaşımıymış kimse vazgeçilmez deildir..
Yanlız kadın bi güzel lafları sokmuş maşallah..

30 yaşında.normalde ailesine asla ezdirmezdi.ama annesi bu aralar çok hasta ve normalden fazla üstüne düşüyor.annesinin dedikleri neredeyse farz gibi bişey oluyor buaralar.kulaksızda inat etmesinin sebebi yaklaşık 50 adet kuş besliyor ve tüm çevresi orda.yani aileme göre bu böyle.ama ailem ne olursa olsun orda oturmana izin vermicez dedi.ailemin desteği bana büyük moral oluyor.

eski gelini hakkında dediklerini duyunca ben gelinlerini kafamda resmen kötü bi karakter olarak canlandırıyordum.mahalleli kızın hakkında yorumlar mı yapmamış felan...ben kızı anlıyorum ama bşanmak en mantıklı hareket olmuş galiba..

ailem de zaten annesinin yorumlarını duyduğunda şaşırdı.çok ağır şeyler yazdım ve pişman da değilim.zaten ayrılmayı kafama koydum çünkü aileyi böyle tanıdıktan sonra uzatmamın manası yok..bana ailemi asla karıştırmam diyordu ama dolaylı yollardan annesinin parmağı var bu olayda...artık kulaksızda oturabilecek evinin kadını çocuklarının anası olabilecek bi kız bulurlar ...

ya of aileler devreye girince nasıl değişiliyor. en korktuğum şeyler. hakkımızda hayırlısı olsun

aynen tatlım..aileler uzaktan yakından konuya girdikerinde tablo aşağı yukarı bizimki gibi oluyor.ve sevdiğinden bile soğuyorsun.şahsen artık içimde sevgi kalmadı.nefret de etmiyorum sevmiyorum da böyle boş hissediyorum.yük gibi gelmeye başladı bu ilişki çünkü 2 gün iyiysek 5 gün kötüyüz.işin kötü yanı ailelerin resmiyette karıştıkları da görünmüyor.öyle profesyonellerki yüzeysel görünüyor olay alptekinle bende bitiyormuş gibi görünüyor...Allahım sizlere yaşatmasın bu durumu...

gerçi yaşa bakmıo bu olaylar yani insanlar küçük yaştada gayet olgun olabilio..
annesinin ölümcül bi hastalığımı var yani nedn bu kadr değerli oldu ki?
ayrıca hiçbrşey senden önemli olmamlı çnkü bundan sonrki haytnda yalnızca sen olcksn
3. kişiler deil.. kuşmuş böcekmş bana çok komik gelio cnm kızma bana ama olr mu yani mantıklı bişey mi bu?
ailen arkanda olsun zaten dönecktr kararından yani umut ediorum öle olur..

Valla cnm ben hiç bir zaman araya ailelerin karışması taraftarı olmadım ama bunu sen deil o başlatmış sen hem onunla hemde ailesyle baş edemezsin ailene söleme kararı almış olablrsn ama bunun dönüşü bence çok zor tmm sen sewiosun dielim oda seni sewio yaptıklarınızı unutursunuz atıorum bi süre snra içinizden çıkmaz ama başınıza kakmazsınız ama ailelerinzin içinden çıkmaz onlar unutmaz unutamazlar..
O yüzden ailelere sölerken 1000 kere düşünüp 1 kere konuşmak lazım..
Ki sende öyle yaptığnı sölüosun başta sölemedm snradan söledm diosun ne diyim cnm Allah hakkınızda hayrlısını çıkarsın karşnza..
Belirsizlik en kötü şeydir insanı yer bitirr hele beni delirtir sırnaşık şey

evet canım öyle oluyor da ama bir şekilde denge de sağlanıyor. sizin olayda denge kurulalamış ve onun ailesi isteklerinde baskın çıkmış.

annesi kalp böbrek ve şeker hastası.ayak parmakları kesildi geçen hafta..kadın düğüne çıkamasam bile bari nişanını görsem diyor.hftanın 3 günü dializde kadına ağır geliyor.Allah hayırlı ömür versin ama gören de pek umutsuz bakıyor.ama sırf bunun için de benim düşüncelerimin önemsenmemesi çok kızdırıyor beni...
o zaman benim babam da geçtiğimiz sene vefat etti annem evde tek kalacak biz de ümraniyeye yerleşelim dedim olmaz annen bizde kalır ama ev ümraniyede olmayacak dedi...madem öyle ben de kulaksızda oturmicam dedim o zaman.ogünden beri de böyleyiz...

evet canım öyle oluyor da ama bir şekilde denge de sağlanıyor. sizin olayda denge kurulalamış ve onun ailesi isteklerinde baskın çıkmış.

ben orası olmayacak diye daha fazla diretemiyorum.artık. aylardır söyleyeceğimden fazlasını söyledim ona..illaki kulaksız istiyorsa bensiz bi hayat kuracak kendisine.benim başka sunacak şeçeneğim kalmadı.sonucu bende çok merak ediyorum..

Aminn cnm sende en yakın zamanda bu olaylardan kurtulursun inşallah..
Eğer herşeyi böyle prfsyonelce ilerletiolarsa sende azcık uyanık ol patlat bütün kozlarını onların elinde..

Aynen Denizciğime sonuna kdr katılıorum..
Tabiki onun anneside bnm annemde değerlidir gün gelir bizim bakmamız gerekir evimizin kapısı sonuna kdr acıktır fakat iki tarafında birbirlerine bakıcak yüz bırakmaları gerekio birbirlerinde..
Çok yazık Allah korusun bi anne elden ayaktan düşse erkek çocuğunun ne kdr elinden gelirki yine gelinin eline bakcan hepimiz bigün yaşlancas yaa heralde bu kaynanalar oğullarını arkalarına alırlarsa herşey tamam diye düşünüolar ama farknda deiller en büyük yanlışı orda yapıyorlar zaten kızlar sevdiğinin annesi die bütün pozitifliğiyle tanışıyo onunla ne soğutuon kendinden kızı..

Offf gerçekten hastalık üstüne hastalık Allah'ım şifasını versin ya

Bu arada başın sağolsun cnm babanın mekanı cennet olsun..

Son düzenleme:

başınız saolsn cnm..
Allah şifa versin ama böle de olmz cnm ya sonçta başında kızı var kocası var abiside var diosun illa sizi orya bağlck bişey mi bu zor cidden işin..

tabiiki kızı kocası herzaman yanında oğulları herzaman yanında.oğlu evlenince ondan kopar diye mi düşünüyo artık.her anında yanında olunmasını istiyor ama ben buna mecbur değilim.sözlü olduğum halde yanında herzaman refakatçi kalıyorum kendi annemden yeri geliyo daha fazla ilgi gösteriyorum.ama mükafatım bu değil yani olmamalı...mekan farklı olsa ne olur asla yalnız kalmayacakki...kadın detaylı düşünmüyor.sabit bişeye takıldımı öyle gidiyor...

hatta annesi geçen hastanede ne dedi şok oldum..onların komşusu sinoplu bi kız almış da kız şey değilmiş..ilk geceden evine göndermişler vay bütün sinoplular öyle diye benle tanışmak istememiş...o yüzden söz olaylarımız geç olmuş bizim.duyunca şok geçirdim.herkes bir mi yaa.böyle sabit fikirli bi kadın.mazallah bikee yanlış yapsam ömür boyu yüzüme vuracak...

aileme durumu detaylarıyla anlatmak mecburiyetinde kaldım dünkü damatlık olayı yüzünden.çok aşağılayıcı geldi bana ve durumu ailem bilmeli diye düşündüm.pişman değilim çünkü çeki düzen vermesi gerekiyor hareketlerine.onun kadar bu ilişkide ben de söz sahibi olmalıyım çünkü daha eve susmam gerekiyorsa ileride ben mahvolurum çünkü...

buarada Allah razı olsun tatlım sağol.

İnanamıyorum ya şaka gbi
O konu onu ilgilendirmeski o senin kocanla aranda bişe oğluna güvenmiomu o konuda eğer oğlu kbl ediosa ona hiç bişe demek düşmes pes dğrusu yaa lmaz:

İnanamıyorum ya şaka gbi
O konu onu ilgilendirmeski o senin kocanla aranda bişe oğluna güvenmiomu o konuda eğer oğlu kbl ediosa ona hiç bişe demek düşmes pes dğrusu yaa lmaz:

onlar çok önem veriyo demekki buna...ben de duyunca şok oldum fakat bunları saklamayıp bana söyleyebilecek kadar da saf yanii.tepkim benim de pes oldu ama görme bozukluğu olduğu için yüz hatlarımı seçemedi Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…